Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

KAI O ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...


anti-ntp.net
"ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ!"
Ένα ένα τα ποντικάκια καταδικάζουν τις πράξεις βίας... θα παρακαλούσαμε να καταδίκαζαν πρώτα τα βίαια μέτρα της δοσιλογικής κυβέρνησης Παπαδήμου - Goldman Sachs με το ίδιο πάθος!

Είναι πολύ δυνατό το σύστημα τελικά....
Ερχόμαστε....

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ?????? ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ.. ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,,,ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΟΥ,,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,,, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ, ΤΕΡΖΗ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΒΟΥΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ΒΙΣΣΗ ΚΤΛ ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ....ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι πρόσφερε κ. Ζουγανέλη και δεν το γνωρίζω?
Έκανε μήπως κάποια προσφορά σε κάποιο ίδρυμα και δεν το γνωρίζουμε?Ακόμη και αυτές οι συναυλίες που κάνει είναι με το... αζημίωτο.Λογική αντίδραση από τον κόσμο.Κάποτε τραγουδούσε για την φτωχολογιά και χάρη σε αυτή έφτασε εκεί όπου έφτασε, κατόπιν άλλαξε στρατόπεδο και τραγουδάει...μέγαρο.Ξέχασε κάτι σημαντικό ο κος αυτός ότι στην πορεία πρός την κορυφή θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους κοίταξε να μην τούς ξεχάσεις γιατί όταν θα αρχίσει η κατρακύλα πάλι τους ίδιους θα συναντήσεις.Αυτός κατάφερε να τους ξεχάσει και τώρα βρίσκεται απεναντι τους.

Ψυχαναλητης "Αι συνεπειαι του αυνανισμου περαν μιας ηλικιας"! είπε...

Ετσι ειναι...ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Οπως γραφει ο προηγουμενος συνΕλληνας!...Οταν Θεοποιει...ο νεοελληνας...τα σκ@τ@.....ΣΚ@Τ@...θα προσκυναει!!!....Και...τωρα..."βοηθεια μας"!!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας προσκυνημένος κουραμπιές και ο κ.Ζουγανέλης - όχι πως δεν το γνωρίζαμε

giannafasili@windowslive.com είπε...

ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ.ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΞΑΙΣΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΕΙΖΕΙΣ
ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ...
-------------------------
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΓΙ'ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ 'Η ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΟ ΑΧ ΜΑΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΠΕΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!!

Γιάννα Φασιλή, Συγγραφεας.Μελλος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ. ΛΟΓΟΤςΧΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριωτες οσοι μενουμε επρεπε να καταλαβουμε οτι η νεα ταξη πραγματων εφτιαχνε κλωνουθς και μας ποτιζαν φαρμακι ναρκωτικα STYL και οτι αλο για να μας κουμανταρουν με τα ψεματα (μας) που λεγα-Ν-Μ-ε και τις ({ωραιες}) καρικατουρες τους εμεις κοιμομαστε τωρα αυτο που μας μενει ειναι η αληθεια η αλληλεγγιη μεταξυ μας και η δεηση μας Στον Χριστο

