Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Άδωνις Γεωργιάδης vs ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.




Μία μεγάλη σε διάρκεια συνέντευξη που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει. Ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για το μνημόνιο, τις δέκο, τις ιδιωτικοποιήσεις, το μνημόνιο, τους τραπεζίτες, τον Καρατζαφέρη, τους ανεξάρτητους οικονομολόγους που προτείνουν την έξοδο από το ευρώ, ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ και πολλά άλλα καυτά θέματα.


56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να γραφετε χρονο (παρ.1:35) και μετα σχολιο πανω στα λεγομενα για να γινει συζητηση!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ SITE ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΙ ΣΥΝΕΝΕΥΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΛΥΣΕΙΣ ,ΙΔΕΕΣ ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΨΗΦΩΝ.ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέντευξη αλλα κολλήσατε με ένα θέμα, έπρεπε να μιλήσετε για Εθνικά, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα κλπ.

ΥΓ Οι πιο πάνω παρλαπίπες που κάνουν παράπονα είναι σίγουρα από τους ιδιους λεβέντες που ψηφίζουν 1 από τα 2 κόμματα που βούλιαξαν την Ελλάδα και ξαφνικά βρήκαν το φταίχτη όλων των λαθών στο πρόσωπο του Γεωργιάδη...υποκριτές και φαρισαίοι είστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα είπε όλα ξεπούλημα στα Αρχίδια μας το δημόσιο τι προσφέρει.....τίποτα.....μόνο......κομματόσκυλα παράγει.....θυμάμε παλιά που ήθελε κάποιος να βολέψει την κόρη του φύλαγε καραούλι με ένα δίκαννο άν σας αρέσει αυτή η Ιστορία καλά να πάθουμε ξεπούλημα σχεδόν σε όλα και εφαρμογή των νόμων για τις επιχειρήσεις 8 σε όλους και όχι 12ωρα και χαμηλοί μισθοί. Γαμώ το δημόσιο γιατί να πληρώνω την Έρτ για παράδειγμα μέσα απο την ΔΕΗ;;;;;;; Να την κλείσουν δεν παράγει τίποτα δεν δείχνει τίποτα της προκοπής ούτε ένα Ντοκυμαντέρ δεν κάνει.........

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το θυμήθηκα ο Άδωνις δεν έλεγε να φύγουμε απ' το Ευρώ;;;;; Τώρα τι έγινε ξαφνικά;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ!ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΤΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Σ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙΝΑΣ!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!ΑΞΙΟΣ!!!ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Δ.Ν.Τ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Κ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, η συνέντευξη ήταν κορυφαία, πιέσατε πολύ σε όλα τα θέματα που μας αφορούν κυρίως και ο κύριος μας οφείλει μια εξήγηση.

Προσωπικά δε με έπεισε ο κος Γεωργιάδης, λέγοντας ότι τώρα που μπήκαμε στο μνημόνιο μπορούμε να γίνουμε Σουηδία και όχι Νιγηρία (από που το βγάζει αυτό το συμπέρασμα άραγε; Από τις χρεωκοπημένες χώρες που είχαν "βοηθηθεί" από το ΔΝΤ πριν από μας;) και επίσης λέει ότι το μνημόνιο εφόσον το ΣΤΕ αποφασίσει ότι είναι συνταγματικό, τότε είναι συνταγματικό. Το ότι το ΣΤΕ μπορεί να είναι πουλημένο (που είναι και το πιο πιθανό, έως σίγουρο) δεν υπάρχει σαν ενδεχόμενο; Το ότι η σύμβαση είναι διεθνής και ψηφίστηκε από λιγότερο από 180 βουλευτές που είναι προφανώς αντισυνταγματικό δεν του λέει κάτι;

Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός στη δουλειά του ως έμπορος, έχει λέγειν αλλά όπως λέει και ο ίδιος στο video, το ότι κάποιος είναι καλός κάπου δε σημαίνει ότι θα είναι και καλός πολιτικός...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.2 ΩΡΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΤΕ.ΑΝΑΛΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΡΓΥΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ.ΕΥΓΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Lol έχουν ξαμοληθεί όλα τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ και γράφουν σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα του Καρατζαφύρερ είναι ενας αχταρμας. Ο Βελοπουλος μιλαει για Σορος, Ροτσιλντ και Ροκφελερ και ο Αδωνις λεει οσοι λενε οτι για ολα φταινε οι εβραιοι ειναι γραφικοι.
Ο Βελοπουλος λεει οτι το Μνημονιο ειναι αντισυνταγματικο, ο Αδωνις λεει οτι υποστηριζει αυτο που αποφασιζει το Στε και ο Αρειος Παγος, οτι δηλαδη ειναι συνταγματικο.
Επισης, ο Αδωνις λεει οτι ψηφισε το Μνημονιο για να μην παμε σε σταση πληρωμων, ενω τωρα ας πουμε δεν παμε ε? Μου αρεσει που λεει οτι ειναι ανθρωπος του εμποριου.. δεν βλεπει που ολα τα μαγαζια κλεινουν?
Μαγκες μονο η επανασταση μας μενει για να φυγουν ολα αυτα τα λαμογια (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), και ολα τα υπολοιπα λαμογια που επιβεβαιώνουν το κανονα χωρις να κανουν τιποτα επι τις ουσιας (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ).
Ο Καρατζαφερης ψηφισε το μνημονιο για να γινει αγαπητικος της νεας ταξης πραγματων και να παρει μια θεση καποτε στην εξουσια.
Προσωπικη προβλεψη ειναι οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινουν και η χωρα είτε με σταση πληρωμων ειτε χωρις θα γινει Βουλγαρια και Ρουμανια. Θα υπαρχει μια μικρη ομαδα ανθρωπων που θα κονομανε και ολοι οι υπολοιποι θα παιρνουν το μπουλο.
Επανασταση λοιπον ο καθενας απο το μετεριζι του και ολοι μαζι οι μικρομεσαιοι οικονομικα πολιτες ενωμενοι εφοσον ξερουμε οτι ολες οι υποσχεσεις πλεον ειναι φουμαρα. Σε ενδεχομενες εκλογες οποιος ψηφισει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ να του κοπει το χερι. Βρειτε ενα μικροτερο κομμα μονο και μονο για να φυγουν αυτα τα λαμογια απο τη Βουλη.
Εγω θα ψηφισω Χρυση Αυγη, που ειναι και η μοναδικη οργανωση που μιλαει για ελλαδα και ελληνικη ιστορια χωρις να γλιφει το συστημα (καρατζαφερης).

Ανώνυμος είπε...

1:30:00 katastorfh leei einai na pernas sto dromo kai na pethainoun apo thn peina...dld na xairomaste sthn katastash pou eimaste kai oti sumfwna me thn katiousa poria ths oikonomias tha ftasoume se tetoio shmeio...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΥΤΙΑΧΝΕ ΕΤΣΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

(ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ 1 ΧΡΟΝΟ?
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ??).

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΟΜΟΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΤΛ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ? Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?? ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ BLOG ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παπαγαλακια του ΛΑΟΣ τα σχολια σας ειναι για γελια. Σε λιγο θα μας πειτε οτι ο Αδωνις ειναι ο Θεος μεταμορφωμενος σε ανθρωπο.
Πουληταρι ειναι του Καρατζαφερη πολιτικου παιδιου του Μητσοτακη που μεσω του καναλιου που απεκτησε με αδιαφανεις τροπους εγινε πλουσιος και εκανε προπαγανδα για το κομμα του.
Σιγα τον αυτοδημιουργητο που ξερει να βγαζει λεφτα. Ενα λαμογιο ηταν που στο κασιδι το κεφαλι, βλεπε ελληνικος λαος, βγαζει λεφτα για γεννες δεκατρεις. Το μονο που ξερει ο Αδωνις ειναι να φωναζει και να ειναι ειρωνικος , χωρις να αφηνει το συνομιλητη του να διατυπωσει μια ερωτηση.
Επι γερμανικης κατοχης θα ηταν ο κλασσικος δοσιλογος.
Και κατι τελευταιο για τη ΔΕΗ που ειπε. Αν ειναι μαγκας ο Πρωθυπουργος και ο επιθεωρητης δημ. διοικησης Ρακιτζης να μας βγαζανε αλλη στιγμη τα λεφτα που επαιρνε η Γενοπ τοσα χρονια και οχι τωρα που ειναι να την πουλησουν και να πηγαινανε αυτοι οι κυριοι σπιτι τους και να αναλαμβανανε αλλοι να εκπροσωπησουν τους εργαζομενους στο ΔΣ. Οχι να πουλησουν ολοκληρη την ΔΕΗ επειδη καποιοι εκλεβαν λεφτα. Ολοι μιλανε για τα 30 εκατ. της Γενοπ τα τελευταια 10 χρονια. Κανεις δνε μιλαει για τους μισθους των διοικητων και αν. διοικητων και μελων των ΔΣ. Ο μισθος του Διοικητη ηταν 300000 το χρονο ρε λαμογια. Για βαλτε ποσα ειναι ολα αυτα συνολο. Εκατομυρια πολλα! Ολα τι να κανουμε τωρα να πουλησουμε ολη τη ΔΕΗ επειδη καποιοι εκλεβαν? Να παρεμβει η (πουλημενη) δικαιοσυνη και να πανε σπιτι τους. Απλο ειναι! Αν φυγει η ΔΕΗ απο το δημοσιο θα βλεπουμε να πεθαινει φτωχος κοσμος επειδη οι ιδιωτικες εταιριες θα του κοβουν το ρευμα. Αυτο θελουμε?
Η ΔΕΗ δεν ειναι μια δημοσια επιχειρηση τυχαια. Μεσω αυτης η πολιτεια ασκει κοινωνικη πολιτικη. Ξυπνηστε και μην παρασυρεστε απο λαμογια σα το Μπουμπουκο!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΗ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

