Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ
Έτσι εξηγείται γιατί ο Τσίπρας ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες μετρήσεις. Γιατί είναι ίσως ο μόνος πολιτικός αρχηγός που χτυπάει προσωπικά τον Παπανδρέου σε πολιτικό επίπεδο. Το ρεσιτάλ που δίνει σήμερα ο Τσίπρας στο...

Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3 κατά του πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο. "Ανίκανο" τον ανεβάζει "άχρηστο" τον κατεβάζει. Άδικο έχει;

πηγη

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλακα μας κανεις τωρα ε?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ είσασταν κάποιος απο τους 300 (με όλες τις "βρωμιές" που αυτό συνεπάγεται) και αποχωρούσε "καποιος" απο αυτούς και στη θέση του ερχόταν κάποιος άλλος, φρλεσκος και άβγαλτος, θα κοιτούσατε ή όχι να τον κάνετε "σαν τα μούτρα σας" για να μην έχετε την έγνοια μη σας καταδώσει; Αν κυλιόταν και εκέινος στον βούρκο προφανώς δεν θα έιχε κανένα πάτημα να "δείξει" με το δάχτυλο κανέναν γιατι και ο ίδιος τα ίδια έκανε.

Ετσι και με τον κάθε Τσίπρα... ΟΣΟ και να παιρνουν το μέρος του λαού το ερωτημα είναι:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ-ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΡΓΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η προπαγανδα πιααα οτι ολοι ειναι ηλιθιοι και αχρηστοι πρεπει να τελειωσει... πρακτορακια του κερατα ειναι! Αλλοι τι να πει το αλλο πρακτορακι ο Τσιπρας που συμπληρωνει το παιχνιδι της αποπλανησης...λυπαμαι τετοια αρθρα δεν εχουν δουλεια εδω.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ 299, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΤΖΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

τσάμπα μάγκας

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε

Modestus είπε...

Ακριβώς το ότι λέει κάτι που το λέει όλος ο ελληνικός λαός δεν τον δικαιώνει. Άλλωστε εδώ στο blog έχουν δημοσιευτεί άπειρες φορές οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των λαθρό. Ήδη πριν λίγες μέρες διάβασα πως υπηρέτησε και ο Τσίπρας στον στρατό. Απλά εκμεταλλεύεται την θέση του στην παρούσα φάση για κομματικούς λόγους και κέρδος. Για να λέμε το δίκαιο όμως to εν λόγω άρθρο είναι αναδημοσίευση από το fimotro και όχι δημοσίευση του anti-ntp.

Ανώνυμος είπε...

ο φανατισμος τελιακ οχι μονο τυφλωνει αλλα γεμισει με σαβουροσπερμα ολο τον εγκεφαλο...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ποσους μεταναστες σκοτωσες σημερα?

Ανώνυμος είπε...

@12:27 π.μ.
"άντε γαμήσου εσύ και ο τσίπρα σου με τους Λαθραίους που φέρνουν τόσα χρόνια εδώ και είναι ανασφάλιστοι!!!! "

Ρε ηλιθιε ανασφαλιστους τους αφηνουν οι πατριωτες Ελληνες.Επισης καποιοι αλλοι πατριωτες οργανωνουν και κονομανε απο την λαθροδιακινηση.

Ανώνυμος είπε...

ε ναι πρεπει να τους ασφαλισουμε, με επιδοματα συνταξεις και παει λεγοντας...αλλον καποιοι σε λαθος μπλογκ μπηκατε..αντινεα ταξη πραγματων εδω!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...
ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα!Θελω να μου κανετε μια χαρη σας παρακαλω?!Να πει καποιος που μπορει στους μεγαλους που εξουσιαζουν πανω και κατω πως αν η πιτα μοιραζοταν ομορφα σε ολους και αναλογα,δεν θα υπηρχαν παραπονα και γκρινιες.Ειναι προτιμοτερο να σταματήσουν την απλιστια και τιν αλαζονεια,εξαλλου ενα σκυλι που το ταιζεις σε βοηθαει μπορει και να σε σωσει ενω απο την αλλη αν το αμελησεις η ακομα το χτυπησεις δυο ειναι οι περιπτωσεις:η πρωτη ειναι πως μπορει να φυγει ενω στη δευτερη πως μπορει και να σου επειτεθει!Και οι δυο αυτες περιπτωσεις εχουν αρνητικα αποτελεσματα,συνέπειες λαθους πολιτικης,λαθους και δολιου διαχειρισμου οικονομικών και αλλων παραγοντων.......τωρα να μου πεις υπαρχουν καταστασεις το θεμα ειναι να υπαρχει ηρεμια θα υπαρξουν και εντασεις εννοειτε.Ηρεμια και ταξη,παιδεια,αναπτυξη με σωστή διαχείριση σε ολα αυτα και σε αλλα πολλα αναγκαια και απαραιτητα με το συμφωνω καταρχας της πλειοψηφίας,ολοι θα ειναι ευτυχισμενοι!Ευχαριστω αντιο σας!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 1:40...