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

Αφού έχουμε αναγάγει τον κάθε τραγουδιάρη σε καλλιτέχνη, με μεγάλη προσφορά στον τόπο (μόνο που δεν ξέρω τι προσέφεραν),τότε γιατί δεν στήνουμε ένα άγαλμα στον ανώνυμο τραγουδιστή της παραδοσιακής μας μουσικής.Τουλάχιστον αυτοί με τα τραγούδια τους,εμψύχωσαν τον Ελληνικό λαό ενάντια στους κατακτητές.Αυτός το μόνο που πρόσφερε ήταν να γεμίζει τις τσέπες του απόο τους Έλληνες και στο τέλος να προσυπογράφει την κατοχή και ξεπούλημα της Ελλάδος.Μήπως υπάρχει κανένα άγαλμα της Σοφίας Βέμπο και δεν το Ξέρω;Μήπως του Νίκου Σκαλκώτα; Τόσα και τόσα έχει προσφέρει στον χώρο της κλασικής μουσικής; Αυτό το τραμπάκολο ερμήνευε αλλονών δημιουργίες καί πληρώνονταν αδρά. Αντιστασιακός κι αυτός 15 χρονών άντε 17.Εμ δεν θάβαζε και την πατσαβουροτραβηγμένη ηλήθια γλάστρα του στην Κυβέρνηση; Τι διάολο,όλα τα μασωνικά γκλέμια από 'κεί περνάνε. Τώρα θα μας κάνει μαθήματα κι ο Καράφλας,αφού πέρασε κι αυτός από το 1982 κι εντεύθεν από τον κρατικό κορβανά της ΕΡΤ,μπούκωσε κι αυτός με δημόσιο χρήμα και τώρα πάρτε τον. Αχ Ελλάδα μου, σε τίνων χέρια ήτανε γραφτό σου να πέσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ζουγα θα μπορουσες να το χες αποφυγει αυτο.
Δεν ειναι ωρα για μαθηματα παιδειας.
Μακαρι να ξαναφτασουμε στο σημειο για τετοιες πολυτελειες.
Σειρα εχουν αλλα.Μιλα καλυτερα γι αυτα.Το χεις ξανακανει

Κώστας G είπε...

Ζουγανέλη, ξαφνικά...μας τελείωσες. Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία...Τελικά έχει πολλούς χαμαιλέοντες το σύστημα!!!

Ανώνυμος είπε...

@10:32 Φοβερή Πρόταση.

" Αχ Ελλάδα μου, σε τίνων χέρια ήτανε γραφτό σου να πέσεις; "

Ανώνυμος είπε...

μιλάει και ο σχεδόν ατάλαντος ζουγανέλης...που τόσα χρόνια αυτη η ταλεντάρα ήταν μέσα στα "πράγματα". Να σειρές, ταινίες κλπ. Μας έβαλε και την κόρη του... Καλή φωνή, δε λέω, αλλά μάπα τραγούδια.Αφενός! Αφετέρου, πόσες καλύτερες φωνάρες απ'αυτήν δεν θα έχουν την ευκαιρεία ούτε τη γλάστρα να κάνουν....αλλά έτσι έμαθαν! οικογενειοκρατία παντού! Να βάζουν κι απ'τα αυτιά... να προλάβουν να τα μπουκώνονται όλα, μη φάει άλλος... Ρε ουσταδιάλα από δω όλοι σας κοπρόσκυλα! που θα πει και για προσφορά στον τόπο, υπονοώντας έμμεσα και την πάρτη του... Ρε ουστ! Ρωτήστε κανά παιδάκι, -του Λυκείου- αν ξέρει ποιος συνέθεσε τον Εθνικό μας ύμνο...Και πρωταίτιοι είναι όλοι αυτοί με τα συνάφια τους... μπορώ να γραφω όλη νύχτα! αρκετά!

Ανώνυμος είπε...

Και ο ζουγανελης θελει το γιαουρτι του,η μηπως να κανουμε αυτο που ειπε ο ΓΑΠ θα μας παρουν με τις πετρες?

Ανώνυμος είπε...

Ζουγανέλη ξετσίπωτε, τι είναι αυτά που λές ρε; Ε βέβαια που καιρός για επαναστάσεις, γαμώ την "γενιά του πολυτεχνίου" σας μέσα. Γι' αυτό ρε σκοτώνονταν ο κοσμάκης με την χούντα, για να τον πουλήσετε εσείς οι δήθεν διανοούμενοι; Καλή ή μουσική ικανότητα αλλά μαζέψου γιατί ο Έλληνας πήρε ανάποδες και όποιον πάρει η π@@τσα σβάρνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ζουγας δεν ειναι αταλαντος παιδες.
Καλα θα κανει να δωσει περισσοτερες εξηγησεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΣΟΒΑΡΑ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΟΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ!!Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!ΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ?ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ?ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ,ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΓΙΑ ΡΑΒΔΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε όλοι σας το ταλέντο σας ενδιαφέρει όλους;

Η ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΝΝΟΥΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΑ 356 ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΑΙ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΌ;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΕΕΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΗ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ. ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΙ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ.ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ !

ΖΩΑ !
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !