Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Η γυναίκα που εκβίασε το πολιτικό σύστημα με το απατηλό δίλημμα “συναίνεση ή δραχμή”, συνεχίζει να παίρνει βουλευτική σύνταξη!


230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ…Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά ΚΑΙ ΝΑΙ !!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η…ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…..ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ....
ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ”…
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι …λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!
Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν..έσοδα από τη.θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.
Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν. οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)
2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου». Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!
Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.
Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
ΑΛΕΚΟΣ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να ξεπεσουμε ετσι για να μπορεσουμε να δουμε το τι ειναι ο καθενας. Αν δε ειχε συμβει τπτ απ ολα αυτα ολοι θα ζουσαμε ευτυχισμενοι τωρα. Εδω ισχυει το καλυτερα να προλαμβανεις παρα να θεραπευεις, αλλα τοσα χρονια κανεις δεν ενδιαφεροταν για τπτ

Ανώνυμος είπε...

σιγα σιγα θα ξεπερασει τους μισθους προβοπουλου και παππουλια...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου πει πού μένει η κάργια;

ΤΑΚΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ είπε...

κακιάς οβρέσσας κόρη...φτού σου λάμια..κατσαρίδα των Ελληνικών σπιτιών

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ:


Στην επιτροπη του πολυτεχνειου τοτε το 73 την προτεινε (και τον Λαλιωτη)η ΓΚΕΙΛ ΝΤΑΓΙΑΝ (κορη του Μοσε Νταγιαν) που ηταν ολως τυχαιως στην Αθηνα εκεινες τις μερες.....

Ανώνυμος είπε...

Τον καιρο του πολυτεχνειου στρατιωτες της μοσάντ ηταν ανάμεσα στους στρατιώτες στην οδο Πατησίων.
Σήμερα η διεισδυσή τους ειναι ακόμη μεγαλύτερη και ουσιαστικά διευθύνουν την ΕΥΠ/ΚΥΠ.

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας διαγραφει την πορεια του... αμα ψηφιζεις μην το ξαναριχνεις εκει...απλα πραγματα

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟς Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟς Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

giasou re aleko, pesta na ksestravothoume ,me tin damanaki tou politexniou ke tis karekles olonon..

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΔΡΑΧΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ...
Η ΜΙΑ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΒΙΑΣΜΟ ΔΡΑΧΜΗ Η' ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΓΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...
ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΒΟΛΤΑ ΤΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΛΙΑ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ...
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΖΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κ Α Ρ Γ Ι Α,,,,,,,ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ////////////

Ανώνυμος είπε...

praktoras vre opos poloi ali.pio polytehnio.auto itan skevasma xenon kentron na fani kati.apla idi etimazan to telos tis hountas.kai merika haivanakia nomizan oti palevan gia psomi paideia kai eleytheria.tora as tin apolausoun me tin pagkosmiopiisi kai to xepoulima tis ellados.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ( ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΑ )

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ( ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΑ)ΝΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΧΜΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ..ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΩΛΟ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

OTAN KAPOTE TREXATE KAI BRIZATE TON GEORGIO PAPADOPOULO KAI TAXAMOU KATO H XOUNTA?? TOTE EITAN KALA OLLA::::TO EDO POLUTEXNEIO SAS ARESE TOTE ::::TORA GIATI DIAMARTIRESTE :::::TOTE POINOUSATE :::ENO TORA TROTE ME XRUSA KOUTALIA:::: ETSI EINAI DEN PIRAZI THA KANETE TO SKATOSAS PAKSIMADI::::KOLOFARA DEN SEBASTIKATE POTE KAI TIPOTA:::: AFOU DEN SAS EKANE O PAPADOPOULOS ANTHROPOUS THA SAS KANOUN OI LATHRO METANASTES KOLOFARA E LOLOFARA

Ανώνυμος είπε...

Mαριαμ Δαμανακη

ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ....

Ανώνυμος είπε...

Στον 1΄38
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!
Θα τον θυμηθουν τον Γεωργιο Παπαδοπουλο πολλες φορες ακομα, αλλα ειναι πολυ αργα....
Καλυτερα τωρα που κυβερνουν οι ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ;
Αυτους ηθελες μαλακα ελληνα.....

Ανώνυμος είπε...

ETSI AKRIBOS FILE 2:28 DEN THELANE EBIMERIA OUTE PAIDIA KAI PROPANTON DEN THELANE ELLADA OTI EKANE O PAPADOPOULOS GIA THN ELLADAMAS EIRTHAN OI ALHTES NA TA POULISOUN OLLA POIOS THA MILAGE GIA MAKEDONHA STO GEORGIO PAPADOPOULO GIA POIA NHSIA OI TOURKI DEN PIRAZI FILE LIPAME ALA KAI XEROME ME AFTHN THN KATANTIA TOU ELLHNA

Ανώνυμος είπε...

kala mh xesw 2.28 kai 3.36.... alloi lopodites kai lamogia aytoi. kai to polytexneio ftiaxto htan... me kyrio prwtagwnisth thn amerikh...
p.s. ai mwrf kargiola kwloevraiaaa

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΣΑΦΙ ΡΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