καλη προσπαθεια του μυκονιατο αλλα χαλαει την εικονα των μπλογκς επειδη είναι μικρος και ψαρωμενος..

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα αντί για πολιτικά επιχειρήματα και προτάσεις που αποδομούν αυτά που είπε ο Άδωνις χρησιμοποιούν παραφιλολογία και φήμες και νομίζουν ότι κάνουν κακό στον Άδωνι, Grow up γαμώ την τρελα μου.

Ανώνυμος είπε...

οι επισκεπτες που ακομα εχουν την καραμελα( που κατηγορουν για φασιστες ακροδεξιους κλπ)παρακαλω να την φτησουν γιατι ειναι υπευθυνοι για την καταντια της ελλαδος!!αν εχουν κατι να πουν ας το πουν,αλλιως να μην πετανε λασπη!λαθρομεταναστες,εθνικα θεματα και μνημονιο ειναι μεροι ενος σχεδιου...

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΝ MYKONIATO ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΛΠ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ??? ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ?? ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ?? ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ..
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΤΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ;
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ είπε...

Δείτε στο 1.16.30....
''Δεν δέχομαι οτι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης'' ....

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ είπε...

Ειπε ο Γεωργιάδης...''Δεν πρέπει να μεινει τιποτα στο κράτος γιατί έτσι οδηγηθήκαμε στην χρεωκοπία.''

Επι επταετίας 67-74 το δημόσιο χρέος ήταν σχεδόν μηδενικό.....Όλες οι εταιρείες δεν άνηκαν στο δημόσιο;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΝΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΤΑΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.
(γιατι τα λεω ολα αυτα?γιατι καθε φορα εδω μεσα πεταγεται η καθε πορδη και λεει τα δικα της.παμε παρακατω...)

-Ο Γ.Παπανδρεου δεν ειναι προδοτης. Σε επανειλημενες ερωτησεις αν τον θεωρει πατριωτη αποφευγει με μορφασμους.
-Εχουμε το καλυτερο κρατος στον κοσμο.
-Το μνημονια ειναι συνταγματικο.
-Μας λεει οτι οσοι εχουν τον ελεγχο της οικονομιας μας δεν εχουν και τον ελεγχο της πολιτικης της χωρας.
-Ιδιωτικοποιηση των παντων.
-Ο Καρατζαφερης εχει παει στην κρυφομασονικη “Αθηναϊκη Σχολη” και ο Αδωνις τι μας λεει; “Οχι μωρε,τι συμβολα ,ασ’τα αυτα…εχω παει ,εχω φαει εκει,ωραια ειναι”
-Υπερη της υποθηκης της εθνικης περιουσιας.
-Νομιζει (ο βλακας) οτι η κυβερνηση του Παπανδρεου λειτουργει συνειδητα ΚΑΙ ΜΟΝΟ και δεν καθοδηγειται απο τριτους.
-Θεωρει σωστο αυτο που εχει ψηφισει και αποφασισει για καθε ζητημα το δικαστηριο και οχι το τι υπαγορευει το Συνταγμα ή το δικαιο ,με βαση την κοινη λογικη παντα. (εξου και η αποψη οτι το Μνημονιο ειναι συνταγματικο),οταν ολοι ξερουμε τι παιζει με τη δικαιοσυνη στην Ελλαδα και ενω ο πολυ αξιος Β.Καπερναρος(συνταγματολογος) παραδεχθηκε οτι δεν υπαρχει ανεξαρτησια της δικαιοσυνης.

ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΚΗΛΙΔΩΝΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΗΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ,ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως ο Γεωργιαδης ειναι τεραστιος μπροστα στο δημοσιογραφο.
Αν και ψηφιζω Ν.Δ μπορω να πω οτι χρειαζοταν αλλους 3 μαζι του ο δημοσιογραφος για να φερει σε δυσκολη θεση τον Αδωνη.

Αδωνη Respect φιλε!

Ανώνυμος είπε...

Εκει που αρχισε να λεει ο δημοσιογραφος για ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ ΕΚΛΑΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ...ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

έχει κάνει καλή δουλειά ο Νικολάκης και βάζει τα ναζιστικά τσιράκια του να σπάνε τα δακτυλάκια τους στα πληκτρολόγια.Σιγά ρεεε έχετε γίνει πιο γελοίοι αντιλαός απ'τους κομμουνιστές.Τίποτα προς το συμφέρον της Ελλάδας δεν έχει κάνει το λαός πλέον?τς τς τς!Εγώ έκλασα στο γέλιο με τον τύπο στο 9.10 που λέει τί θα ψηφίσει..αφού πιο πριν έχει πει τον Καρατζαφέρη Καρατζα-ΦΥΡΕΡ Αχαχα

Ανώνυμος είπε...

φίλε 3:00 π.μ. κι εγώ γέλασα τρελά στο σημείο αυτό..! :)

πάντως μπράβο σας παιδιά και για την δουλειά γενικότερα που κάνετε και για την συνέντευξη αυτή. επειδή έχω δει και τις άλλες συνεντεύξεις, νομίζω ότι ο mykoniato είναι αρκετά επηρρεασμένος από καζάκη. όπως και να 'χει, μπράβο του που έχει την μαγκιά να στέκεται απέναντι σε έναν πολιτικό και να του λέει ευθέως αυτό που σκέφτεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΖΟΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΚΙΑ....ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ,ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ,ΟΠΩς Ο ΑΔΩΝΗΣ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ,ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΕ,ΟΠΟΤΕ Η ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς Η ΟΧΙ...ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς ΜΕ ΤΙς ΓΡΑΒΑΤΕς ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....ΧΑΖΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΗ,Ο ΑΔΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ,ΕΝΑ ΛΑΟ ΟΜΟΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ,ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ,ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΒΟΣΚΑΝ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...ΜΗΝ ΠΕΡΟΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

anti-ntp σε ευχαριστω για την προσπαθεια σου :-)
συμφωνω με καποιον που λεει οτι πρεπει να αλλαξεις ρωτα τωρα και να κοψεις τους πολιτικους τους ηδη γνωστους...δοκιμασε μικροτερα κι αγνωστα κομματα και ρωτα "τι θα κανετε" όχι "τι κάνατε" ή "τι θα κάνατε" (προσοχη στο τελευταιο...)
επισης, μη στεναχωριεσαι με το iq αυτων που σχολιαζουν· αυτοι που βλεπουν τα βιντεο ειναι πολλοι (θελω να πιστευω) οποτε υπαρχουν και νοημονες μεσα σε αυτους...
απο τη στιγμη που ειμαστε στα σκατα εδω και χρονια πρεπει να βρουμε μια παραταξη -αγνωστη μεχρι τωρα- της οποιας το προγραμμα θα ικανοποιησει την πλειοψηφια μας...
Αποφυγε οικολογους πρασινους (μη κοροϊδευομαστε κιολας)...
Ελπιζω να μη φαω κοροϊδια αλλα χαριν προτασεως αναφερω μια ορθοδοξη παραταξη ονοματι "κοινωνια"...
Αν μη τι αλλο εαν εισαι τοσο επιμονος και ξεκαθαρος στις ερωτησεις σου οσο με το Μπουμπουκο (και μπραβο σου) θα δουμε τι καπνο φουμαρουν και αυτοι...επισης καλο θα ηταν να παρεις και απο "χρηση αυγη" γιατι εγω προσωπικα που δεν εχω ασχοληθει συνειρμικα οταν ακουω χρυση αυγη σκεφτομαι κουκουλοφορους και σπασιματα...
ευχαριστω :-)

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ είπε...

