Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Μεσοπρόθεσμη» απάτη


Του Δημήτρη Καζάκη


Θα δοθεί η 5η δόση ή δεν θα δοθεί; Ιδού η απορία! Από την άλλη, ο πρωθυπουργός της χώρας, σε μια παράσταση απίστευτου κάλλους και γελοιότητας, ανακοίνωσε χρηματοδότηση - μαμούθ για τη ρύθμιση του κύριου μέρους του δημόσιου χρέους της χώρας. Την ίδια ώρα, ο Ομπάμα φαίνεται να πιέζει τη Μέρκελ για την Ελλάδα, ενώ το Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης φαίνεται να μην μπορεί να καταλήξει πουθενά.




Οι γερμανικές τράπεζες δηλώνουν έτοιμες να στηρίξουν την Ελλάδα. Οι επικεφαλής 35 ευρωπαϊκών κολοσσών, όπως η Siemens, η Τhyssen, η Repsol, η Total κ.ο.κ., ζητούν με δήλωσή τους να διασωθεί η Ελλάδα. Όλοι φαίνεται να κόπτονται για το τι θα απογίνει η ψωροκώσταινα. Εκδήλωση ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ή, πολύ απλά, συμφέρον και σκοπιμότητα; Γιατί όλη αυτή η φασαρία;


Την απάντηση δίνει ο επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης ομολόγων παγκοσμίως, της Pimco. Αύξηση του κινδύνου άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας και επιδείνωσης των επιπτώσεων από τη μετάδοση της κρίσης χρέους εκτιμά λοιπόν η Pimco.

Ο επικεφαλής της Pimco Μοχάμεντ Ελ Εριάν δήλωσε την Τετάρτη 22.6 από την Ταϊπέι πως τα επόμενα τρία χρόνια θα αυξηθούν τα προβλήματα για τις οικονομίες διεθνώς και εκτίμησε πως ειδικά η Ελλάδα θα έλθει αντιμέτωπη με την πτώχευση. «Θα δούμε διαφορετικές οικονομίες να αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα. Για τις ευρωπαϊκές οικονομίες, ειδικά την Ελλάδα, αυτό θα είναι η πτώχευση» δήλωσε. Πάντως, χαρακτήρισε «απίθανο» να πυροδοτήσει η ελληνική χρεοκοπία μια νέα παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση, σημειώνοντας πως αυτό δεν είναι και αδύνατο.

Ο επικεφαλής του τμήματος διαχείρισης ευρωπαϊκού χαρτοφυλακίου της Pimco Άντριου Μπολς δήλωσε στην τηλεόραση του Bloomberg ότι η Ελλάδα είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένη και οποιαδήποτε προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα χρέους της με νέο μηχανισμό διάσωσης απλώς μεταθέτει χρονικά το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου δίνει χρόνο στην Ευρώπη για να αποτρέψει τη μετάδοση της κρίσης και σε άλλες οικονομίες, όπως η Ισπανία. «Η ανησυχία που έχουμε είναι ότι, όταν μεταθέτεις το πρόβλημα, αυξάνεις τον κίνδυνο μιας άτακτης χρεοκοπίας και χειρότερων επιπτώσεων από τη μετάδοση της κρίσης» δήλωσε, προσθέτοντας πως η Ευρώπη θα έπρεπε να βρει ένα υποστηρικτικό πλαίσιο για μια ομαλή αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.


Πίεση αγορών στην ευρωζώνη

Η επιμονή στην αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας έχει αφενός άμεση σχέση με τη συσσώρευση μεγάλης ποσότητας CDS για τα ελληνικά ομόλογα στις ΗΠΑ. Πάνω από το 63% των αγορασμένων CDS για τα ελληνικά ομόλογα βρίσκονται στις ΗΠΑ και, όπως είναι φυσικό, οι αμερικανικές αγορές είναι εξαιρετικά εκτεθειμένες, έστω έμμεσα, σε κάθε μονομερή ενέργεια της Ελλάδας. Η αναδιάρθρωση του χρέους μπορεί να είναι καταστροφική για τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες που δεν έχουν ακόμη ξεφορτωθεί τα πακέτα ελληνικού χρέους που κατέχουν, αλλά η καλύτερη λύση για όσους έχουν επενδύσει σε ελληνικά CDS.

Αυτούς άλλωστε έτρεξαν και οι οίκοι αξιολόγησης να υπερασπιστούν όταν ανακοίνωσαν ότι μια συνολική ρύθμιση του χρέους της Ελλάδας θα θεωρεί επίσημα ως πτώχευση (default). Δεν έχουν άδικο. Όμως το βασικό ζητούμενο των αντιπαραθέσεων που γίνονται με αφορμή την Ελλάδα, δεν αφορά την τύχη του χρέους της, αλλά την ανάγκη μετεξέλιξης της ευρωζώνης.

Οι αγορές, ειδικά οι υπερατλαντικές, έχουν πειστεί ότι η ευρωζώνη με την υπάρχουσα δομή και αρχιτεκτονική δεν είναι πλέον βιώσιμη. Από την άλλη, δεν θέλουν με τίποτα να δουν τη Γερμανία να φεύγει από την ευρωζώνη. Επομένως πιέζουν με κάθε τρόπο να προχωρήσει γρήγορα η ευρωζώνη σε μια ακόμη πιο συγκεντρωτική και απόλυτα ανελαστική οικονομική ζώνη, όπου τα κράτη - μέλη, ακόμη και η Γερμανία, θα παραδώσουν την κυριαρχία τους στα υπερεθνικά όργανα και τις αγορές κεφαλαίου.

Βασικό εργαλείο για μια τέτοια μετεξέλιξη της ευρωζώνης είναι η εισαγωγή του ευρωομολόγου. Κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που αντιστέκεται σθεναρά η Γερμανία, η οποία γνωρίζει ότι το ευρωομόλογο δεν θα είναι μόνο ένα θαυμάσιο εργαλείο κερδοσκοπίας σε βάρος της, αλλά και η αγχόνη με την οποία θα απαγχονιστεί η οικονομία της τα αμέσως επόμενα χρόνια.


Η ελληνική πτώχευση

Η αλήθεια είναι ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας έχει μπει στην τελική της φάση. Γι’ αυτό και το όλο μέλημα των Ευρωπαίων και των Αμερικανών, αλλά και των αγορών, είναι τα θραύσματα της επίσημης πτώχευσης να μην είναι θανατηφόρα για την ευρωζώνη και την παγκόσμια οικονομία. Προπαντός δεν πρέπει να είναι μια άτακτη ή μη ελεγχόμενη πτώχευση. Δηλαδή μια μονομερής πτώχευση χωρίς πρώτα να έχουν εξασφαλιστεί τα συμφέροντα των δανειστών. Γι’ αυτό πασχίζουν άπαντες.


Στο ίδιο μήκος κύματος δουλεύει και η κυβέρνηση Παπανδρέου. Είναι αποφασισμένη να τελειώσει τη βρόμικη δουλειά που της έχει ανατεθεί πάση θυσία και έπειτα να φύγει. Βασική αποστολή της ανασχηματισμένης κυβέρνησης συλλογικής ευθύνης του ΠΑΣΟΚ είναι, αφενός, να περάσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα παρεμβάσεων (δηλαδή μέτρων) και αποκρατικοποιήσεων (δηλαδή ξεπουλήματος) και, αφετέρου, να στήσει τον συγκεκριμένο μηχανισμό ταχύτατης εκποίησης της χώρας.

