Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Γιατί θα γίνει πολύ πολύ σύντομα το «έλα να δεις» στην χώρα μας.


Όταν κάθε πείραμα ξεφεύγει από τις «Συνθήκες εργαστηρίου» γίνονται ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις!)
«Η περίσσεια του λόγου φανερώνει έλλειψη πνεύματος...» Αυτό μου έμαθε, και να με συγχωρείτε που συχνά το ξεχνώ, ο κ. Χρήστος Πασαλάρης.
Δια ταύτα θα πω με λίγες κουβέντες γιατί θα.... χρεοκοπήσουμε και σύντομα-όπως και να το βαφτίσουμε αυτό:
· Τα μόνα μαγαζιά που δουλεύουν είναι αυτά που αγοράζουν Χρυσό και ασήμι, σε εξευτελιστικές τιμές. ΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ των μικροκαταθετών.
· Ποια επένδυση έγινε στην Ελλάδα, ποια ιδιωτικοποίηση; Ποια βιομηχανία ξεκίνησε να λειτουργεί; ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ,ΚΑΜΜΙΑ. Άρα η ανάπτυξη δεν είναι ορατή στο εγγύς μέλλον.
Τα μαγαζιά, ακόμη και σουβλατζίδικα, κλείνουν. Η ανεργία θα αυξηθεί, η πραγματική ανεργία. Σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ... ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ! Οι διωγμένοι χωρίς απόλυση δεν μετράνε, όπως και οι μακροχρόνια άνεργοι. 18% είπατε η ανεργία; Υπολογίστε ήδη κάτι κάτω από τα ¾ του διπλάσιου! Και του χρόνου θα έχουμε τις μισές δουλειές, τα μισά μαγαζιά, τα μισά των μισών Μ.Μ.Ε, τα μισά σούπερ μάρκετ, τις μισές βιοτεχνίες εν λειτουργεία!
· Ο μόνος παράγοντας που έμεινε απείραχτος (Π.Λαμπρόπουλος,οικονομολόγος) στην εξίσωση της Κρίσης είναι τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών!
· Δεν φορολογήθηκε κανείς για τις διαρροές κεφαλαίων στο εξωτερικό.
· Το ΣΔΟΕ ΠΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ δεν συνέλαβε ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ «ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
· Κανείς πολιτικός, βιομήχανος, υπάλληλος δεν βρίσκεται φυλακή για αποδοχή προιόντων εγκλήματος (μίζες κ.λ.π.)
· ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: άμα δείτε έσοδα, σφυρίξτε όπως το κάνουν στα Αντιά, με την γλώσσα των σφυριγμάτων: «Κλέφτικα» σφυρίζουν όλοι οι άλλοι...

Ποια κοινωνική αλλαγή είχαμε εκτός από την πολιτικής και μόνο σημασίας αλλαγή πρωθυπουργού;
· Δεν κτυπούν πια οι «τρομοκρατικές οργανώσεις» που είχαν σαφείς προτιμήσεις μέχρι τώρα σε συγκεκριμένα Μήντια και Επιχειρηματίες.
· Η Αστυνομία σήμερα έκλεισε όλους τους κεντρικούς δρόμους δημιουργώντας ασφυξία στο πολύπαθό κέντρο γιατί περνούσε μια διαδηλωσούλα, κάπου στην Βερανζέρου (αυτό είναι σχέδιο πυροδότησης και όχι αποσυμπίεσης κ. επιτελικέ της ΕΛ.ΑΣ)
· Η ΔΕΗ αύξησε τιμολόγια, ενέταξε στο τιμολόγιο της το περιβόητο «Χαράτσι» αλλά εξακολουθεί να ονομάζεται Δημοσία Επιχείρησις ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, δημιουργώντας συνθήκες ένδειας στα νοικοκυριά.
· Κοινότητες όπως αυτές των Σενεγαλέζων, Νιγηριανών, Σομαλών, Μαροκινών, Αλγερινών και Αφγανών είναι πανταχού παρούσες στο κέντρο της Πρωτεύουσας και αυξάνονται ως παλαιστινιακές και κουρδικές ομάδες αιτούντων άσυλο(!) ενώ η πιο «ηθική» δραστηριότητα τους, σε αυτή την εποχή είναι το... παραεμπόριο.