Ομολογώ ότι περίμενα πολλούς περισσοτέρους να με υβρίζουν με επιχειρήματα του τύπου ο Μπουμπούκος κλπ χαίρομαι διότι είδα πολλούς να καταλαβαίνουν το τί συμβαίνει.
Θέλω όμως να απαντήσω σε ένα σχόλιο. Τί γινόταν επί επταετίας και αν τότε που η οικονομία πήγαινε καλά, ήταν στο Δημόσιο ή όχι. Απαντώ λοιπόν διότι οι περισσότεροι είναι νέοι και δεν γνωρίζουν. Επί επταετίας σχεδόν όλα ήταν στον ιδιωτικό τομέα. Ο Κων/νος Καραμανλής ξεκίνησε τις μαζικές κρατικοποιήσεις και τις συνέχισε ο Ανδρέας. Επί επταετίας η οικονομία δούλευε, διότι γίνονταν αυτά που προσπάθησα να πω στην συνέντευξή μου. Το Κράτος που υπερασπίζεστε ορισμένοι με τόσο πάθος, είναι το Κράτος της Μεταπολιτεύσεως, την οποία και υποτίθεται μισείτε!
Χριστός Ανέστη
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες του αντι-νεα ταξη πραγματων και μυκονιατο συγχαρητηρια για τη συνεντευξη. Οπως και για αυτη με τον Βασ. Καπερναρο, ο οποιος εδωσε ρεσιταλ.
Θα ηθελα να παρετε και μια συνεντευξη απο χρυση αυγη και μιχαλολιακο, διοτι πιστευω οτι αυτος μονο μπορει να σας απαντησει ευθεως σε ολα τα ερωτηματα που βαζετε.
ΥΣ 1. Αδωνι προσκυνα κι αλλλο το συστημα! Μπορεις!
ΥΣ 2. Βασιλη Καπερναρο εισαι μεγαλος! Μονο τετοιοι σαν και εσενα μπορουν να πανε τη πατριδα μπροστα. Κατεβα στη πολιτικη μπας και σωθουμε απο τα λαμογια της τωρινης βουλης. Ειναι υποχρεωση σου για τη πατριδα να βοηθησεις απο την πλευρα σου με το λογο σου και την εμπειρια σου. Μην υπεκφευγεις σαν κατι λαμογια της γενιας σου που πουληθηκαν για 30 αργυρια. Εμεις οι 25-30ριδες ειμαστε πολυ μικροι για να ξεκινησουμε κατι νεο, θα μας φανε στη στροφη. Κατεβα πρωτος εσυ και εμεις θα ακολουθησουμε.

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ είπε...

Είπατε οτι όλες οι εταιρείες επι χούντας ήταν ιδιωτικές.
Δωστε μας παράδειγμα παρακαλω...
Δηλαδή δεη,οτε,οσε,ευδαπ ήταν ιδιωτικά;;
Απο τράπεζες ποιές ήταν ιδιωτικές και ποιές δημόσιες.Δώστε παραδείγματα και οχι γενικολογίες.

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ)ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΕΥΓΝΟΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΣΟΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΜΥΑΛΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΘΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΓΩ ΡΕ Σ ΕΣΩΣΑ Κ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ,ΕΓΩ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΑΑΑΑ! Ο ΜΕΓΑΣ ΑΔΩΝΙΣ(ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΙΠΑΜΑΙ)ΑΝΤΕ Κ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ!!

Παναγιώτης είπε...

Αδωνι ανέχθηκα πολλές από τις κολοτούμπες και τα αδειάσματα από τον Καρατζαφέρη , αλλά αυτό με την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την πλήρη κατοχή της χώρας μας από την τρόϊκα , δεν "τρωγόταν" με τίποτα.

Οταν ρώτησα τον Ηλία γιατί ψήφισε και αυτός υπέρ, μου απάντησε πως αν δεν το έκανε θα τον διέγραφε ο Καρατζαφέρης.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ? ΠΑΣΟΚ -ΝΔ....ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ? Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ? ΑΡΑ?

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ? ΑΥΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ?
''ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ''....ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΛΕΜΕ....ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ?

ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΔΡΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕΤΕ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ,ΚΑΙ ΓΑΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ( ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΟΙΝΟΣ)

ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΗΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ.....ΣΥΝΕΠΩς ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΤΑΙΧΤΗ.... ΖΟΥΔΙΑ Ε ΖΟΥΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Για τον 4:07.
Σωστά λες ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωκόπησαν τη χώρα. Μαζί όμως με κάτι δεκανίκια σαν τον Κωλοτούμπα, συγνώμη Καρατζαφέρη, τον Άδωνη, τη Ντόρα και όλους όσους είπαν ΝΑΙ στο μνημόνιο.
Αν είχαν πει ΟΧΙ στο μνημόνιο και αναλάμβαναν τις ευθύνες τους ΟΛΟΙ ίσως τώρα να ήμασταν διαφορετικά.
ΟΛΑ τα κόμματα έχουν χρεωκοπήσει και μαζί μ' αυτά και η χώρα μας.
Στο ΔΝΤ μας πήγαν για να χρεωκοπήσουμε με στυλ Αργεντινής. Αν αρχίσουν και οι νεκροί από την πείνα τότε θα είμαστε καρμπόν.
Φυσικά και φταίμε όλοι εμείς για τη κατάντια αυτή, αφού τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια, αλλά έχουμε το ελαφρυντικό ότι μας εξαπάτησαν όλοι οι Εθνοσωτήρες από τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους.
Είναι η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε όλους στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
Γιώργος Φ.

