Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ! ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 118 ΛΕΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ


Αδίστακτοι και αποφασισμένοι ήταν οι 4 Ουκρανοί λαθρομεταφορείς.Δεν δίστασαν να ρίξουν στο "ψαχνό"τα ξημερώματα στους άνδρες του λιμενικού του Μεσολογγίου.Δεν πέρασε μια εβδομάδα όταν οι άνδρες του λιμενικού Μεσολογγίου του πληρώματος των πλωτών μαζί με άνδρες απο το λιμεναρχείο Αστακού και Λευκάδας,έπιασαν για ακόμη μια φορά σκάφος γεμάτο λαθρομετανάστες.


Τα ξημερώματα άρχισε καταδίωξη σε σκάφος όταν εντοπίστηκε ανοικτά του Αστακού.Αυτή την φορά όμως οι δουλέμποροι ήταν αποφασισμένοι να ξεφύγουν απο τα χέρια των λιμενικών.Οπλισμένοι οι 4 Ουκρανοί άρχισαν να ρίχνουν στο "ψάχνο" μέσα στο σκοτάδι και προσπαθούσαν να ξεφύγουν. Οι πληροφορίες του onairnews μιλάνε για άγρια καταδίωξη κατά την οποία κάποιοι τους 118 λαθρομετανάστες άρχισαν να πηδούν στην θάλασσα.

Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα μέχρι οι 4 Ουκρανοί να παραδοθούν και να αρχίσουν οι άνδρες του λιμεναρχείου την περισυλλογή των λαθρομεταναστών απο την θάλασσα.Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν για κάποιο τραυματισμό παρόλο που μέσα στο σκοτάδι οι σφαίρες έπεφταν βροχή. onairnews.blogspot.com ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ! ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 118 ΛΕΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