Θα σου το δώσω όσο πιο παραστατικά μπορώ για να το καταλαβεις.

Οι βολευτές είναι ο αγωγιάτης!
Και ο Ελληνικός λαός είναι το γαιδούρι!

Δυστήχως ο αγωγιάτης μας βγήκε κτηνοβάτης και συνέχεια γαμάει το γαιδούρι - ακόμα και εν κινήσει!

Δυστηχώς, το γαιδουράκι κοντέυει να ψοφίσει, και ο αγωγιάτης ούτε ξεκαβαλαει για να ανασάνει το ζωντανό αλλά ούτε και σταματάει το γαμήσι.

Εκεί λοιπόν που το ζωντανό ξεψυχάει, τινάζει τα πίσω πόδια του και οι οπλές περνάνε μέσα απο το κρανίο του αγωγιάτη!

Αν δεν το κατάλαβες το παράδειγμα μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.

Ανώνυμος είπε...

λιγο πιο κοσμια ρε παιδια πιστευω ολοι το καλο τησ πατριδας μας θελουμε(εκτος μασονο300 ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ).θα τους κανουμε την χαρη να μαλωνουμε;ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥς ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν γουστάρω τον Jeffrey και το ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσω τις ανθελληνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, το παρελθόν του είναι βρώμικο όπως και το παρόν του.

Ανώνυμος είπε...

Τερμα το κοσμια... πεθανε... τωρα αρχιζουν οι σφαγες αν δεν δω τον τσιπρα κρεμασενο και τα εντερα να βγαινουν απο τον κολο του δνε θα ησυχασω..

Ανώνυμος είπε...

Πιο ειναι το τελος η συνεχεια εστω......

Ανώνυμος είπε...

η συνεχεια ειναι που γαμαμε το κολαρακι του jefrey .. και τον χυνουμε στο στομα

Ανώνυμος είπε...

Μετα?

Ανώνυμος είπε...

μετα τι ρε μαγκα για πες......

Ανώνυμος είπε...

3 χρονών παιδιά στην μάντρα του μαχαραγιά

Ανώνυμος είπε...

νεος καρατζαφερης ο τσιπρακος ναα τα μας

Hellas-Orthodoxy είπε...

To οτι καταντησαμε να εκφραζει αυτα που σκεφτεται ο μεσος Ελληνας,τουλαχιστον για τα οικονομικα,ο Τσιπρας του γνωστου προδοτικου μορφωματος,θα επρεπε να προβληματιζει πολλους και ιδιαιτερα τους "υπερπατριωτες"...

Αλλα εκεινοι,αντι να κανουν ΕΘΝΙΚΗ αντιπολιτευση στη λαιλαπα Τζεφρυ,φροντιζαν να ζητιανευουν κανενα ψιχουλακι (υφυπουργειακι) για να τους δινει μετα ο γιος της Μαργκαρετ συγχαρητηρια για τον "πατριωτισμο" τους!!!

Ο Τσιπρας ειναι απλα προδοτης.

Οι "αλλοι" ειναι ΝΕΝΕΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

@1:23 π.μ. "...αλλον καποιοι σε λαθος μπλογκ μπηκατε..αντινεα ταξη πραγματων εδω!"

Και?θελεις να μιλατε μονοι σας για χρονοπυλες και να τραβατε ομαδικες βριζοντας μασονους και μεταναστες ενω σκουπιζετε απο το μετοπο σας τα σταγονιδια των ψεκασμων προσευχωμενοι?
Οπως στην περιπτωση των ναρκωτικων το εγκλημα το κανει ο εμπορος και οχι ο χρηστης,ετσι και με τους μεταναστες το εγκλημα το κανουν οι ελληνες πατριωτες και οι μεταναστες ειναι θυματα εκμεταλευσης.Δεν τους θες διπλα σου και δικαιωμα σου.Δεν σου φταινε ομως αυτοι.Σου φταινε οι ελληνες συμπατριωτες σου που τους φερνουνε για να κονομανε και οσοι ελληνες εργοδοτες τους προσλαμβανουν παρανομα.

johndoctor είπε...