Κι επειδή η ταχύρρυθμη εκποίηση της χώρας προσκρούει σε πολλά και μεγάλα νομικά κωλύματα με βάση το ισχύον εγχώριο δίκαιο και τους νόμους, επιλέχθηκε ο μετρ της νομικής παραπλάνησης να ηγηθεί του υπουργείου Οικονομικών. Ο κ. Βενιζέλος μπορεί να μην έχει ιδέα από οικονομία και οικονομικά, αλλά γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη της συγκάλυψης κατάφωρων παρανομιών. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον αρχιτέκτονα της ενσωμάτωσης στο Σύνταγμα των διατάξεων για τη (μη) ευθύνη των υπουργών. Πρόκειται για κάποιον που έχει διαπρέψει στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο κ. Βενιζέλος προΐσταται ενός υπουργείου που έτσι κι αλλιώς έχει τεθεί στον αυτόματο πιλότο της τρόικας. Η παρουσία του εκεί μπορεί να του δίνει την ευκαιρία να εκφωνεί ομιλίες βλαχοδήμαρχου, όπως αρέσκεται να κάνει, νομίζοντας ότι είναι πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού, αλλά η βασική του αποστολή είναι να καλύψει νομικά τις απίστευτες παρανομίες που έχουν συντελεστεί και συντελούνται από την κυβέρνησή του. Να απαλλάξει, δηλαδή, υπουργούς και στελέχη της σημερινής κυβέρνησης από το άγχος του ειδικού δικαστηρίου. Κι επίσης να δημιουργήσει το νομικό υπόβαθρο της ανεξάρτητης εταιρείας που απαιτεί η τρόικα για να αναλάβει την ταχύτατη εκποίηση δημόσιου πλούτου και αγαθών.

Βεβαίως, όσο μάστορας κι αν είναι ο κ. Βενιζέλος σε τέτοιες πρακτικές, το σκαμνί επί εσχάτη προδοσία δεν πρόκειται να το γλιτώσει κανείς.


Επενδύσεις αρπαχτής

Κατά τ’ άλλα, τώρα προέχει η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Τι είναι αυτό το Μεσοπρόθεσμο; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων, όπως αποκαλείται, με σκοπό να συγκεντρώσει την περίοδο 2011-2015 πάνω από 28 δισ. ευρώ από τον δραστικό περιορισμό των δημόσιων δαπανών (κοντά 15 δισ. ευρώ) και από την αύξηση των δημόσιων εσόδων (σχεδόν 13 δισ. ευρώ).

Αν σκεφτεί κανείς ότι με βάση τις προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος το ΑΕΠ την περίοδο 2011-2015 εκτιμάται αυθαίρετα ότι θα αυξηθεί κατά 26,5 δισ. ευρώ, στην πράξη αυτή η αύξηση θα εξανεμιστεί από τις περικοπές και τη λιτότητα του Μεσοπρόθεσμου. Στην πραγματικότητα, με βάση και την εμπειρία του πρώτου χρόνου του μνημονίου, το Μεσοπρόθεσμο θα βουλιάξει το ΑΕΠ της περιόδου 2011-2015 τουλάχιστον κατά 12%.

Όμως μην ανησυχείτε, θα υπάρξει ανάπτυξη γιατί, σύμφωνα με τους οπαδούς του Μεσοπρόθεσμου, θα ανοίξουν όλες οι αγορές, μαζί και η εργασίας, θα καταργηθεί κάθε έννοια κοινωνικής ή άλλης προστασίας, ώστε να έρθουν επενδυτές για να επενδύσουν. Βεβαίως το τι επενδυτές θα έρθουν ήδη το ξέρουμε, όπως ξέρουμε από τώρα και το πού θα επενδύσουν. Μια ανοιχτή οικονομία με τα εξωγενή ελλείμματα παραγωγής, όπως είναι η Ελλάδα, είναι προνομιακός χώρος για κερδοσκοπία άνευ προηγουμένου από κρατικοδίαιτα ιδιωτικά μονοπώλια της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Αυτός άλλωστε ο χαρακτήρας των επενδυτών και των επενδύσεων που αναμένονται στην ελληνική οικονομία εξασφαλίζεται και από το πρωτοφανές πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και ιδιωτικοποιήσεων που περιλαμβάνεται στο Μεσοπρόθεσμα Πρόγραμμα. Από αυτό το πρόγραμμα η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράξει έως το 2015 γύρω στα 50 δισ. ευρώ. Για το πρόγραμμα αυτό και για το τι σημαίνει αυτή η μαζική εκποίηση δημόσιας περιουσίας, έχουμε αναφερθεί παλιότερα και θα αναφερθούμε αναλυτικότερα σε επόμενο σημείωμα.

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι ότι αυτή η εκποίηση αγγίζει περιουσιακά στοιχεία που ξεπερνούν τα 120 δισ. ευρώ, δηλαδή πάνω από 50% του ΑΕΠ της χώρας. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκποίησης που έχει εκπονηθεί για ευρωπαϊκή χώρα. Εφάμιλλο των μαζικών εκποιήσεων που επιβλήθηκαν στη Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία (98% επί του ΑΕΠ), όταν προσαρτήθηκε από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, στην Πολωνία (68% επί του ΑΕΠ), στη Σλοβακία (92% επί του ΑΕΠ) και αλλού στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στις αρχές της δεκαετίας του ’90.


Δημοσιονομικό αδιέξοδο

Ας δούμε, όμως, συγκεκριμένα τι προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο. Ο Πίνακας 1 δίνει τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης για την εξέλιξη βασικών δεικτών του προϋπολογισμού για ολόκληρη την περίοδο 2009-2015. Αυτό που καταρχάς κάνει εντύπωση είναι το πόσο διαφέρουν οι εκτιμήσεις του ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης που δίνονται σήμερα με το Μεσοπρόθεσμο σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις που δίνονταν την εποχή του μνημονίου.

Όταν επιβαλλόταν το μνημόνιο, η εκτίμηση από τρόικα και κυβέρνηση ήταν ότι μέχρι το 2014 το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης θα είχε πέσει κάτω από το 3%! Σήμερα, έναν χρόνο μετά, οι επίσημες εκτιμήσεις της κυβέρνησης είναι ότι, παρά τα απανωτά μέτρα του μνημονίου, παρά το λιντσάρισμα εισοδημάτων και δαπανών, το έλλειμμα αυτό θα βρίσκεται το 2014 κοντά στο 14%! Τι σημαίνει αυτό; Καταρχάς σημαίνει πλήρη και παταγώδη αποτυχία των δημοσιονομικών στόχων του μνημονίου. Κι όχι μόνο αυτό. Οι πολιτικές του μνημονίου αποτέλεσαν βασικό παράγοντα δραστικής επιδείνωσης της όλης κατάστασης, οδηγώντας την ελληνική οικονομία σε ελεύθερη πτώση.

