Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο Dave Mustaine των ‘Megadeth’ μιλάει στον Alex Jones για το ‘Endgame’, το νέο τους δίσκο και την Νέα Παγκόσμια Τάξη



Ο Dave Mustaine, τραγουδιστής και μορφή του γνωστού heavy metal συγκροτήματος Megadeth, μιλάει με τον Alex Jones σχετικά με την αφύπνισή του για τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, την πρόσφατη μεταστροφή του στον χριστιανισμό, αφού για χρόνια είχε ακολουθήσει τα μονοπάτια τουαποκρυφισμού και το νέο δίσκο του συγκροτήματος που έχει τον τίτλο‘Endgame’.

Ο Mustaine πιστεύει ότι ο κόσμος οδηγείται με γρήγορους ρυθμούς σε μία παγκόσμια κυβέρνηση και σε ένα παγκόσμιο νόμισμα και λέει πως μέσα από την μουσική του και ιδιαίτερα αυτόν τον τελευταίο δίσκο, προσπαθεί να....
μεταφέρει στους fan του αλλά και σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα για την σκοτεινή συνομωσία που κρύβεται πίσω από την επερχόμενη απάνθρωπη Παγκόσμια Κυβέρνηση και τον ρόλο αυτών που έχουν το χρήμα και κινούν τα νήματα.

Ο τίτλος του δίσκου ‘Endgame’ είναι ίδιος με τον τίτλο του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Alex Jones. (Το‘Endgame’ του Jones μπορείτε να το δείτε με ελληνικούς υπότιτλους εδώ).

Με τον Jones συζητάνε και για τονΚέννεντυ (JFK), ο οποίος φαίνεται να αντιτάχθηκε ρόλο της ιδιωτικής Federal Reserve, κοινώς FED(Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών) όπου μέσω αυτής τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας.
Για την ιστορία το 1963, ο Πρόεδρος John Kennedy αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη δημοκρατική μεταρρύθμιση, και να καταργήσει την Federal Reserve. Υπέγραψε διάταγμα με το οποίο έδινε εντολή στην κυβέρνηση του, να αποκαταστήσει την συνταγματική τάξη για τον έλεγχο της έκδοσης του αμερικανικού νομίσματος (αυτού με τον Λίνκολ και με την επιγραφή United States Note).
Ο Kennedy έπεσε νεκρός τρεις εβδομάδες αργότερα. Ο Lyndon Johnson που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ακύρωσε αμέσως το διάταγμα Kennedy.

Ο Mustaine εξηγεί τους συμβολισμούς που κρύβει το εξώφυλλο του δίσκου, όπου οι μάζες των κυβερνοσκλάβων με πορτοκαλί ομοιόμορφες στολές (αλά Γκουαντανάμο) και barcode στο κεφάλι (σαν Μοϊκανοί!) οδηγούνται υπνωτισμένοι από ένα εκτυφλωτικό φως όπως εκείνες οι ειδικές λάμπες που τραβάνε τα έντομα, κοινώς εντομοπαγίδες! Η πομπή των σκλάβων βαδίζει μέσα σε μία τάφρο με αίματα, όπου δεξιά και αριστερά είναι στοιβαγμένα ταμυστηριώδη πλαστικά φέρετρα της F.E.M.A. (βλέπε άρθρο στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΕΔΩ) ενώ τους παρακολουθούν τεράστιες μύγες!

Δείτε το βίντεο με τους στίχους του ‘Endgame’






Κατά τον Mustaine η Αμερική τα τελευταία χρόνια διαιρείται σαν χώρα και ο λαός μοιάζει υπνωτισμένος,γεγονός το οποίο τον ανάγκασε να προετοιμαστεί για την εγκατάστασή του στον Καναδά που μοιάζει ως ασφαλέστερο καταφύγιο.

Ο Alex Jones σημειώνει ότι το ξεκίνημα του τραγουδιού ‘Endgame’ θυμίζει τα ηχητικά όπλα (σειρήνες με οξύ ήχο) που χρησιμοποίησε η αστυνομία στοPittsburg των ΗΠΑ, για να διαλύσει τους διαδηλωτές στην «μη εγκεκριμένη» διαδήλωση κατά της Συνόδου των G-20, τον Σεπτέμβριο. Την διαδήλωση είχε διοργανώσει η αναρχική οργάνωση «Pittsburgh G20 Resistance Project». (Βλέπε εδώ βίντεο. Προσοχή, χαμηλώστε τον ήχο!)

