Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ»


«Η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση δεν είναι διακοσμητική αλλά ουσιαστική. Δεν είναι μία κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΛΑ.Ο.Σ. Είναι μία κυβέρνηση Παπαδήμου» τόνισε στον real fm ο υπουργός Άμυνας, εκφράζοντας, παράλληλα, την έντονη ενόχλησή του για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την...

απουσία του από τη χθεσινή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής. Ο κ. Αβραμόπουλος, μάλιστα, προχώρησε σε «διάβημα» προς τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Σωτήρη Λύτρα, τον οποίο είχε ενημερώσει με επιστολή από τις 24 Νοεμβρίου για το ταξίδι του και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να συμβεί κάτι ανάλογο.
«Πρέπει να στηρίξουμε τον Λ. Παπαδήμο γιατί έχει κάνει μία μεγάλη θυσία», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση μπορεί να είναι ειδικού σκοπού, αλλά εάν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων μπορεί να προχωρήσει σημαντικά θέματα που χρονίζουν.
Ο κ. Αβραμόπουλος επανέλαβε ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει, ενώ για τις εκλογές σημείωσε ότι δεν μπορούν να καθυστερήσουν πολύ πέραν της ημερομηνίας της 19ης Φεβρουαρίου, γιατί «αυτό δεν αντέχει», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Εκτίμησε τέλος ότι η ΝΔ με την εθνικά υπεύθυνη στάση της, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το λεγόμενο πολιτικό κόστος και δεν την έβλαψε η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να στηριχθεί η συγκεκριμένη κυβέρνηση.


ηγη