Θα απολογηθεί κανείς γι’ αυτό; Θα μας εξηγήσει κανείς πώς γίνεται να πέφτουν τόσο έξω οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις των εμπνευστών της εφαρμοζόμενης πολιτικής και οι ίδιοι να επιμένουν ότι οι συνταγές τους είναι οι μόνες σωστές; Πώς γίνεται οι πολιτικές του μνημονίου να οδηγούν σε μια τόσο δραματική επιδείνωση και να εμφανίζεται ως λύση η συνέχιση των ίδιων πολιτικών; Τι άλλο εκτός από ακόμη βαθύτερη ύφεση, που παίρνει πια διαστάσεις ανθρωπιστικής καταστροφής, μπορεί να περιμένει κανείς από το Μεσοπρόθεσμο;


Τι θα πουλήσουμε... μετά το ξεπούλημα;

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο από τον πίνακα 1 είναι η εκτίναξη των τόκων. Αν προσέξει κανείς τα στοιχεία, θα διαπιστώσει ότι η εκτίναξη των τόκων είναι το βασικότερο πρόβλημα του σημερινού δημοσιονομικού αδιεξόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πληρωτέοι τόκοι έως το 2015 θα ξεπεράσουν τα 30 δισ. ευρώ, με τους μισθούς και τις συντάξεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα να κινούνται γύρω στα 22 δισ. ευρώ.

Ο καθένας πλέον αντιλαμβάνεται τι σημαίνει το επιχείρημα της κυβέρνησης και των υπολοίπων ότι δίχως δάνεια δεν μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Είναι τόσο πορωμένοι, τόσο ταυτισμένοι με τα συμφέροντα των δανειστών, ώστε δεν έχουν κανένα πρόβλημα να θυσιάσουν μισθούς και συντάξεις προκειμένου να πληρωθούν τα τοκογλυφικά. Αυτή η νοοτροπία είναι σίγουρο ότι θα μας οδηγήσει στην επίσημη πτώχευση, όπου μισθοί, συντάξεις, καταθέσεις, περιουσία θα γίνουν βορά των δανειστών της χώρας.


Απογείωση του χρέους

Αν και κανένας από τους τροϊκανούς ή τους κυβερνητικούς δεν μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει πώς γίνεται να πέσουν τόσο έξω στους δημοσιονομικούς στόχους του μνημονίου, ωστόσο χρησιμοποιούν το γεγονός αυτό για να πείσουν τον κόσμο ότι χρειάζονται «διορθωτικές παρεμβάσεις». Τι θα αποφέρουν οι διορθωτικές παρεμβάσεις; Δείτε τον πίνακα 2, όπου βλέπουμε τις εκτιμήσεις για την εξέλιξη του δημόσιου χρέους χωρίς το Μεσοπρόθεσμο και με τις παρεμβάσεις του Μεσοπρόθεσμου.

Αυτό που κάνει εντύπωση με την πρώτη ματιά είναι ότι με τις παρεμβάσεις και τις αποκρατικοποιήσεις το δημόσιο χρέος το 2015 εκτιμάται ότι θα βρίσκεται στα 351 δισ. ευρώ περίπου. Να θυμηθούμε ότι στις 31.12 του 2009 το δημόσιο χρέος της χώρας ήταν λίγο πάνω από τα 298 δισ. ευρώ, ενώ το 2010 λίγο πάνω από 328 δισ. ευρώ.

Με άλλα λόγια, μετά το στράγγισμα της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών νοικοκυριών, καθώς και το γενικευμένο ξεπούλημα, το δημόσιο χρέος θα βρίσκεται, με βάση τις ευνοϊκότερες εκτιμήσεις, σε επίπεδο υψηλότερο από το 2009 και το 2010. Βέβαια η κυβέρνηση εκτιμά ότι το ύψος του δημόσιου χρέους θα βρίσκεται σχεδόν στο 140% του ΑΕΠ της χώρας. Στο ίδιο, δηλαδή, περίπου ύψος που βρισκόταν το 2009 και το 2010.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι το εξής: Τι θα έχουμε να πουλήσουμε για να συνεχιστεί η πτώση του δημόσιου χρέους μετά το 2015; Τι πρόσθετη αφαίμαξη θα υποστεί ο Έλληνας εργαζόμενος, το νοικοκυριό του και η ελληνική οικονομία, προκειμένου να συνεχιστεί η πτώση του δημόσιου χρέους, έστω και ως προς το ΑΕΠ; Ή μήπως μέχρι τότε θα έχει κριθεί η τύχη της χώρας και του λαού της; Μήπως μέχρι τότε φτάνει η μέγιστη παράταση ζωής που προορίζεται για τη χρεοκοπημένη Ελλάδα;

Τότε τι νόημα έχει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και οι πιέσεις της τρόικας; Κανένα. Το μόνο που θέλουν είναι να αγοράσουν λίγο περισσότερο χρόνο, μπας και μπορέσουν να γλιτώσουν το ευρώ από το τσουνάμι των χρεοκοπιών. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι διέξοδος από την κρίση εντός της ευρωζώνης δεν πρόκειται να υπάρξει για την Ελλάδα. Ούτε για τις άλλες χώρες της ευρωζώνης.


Το... ορθό ερώτημα

Συνεπώς το σωστό ερώτημα που πρέπει να θέτει κανείς στον εαυτό του δεν είναι αν θα πτωχεύσει η Ελλάδα, αλλά πότε και υπό ποιες συνθήκες. Κι επομένως θα πρέπει να αναρωτηθεί πολύ σοβαρά τι άλλο μπορεί να γίνει για να αποφευχθεί μια τόσο σίγουρη καταστροφή. Θα πρέπει εδώ και τώρα να μετρήσει τι επιθυμεί να ρισκάρει.

● Να δοκιμαστεί με τις δυσκολίες και τις απειλές μιας ριζικά διαφορετικής πορείας που ξεκινά με τη μη αναγνώριση του χρέους και την έξοδο από το ευρώ, η οποία είναι σίγουρο ότι μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες εποχές τη χώρα και την εργαζόμενη πλειονότητα του πληθυσμού της;

● Ή να αφεθεί στη βεβαιότητα ενός κοινωνικού και οικονομικού ολοκαυτώματος μέσα στο ευρώ;

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ ειναι πανω απο ολα ανθρωπος και αληθινος πατριωτης!
Τι να πουμε τωρα γι αυτο το παιδι,οτι και να πουμε λιγο ειναι...
ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ WALL-STREET..!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ..!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΚΑΖΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ..! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ..!! ΖΗΤΩ Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..!! ΖΗΤΩ..!! ΖΗΤΩ..!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ..!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τα επιχειρηματα σου ειναι ατρανταχτα χαχανουλη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. (Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΓΡΙΟ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, Η ΠΕΙΝΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ ΚΙ' ΑΡΑΧΝΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ...
ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ -ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ-
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙ' ΑΡΩΜΑΤΑ,
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ...
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ "ΤΟΥΣ" ΕΦΑΓΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11΄53 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
Πολλα αναρχοκουμουνια της κακομοιριας εχουν μαζευτει και καλο ειναι να καθαρισει ο τοπος απο αυτες τις κουμουνοκουραδες και τους αρχιπροδοτες του κκε του συριζα και τα υπολοιπα κουμουνοσκατα,
ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ουτε παπαδοπουλος ουτε κκε ουτε κανενα αλλο κομμα που βρισκεται στη βουλη...δεν ψαχνουμε ηρωες ουτε αρχηγους,απλους φτωχους ανθρωπους να νιωθουν στο πετσι τους καθημερινα που βαδιζουμε,τοσο μικροι ειμαστε που δεν εμπιστευομαστε ουτε καν τον εαυτο μας? γιατι πρεπει ντε και σωνει να αναλαβει καποιος επαγγελματιας τις τυχες μας?
στο διαολο ολοι τους μονο οταν ολοι μας συμμετεχουμε και ορισουμε τη μοιρα μας,αλλιως καλυτερα να το βουλωσουμε και δρομο(αντε γιατι πολλες μαλακιες με παπαδοπουλους ακουμε τελευταια)

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:28 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ..!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβα φιλε 1΄54 καθαρο νεοταξιτικο βρωμοπαιγνιο..
Με αλλα λογια ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ να αναλαβει καθηκοντα πρωθυπουργου,αλλα και σκουπιδιαρη για να καθαρισει τον ΤΟΠΟ.....
Και μια ερωτηση..εσυ τι πιστευεις οτι θα γινει τις επομενες μερες;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Στον 3΄15
Κυκλοφορουν φημες οτι ο Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ ηταν πρωην ΚΝΕ και κολητος του Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και νυν κρυφος κομουνιστης...Γνωριζεις κατι σχετικα;
Το λεω αυτο γιατι ξαφνικα εμφανιστηκε απο το πουθενα και κανει περιοδειες στην Ελλαδα μιλωντας εδω και εκει (οχι που δεν συμφωνω με αυτα που λεει)αλλα πιστευω οτι κατι αλλο γινεται......