Ο Mustaine που γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του1961 στην πόλη La Mesa της California, από πατέρα Ιρλανδογάλλο και μητέρα Γερμανοεβραία, αφηγείται στον Jones ότι γεννήθηκε μέσα σε περιβάλλον Λουθηριανών χριστιανών, μέχρι την ηλικία των 4 όπου οι γονείς του χώρισαν και η μητέρα του με την οποία ζούσε προσχώρησε στους Μάρτυρες του Ιεχωβά.Ο Mustaine έχει πολύ άσχημες εμπειρίες από την περίοδο αυτή, κατά την οποία, όπως λέει, υπέστη «πνευματική κακοποίηση». Αποτέλεσμα ήταν νααπαρνηθεί οτιδήποτε σχετικό με την θρησκεία και τον Θεό και να γίνειαγνωστικιστής και στη συνέχεια άθεος. Ο Mustaine εγκατέλειψε τελικά, σε ηλικία 15 ετών το σπίτι του και την μητέρα του και έμενε μόνος ενώ για να ζήσει άρχισε να πουλάει ναρκωτικά. Στην φάση αυτή κάποιος «πελάτης» τον έφερε σε επαφή με τον χώρο της Heavy Metal μουσικής.

OMustaine αφηγείται στον Jones ότι αφού περπάτησε στον δρόμο τοαποκρυφισμού για χρόνια, μέσα από μία δύσκολη προσωπική στιγμή, όταν από ατύχημα χτύπησε άσχημα το χέρι του και κινδύνευε να μην ξαναπαίξει ποτέ, είδε σε ένα λόφο ένα Σταυρό, σήκωσε το βλέμμα του και είπε «και τι έχω να χάσω; Έχω δοκιμάσει τα πάντα. (Ας ζητήσω τον Θεό).»
Ύστερα από αυτό έγινε χριστιανός (αν και απεχθάνεται τους υποκριτές χριστιανούς ‘hypochristians’ όπως τους λέει) και μάλιστα εξ αιτίας της πίστης του, δεν θέλησε κατά την περιοδεία του συγκροτήματος στην Ελλάδα το 2005, να τους συνοδεύσουν ως support group το ελληνικό black metal συγκρότημα ‘Rotting Christ’ (rotting = σαπισμένος).

Ο Mustaine τα έβαλε με την δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος γιατί, όπως ισχυρίζεται, δεν έλαβε την υποστήριξη που χρειαζόταν, παρόλο που το άλμπουμ, έφτασε στο Νο9 στο αμερικάνικο Billboard chart, με 45.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Γράφει στο blog του: “Δεν ξέρω τι να πω…Πως γίνεται, μια δισκογραφική να έχει στα χέρια της ένα άλμπουμ ευρείας αποδοχής και να το αφήνει να βυθίζεται στα chart, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα; Είναι ανεξήγητο…”.

Ανεξήγητο; Μπα.«Ιt is just a coincidence…», για να το πούμε στα αγγλικά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακομα δεν το χωραει το μυαλο μου το σκαλωμα που ειχε φαει το 2005 με τους Rotting Christ...Kαι επισης θα ηθελα να τονισω οτι οι Rotting Christ δεν πρεπει να σας γινονται αποκρουστικοι μονο και μονο απο την τιτλο.Ακουστε τα 2 τελευταια τους αλμπουμ και 8α παθετε πλακα με το ποσο ελληνισμο κουβαλανε.Ηπειρωτικα μοιρολογια με βαριες κιθαρες...Εξαιρετικο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ελληνισμός σημαίνει ορθοδοξία. οι έννοιες αν και διακριτές σχεδόν ταυτίζονται είτε σας αρέσει είτε όχι εδώ και 2000 χρόνια!

αναρωτιέμαι πόσο βλακεία κουβαλάει ο κόσμος Θεέ μου!

άλλος έχει αγαπημένο βιβλίο του τους Κώδικες που σε βρίζει αλλά λέει ότι σ' αγαπάει και Σένα

άλλος μας διαφημίζει τους Rotting Christ ότι κουβαλάνε ελληνισμό και ονομάζει την ύβρη σκάλωμα!!!