(πληροφορίες για το τι χρησιμεύουν στον αριστερό Στρατή Τσίρκα, «Ακυβέρνητες Πολιτείες» , βλ. «Δεκανέας Πάρκερ». Παλιά Σαξωνική συνταγή...)
ΕΠΙΜΥΘΙΟ: Οι «Αλχημιστές», παρεξηγημένοι από την Ιστορία, μίλησαν για την «κρίσιμη μάζα» που πυροδοτεί την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Πρόκειται για μικρό μέρος του κάθε συνόλου!
Υ.Γ. Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος.
(Αριστοτέλης).

22 σχόλια:

ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ Ο. Ε. 666 είπε...

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...

Πριν από αρκετό καιρό είχε αναφερθεί το γράμμα ενός Νορβηγού πολιτικού, που απεστάλη στους Bill Ryan and Kerry Cassidy του Project Camelot, στο οποίο προειδοποιούσε τους απλούς πολίτες για τους κυνδίνους που διατρέχει η ανθρωπότητα, την περίοδο 2008-2012........(απόσπασμα)...

''Εάν μιλήσουν σε κανέναν, θα είναι σίγουρα νεκροί. Αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι πλέον για τον εαυτό μου. Η ανθρωπότητα πρέπει να επιζήσει, όπως πρέπει να επιβιώσουν και τα άλλα έμβια όντα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.
Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και λένε μόνο ότι πρόκειται να συμβεί. Απευθυνόμενος σε όσους μπορούν να σώσουν τον εαυτό τους, τους λέω να προσπαθήσουν να φτάσουν σε υψηλότερα (υψομετρικά) μέρη και να βρουν εκεί ψηλά σπηλιές, όπου μπορούν να έχουν έναν χώρο αποθήκευσης τροφίμων για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με κονσερβοποιημένα τρόφιμα και νερό για να αντέξουν για λίγο. Συνειστώνται χάπια για την ακτινοβολία και ειδικές στολές (biosuits), εάν ο προϋπολογισμός σας σας το επιτρέπει.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
9 Οκτωβρίου 2011 8:26 μ.μ.
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...
Για τελευταία φορά λέω, ο Θεός να μας βοηθήσει όλους ... αλλά ο Θεός δεν θα μας βοηθήσει, το ξέρω. Μόνο ο καθένας ατομικά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξυπνήστε, σας παρακαλώ ...!
Θα μπορούσα να γράψω χρησιμοποιώντας άλλο όνομα, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα πια. Όταν γνωρίζει κανείς ορισμένα πράγματα, γίνεται ανίκητος -και τίποτε δεν μπορεί να τον βλάψει όταν γνωρίζει ότι το τέλος έρχεται σύντομα.
Σας διαβεβαιώνω 100% ότι θα συμβούν τα γεγονότα. Υπάρχουν τέσσερα χρόνια περιθώριο για να προετοιμαστεί κανείς για το φινάλε (endgame). Πάρτε όπλα, δημιουργήστε ομάδες επιβίωσης και φροντήστε για ένα μέρος/χώρο όπου μπορείτε να είστε ασφαλείς με τροφή για ένα χρόνο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
9 Οκτωβρίου 2011 10:40 μ.μ.

ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ Ο. Ε. 666 είπε...