Ανώνυμος είπε...

4:47 Κυκλοφορούν φήμες οτι στην Κίνα του Μάο ήταν ανθρωποφάγοι. Αλλά δεν ξέρω πως τρώγανε τους ανθρώπους μαγειρευτούς ή ωμούς (σούσι); Επίσης λένε οτι βράζαν τα μικρά παιδιά σε καζάνια και τα πετούσαν για λίπασμα στα χωράφια. Ο Μπερλουσκόνι το είπε. Είναι αλήθεια; Γνωρίζεις κάτι σχετικά; Το λέω αυτό γιατί ξαφνικά εμφανίστηκε ο Καζάκης και προσπαθεί να μας πείσει οτι ο κομμουνισμός είναι δημοκρατία αλλά πιστεύω οτι κάτι άλλο γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Δκιο εχει ο 4΄47...
Πολυ μοστρα ρε διαχειριστες στον Καζακη και αφηστε τις δικαιολογιες και τα συναφη

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζακης ηταν παντα κατα του Ευρω. Ελεγε παντα, αν μπουμε στην ΟΝΕ, χρεωκοπησαμε. Εχω διαβασει κειμενο του πριν περιπου 11 χρονια, τα ιδια ελεγε και τοτε, αλλα τοτε, εμοιαζε τελειως γραφικος, ποιος να τον προβαλει; Αλλωστε τα μπλογκς ηταν σε βρεφικο σταδιο. Τωρα που βγηκαν αυτα που ελεγε περι χρεοκωπιας, τον προβαλουν, απλο.
Ακου φημες! Ηταν στο ΚΚΕ, τα σπασε το 96, εφυγε, πηγε σπιθα, μολις ειδε οτι αθελα τους ειναι προκτορακια του Σορος την εκανε. Τα εχει πει ο ιδιος.
Τωρα προσπαθει να οργανωσει Μετωπο, το ΕΠΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕΙΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΖΟΠΙΝΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΗ.
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ, ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΚΑΖΑΚΗΣ, ΚΟΛΜΕΡ, ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;) ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ.

STYLIANOS είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DE FACTO,& A PRIORI,ΑΘΩΟ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ;ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ;e-coli.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ = GAY.ΑΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟ,Ο ΘΟΔΩΡΑΚΙΣ(ΜΙΧΑΛΗΣ)ΛΕΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.Ε ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ;ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;ΠΑΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ=ΔΝΤ.ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ,ΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΙΤΕ ΟΛΙΚΩΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΦΑΡΜΑΤΟΝ,ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.ΤΟΤΕ ΤΙ; ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ,ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΠΙΑ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ=ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΩ ΑΙΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ=ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21.
ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΒΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΕΞΩ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΞΩ ΓΛΩΣΣΑ,ΕΞΩ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟΝ ΟΛΑ Τ'ΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,ΓΙΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ.ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΕ ΓΟΥΝΣΤΟΚ.ΣΕΞ,ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΡΟΚ.ΕΛ-ΕΣ-ΝΤΙ.ΚΛΠ.ΑΙΜΑ,ΑΙΜΑ ΑΙΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΟ.ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ,ΚΟΛΟ Η ΑΙΜΑ,ΠΙΤΤΕΣ Η ΣΦΑΙΡΕΣ,(ΒΟΛΙΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΙΑΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ,Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΑΙΜΑ,ΑΙΜΑ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΜΟΔΗΨΗΣ,ΟΥΤΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΟΧΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ,ΟΧΙ ΒΛΑΚΑΣ,ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΑΙΜΑ,ΑΙΜΑ ΑΙΜΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΠΑΡΤΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ,ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ,ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΙΣΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ.Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ 300,ΑΡΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΣΟΙ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ;
ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ,ΕΧΕΤΕ,ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΑΝΩΤΕΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

7:25 ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ MOSSAD ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ; ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

STYLIANOS είπε...

8:21.ΣΩΣΤΑ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΦΙΛΤΑΤΕ,ΤΟ ΟΜΩΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ,ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΡΟΖΑΚΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦ,ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΡΟΖΕΣΤΑΙΝ,ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ.Κ.Α.ΠΟΛΛΟΥΣ LUERDI=LOBERDOS.XRISTOFILOPOYLOY=EBRAIA BOZENBERG.BENIZEL=ΤΟΥΡΚΕΟΓΛΟΥ.ΚΛΠ.ΜΙΝΕΙΚΟ=ΤΣΑΝΤ.ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...

Καλα τι λετε ρε; Κομμουνισμος = Νεα ταξη; Τοτε ο καπιταλισμος τι ειναι; Δεν ειμαι κομμουνιστης αλλα ξερω οτι λετε μαλακιες και προπαγανδιζετε, αντε πηγαινετε να διαβασετε κανενα βιβλιο τομαρια και σταματηστε να ειστε στον υπολογιστη 24/7 γραφοντας θεωρειες του κωλου

αδέσμευτος είπε...

Αν δεν υπήρχε κι ο Καζάκης να δω από θα μαθαίναμε την πραγματική διάσταση για την οικονομία της χώρας. Να τον συγχαρούμε και να του ευχηθούμε να συνεχίσει έτσι και δυναμικότερα.

Ανώνυμος είπε...

Ἐρώτηση : Ποιοί χρηματοδότησαν τήν ἐπανάσταση τῶν μπολσεβίκων στή Ρωσία;
(Χρῆστος καθηγητής θεολογίας)   