Ανώνυμος είπε...

Το σχολιο μου απευθηνεται στους εχοντας την μυγα.Εχουμε και λεμε: Αφου το εχετε το χαζοκουτι στο σπιτι σας, γιατι το ανοιγετε μονο για να βλεπετε τα μπουτια της παρουσιαστριας, καντε μια φορα τον κοπο να παρακολουθησετε και λιγο το τι γινετε στην βουλη, αυτο ισως σας γλιτωσει απο το να πεφτετε σε παγιδες για...... γιδες. Και προσπαθειστε να ιαθειτε απο την αρωστια του δοκισισοφου-ξερολα-ημιμαθη και τελικα ευκολα διαχειρσιμου νεο Ελληνα, χρειαζετε να φατε πολλα ψωμια για να φτασετε στο ελαχιστο τους προγονους που πολυ συχνα επικαλειστε.
Ποτε ανοιξατε τελευταια φορα τον Πλατωνα εστω την απολογια του Σωκρατους, η τον Αριστοτελη (για να παρετε μια ιδεα στο πως πρεπει να σκεφτεστε και να διαχειριζεστε την πληροφορια που σας πασαρουν).
Κανετε πως τα ξερετε πως τα καταλαβενετε ολα τρομαρα σας και τρομαρα μου ειμαστε πολυ μακρια δυστυχως.......
Ενα ειδος ανθρωπου που σιχαινομαι μεχρι αηδιας ειναι ο ξερολας = ανθρωπακι και ειστε πολλοι, δυστυχως.............
Δηλωνω ευθαρσως: εν οιδα οτι ουδεν οιδα............

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ
Ο κ. Άδωνις διδάσκει πουλώντας την γνώση των αρχαίων ελλήνων σοφών γνωρίζοντας καλά την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία ως έμπορας αλλά και ως επιστήμονας. Πόσο όμως είναι συνεπής με αυτήν ? με αυτά δηλαδή που διδάσκει η πολιτική φιλοσοφία των αρχαίων Ελλήνων . Ξεχνάει το ¨ όποιος υποχωρεί στα ελάχιστα θα έρθει σίγουρα κάποια στιγμή που θα υποχωρήσει και στα μέγιστα ¨ όπως γράφει ο Θουκυδίδης . Ξεχνάει την προτροπή του Σωκράτη στο ¨ Πρωταγόρα ¨ ότι σε θέματα αρετής πρέπει να διαλέγουμε τον δρόμο πού έχει πόνο για μικρό χρονικό διάστημα παρά ηδονή για μεγάλο διάστημα .
Ποια πολιτική άραγε θα ακολουθούσαν ο Μεταξάς και ο Μ. Αλέξανδρός εάν ζούσαν σήμερα ? (πολιτικοί που λατρεύει ο Άδωνις) αυτήν του μνημονίου η άλλη ??
Μάλλον ο Μεταξάς με την λογική του Άδωνη θα έβαζε μέσα τους Γερμανούς για να μην χάσουν οι Έλληνες το εισόδημα και τις καταθέσεις τους και ο Μ. Αλεξανδρος δεν θα έκανε καμία μάχη γιατί όλες οι μάχες του είχαν ρίσκο. Εάν πάλι βρισκόταν ο Άδωνις στην θέση του Μεταξά τι αποφάσεις θα έπαιρνε εκείνη την εποχή ? απλά θα έβαζε μέσα τους Γερμανούς για να μην χάσουν οι Έλληνες το εισόδημα και τις καταθέσεις του ( όπως και τώρα)
Τι βίο πρέπει να διάγουν κύριε Άδωνη οι πολιτικοί σύμφωνα με τις προτροπές των αρχαίων Ελλήνων σοφών ? αυτόν της γκλαμουριάς του Αλκιβιάδη η του ¨ σπουδαίου ¨ άντρα όπως τον περιγράφει ο Αριστοτέλης στα ¨Ηθικά Νικομάχεια¨
Οι πραγματικοί πολιτικοί κ. Άδονη δεν είναι οι αυτόκλητοι αλλά αυτοί που τους σέρνει ο λαός στην πολιτική υποχρεωτικά ( Πλάτωνος Πολιτεία ) και αποδεικνύετε περίτρανα ότι τέτοιοι δεν υπάρχουν σήμερα , ούτε ένας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΡΕ ! ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΙΤΗΣΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΡΑ !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΖΑΚΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΦΩΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