...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...
..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Ρωτήστε με οτιδήποτε σχετικά με τη σύνδεση που έχει η Νορβηγία με όλα αυτά και θα απαντήσω, όσο το γνωρίζω. Και κοιτάξτε γύρω σας: κατασκευάζουν παντού υπόγειες βάσεις και αποθήκες. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ζητήστε από τις κυβερνήσεις να σας πουν τι χτίζουν. Θα σας πουν "Α, είναι απλώς για την αποθήκευση τροφίμων", και άλλα τέτοια. Σας τυφλώνουν με όλα αυτά τα ψέματα.
Τα σημάδια ξένης (εξωγήινης? σημ. μτφ. alien) παρουσίας υπάρχουν επίσης και βλέπω συχνά στην ελίτ νορβηγών πολιτικών, πως δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Είναι σαν να ελέγχονται σε κάθε σκέψη και σε κάθε λόγο τους. Είναι σαν να τους λένε να κάνουν πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Μου είναι σαφές ποιοί είναι, και ποιοι δεν είναι. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια τους και στο μυαλό τους.
Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) το 2012 είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο ''στρατός'' θα "αναλάβει" τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag.
Επίσης, βλέπω ότι μιλάτε για την Benazir Bhutto στο δικτυακό σας τόπο. Ο θάνατος της ήταν τραγικός. Έχω συναντήσει τη Benazir, όπως βλέπετε. Θα δείτε επίσης από τις φωτογραφίες πως έχω συναντηθεί με μια σειρά από άλλους αξιοσημείωτους πολιτικούς και ηγέτες του κόσμου.
Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.
Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση όλων των -πολλών- προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.Οσο για μένα, γνωρίζω ήδη πως πρόκειται να φύγω πριν από το 2012 για να πάω στην περιοχή της Mosjøen, όπου έχουμε μια υπόγεια στρατιωτική εγκατάσταση. Εκεί είμαστε χωρισμένοι σε τομείς: κόκκινο, μπλε και πράσινο. Τα διακριτικά του νορβηγικού στρατιού έχουν ήδη δοθεί και τα στρατόπεδα έχουν κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.''
ΥΓ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!

...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
......666......
9 Οκτωβρίου 2011 10:41 μ.μ.
------------------------------------------
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 666
Σ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Α ΓΗΤΕΥΤΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ;
ΚΑΛΑ Ε.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ Ε;
ΜΠΑΧΑΛΟ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ φίλε, με έκανες να γελάσω μετά από άλλη μια πολύ δύσκολη ημέρα.... ευχαριστώ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΦΙΛΕ.
ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ Ο. Ε. 666 είπε...

...ΑΟΡΑΤΟΣ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 666.

Σ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ.
Η ΑΝΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΔΗΣΕΙ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ φίλε, με έκανες να γελάσω μετά από άλλη μια πολύ δύσκολη ημέρα.... ευχαριστώ!!!
29 Νοεμβρίου 2011 11:36ΜΜ,
--------------------------------------

ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ!

Ανώνυμος είπε...

o.k. aoratos, η επιθυμία σου θα μεταβιβαστεί.

Σ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ;
ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ;
Α ΚΑΛΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΓΗΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΑΞΙΑ.
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΟΡΑΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ . ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ!

Σ.Ρ.

Ανώνυμος είπε...

11:52 ΑΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΤΙ ΠΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΑΜΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σ.Ρ ΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;
ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ.
ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

AKOYΣ Σ.Ρ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ.
ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
ΑΣΤΟΥΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝΕ.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΛΕΟΝ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

mono oi royfianoi toys kai ta gleiftronia emeinan na sxoliazoyn sto ksypniste re! ntropi toys!skatoblog!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;
ΠΟΥ ΑΠΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ.
ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΔΩ.ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΩ.
ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ...
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΗΡΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΞΑΝΑ.
ΘΕΛΩ ΖΩΗ.
...ΑΟΡΑΤΟΣ...

ΑΚΟΥΣ ΝΑΥΤΗ ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

H MALAKIA EXEI KAI TA ORIA THS

Ανώνυμος είπε...

Καθώς καί η.....αποχαύνωση.....
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

ΕΡΡΩΣΟ