Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο ΣΟΡΟΣ,Ο ΜΙΧΑΛΟΣ , Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ.. Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ


ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ - ΟΣΟ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΝΕΤΑΙ
Το 2002 και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ο Τζορτζ Σόρος δραστηριοποιηθεί (κι αυτός) στο Ελληνικό real estate σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Μίχαλο.


Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία, η Hellenic Land, στο Δ.Σ. της οποίας ο όμιλος του Σόρος εκπροσωπείτο από τους Ρίτσαρντ Μάλι και Μίλτο Καμπουρίδη.

Ποιος είναι ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης;

Υπήρξε συνιδρυτής και για μια πενταετία στέλεχος της Soros Real Estate Partners, εταιρείας επενδύσεων σε real estate του «διεθνούς φήμης επενδυτή George Soros», όπως γράφει ο ίδιος σε μια αυτοπαρουσίασή του.

Ενώ η Hellenic Land που αναφέραμε προηγουμένως είχε ως αρχικό στόχο της να δραστηριοποιηθεί σε όλο το φάσμα του real estate επενδύοντας σημαντικά ποσά και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και στη ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Περιοχή στην οποία ανήκουν φυσικά και τα γειτονικά Σκόπια στα οποία ως γνωστόν ο κ. Σόρος έχει επενδύσει πολλά.

Το 2006 ο Κώστας Μπακογιάννης παντρεύτηκε την Κάλλια Καμπουρίδου η οποία είναι η αδελφή του Μίλτου Καμπουρίδη, είναι Κύπρια και είναι ιδιοκτήτρια του φαστφουντάδικου «EAT».

Ανακεφαλαίωση:

Το 2006, ένας Κύπριος επιχειρηματίας (Μίλτος Καμπουρίδης) που εργάζεται για τον κ. Σόρος, χρηματοδότη και σπόνσορα γενικώς των Σκοπίων, πάντρεψε την αδελφή του (Κάλλια Καμπουρίδου) με τον γιο της κα. Ντόρας Μπακογιάννη (!) και εγγονό του Κ. Μητσοτάκη (Κώστα Μπακογιάννη).

Αργότερα, η πεθερά της αδελφής (Κάλλια Καμπουρίδου) του στενού συνεργάτη (Μίλτος Καμπουρίδης) του Σόρος, δηλαδή η κα. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.
Ενώ ο κουνιάδος του στενού συνεργάτη του κ. Σόρος , δηλαδή ο κ. Κωστής Μπακογιάννης, έγινε ειδικός συνεργάτης της, αμειβόμενος από το ίδιο υπουργείο.

Για το λόγο αυτό πολύ πιθανό, η φίλη του κ. Σόρος η κα. Μπακογιάννη μεγάλωσε τα σύνορά μας με τα Σκόπια κατά 18 ολόκληρα χιλιόμετρα!

Μην ξεχνάτε τι είπα παραπάνω.. ο κ. Σόρος έχει ξοδέψει/επενδύσει πολύ χρήμα στα Σκόπια.

** Η συγκεκριμένη πληροφορία μας έρχετε από την ίδια τη CIA https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html

Επίσης κάτι το οποίο βρήκα σε ένα blog προ ολίγου και το παραθέτω.. http://metablogging.gr/archives/1447

Είναι πριν από περίπου 6 μήνες όσο και το πιο πάνω με τα σύνορα, αλλά δεν έχει σημασία δείτε το.

Πρώτα καλεί 10 bloggers η κα. Ντόρα Μπακογιάννη (Απρίλιο 2008) για να τους ανακοινώσει πολύ σύντομα και με κάποια αμηχανία, ότι στόχος της ήταν να ακούσει τις γνώμες τους για το πως μπορεί η μπλογκόσφαιρα να βοηθήσει στην προώθηση των εθνικών θεμάτων(!!!) και μετά μεγαλώνει τα σύνορά μας με τα Σκόπια κατά 18 ολόκληρα χιλιόμετραΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ - ΟΣΟ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΝΕΤΑΙ
(Μάιος 2008)!!!

πηγή : Κλασσικοπερίπτωση

Αμέθυστος