πολλα συγχαρητηρια στο μυκονιατο και στον νεαρο για την προσπαθεια και την αγωνιστικοτητα!ετσι θελουμε τους νεους μας!τωρα οσον αφορα τον αδωνι αν προσπαθησουμε να δουμε αποστασιοποιημενα (χωρις ιδελογιες κλπ)τα πραγματα ηταν η πιο λογικη ,πραγματικη και υπευθυνη συνεντευξη απο ολες τις αλλες...χωρις λαικισμους.να χαιδεψει δηλαδη τα αυτια εμας των χωρις καμια ευθυνη και καλα πολιτων!

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να πω ότι διαφωνώ σε κάποια πράματα με των Άδωνι, αλλά παρακολουθώντας την συνέντευξη είδα ότι δεν προσέχατε τι έλεγε. Με λίγα λόγια το σύστημα είναι κυκλικό και αν δεν πληρώσεις τα δάνεια δεν θα πληρωθούν στην συνέχεια οι συντάξεις. Εγώ αυτό κατάλαβα να λέει. Άρα δεν μπορούμε να του προσάπτουμε ότι λέει και ξελέει.
Μπορεί να είναι λάθος το σκεπτικό του. Αυτός όμως πιστεύει τα παραπάνω.
Μπορεί να είναι απόλυτος! Ο αντίλογος όμως με επιχειρήματα θα κάνουν μια καλή κουβέντα πιστεύω. Πολλά από τα επιχειρήματα σας αντικρούστηκαν από τον Άδωνι με αποφάσεις της Βουλής. Είναι τεχνοκράτης και το ακολουθεί πιστά, τι να κάνουμε; Στο κάτω κάτω δεν είναι απαραίτητο να αλλάξουμε την άποψη κάποιου με το ζόρι. Μπορεί ο ίδιος να εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα, αλλά δεν νομίζω να έχετε γνώση και αποδείξεις επ'αυτού.
Καλός ο ενθουσιασμός αλλά προσέξτε λίγο με ποιόν τρόπο χαρακτηρίζετε τις απόψεις των άλλων γιατί εκτίθεστε.
Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση να υποστηρίξω κανέναν. Απλά θεωρώ ότι η σωστή κρίση και αυτοσυγκράτηση θα μας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το πνεύμα και την πρόθεση του σχολίου μου. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτή είναι η εντύπωση που μου δίδετε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το αμορφωτο,ημιμαθες,και ασχετο παιδακι που νομιζει οτι ξερει τι λεει,γινεται φυσικα ρεζιλι των σκυλιων οταν προσπαθει να αντιπαρατεθει με τον Γεωργιαδη!Γελασα πολυ με το ποσο ρεζιλι εγινε!

Τετοιες λογικες μας εφτασαν στην πτωχευση δυστυχως.Ξυπνηστε και αφηστε τις εξυπναδες,γιατι αλλιως δεν θα βγουμε ποτε απο τα χαλια αυτα!

Ανώνυμος είπε...

Eσύ φίλε που θα ψηφίσεις Χρυσή Αυγή ( και καλά θα κάνεις )γιατί μόνο αυτή μιλάει για την Ελλάδα και καλά,μάθε να γράφεις πρώτα στα Ελληνικά και ασχολήσου μετά με την Ελλάδα!Το "γλύφω" γράφεται με υ και όχι με ι βρε άσχετε!Και το Ελλάδα με κεφαλαίο το αρχικό Ε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΛΑΟΣ...ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΙΣ ΠΟΥ ΝΆ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΤΛ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ??ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ...ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ?? Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτως.................

Ανώνυμος είπε...

1) Μπραβο για το blog.keep up the good work..

2) 0101110111000111 (χα χα λιγο πνευματακι για καποιους που κρινουν το συστημα μονο με την οπτικη του ιδιου συστηματος)

3) Ο Αδωνης σε πολλα ευστοχος,σε αλλα απλα διλος..
εξηγουμε: στο 0.31.21 ο δημοσιογραφος αναπαραγει μια ερωτηση σχετικα με πωληση της ΔΕΗ και κυριοτητα του λιγνιτη. ---> αυτα ειναι απλα σοσιαλιστικου τυπου επιχειριματα,δεν εχω χρονο. (πολυ σωστο το δεν εχω χρονο,αλλα μια αλλη λεξη που θα χαρακτηριζε την ερωτηση ειναι ουμανιστικου!) κριμα γιατι εγω μια τετοια δομη κοινωνιας βρισκω λιγικοτερη, με το χρημα εργαλειο και οχι κινητιρια δυναμη.