Ἀπάντηση :  Πρέπει νά ξέρουμε νά ἀκριβολογοῦμε: κάθε κίνημα πού ἀποβλέπει στήν ὑποδούλωση δέν θά πρέπει νά ὀνομάζεται ἐπανάσταση, ἀλλά πράξη δολοφονική. Ὅθεν κακῶς, κάκιστα τό τυραννικό καθεστώς εἰδεχθῶν καθαρμάτων τῆς διεθνοῦς μαφίας, πού ἐπεβλήθη στή χώρα τῶν εὐγενῶν ἀνθρώπων τῆς Ρωσίας, ὀνομάζεαι «Ἐπανάσταση».
Τό πραξικόπημα τῶν μπολσεβίκων στή Ρωσία χρηματοδοτήθηκε καί ὑποστηρίχθηκε ἀπό τό διεθνές ἰουδαιαριό. Τό θέμα εἶναι πολύ μεγάλο, μέ ήδη ὁρισμένες πτυχές ἀποκεκαλυμμένες. Πρέπει δέ νά ποῦμε ἐξαρχῆς, ὅτι ἀσκήθηκαν καί ἄλλα μέσα στή Ρωσία, ἐκτός τῆς χρηματοδοτήσεως. Ταῦτα εἶναι ἡ ἀτσάλινη σιωπή, τό καθεστώς συνεχοῦς καί ἀνελέητης προπαγάνδας, τό σύστημα διαστρεβλωτικῆς ἐνημερώσεως, ἡ ἐπιβολή τρόμου. Ἐπί 70 καί πλέον ἔτη, ἡ σιωνιστική μηχανή δούλεψε συστηματικά στήν ἐπιβολή τοῦ σάπιου καί δολοφονικοῦ συστήματος, στέλνοντας στόν θάνατο ὑπερ΄τά 36 ἑκατομμύρια Ρώσους. Αὐτοί πού χρηματοδότησαν τό πραξηκόπημα τῶν μπολσεβίκων εἶναι γνωστοί σιωνιστές καί τά ὀνόματά τους εἶναι γνωστά: Warburg, Parvus, Hamer, ἕνα κατακάθι σιωνιστικό, πού διατελοῦσε σέ ἐξάρτηση ἀπό τό βασιλιά Rothschild.
Ὅμως, ἐπαναλαμβάνω, οἱ σιωνιστές δέν χρηματοδότησαν μόνο, ἀλλ’ἄσκησαν καί ἄλλα μέσα. Γιά τήν καταβαράθρωση τῆς Ρωσίας δούλεψε ὅλο τό ἑβραιαριό παγκοσμίως. Ὅλοι δέ οἱ πρωταγωνιστές, ἀνερχόμενοι σέ πολλές ἑκατοντάδες ἦταν ἐπιφανῆ ἰουδαϊκά καθάρματα : ἀπό τόν πρωθυπουργό Ρωσίας, τούς κομισσαρίους, τούς διευθυντές ἐφημερίδων, τούς ἐργοστασιάρχες, τούς τραπεζίτες.... Ὅλοι, ἐντός καί ἐκτός Ρωσίας, προπαγάνδιζαν τόν κομμουνισμό μανιωδῶς, ὅπως τούς διέταξε ὁ βασιλιάς τους. Κοντινό μας παράδειγμα οἱ ἰουδαῖοι καπνεργοστασιάρχες Ἑλλάδος, πού κατέβαζαν τούς καπνεργάτες σέ ἀπρεγία, μέ ἐργατικές διεκδικήσεις. Γινόταν καί τοῦτο τό τραγελαφικό. Ἐργαζόμενοι ἀνά δώδεκα οἱ ἐργάτες καπνοῦ, μέ διαταγή τοῦ ἐργοστασιάρχη, ἐπέλεγαν ἕναν ἀναγνώστη, τοῦ ὁποίου ἡ ἐργασία ἦταν νά διαβάζη εἰς ἐπήκοον σελίδες ἀπό τό πνιγηρό «Κεφάλαιο» τοῦ  ραμπί Μαρδοχάς Μάρξ. Τό βαρετό βιβλίο τοῦ ραμπί Marx ῏δέν διάβασαν οὔτε οἱ ἴδιοι οἱ κουμμουνιστές. Ἐγώ, πάντως, διεξῆλθα, μέ πολλή προσπάθεια, σελίδες ἀπό αὐτό τό ραμπινίστικο κείμενο. Δύο βιβλία, στή ζωή μου, δέν κατόρθωσα νά διαβάσω μέχρι τέλους, παρά τίς προσπάθειές μου: τοῦτό τό «Κεφάλαιο»τοῦ ραμπί καί τό «Περί τοῦ προορισμοῦ τοῦ ἀνθρώπου, τοῦ Εὐσεβίου Ματθοπούλου! Ὥστε οἱ μεγάλοι καπιταλιστές, ὄντες κουμμουνιστές, συνέτρεχαν παντοιοτρόπως στήν ὑποδούλωση τῆς Ρωσίας.
Γιά τή δυστυχία τῆς Ρωσίας ἀποφασιστική ὑπῆρξε ἡ διείσδυση τῆς Ἰουδαϊκῆς μηχανῆς στήν τσαρική αὐλή, μέσῳ τοῦ Ρασπούτιν. Σέ τοῦτο τό ἀποτρόπαιο καί θεομίσητο βδέλυγμα ἀπονέμεται τό πρῶτο βραβεῖο ὑπονομεύσεως : ἀφοῦ κατόρθωσε νά παρασύρει τήν τσαρίνα στόν στρόβιλο τῆς ἀπωλείας, ὄχι μόνο αὐτήν μά σύνολη τή Ρωσία. Καί τό παγκόσμιο δρᾶμα ἄρχισε νά ἐκδιπλώνεται: στά ἀνάκτορα, ὁ Ρασπούτιν• στή δούμα, ὁ Κερένσκι• στήν πολιτική, οἱ μπολσεβοῖκοι καί οἱ μενσεβῖκοι• στήν οἰκονομία, οἱ τραπεζίτες...
Ὅπως ἡ ἄνοδος τοῦ μισητοῦ κομμουνισμοῦ ἦταν ἔργο τῆς ροτσιλδίαςς, τό ἴδιο καί ἡ καθαίρεση αὐτοῦ ἦταν ἔργο τῆς ἴδιας ἀραχνώδους συμμορίας. Γιά νά καταλύσουν τόν κομμουνισμό, οἱ ἰουδαῖοι κομμουνιστοτύραννοι στέλνουν μιά ἀντιπροσωπεία στόν τότε γραμματέα τοῦ κομμουνιστικοῦ κόμματος Ρωσίας, τόν Γκορμπατσόφ, πρός τόν ὁποῖο μεταφέρουν τήν ἐπιθυμία τοῦ βασιλιᾶ τους, νά διαλυθῆ τό κομμουνιστικό κατασκεύασμα. Ὁ Γκορμπατσόφ ἀρνεῖται καί τότε ἐκεῖνοι προβαίνουν σέ τρία ἀποφασιστικῆς σημασίας χτυπήματα. Τό πρῶτο ἦταν ὁ σεισμός στήν Ἀρμενία πού ἄφησε χιλιάδες θύματα καί προκάλεσε μεγάλες ὑλικές καταστροφές• τό δεύτερο ἦταν ἡ ἀνατίναξη τῆς ἁμαξοστοιχίας Μόσχας -Πετρουπόλεως• τό τρίτο καί τελειωτικό ἦταν ἡ ἔκρηξη στό Τσέρνομπιλ.
Γιά τό Τσέρνομπιλ ἡ συνωμοσία ἔχει ἀποκαλυφθεῖ πλήρως. Ἐγώ τά πληροφορήθηκα ἀπό Ρώσους καί Οὐκρανούς ἐμιγκρέ. Μία ἐπιτροπή ραμπί ἐπισκέπτεται στό Κρεμλίνο τόν Γκορμπατσόφ καί τοῦ ἐκθέτει τό προηγηθέν διπλό κτύπηρα• τόν προειδοιεῖ δέ ὅτι θά ἐπιφέρουν καί τρίτο κτύπημα,

Ανώνυμος είπε...

