Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Μπύρα και αποδοκιμασίες στην Περλεπέ την ώρα που έτρωγε τσιπούρες!



Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποδοκιμασίες και οι προπηλακισμοί σε βάρος των βο(υ)λευτών, μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Τα απειλητικά φέιγ-βολάν έξω από το γραφείο της  Κατερίνα Περλεπέ ακολούθησε επίθεση από ομάδα αγανακτισμένων πολιτών στο κέντρο της.... Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Εύβοιας egnomi.gr, η βουλευτής έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα, όταν γύρω στις 23:30 αποχώρησε με τον σύζυγό της Γιάννη Σηφουνάκη και κατευθύνθηκαν στο πάρκινγκ.

Στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου ομάδα πολιτών την πλησίασε φωνάζοντας συνθήματα. Μάλιστα ένας νεαρός φώναξε: "Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις των Αγανακτισμένων;"

Οι πολίτες συνέχισαν να βρίζουν την κα Περλεπέ, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κάποιος πέταξε ένα κουτάκι μπύρα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Η ομάδα πολιτών ακολούθησαν την βουλευτή μέχρι την οδό Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου βρισκόταν το πάρκινγκ και το επεισόδιο έληξε εκεί.

πηγή

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την αλητισα! Αντι να κρυβονται εχουν το θράσος και δειχνουν την μουρη τους δημοσίως.
Κρεμάλα, μωρή!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΠΑΣΑΤΕ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕίΑΣ????
ΗΣΑΣΤΑΝ"ΛΙΓΟΙ"

Modestus είπε...

Θα σου πω γιατί φίλε, γιατί ακόμα είναι αγανακτισμένοι και όχι πεινασμένοι. Όταν γίνουμε τελικά πεινασμένοι πραγματικά τότε δεν τους σώζει τίποτα. Μέχρι στιγμής έχουμε ακόμα λίπος να κάψουν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΒΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ MODESTUS , ΔΕΝ ΦΘΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΟΡΙΟ. ΕΠΕΙΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΩΜΕ. ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ "ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ" ΔΥΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν φάει τόσο γιαούρτι και κράξιμο και μυαλό δε βάζουν.Κυκλοφοράν λες και δε τρέχει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

«Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;»

Αυτά είπε ο πολύς Παπουτσής απειλώντας ότι θα βγάλει τους Πασοκοτραμπούκους για αντίποινα.
Αντε να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!! ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜςΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια σας παρακαλώ ΜΗΝ χαραμίζετε τα γιαουρτια και τις μπύρες. ΣΚΑΤΑ τους αξίζουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.09
έχεις δικιο!

Ανώνυμος είπε...

akrivos auto an tha sfixoun oi pines ta pragmata tha agriepsoun.to oti akoma kikloforoun einai giati einai thraseis.alla prokaloun tin tihi tous.tha fan to kefali tous.etsi prepi.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

perlepe...
M.I.L.F.S DO IT BETTER...

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπουτσής να πάρει τα παπούτσια του στο χέρι και να πάει στο χωριό του να κάνει τη δουλειά που ειχε ο προγονός του: τσαγκάρης, τίμια δουλειά και κουραστική. Μόνο ετσι θα μάθει να εργάζεται και τι θα πει μόχθος.
Α, ρε κάθαρμα, που μας απειλεις κιολας, αντι να ειχες παραιτηθει εδω και μέρες και να ειχες φύγει απο τη χώρα νύχτα.
Υπάρχει όμως και η ανατροπή, μη βασίζεσαι πολύ στην καρέκλα που κάθεσαι. Προσωρινή είναι, και τότε τα λέμε, δολοφόνε του Ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" "ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ "ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΚΛΟΠΕΣ,ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ....ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ...ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...Ε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΟΥΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΗ ΨΑΡΟΚΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΑΣΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΤΩ ΜΩΡΗ ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΟΤΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΛΕΠΕ..ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.