Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !


Αδέλφια μου Έλληνες,

Κάποτε και πριν από χιλιάδες χρόνια αυτός ο τόπος δέχτηκε του κόσμου τις επιθέσεις, από του κόσμου τους βαρβάρους, μόνο και μόνο για να κάνουν οι βάρβαροι αυτόν τον ιερό τόπο τον σωματικό και πνευματικό τους βόθρο, κάποια όμως παλληκάρια τότε μην λογαριάζοντας πλούτη, στέμματα και τίτλους στάθηκαν μπροστά στις εκατοντάδες χιλιάδες βαρβαρικές αγέλες, με μόνο σύμμαχο την ψυχή τους, μία ασπίδα και ένα σπαθί, κομματιάζοντας με αυτά τα βρώμικα όνειρα αυτών των βαρβάρων, μόνο και μόνο για να έχουν οι απόγονοι τους το δικαίωμα στον πολιτισμό, στο φώς και στο να λέγονται Έλληνες.

Αδέλφια μου Έλληνες,

Κάποτε και όχι πολύ μακριά από το....
τώρα, κάποια παλληκάρια αγνοώντας τα πλούτη, την ξεκούραση, την βολεψιά και το ατομικό συμφέρων ξεχύθηκαν στις βουνοκορφές και στις πεδιάδες της πατρίδος μας, φωνάζοντας ΛΕΥΤΕΡΙΑ και ΑΕΡΑ, με μόνο σύμμαχο μερικά λιανοτούφεκα, σκουριασμένα σπαθιά και σκισμένες χλαίνες, για ένα και μόνο σκοπό, για να έχουμε τώρα εμείς το δικαίωμα να συνεχίσουμε να λεγόμαστε Έλληνες και να ζούμε σε έναν πολύτιμο και μοναδικό γεωγραφικό τόπο, που Θεοί και άνθρωποι ονόμασαν ΕΛΛΑΣ.

Αδέλφια μου Έλληνες,

Οι απόγονοι όλων αυτών των παλληκαριών, των ηρώων και των ημίθεων πολεμιστών είμαστε εμείς, αλλά δυστυχώς οι δικοί μας απόγονοι δεν θα γράφουν τα ίδια για την δική μας ιστορία, διότι εμείς δεν θα τους αφήσουμε ιστορία, για να έχουνε να γράφουν.

Αδέλφια μου Έλληνες,

Βάλαμε την ατομική μας βολεψιά και το προσωπικό μας συμφέρων πάνω από την πατρίδα μας και αυτό η ιστορία δεν θα μας το συγχωρήσει ποτέ, ελπίζω μόνο να μας δώσει την ευκαιρία η ζωή, να θυσιάσουμε την ζωή μας για την υπεράσπιση της ποιο αγαπημένης μάνας, κόρης και αδελφής μας, δηλαδή της πατρίδος μας, μήπως και εμείς μπορέσουμε στο αιώνιο βιβλίο της δόξης να γραφτούμε και να θωρούμε από εκεί ψηλά σαν αετοί με υπερηφάνεια και όχι με δάκρυα στα μάτια, το αγέρωχο σώμα της πατρίδας μας.

Πατρίδα μου αγαπημένη
Mάνα κόρη και αδελφή
Στου κόσμου τα πέρατα
Ομορφιά μου εσύ
Σε απολησμόνησα ψυχή μου
Σε ξέχασα καρδιά μου
Σε άφησα στην άκρη
Μα δεν με ξέχασες εσύ
Σαν αετό με αφήνεις
Στον ουρανό σου να πετώ
Να μπαίνω στα σύννεφα σου
Την δροσιά τους να κρατώ
Πατρίδα μου αγαπημένη
Μην με ξεχάσεις
Όπως σε ξέχασα εγώ
Μην με απολησμονήσεις
Όπως σε απολησμόνησα εγώ
Κράτα με στα χέρια σου σφικτά
Σαν μάνα στοργική
Και αν είναι να πεθάνω
Μέσα στην αγκαλιάσου να χαθώ
Πατρίδα μου εσύ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ 
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

STYLIANOS είπε...

ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΙΟΝ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΠΛΗΡΩΜΕΝΟ.ΕΙΠΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ(ΦΙΛΙΠΠΟΣ&ΝΑΘΑΝΑΗΛ) ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ,ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΠΕ; ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΚΑΙ ΕΝΝΩΟΥΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΙΡΗΧΘΕΙ Η ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΕΣΧΙΣΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗ.ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΠΕΝΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΙΛΙΑ ΟΤΑΝ ΦΡΑΓΓΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΑΛΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΟ 1204.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΓΥΜΝΗ ΕΡΗΜΟΜΕΝΗ,ΑΔΥΝΑΜΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ ΑΜΜΥΘΥΤΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ.Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ.ΟΧΙ ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ,ΠΙΣΤΗ,ΜΑΧΗ,ΕΤΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΓΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΤΙΚΩΣ ΧΛΙΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝ .ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΝΑΤΙΚΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ.ΦΤΑΙΜΕ ΑΣ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ,ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΜΕ.ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΗΘΕΣ ΗΘΟΣ.ΤΟ ΞΗΛΩΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ.
ΤΥΧΑΙΑ "ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΕΡΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΕΘΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΗΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ,ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ,ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.
ΜΑΧΗ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΙΝΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΠΛΟ ΑΗΤΗΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.

STYLIANOS είπε...

ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΟΤΙ ΓΛΥΚΥΤΕΡΟΝ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΜΑΧΩΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΗΡΩΕΣ.ΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΠΛΑΤΑΙΕΣ,ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,ΣΑΛΑΜΙΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!1

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ:
1)ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ
2)ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΑΚΕΝΤΟΤΣΙ ΣΗΜΑΙΑ , ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΝΤΟΝΤΣΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ????????????????????/

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 5.07

Σέβομαι απόλυτα τον σχολιασμό σου για το λάθος που βρίσκεις στην φωτογραφία, αλλά επίτρεψε μου να σου πω λίγες δικές μου σκέψεις επάνω σε αυτό που ανέφερες.

Πρώτων, δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο καμία ασπίδα σκοπιανική, παρά μόνο η Ελληνική Μακεδονική ασπίδα.

Δεύτερον, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν και θα είναι πάντα γνήσιο παιδί της Ελληνικής γης και της αγέρωχης Μακεδονίας, όσο και εάν οι σκοπιανοί πιστεύουν το αντίθετο.

Το λιοντάρι ήταν και θα είναι για πάντα Ελληνικό σύμβολο αιώνιας ανδρείας και πολεμικής αξίας και καμία σχέση δεν έχει με οτιδήποτε σκοπιανικό.

Το εάν οι σκοπιανοί, χρησιμοποιούν με την δική μας ανοχή τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας αυτό ναι, είναι ανθελληνικό και όχι αυτό που αναφέρεις.

Τέλος, η φωτογραφία τοποθετήθηκε για να θυμίζει σε όλους τους Έλληνες τι είναι αυτά που χαρίζουν με την αδιαφορία τους στους πεινασμένους βρικόλακες που περιστοιχίζουν τον τόπο μας και κανένα νόημα δεν έχει άλλο.

Με σεβασμό

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