Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στηρίζουν εξτρεμιστές μουσουλμάνους τρομοκράτες;


Του Paul Joseph Watson,
συντάκτη του ιστολογίου Prison Planet


Το σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί δείχνει μισθοφόρους "αντάρτες" που έδρασαν στην Λιβύη να βεβηλώνουν χριστιανικό νεκροταφείο, ένας τομέας του οποίου φιλοξενεί εβραϊκούς τάφους. Το...
ντοκουμέντο αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι οι ίδιες εκείνες δυνάμεις, οι οποίες βοήθησαν το ΝΑΤΟ να ανατρέψει τον Καντάφι και έχουν πλέον αναλάβει την διενέργεια επιθέσεων στη Συρία, είναι πλαισιωμένες από μουσουλμάνους εξτρεμιστές, που δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο για την «ελευθερία» ή τη «δημοκρατία», όπως προπαγανδίζουν οι Δυτικοί.

Το οπτικοακουστικό ντοκουμέντο δείχνει μισθοφόρους δήθεν "αντάρτες" να σπάνε ταφικές στήλες, φωνάζοντας το χαρακτηριστικό "Allah Akbar", ενώ λίγο αργότερα επιχειρούν να συνθλίψουν και να ρίξουν κάτω έναν μεγάλο χριστιανικό σταυρό μέσα στο ίδιο νεκροταφείο στη Λιβύη, χρησιμοποιώντας βαριοπούλες.Αυτού του είδους η συμπεριφορά, παρ' όλο που είναι σοκαριστική, θα πρέπει να θεωρείται αναμενόμενη, δεδομένου του γεγονότος ότι η υποστηριζόμενη από τη Δύση αλλαγή καθεστώτος στη Λιβύη επιτεύχθηκε με τη βοήθεια τρομοκρατών της Αλ Κάιντα, οι οποίοι είχαν προηγουμένως πολεμήσει εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ.

Επικεφαλής αυτών των ομάδων μισθοφόρων στη Λιβύη ήταν ο Abdul
Ηakim Belhadj, πρώην ηγέτης της "Λιβυκής Ισλαμικής Ομάδας Αντίστασης" (Libyan Islamic Fighting Group, LIFG), η οποία έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική οργάνωση από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ένας από τους επικεφαλής των ομάδων "ανταρτών" της Λιβύης, ο Abdel-Hakim al-Hasidi, παραδέχθηκε ότι ο στρατός της LIFG υπό τον Belhadj ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μονάδα εισαγόμενων μισθοφόρων στο Ιράκ, υπεύθυνη, μεταξύ αλλων, και για τη δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών.

Αφού οι τρομοκράτες και δήθεν "επαναστάτες" εκτέλεσαν τον συνταγματάρχη Καντάφι, ύψωσαν με υπερηφάνεια την χαρακτηριστική μαύρη σημαία της Αλ Κάιντα πάνω στα κτίρια των δικαστηρίων στη Βεγγάζη, αλλά και σε άλλα δημόσια κτίρια της χώρας. Στη συνέχεια, μετά από εντολή του Belhadj, το "Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο", μια μαριονέτα των Δυτικών,ανακοίνωσε ότι τίποτε δεν μπορούσε πλέον να σταθεί εμπόδιο στην αποκατάσταση του νόμου της Σαρία στη Λιβύη.

Από τη στιγμή εκείνη, οι "αντάρτες" αυτοί έχουν επιβάλει ένα καθεστώς τρόμου πάνω από τη χώρα, συλλαμβάνοντας όποιους θεωρούν ύποπτους για υποστήριξη του Καντάφι και φυλακίζοντάς τους σε διαμορφωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης και κελιά, όπου βασανίζονται.

Αυτοί οι ίδιοι οι τρομοκράτες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια αεροπορικώς στη Συρία, προκειμένου να αναλάβουν τον πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ. Στα τέλη Φεβρουαρίου, η Χίλαρι Κλίντον παραδέχθηκε σε συνέντευξή της στο BBC ότι στη Συρία, οι ΗΠΑ και η Αλ Κάιντα πολεμούν στο ίδιο στρατόπεδο.

Δεν θα πρέπει, επομένως, να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δυνάμεις της υποτιθέμενης συριακής "αντιπολίτευσης" έχουν και στη Συρία συσπειρωθεί γύρω από τη σημαία της Αλ Κάιντα, ακριβώς όπως έγινε και στη Λιβύη.

Στο δεύτερο μέρος αυτού του βίντεο, μετά το πλάνο με τα "σημαιοστολισμένα" από την Αλ Κάιντα δημόσια κτίρια της Βεγγάζης, διακρίνονται εισαγόμενοι "ακτιβιστές" στη Συρία να κυματίζουν τη σημαία της Αλ Κάιντα κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας κατά του καθεστώτος Άσαντ σε μια κωμόπολη της βόρειας Συρίας, την Binnish.

Στο παρακάτω βίντεο, ένοπλα στοιχεία στη Συρία απευθύνονται στα μέσα ενημέρωσης ενώ στέκονται πίσω από ένα τραπέζι καλυμένο με τη μαύρη σημαία της Αλ Κάιντα.


Όλα αυτά δεν μπορούν παρά να γεννούν κάποιες εύλογες απορίες:

Γιατί οι Δυτικές κυβερνήσεις, που υποτίθεται ότι πρέπει να συμμετέχουν σ' έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας γενικότερα, και κατά των εξτρεμιστών μουσουλμάνων τρομοκρατών ειδικότερα, παραδίδουν στα χέρια αυτών των ίδιων τρομοκρατών τον έλεγχο ολόκληρων χωρών;

Γιατί τα γνωστά ΜΜΕ του συστήματος, ακριβώς όπως έγινε και στην περίπτωση της Λιβύης, περιγράφουν τους αντάρτες που μάχονται κάτω από τη σημαία της Αλ Κάιντα ως "ακτιβιστές";

Γιατί οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ, εξοπλίζουν φανατικούς μουσουλμάνους, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, με αντιαεροπορικούς πυραύλους;

Γιατί ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν καλεί τις Ηνωμένες Πολιτείες να βομβαρδίσουν τη Συρία για να στηρίξουν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα;

Τέλος, γιατί το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να υποστηρίξει αυτούς τους ίδιους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, σχεδιάζοντας "επιθέσεις ανταρτών" και "εκστρατείες δολοφονίας" στο εσωτερικό της Συρίας, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Άσαντ;