Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ


Πατήστε στο διαβάστε περισσότερα γιανα δείτε και τις υπόλοιπες



















30 σχόλια:

ΑΡΚΑΔΑ είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ,,,
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,,,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ,,,

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΟ!!!!!!

Globalsol είπε...

Το 40 25% του Ελληνικού λαού ήταν με τον Τσολάκογλου...τώρα έχω την εντύπωση ότι θα είναι λιγότερο το ποσοστό... εκεί που την φάγανε είναι το διαδίκτυο...τότε μόνο εφημερίδες και ραδιόφωνα.
Τα ΜΜΕ και οι προδότες πολιτικοί καταρρέουν...

Ανώνυμος είπε...

Ο καμενος ομως δεν λεει εξω απο την ΕΕ και το ευρω και να μην πληρωσουμε το χρεος.Ουτε λεει να γυρισουμε σε εθνικο νομισμα οπως πρεπει να γινει.Αλλωστε αυτο υποστηριζουν οι οικονομολογοι μας αν θελουμε να σταθουμε ξανα στα ποδια μας.Δεν διδαχθηκαμε τιποτα απο την Αργεντινη και την Ισλανδια..........

reis είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ! ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !


ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΣΤΗ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ! ..ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ! ΔΗΛ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ !


ΠΛΕΟΝ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ! ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Σπύρος Μ. είπε...

Ρε πασοκοηλίθιε " reis " , πήρες σήμερα τα χάπια σου ;; πάντως η κατάστασή σου είναι πολύ δύσκολη. Η "βλακώδης πασοκίαση" από την οποία πάσχεις , είναι χειρότερη από το "καρκινώδες AIDS" του εγκεφάλου σου. Ούτε ο Θεός σε σώζει ούτε ...το βενιζέλο, ο νέος αρχηγός των απανταχού κλεφτοηλιθίων.

ΝΙΚΟΛΑΣ είπε...

pros reis

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΗ!
ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ?Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΡΕ ΣΠΙΟΥΝΕ???
ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΣΟΥ!
ΟΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ Ε Φ Ι Α Λ Τ Η!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και 300 να μείνουμε θα πέσουμε για την Ελλάδα μας. Είμαστε πρώτα Έλληνες και μετά πολίτες. Αγωνιζόμαστε για ελευθερία, δικαιοσύνη, ψωμί, παιδεία. Η ιστορία της πατρίδας μας, μας θυμίζει μεγάλα κατορθώματα. Εμείς οφείλουμε να την γνωρίζουμε και να την συνεχίσουμε. Όλοι μια γροθιά για κάθαρση και αναγέννηση. Όλοι μαζί για ένα κοινό στόχο. Οι προδότες στο σκαμνί! Η Ελλάδα ελεύθερη!!!
Ο Ησίοδος είχε πει: ΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΡΕΤΗ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΓΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η τραβεστω ο reis 6:02 βγαινει σε ολα τα μπλογκ και βριζει τον καμμενο τετοια λυσσα κακια μονο τα τραβελια της Συγγρου βγαζουν,αντε ρε καραγκιοζη για καμμια βιζιτα με τα αφεντικα σου μαζι μπας και βγαλετε κανα σπασμενο για το τραβελοκομμα της ΝΔΟΥΛΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ,ΕΓΩ ψηφιζω χρυση αυγη παντως με την προυποθεση να διωξη το βοθρο που κυκλοφοραει μεσα και οξω απτην βουλη και την ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Καμμενο και τους πρωτεργατες του κινηματος.Μακαρι να βαλει κι ο θεος το χερι του μπας και ξυπνησουμε επιτελους σαν λαος και τους πεταξουμε εξω τους προδοτες που πουλισαν λαο και χωρα.Ας βοηθησουμε ολοι παιδια,να ενημερωθουν και αλλοι.

reis είπε...

OI APOΔΕΙΞΕΙΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !

ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΩ ΠΑΝΤΟΥ ! ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ COPY PASTE !

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.41 για μενα εισαι ενα καθικι και μισο αντε στον διαλο τσογλανε παλιομαλακα !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

reis είπε...

δηλ δε σου φτανουν 0823764892654976254 προδοσιες και ξεπουληματα την αλλη μια περιμενεις εσυ ?

reis είπε...

10.25

ευχαριστω για τις υβρεις κομματοσκυλο ! ετσι να φενεται ποιος , εχει επιχειρηματα και δικιο και ποιος υβριζει και προπαγανδιζει !

