Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε πεντάστερα ξενοδοχεία διαμένουν και “εξαφανίζονται” οι Λίβυοι μισθοφόροι. 1500 δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους! > Το ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια


Οι εκλεκτοί δολοφόνοι που πιθανότατα τώρα να δραστηριοποιούνται και στην Συρία, απολαμβάνουν απίστευτες χλιδές από τις συμφωνίες ντροπής με Ελληνικά κέντρα υγείας για τα οποία λέγεται ότι μεσολάβησε και μέλος της “πριγκιπικής οικογένειας”, γνωστός και ως “αδελφόθεος”. Το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι γύρω στα 1500 άτομα, μιλάμε για εκπαιδευμένους δολοφόνους, ειδικούς και σε ...μάχες εντός αστικών κέντρων, δεν εμφανίστηκαν ποτέ για να πάρουν την πτήση που θα τους πήγαινε πίσω στην “απελευθερωμένη” Λιβύη.Συγκεκριμένα και αυτή την ώρα βρίσκονται:

Στο ξενοδοχείο Ledra Mariott πιθανότατα πάνω από 150 άτομα. Στο Ξενοδοχείο President (εκεί είναι ο κύριος όγκος, ήδη έχει γραφτεί στο παρελθόν)…

150 άτομα κρατηθείτε, στο …Intercontinental!!, ενώ τριψήφιος αριθμός ατόμων βρίσκεται και στο Χανδρής.

Προσέξτε τώρα. Η διαμονή τους γίνεται με όρους “All Inclusive”! Όταν λέμε “Όλα” όμως το εννοούμε. Μέχρι και δωρεάν Ίντερνετ έχουν στο ξενοδοχείο εκτός από τους πλούσιους μπουφέδες και τους ειδικούς σεφ για να έχουν την δική τους κουζίνα.

ΟΙ “ασθενείς” πληρώνονται και κατά την διάρκεια της διαμονής τους στην Ελλάδα. Οι απλοί στρατιώτες με 50 Ευρώ την ημέρα ενώ οι αξιωματικοί με 150 Ευρώ ημερησίως. Καταλαβαίνετε για τι τζίρο μιλάμε… Αμύθητο χρήμα εάν βάλετε το κόστος διαμονής χιλιάδων ανθρώπων σε 5στερα ξενοδοχεία, την πανάκριβη νοσηλεία στα ιδιωτικά ιδρύματα, τα μεταφορικά κλπ. Αμύθητα ποσά για μία “αυθόρμητη” επανάσταση δε νομίζετε;

Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι ότι 1500 άτομα έχουν “εξαφανιστει” αφού δεν προσήλθαν στην πτήση τους για επιστροφή. Το ΥΠΕΞ δηλώνει άγνοια ενώ τώρα ξεκινά ελέγχους, υπάρχουν και οι προκλητικές καταστάσεις όπως περιπτώσεις που η αστυνομία γνωρίζει ότι η βίζα του “νοσηλευόμενου” έχει λήξει και αντί να τον μαζέψει, κάνει ευγενική σύσταση! Να προσέλθει στην πρεσβεία της χώρας για να την ανανεώσει! Εννοείται ότι ο “επαναστάτης” δεν προσήλθε ποτέ, ενώ εκατοντάδες είναι αυτοί που δεν έχουν κανέναν τραυματισμό.

Εκτός από τις ευθύνες του υπουργείου, πρέπει να ελεγχθούν και οι τα ιδρύματα που κάνουν τη νοσηλεία αφού όπως ενημερωθήκαμε, είναι σε απ’ ευθείας επαφή με την “πελατεία”. Ιδρύματα όπως το Ιατρικό Κέντρο και το Metropolitan, ενώ στο παιχνίδι θέλει να μπει και το Υγεία.

Παρά ταύτα, το σοβαρότερο γεγονός παραμένει αυτός ο ανεξέλεγκτος αριθμός επικίνδυνων ανθρώπων που βρίσκονται στην χώρα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

olympia

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν κανεις εισβολή σε ξένη χωρα να περιμενεις και τα αντίποινα...