4) καποιος ειπε: ο ανθρωπος εχει δικαιωμα να κοιταει απο ψιλα τον αλλο μονο αν ειναι να τον βοηθα να σηκωθει....

5) Εμεισ δεν ξερουμε ποιος μπορει να μας βοηθεισει (αν ξεραμε δεν θα διαβαδαμε αυτο το blog..) οποτε ας μην κοιταμε υπεροπτικα αλλα με πνευμα συνεργασιας.
Αυτο σιγουρα και τον για Αδωνη


by Alex

Ανώνυμος είπε...

γαμημενε ξεπουλα , μαγαρισα τη ψηφο μου σε σας ξεπουλες .... η ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΘΗΝΟΤΕΡΗ ΗΛΕΚΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΡΓΙΩΡΗ !! ( δεν εχω καμια σχεση με το δημοσιο και ειδηκοτερα στην ΔΕΗ ουτε καν πρωτος συγγενης μου , μιλαω σαν παρτιωτης και για το συμφερων της ελλας ) - ΚΑΤΩ ΡΕ ΓΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε εσύ που γράφεις το σχόλιο με το 1) 2) 3 ) 4 ) 5 )......................πόσο αγράμματος είσαι ρε φίλε!

Αγράμματοι σαν εσένα μας έφτασαν εδώ στα χάλια που είμαστε,γιατί δεν μπορεί να μην ξέρεις να γράφεις,αλλά να καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου και να τολμάς να έχεις και πολιτική άποψη κιόλας!

Κανονικά δεν έπρεπε να σας αφήνουν καν να ψηφίζετε αν δεν ξέρετε τουλάχιστον να γράφετε!

Αμόρφωτα ζώα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 25 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕΙΚΑΤΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΨΗΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ Κ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΝ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ Κ ΓΩ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ.Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ! ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛ, ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ... ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!ΟΠΟΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΟΙ!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΞΟΥΜΕ, ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ Κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ."ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ...".
Κ ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΤΕ ΑΝ ΔΝ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ Κ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ?ΑΦΟΥ ΔΝ ΘΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, Κ ΑΥΤΟ Γ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ Κ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΒΑΛΑΝ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ Κ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΝ ΑΥΤΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Κ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠ ΤΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. 'Η ΔΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, 'Η ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΟΥΝ Τ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.Κ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΠΟΣΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΡΙΜΑΣ, ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ?
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ.
ΝΑ Σ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Π ΛΕΓΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ..ΕΛΕΓΕ "ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ Κ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ Κ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ ΜΕ ΤΠΤΕ".ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ!
Σ ΜΙΛΑΕΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ Π ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΥΡΙΟ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε εσυ 1.02
για εξηγησε μου την λογικη συνδεση που εκανες περι ορθογραφιας και πολιτικης αποψης, δηλαδη ενας αγγλος που δεν ξερει γρι ελληνικα δεν μπορει να εχει πολιτικη αποψη? xaxa
ρε ξεκωλιστε απο τις ανασφαλειες σας...
ακομα και που λες αυτα μονο να σε λυπαμαι μπορω....

By Alex

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια του mykoniato είναι πολύ καλή και θερμά συγχαρητήρια για το blog αλλά είναι πιστεύω τρομερά λάθος το εγχείρημα ένας νέος να προσπαθεί να πάρει αξιοπρεπή συνέντευξη απ' έναν πολιτικό. Αυτό το λέω γιατί όπως είδαμε όλοι οι πολιτικοί ξέρουν καλά τη δουλειά τους και έχουν την ικανότητα να κατευθύνουν την συζήτηση ή στην προκειμένη με φωνές και νταϊλίκια να καπελώνουν τον συνομιλητή τους. Η συνέντευξη πρέπει να γίνεται από ανθρώπους όπως ο κ. Καζάκης. Αυτό πρέπει επίσης να εφαρμοστεί σε περίπτωση που (αν και δεν το νομίζω ότι θα γίνει ποτέ) ζητηθούν εκπρόσωποι των αγανακτισμένων για να θέσουν τα αιτήματά τους στη βουλή.