πλήν ὁ γραμματέας μένει ἀνένδοτος. Εἶναι γνωστό, στήν κομμουνιστική Ρωσία ὅλοι, μά ὅλοι, οἱ διευθυντές ἐργοστασίων, ὀργανισμῶν κλπ, εἶναι ἰουδαῖοι. Συνεπῶς καί ὁ διευθυντής τοῦ πυρηνικοῦ ἐργοσταίου τοῦ Τσέρνομπιλ εἶναι ἰουδαῖος. Τό βράδυ ἐκείνης τῆς Παρασκευῆς, ἐνῶ οἱ περισσότεροι πυρηνικοί ἐπιστήμονες εἶχαν ἀναχωρήσει στίς 8 ἀπό τίς 9 κλεῖδες, διά τῶν ὁποίων τό ἐργοστάσιο ἦταν ἀπολύτως ἀσφαλισμένο, ἀφήνει τή μία κλειστή, μέ σκοπό νά προξενήσει τήν παγκόσμιο ἀναταραχή. Λοιπόν καλεῖ ἕναν ἀνειδίκευτο καί τοῦ δίδει ὁδηγίες: -- «4 ὧρες μετά τήν ἀναχώρησή μου θά ἀπασφαλίσεις τήν κλεῖδα αὐτήν». Καί τήν ἀπασφαλίζει, κατά τόν προσδιορισμένο χρόνο, καί γίνεται ἡ Ἀποκαλυπτική ἔκρηξη, τήν ὥρα πού ὁ ἰουδαῖος διευθυντής ἑτοιμάζεται νά ἐπιβιβασθεῖ στό ἀεροπλάνο. Κατά τήν ἀνάκρισή του ὁμολόγησε ὅτι προέβη στήν ἔκρηξη, ἐπειδή αὐτή τήν ἐντολή ἔλαβε ἀπό τό μεγάλο σιωνιστικό διευθυντήριο!
Νά σημειώσω, ἐπίσης, οἱ ἰουδαῖοι τῆς Οὐκρανίας, ἐν συνόλῳ 35.000, ἕνα μῆνα πρό τῆς ἐκρήξεως, ἄρχισαν νά ἐγκαταλείπουν τήν περιοχή σωρηδόν, σέ ἀκτίνα χιλίων χιλιομέτρων. Μία ἑβδομάδα, πρό τῆς ἐκρήξεως δέν ἔμεινε ἐκεῖ ἱουδαῖος οὔτε γιά δεῖγμα! Ἀναχωροῦσαν χίλιοι καί διπλάσιοι καθ’ἡμέραν μέ ὅλα τά μέσα. Πολλοί ἀπό ἐκείνους, οἱ πιό φτωχοί χρησιμοποιοῦσαν βραδέα μέσα μεταφορᾶς, μέ προορισμό τήν Παλαιστίνη, ἡμέρες πολλές μετά τήν ἔκρηξη. Καί στόν Πειραιᾶ κατέφθαναν ἑβραῖοι ἀπό τήν πληγεῖσα περιοχή, ὅπου εἰδικό πλοῖο τούς παρελάμβανε γιά νά τούς μεταφέρη στήν erez israel τους.
Αἰτοῦμαι συγγνώμης γιά τήν ἀτεκμηρίωτη γραφή. Εὐρισκόμενος σέ μετακόμιση καί στερούμενος τῶν ἀποδελτιώσεών μου, ἔγραψα ἀπό μνήμης, Ὅμως τά παρατιθέμενα, ἔστω καί χωρίς παραπομές, εἶναι ἀληθινά καί ἀδιάσειστα. Ἐλπίζω σέ προσεχῆ ἀναψηλάφηση τοῦ θέματος νά παράσχω ὁπωσοῦν πλήρη καί βιβλιογραφικῶς τεκμηριωμένη ἐργασία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ:

FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
Το παρακάτω βίντεο τα εξηγεί ολα με στοιχεία σε 5 μόνο λεπτά. Απολαύστε το…
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/6/EwbRZPuUXvU
H FED, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλες διεθνείς τράπεζες δημιούργησαν και έλεγχαν τον κομουνισμό.
Η μόνιμη αντιπαράθεση με τον δυτικό κόσμο δημιουργούσε χρέη και στις δυο πλευρές προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών.
Αυτό εξηγεί και το γιατί διαλύθηκε έτσι ξαφνικά ο κομουνισμός χωρίς καμία λαϊκή επανάσταση. Έτσι απλά μια μέρα οι πολιτικοί τους, τους ανακοίνωσαν ότι πλέον έχετε καπιταλισμό, ο καθένας ας επιβιώσει όπως μπορεί, τέρμα πια το κράτος που φρόντιζε για τον πολίτη. (όσο τέλος πάντων φρόντιζε, δεν ήταν όλα άσχημα στον κομουνισμό, σύμφωνα με ανθρώπους που έζησαν σ αυτόν, δεν είχαν την πολυτέλεια, την διαφορετικότητα αλλά είχαν σχετική ησυχία και νιώθανε ασφαλείς).
Ενδιαφέρον άποψη γιατί έτσι έχουν δυο χρεωμένες και βάση αυτού ελεγχόμενες- χώρες να βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Οπότε και θα μπορούσαν να τις βάλουν να τσακώνονται αν θα βλέπανε να ασχολούνται με την οργάνωσης τους και να προσπαθούσαν να ελέγξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.
Τώρα που προφανώς έχουν καταπνίξει κάθε πιθανή σταγόνα αντίστασης στις ΗΠΑ και έχουν καταχρεώσει την χώρα και την ελέγχουν πλήρως, προχωράνε στο επόμενο στάδιο της παγκοσμιοποίησης όπως ακριβώς περιγράφουν στα «προτόκολλα» και δεν χρειαζόντουσαν πλέον αυτή την αντιπαράθεση.
Η Ρωσία ήταν μεγάλη και γνώριζε την μέχρι τότε δράση και την εξέλιξη των διεθνών τραπεζιτών, ήταν οικονομικά δυνατή και δεν είχε δάνεια από αυτούς.
Αντιστεκόταν στο να διεισδύσουν οι διεθνείς τράπεζες και να την κυριέψουν -όπως είχαν κάνει με την Αμερική-
Έτσι χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων και εγκατέστησαν τον Κομουνισμό και τον Λένιν, με την γνωστή μέθοδο που εφαρμόζουν μέχρι σήμερα -δανείζοντας έντοκα και άρα υποδουλώνοντας σε, ρίχνοντας σε στη δύνη της αναχρηματοδότησης των παλαιών δανείων με νέα κτλ.-
Με τον τρόπο αυτό εγκατέστησαν παγκόσμια για πολλά χρόνια την πόλωση και τον δικομματισμό που χρηματοδοτούν και τρέφουν και σε κάθε κράτος. Πράγμα που τους αποφέρει τεράστια κέρδη από τα δάνεια που χορηγούν.
π.χ. το κράτος δίνει τεράστια ποσά στα κόμματα αλλά το κράτος δανείζεται από τους διεθνείς τραπεζίτες τα ποσά αυτά.
Οι όποιες κυβερνήσεις δεν κατάφεραν ποτέ να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, γιατί εγκατέστησαν την πόλωση και τους πολέμους παντού πράγμα που δεν άφησε μέχρι τώρα καμία χώρα ν ανασάνει.
Με αποτέλεσμα να αυξάνουν μόνο αυτοί την δύναμη τους βγαίνοντας μόνο αυτοί οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την παγκόσμια αναστάτωση που διατηρούν.
Αυτό ίσως εξηγεί τους αδικαιολόγητους πολέμους και το γιατί δεν βρήκαμε ποτέ ησυχία, ενώ όλα τα κράτη βουτάνε διαρκώς και περισσότερο στο χρέος και στον εναγκαλισμό τους από τους διεθνείς τραπεζίτες.
Οι οποίοι όπως πολλά δείχνουν έχουν την έδρα τους στην Αγγλία στην Ελβετία και τελευταία στην Αμερική.