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Πως λεγεται η νεολαια του Πανου καμμενου;
καμμενα βουρλα αχαχαχαχαχαχχαχαα

καλα ρε ποσο μαλακεσ μπορει να ειστε;αναχωμα ειναι ο καμμενος(στον εγκεφαλο) για να πανε ολοι οι πατριωτες εκει οπως εγινε και με τον καρατζαφερη!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ;ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΠΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ" ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΦΕΥΓΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΔΝΤ;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ;ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

ΑΝΤΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

reis είπε...

ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . . .

10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ . .

Ανώνυμος είπε...

Μην είστε πολύ ενθουσιώδης με τον Καμμένο και τον κάθε Καμμένο.
Παιδί του συστήματος είναι και αυτός.
Από 28 χρονών εκλέγεται συνεχώς βο(υ)λευτής!!!
Πότε πρόλαβε να δουλέψει και να ζήσει την ζωή?
Όπως έχουν γράψει και μερικοί παραπάνω ο σκοπός του είναι να μαζέψει τους πατριώτες της Ν.Δ. που δεν πάνε με τον Αντωνάκη.
Οι εκλογές και η ψήφος είναι το η δύναμη του λαού στο πολίτευμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τώρα εφόσον δεν έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι εκλογές και η ψήφος είναι κάτι τελείως άχρηστο, πολύ λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα από αυτές, διότι δυστυχώς θα βγουν πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι...

pluton είπε...

Δεν άκουσα μίλησε για δικαστήρια και κατασχέσεις περιουσιών;

Ανώνυμος είπε...

Πού πας ρε κατακαημένε Μανώλη;;;
όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια προσεξτε η ψηφος τωρα ειναι πιο ιερη απο καθε αλλη φορα Πρεπει να ψηφισουμε οποσδηποτε το κομα εκεινο που θα δηλωσει οτι θα ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ειναι νομικος ορος και δεν παιζουμε με τις λεξεις πρεπει να σωθει ηΕΛΛΑΔΑ μας ας ειμαστε ενωμενοι ο ΘΕΟΣ μαζι μας να ξυπνησουμε και να σωθουμε

reis είπε...

ΕΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑΖΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ ,

ΘΑ ΠΑΡΕΓΡΑΦΟΝΤΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ?

.. ΚΙ ΘΑ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ?

Ανώνυμος είπε...

Καμμενος: Σπούδασε οικονομικά και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανώτερη Σχολή Managers της Ελβετίας. Το 1993 εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β' Περιφέρεια Αθηνών. Από τότε εκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα. Γεννήθηκε το '65. 9 χρόνια σπουδες κ 2 το στρατιωτικο 11. 18+11 29, αρα με το που τέλειωσε τις σπουδες κατευθείαν βουλευτής

reis είπε...

MAΡΕΣΕΙ 10.02 ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ !

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ?

ΑΥΤΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΟΣ ..

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα κ. Καμμενος ειναι πραγματικος ηρωας. Ελπιζω οι πατριωτες μου να εχουν βαλει μυαλο πλεον κα να πεταξουν εξω τις οικογενειακες δυναστειες, οι οποιοι ειναι πραγματικοι προδοτες. Θα πρεπει να τους κρεμασουν αναποδα, οπως οι Γερμανοι στην Τριπολι, εξω απο το δικαστηριο κρεμουσαν τους Τριπολιτσωτες αναποδα.Λυπαμαι που κανταντησαν την πατριδα μας σε αυτο το χαλι. Μενω στην Αμερικη δια 42 χρονια. Κ. Καμμενε, συγχαρτηρια. Η Παναγια μας να ειναι μαζι σας. Με συγκινησατε με την ομιλια σας στο Διστομο, Ευγε! ευγε! Συνθημα Υπερ Πιστεως και Πατριδος. Σας χρειαζεται η πονεμενη μας πατριδα.Η μακρινη πατριωτισα. Ντινα

Ανώνυμος είπε...

καποιοι λετε οτι δεν εχει δουλεψει ποτε του και οτι εγινε βουλευτης πολυ μικρος..οι ιδιοι ομως λετε οτι χρειαζομαστε νεο αιμα στη βουλη και να φυγουν οι παλιοι!!αυτα που λετε δεν στεκουν μεταξυ τους!!