ρε λέβέντες ξεσκαλώστε λίγο... όταν σου βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα δε λες, έλα μωρέ δε πειράζει μ' αρέσουν οι ροτινγκ, μ' αρέσει ο κώδικας ντα βίντσι, μ' αρέσει η μπλακ μεταλ, και ο σατανισμός αλλά αγαπάω και το Χριστό! ο Dave Mustaine αυτό είπε και παρόλο που δεν τον γνωρίζω βλέπω ότι ένας που φαίνεται χαμένος είναι πολύ πιο εύκολο για το Θεό να σωθεί από μερικούς που βρίσκονται στην κοιτίδα της ορθοδοξίας αλλά έχουν την ψυχή τους παράλυτη

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως δε με πείθουν περί "μεταστροφής στο Χριστιανισμό" όλοι αυτοί οι σκοτεινοί τύποι που όλα τους τα χρόνια υπηρετούν τον Λούσιφερ.
(Βλ. και Paulo Coelo κλπ).
Αν όντως ασπάζονταν το Χριστό θα κλείνονταν σε μοναστήρι μετά για να εξιλεωθούν για τον πρότερο βίο τους, δε θα συνέχιζαν στο ίδιο στιλ, αλλάζοντας με τα λόγια...
Στα λόγια καλοί είναι όλοι, και οι Ιεχωβάδες για το Χριστό λένε, και τα λένε πολύ ωραία. Στην πραγματικότητα όμως είναι πράκτορες του Βελζεβούλη, λύκοι ενεδυμένοι προβιές.
Το νου σας....

Ανώνυμος είπε...

Α ρε το μαλάκα.άλλη όρεξη δεν είχε με το που κόβει τα ναρκοτικά να θάβει όποιον έπαιρνε(ειδικά αυτούς που γράφαν καλύτερη μουσική από αυτόν)

Ανώνυμος είπε...

Και ο νεοεποχιτισμός βρήκε τη παράδοση http://www.youtube.com/watch?v=2hOfNukY6Og

Ανώνυμος είπε...

re ti paleutue tha mas dhte thn ora ths krishs gia th xwra pou tha eimaste emeis pou akume tou <> sth prwth grammh olh gia th patrida kai magkes mh ksexnate ena pragma to tragoudi ton iron maiden pou einai oi king tou heavy metal to alexander the greate einai mia zesth xhlophta sta skopia aderfia de tha tsakonomaste gia mlks tha tous fame olous kai o kai eimaste xristianoi apo ekei kai pera oti kai na mas proothoun apo ola ta eidhs ths mousikhs mualo exoume kai vlepoume kai krinoume den eimaste zwa.

Ανώνυμος είπε...

10:46
μάλλον έχεις αρπάξει λίγο εως πολύ. Σταμάτα αμέσως το άκουσμα τέτοιας μουσικής!!
Και μάθε να εκφράζεσαι σαν άνθρωπος...

Ανώνυμος είπε...

Σκεψου ποσο κομπλεξισμο κουβαλαει ο κοσμος...Παρωπιδες παντου.Ελληνισμος με αρχιδια, ειτε σας αρεσει ειτε οχι υπηρξε στην αρχαια Ελλαδα.Τωρα αν ελληνισμος και ορθοδοξια πανε παρεα ειναι μεγαλο θεμα.Και για να σου απαντησω 9:21 το ονομα σαπισμενος δεν παει στον χριστο σαν ατομο αλλα συμβολιζει το ποσο ζημια κανουν οι θρησκειες στο ελευθερο πνευμα.Οποτε ακου βυζαντινες ψαλμωδιες και ασε εμας να ετοιμαζουμε τον δρομο μας για την κολαση ακουγωντας τετοια σατανικα συγκροτηματα.Και η παραλληλη αναφορα του κωδικα ντα βιντσι με τους ροτινγκ εντελως ακυρη.Με τετοια κολλημενα μυαλα πως να παμε μπροστα τρομαρα μας???
Ακου αυτο και πες μου ποια ιδανικα σου βριζει και πως προκαλει υβρις γενικοτερα????
http://www.youtube.com/watch?v=b4hhTtrP9DM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

8:04 τόσο κακό κάνει η ορθοδοξία που ο Θεός επεμβαίνει στη ζωή μας και η επίσκεψη της Θ. Χάριτος δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο και η χαρά είναι τόση που είναι αδύνατον να την αντέξει ο άνθρωπος για πολύ και αυτά που μας λέει ο πνευματικός στην εξομολόγηση (παρόλο που δεν έχει ο ίδιος σαν άνθρωπος το προορατικό) βγαίνουν και μάλιστα ο γ. Παΐσιος σε κάποιον γνωστό μου έκανε θαύμα στο παιδί του. Τέτοιο "κακό" να μην σε βρεί.