Ανώνυμος είπε...

Αν όλα αυτά είναι αληθινά, έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους τον έλεγχο όλου του πλανήτη.
Βρίσκονται στα τελευταία στάδια ολοκλήρωσης του σχεδίου τους που αναφέρεται λεπτομερώς στα πρωτόκολλα.
Είναι απίστευτο πόσο ταιριάζουν όλες οι κινήσεις των τελευταίων 150-200 χρόνων με ότι αναφέρεται σ αυτά.
Είναι απίστευτη η δύναμη που έχουν μέχρι τώρα συγκεντρώσει και πως πολλοί από αυτούς που εξυπηρετούν τον σκοπό τους δεν ξέρουν για ποιο πραγματικά σκοπό δουλεύουν.
Τέλος οι λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρηματοδότησαν και υποκίνησαν την Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων και την εγκατάσταση του κομουνισμού στην Ρωσία, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια πόλωση των δυο αντίθετων κόσμων που θα τους έδινε την δύναμη να να αναδυθούν αυτοί ως παγκόσμια δύναμη και παγκόσμια κυβέρνηση, μια και αυτοί χρηματοδοτούσαν και τις δυο αντίπαλες παρατάξεις και έτσι τους έλεγχαν- είναι με λεπτομέρειες στα ακόλουθα dvd.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι δημοιούργησαν την αντίπαλο δύναμη της Αμερικής με τα χρήματα της ίδιας της Αμερικής και τα χρήματα του Αμερικανού πολίτη, φορολογούμενου.
Παρακολουθείστε τα με προσοχή και σημειώστε τις λεπτομέρειες.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΟ 1900
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=439586221319126077&hl=el&fs=true
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1900 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1196961079151878998&hl=el&fs=true
Χρονικά σημεία στο DVD με σχετικά γεγονότα με το βασικό θέμα του άρθου:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
0.29.57 – 0.30.52
Εκδίκηση των δειθνών τραπεζιτών κατά του Τσάρου της Ρωσίας που αρνιόταν το ιδιωτικό κεντρικό τραπεζικό σύστημα ελεγχόμενο από τους διεθνείς τραπεζίτες. Επίσης ο Τσάρος ήταν δυνατός και είχε στο παρελθόν βοηθήσει τον πρόεδρο Λίνκολ στον αγώνα του εναντίων των διεθνών τραπεζιτών που σκοπό είχαν –όπως και πέτυχαν- την υποδούλωση της Αμερικής σ αυτούς και στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα την οποία οι ίδιοι έλεγχαν, την FED (Federal Reserve Bank η Federal Reserve System).
Από Αγγλία και Αμερική χρηματοδοτήθηκε η Ρωσική επανάσταση των Μπολσεβίκων κατά του Τσάρου.
Στο ερώτημα του εκφωνητή γιατί να χρηματοδοτήσουν οι διεθνείς τραπεζίτες –με χρήματα μάλιστα της Αμερικής- τον κομουνισμό που φαινομενικά μαχόταν την Αμερική;
Η απάντηση είναι απλή:
Γιατί απλά έτσι έλεγχαν καλύτερα την Αμερική, όπου αν εναντιωνόταν στους διεθνείς τραπεζίτες και την FED θα ξεσπούσαν ταραχές με την Ρωσία και θα ξεχνιόντουσαν όλα.
FED ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ
από 0.32.05 έως 0,34,46
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ
0,54,20 – 0,54,48
http://www.youtube.com/user/kataggelies?feature=mhum#p/u/8/qLvhmNMnwtc

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ! ΚΟΥΜΟΥΝΟΣΚΑΤΑ, ΤΟΜΑΡΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά που λέτε! Δεν μου εξηγείτε και μένα ρε παιδιά, αφού ήταν τόσο καλός ο τσάρος γιατί υπέφερε τόσο ο πληθυσμός της Ρωσίας από πείνα αλλά και έλλειψη ελευθερίας και αυτοδιάθεσης;;;;;; Για όλα έφταιγε ο Ρασπούτιν;;; Ορθόδοξος δεν ήταν ο λεγάμενος;;;; Και εν πάσει περιπτώση επιθυμείτε την επαναφορά των βασιλιάδων;;; Για τον λαό "τ' έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα";;;

Ανώνυμος είπε...

αφού ήταν τόσο καλός ο τσάρος γιατί υπέφερε τόσο ο πληθυσμός της Ρωσίας από πείνα αλλά και έλλειψη ελευθερίας και αυτοδιάθεσης
-----------------------------------------------------

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ; Π.Χ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ TESLA; ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΥΡΙΕ 3:44

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού

Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η....

μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους.


Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.
Το 70 μ.Χ., με την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τον Τίτο, το Σανχεντρίν μεταφέρθηκε στη Γιάμνια, και ο ραβίνος Ιωχανάν έπεισε όλους τους Εβραίους πως αυτό ήταν μια θρησκευτική και διοικητική εξουσία αντιπροσωπευτική όλους του έθνους. Έτσι οι Φαρισαίοι ανέλαβαν ουσιαστικά τη διοίκηση του Εβραϊκού λαού. Αργότερα το Συνέδριο μεταφέρθηκε κατά σειράν στην Τιβεριάδα, τη Βαβυλώνα, την Κωνσταντινούπολη (1680) και τη Θεσσαλονίκη (1880). Μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Έλληνες, μεταφέρεται κατά σειρά στη Μ. Βρετανία, στις Η.Π.Α. και τέλος στο Ισραήλ (1970).Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού, θεωρώντας τον εμπόδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, και η εχθρότητα αυτή μεγάλωσε με τον ασπασμό της χριστιανικής πίστης από τους Έλληνες. Ο Σιωνισμός φέρεται ως δημιουργός ή υποκινητής του Γνωστικισμού (Σίμων ο μάγος), του Αρειανισμού - και άλλων ομάδων και αιρέσεων, με τις οποίες επιχείρησε να νοθεύσει το Χριστιανισμό - , του Ισλάμ, που χρησιμοποίησε για να καταστρέψει το Βυζάντιο, και πλήθους ισλαμικών αιρέσεων, όπως οι Φατιμίδες και οι Ασσασίνοι, οι οποίοι δίδαξαν και τους Ναΐτες. Ακόμα των Ροδόσταυρων, της Μασονίας, των Μαρτινιστών, των Πεφωτισμένων της Βαυαρίας (illuminati), της Θεοσοφικής Εταιρείας, διαφόρων οικονομικών και κοινωνικών θεωριών (Μαρξισμός, αναρχισμός) κ.ά.
Με τη Γαλλική Επανάσταση και το μασονικό της σύνθημα "ελευθερία, ισότης, αδελφότης", το οποίο οι ίδιοι οι Σιωνιστές στα "Πρωτόκολλά" τους διακωμωδούν, ανέτρεψαν την παραδοσιακή αριστοκρατία, ώστε η εξουσία να περιέλθει στα χέρια των

Ανώνυμος είπε...