Διαφωνώ με τον Hellas-Orthodoxy διότι ο Τσίπρας αν και εκπροσωπεί ένα χώρο που είναι ότι να ναι...ειναι ο ΜΟΝΟΣ επαναλαμβάνω ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός που μπορεί να ΞΕΦΤΙΛΊΣΕΙ τον Τζέφρι αλλά και το υπόλοιπο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα...
και εγώ διαφωνώ σε πολλά με τον ΣΥ.ΡΙΖΑ αλλά ο λόγους του κυρίου Τσίπρα είναι η πραγματική φωνή που ακούγεται στις πλατείες

Ανώνυμος είπε...

και γω μπορω να τον ξεφτιλισω τι εγεινε? ειμαι μαγκας? τι βλακας εισαι .... αντε γαμισου

Ανώνυμος είπε...

ρε ηραμιστε λιγο το blog δεν πηρε ποτε θεση πολιτικη εχει προβαλει τα παντα και τους εχει κραξει ολους ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Απο καραμανλη,παπανδρεου,τσιπρα,παπαρηγα,καρατζαφερη και τα συναφη,θελουν ολοι εξορια για να βρει η Ελλαδα ξανα το δρομο της..
ΖΗΤΕΙΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!!!!!!!
Αυτο ειναι το ζητουμενο,τα υπολοιπα δεν εχουν καμια σημασια,α ξεχασα και τον σαμαρα,παραλιγο να εφευγε το καραβι χωρις και την αυτου εξοχωτητα..
Τα υπολοιπα δικα σας....

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ο Λαός του Καρατζαφυρερ και το Εθνος του Μπόμπολα...

χαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΒΡΕ...ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε @2:45, δεν ειναι μεταναστες ειναι εισβολης, και αποτελούν μέρους του σχεδίου αλλοίωσης του ελληνικού έθνους. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καημένοι, καθώς έχουν αναρτηθεί πολλά άρθρα εδώ πέρα για την μετακίνηση τους που γίνεται απο κυκλώματα που συνεργάζονται με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για τους παραπάνω ευνόητους λόγους, και δεύτερον μία κοινωνία που δεν έχει να τους θρέψει δημιουργεί κοινωνικές ανισότητες και είναι λογικό με αυτο τον τεραστιο αριθμο λαθρομεταναστων. Α το άλλο το ξέρεις επίσης; ότι είναι φουλ στις ασθένειες που τους πληρώνουμε να πάνε να γιατρεφτουνε και δεν πάνε κίολας;;; Που εδώ μια αυλή έχεις και ένα μπαλκόνι και το πλένεις κάθε μέρα, όχι που μ κατέντησαν το κέντρο υγειονομική βόμβα. Έτσι, για να μην εθελοτυφλούμε. Α και ο λόγος που είπα ότι κάποιο λάθος μπαίνεται εδώ είναι γτ αποπροσανατολίζετε τους αναγνώστες από το στόχο, έχουμε γίνει κουλουβάχατα. Αν γνώριζες τι είναι ντπ θα ήξερες πως σκέφτεται η ελιτ και τι μηχανισμους χρησιμοποιεί για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει. Και σε αυτό το μπλογκ πρέπει να όποιος αντιλαμβάνεται κάτι να το γράφει για να οργανωνόμαστε. ένα λεπτό παράδειγμα σου λέω, κατεβαίνουμε με γαλανόλευκες και όχι με κατσαρόλες...αν μπορείς να καταλάβεις τι διαφορά και το σκεπτίκο και πόσο λεπτή είναι η γραμμή αυτη για τα ξένα συμφέροντα. Από ότι βλέπεις δεν βρίζω, όπως πρόλαβες να γραψεις...

Επίσης, ρε Hellas-Orthodoxy ξέκολλα από το τραγικό επιχείρημα για το υπουργιλίκι, αν ήθελε καθόταν νδ και είχε όσα ήθελε. Άλλος πρέπει να είναι ο ρόλος του και άκομα δεν φαίνεται καθαρά...περιμέντε να δούμε.