"κυρίων του χρήματος", δηλαδή των ίδιων.
Στη Ρωσία, αφού πρώτα πέτυχαν πλήρη διάβρωση της αυλής δια του Ρασπούτιν, του θεοσοφιστή ψευτοκαλόγερου που έλεγχε την τσαρίνα, άρπαξαν την εξουσία μέσω των μελών του κομμουνιστικού κόμματος, που φαντάζονταν πως... επαναστατούσαν για το καλό του λαού. Ο Σιωνισμός υποστήριξε τα περισσότερα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, φροντίζοντας μετά να βάλει στο χέρι τους δήθεν "απελευθερωμένους" λαούς με προκατασκευασμένα κόμματα και πολιτικούς, μυστικές υπηρεσίες, δάνεια, μασονικές στοές και άλλες ραδιουργίες. Ως βασικοί υπηρέτες των σχεδίων του Σιωνισμού φέρονται η Αγγλία - έδρα της μασονικής στοάς Mother Lodge - και κατόπιν η Αμερική, που είναι και βασική υποστηρίκτρια του κράτους του Ισραήλ. Ο Σιωνισμός υποκινεί δια των πρακτόρων του αναρχικές και φασιστικές ομάδες, ώστε ο κοσμάκης να τρομοκρατείται και να ζητά περισσότερο κράτος, περισσότερη καταστολή. Ακόμα προωθεί και στρατιωτικά καθεστώτα. Όμως ο κοινοβουλευτισμός - άσχετος με τη δημοκρατία των αρχαίων Ελλήνων, την επαναστατική εθνοσυνέλευση του '21 και τις δημοκρατικές συνοδικές διαδικασίες της Εκκλησίας - κατορθώνει να επιβάλλει τους πιο εξωφρενικούς νόμους (Shengen), να καταπνίγει τις αντιδράσεις και να εξαπατά με πιο μεγάλη επιτυχία από μια δικτατορία, ενώ ο κόσμος ικανοποιείται με την ψευδαίσθηση των ελεύθερων εκλογών και δεν επαναστατεί.
Ο Σιωνισμός δρα δια της παραπλάνησης. Έτσι, από την Ευρωπαϊκή Ένωση Χάλυβα δημιούργησε την Ε.Ο.Κ. και κατόπιν την Ενωμένη Ευρώπη, που κανείς δεν διευκρινίζει προς τα που οδεύει. Τέλος, τραγική είναι η παραπλάνηση ακόμα και του εβραϊκού λαού από το Σιωνισμό: οι ίδιοι οι ηγέτες του Σιωνισμού (Τέοντορ Χερτζλ κ.ά) οργάνωσαν με τον Τσάρο και το Χίτλερ τις διώξεις των ομοεθνών τους, ώστε να τους κάνουν θιασώτες της επιστροφής στην Παλαιστίνη και να απαιτήσουν δικό τους κράτος λόγω των διώξεων αυτών, που ποτέ δεν είχαν ως θύματα τους πλούσιους Σιωνιστές... (όπως καταγγέλλουν πολλοί Εβραίοι, βλ. ). Σύμφωνα με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" τέτοιου είδους θυσίες "για το καλό του συνόλου" είναι ψιλά γράμματα, ενώ ένας θυσιασμένος Εβραίος αξίζει όσο εκατόμβες Χριστιανών μπροστά "στα μάτια του Θεού...".
Ο Σιωνισμός δεν είναι αφελής ώστε να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Αιώνες τώρα εργάζεται μέσω πρακτόρων, που και αυτοί φορούν προσωπείο, κρύβοντας τα σχέδιά τους από τους υφισταμένους τους. Ο ινδοβουδιστικός μανδύας χρησιμοποιείται, γιατί η μοιρολατρία των θρησκειών αυτών (Κάρμα κ.τ.λ.) δημιουργεί τους τέλειους σκλάβους, όπως αποδεικνύει η περίπτωση της Ινδίας. Ο Ινδοβουδισμός μοιάζει εντυπωσιακά με τις "εσωτερικές", δηλ. μαγικές παραδόσεις της Ευρώπης και την Εβραϊκή Καμπάλα, όχι επειδή πρόκειται περί της αλήθειας, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, αλλά επειδή κοινός διδάσκαλος όλων αυτών είναι ο Εωσφόρος. Άλλο εντυπωσιακό είναι ότι οι ινδουιστικές και πάσης φύσεως νεοεποχίτικες οργανώσεις, που διεκπεραιώνουν την αποβλάκωση των "Γκόϊμ" (μετ. "κτήνη", όλοι οι λαοί πλην των Εβραίων, κατά το Ταλμούδ) για λογαριασμό του Σιωνισμού, προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για θρησκευτικό πόλεμο και εκδίδουν βιβλία όπου περιγράφεται η διακυβέρνηση του κόσμου με βάση τις κάστες του Ινδουισμού (Χάρε Κρίσνα) και ολοκληρωτικά μοντέλα φασιστικού τύπου (Νέα Ακρόπολη κ.ά.).
Υποστηρίζεται ότι ο Σιωνισμός έχει εισδύσει στην Παπική Εκκλησία και ελέγχει πλέον εγκληματικές οργανώσεις, όπως η Μαφία, και μέσω αυτών και μυστικών υπηρεσιών, το εμπόριο ναρκωτικών, την τρομοκρατία κι άλλες παράνομες δραστηριότητες.
...Όμως δεν έχει νόημα να δείχνεις τον υποκινητή, εάν δεν φροντίζεις η ζωή σου να μην είναι μια κατάφαση σε αυτή την κατάσταση. Οι Χριστιανοί ας βιώνουμε την ειρήνη του Χριστού και την αδιάλειπτη προσευχή, ας δίνουμε στους συνανθρώπους μας την αγάπη, που τόσο λείπει σήμερα. Ας γνωρίζουμε ποια είναι η Ορθόδοξη Πίστη, ώστε να μην πέφτουμε στις πλάνες της "Νέας Εποχής", και να διαφωτίζουμε όσους έχουν τυχόν πέσει, και ας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης πάνω σε τέτοια θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Ας μην υποκύπτουμε στον καταναλωτισμό, τη σαρκολατρία, την αποχαύνωση της τηλεθέασης, την αδιαφορία της καθημερινότητας. Ας είμαστε το αλάτι της γης και το φως του κόσμου. Τότε μόνο θα είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι σε τέτοια σκοτεινά και απάνθρωπα σχέδια.

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει ξεπούλημα? Οτι θα πουλήσουμε οργανισμούς όπως η ΔΕΗ, και άλλες που τόσα χρόνια ανήκαν στο κράτος και που ποτέ δεν κατάφεραν να αποδώσουν κέρδη? Να ξεπουληθούμε, να έρθουν άλλοι μπας και σωθεί αυτό το μέρος και μπας και καταφέρουν όλους αυτούς τους δημόσιους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν αλλά απλά αυθαδιάζουν, να τους κάνουν να δουλέψουν.
Αγαπάω την χώρα μου αλλά η τεμπελιά του Ελληνα που όλα τα περιμένει να γίνουν χωρίς κόπο, είναι ένα μοναδικό φαινόμενο.
Πρέπει να υποφέρουμε γιατί τόσα χρόνια ζούσαμε με λεφτά άλλων

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να υποφέρουμε γιατί τόσα χρόνια ζούσαμε με λεφτά άλλων
-------------------------------------------------------

Δεν έχω καμία υποχρέωση να υποφέρω για τους κλέφτες που έχουν 800 δις στην Ελβετία. Ας φορολογήσουν λοιπόν τους κλέφτες για να ξεπληρώσουν τους τοκογλύφους... Γι αυτό λοιπόν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Όσο για τους τεμπέληδες, είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι υπόλοιποι δουλεύουμε και με το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ 9:16 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΨΩΜΙ ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ? - ΕΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ . ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ...???? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ... ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ... ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφέρει η κρίση τους. Είναι δική τους κρίση και όχι δική μας. Εμείς ούτε κλέψαμε, ούτε σκοτώσαμε...