Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Kαλό το photoshop παλικάρια... Σας είπα κρατάτε μικρό καλάθι.



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti epathe h foto?

Ανώνυμος είπε...

nai..den bgazei tipota!

Ανώνυμος είπε...

υπηρχε κανεις που το ειχε πιστεψει????

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ!!! ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?? ΠΟΣΟ??? ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ "ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!! ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο ψευτες δεν ξερουν να το υποστηριζουν το ψεμα τους!!!τοσο μαλακες ειναι!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να πιστέψεις ότι υπήρχε ο Οσαμα όσο για τις Φωτο εεε ένας καλός επαγγελματίας στο Photoshop εδωσε την απάντηση.. Αλήθεια με το Αντι-Photoshop τι γίνεται γιατί απ' ότι άκουσα τον Γάλλο προγραμματιστή τον συνέλλαβε η Αστυνομία για να μην κυκλοφορήσει το πράγραμμα φοβούμενοι οι Πλούσιοι και ο Σαρκοζί μήπως και ανακαλύψουν τις ατέλειές τους.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει Bin Laden... ή ακόμα χειρότερα Αλ-Κάιντα...

Anyway πολύ ζώα τελικά οι Αμερικανοί αν πιστεύουν ό,τι τους λένε οι πρόεδροι τους.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το video:
UNDENIABLE PROOF Osama image FAKED
http://www.youtube.com/watch?v=cqDOt1ZNteE

Ανώνυμος είπε...

Θα τα καταφερουν να μας περασουνε πολλα μηνηματα ακομη!

Ανώνυμος είπε...

το επικύνδυνο του πράγματος είναι οτι θα βρούν τώρα δικαιολογία για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και να λένε οτι είναι δήθεν αντίποινα για την δολοφονία του Bin Laden.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το πρόσωπο που φαίνεται ότι είναι το ίδιο αλλά τροποποιημένο, ακόμα πιο γελίο είναι το γεγονός ότι το σώμα είναι κάτασπρο για ένα τόσο σκουρόχρωμο πρόσωπο. Γι αυτό του κόψανε και τον λαιμό στην νέα φώτο για να μην συγκρίνεται αχαχαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Εφαγε σφαίρα στο κεφάλι και αντί το στόμα να ειναι γεματο αίματα,
τα δοντια ειναι κατάλευκα, λες και βγηκε απο τον οδοντίατρο!!!
Ειναι και χαζοί!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς πού βάλανε νά κάνουν αυτή τή φωτοσύνθεση πρέπει τώρα νά τούς απολύσουν !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε το σενάριο ο Μπιν Λάντεν είναι πράκτορας της CIA εκπαιδεύει μερικούς ανθρώπους ζει τρώει κοιμάται αναπνεύει φοράει μια ψεύτικη γενειάδα για να αποδείξει ότι πραγματικά είναι Μουσουλμάνος Φανατικός και ότι τον Ακούνε οι φαντάροι του.. Έρχεται απο την αμερική κάθε φορά που τον χρειάζονται. Τα βιντεάκια τα τραβάνε σε μια κλειστή Αμερικανική βάση και το Πραγματικό του όνομα είναι Μπιλ Λαντ ή Bil Land. Κυκλοφορεί ανάμεσα σε πολλούς ανθρωπους στην Αμερική πηγαίνει για ψώνια περνάει ζωή και κότα και έχει 5 Τατουάζ σκληροτράχηλος πολεμιστής αυτή τη στιγμή είναι στις Μπαχάμες και κάνει διακοπές και 'σεις τρώτε Μολόχες και Ζώχια. Το δεύτερο σενάριο είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου και δεν υπήρξε ποτέ κατασκευασμένα όλα τα βιντεάκια...

Ανώνυμος είπε...

Ολη ή υπόθεση Μπίν Λάντεν είναι φτιαχτή απ τήν αρχή ώς τό τέλος . Μία λέξη τά περιγράφει όλα !!
ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΕΣ , καί τίποτε άλλο !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τους δουλεύουν ψιλό γαζι.Θα μου πεις Αμερικανάκια ειναι.Σιγα μην τον καθαρισαν..απλα τελειωσε η αποστολή του και βγαινει στην σύνταξη .Οταν άκουσα οτι τον εριξαν στην θάλασσα εριξα πολυ γελιο λεμε χαααααχααχα.Μαλάκες ζώα αμερικανάκια χόρτο που τρώτε!!!!

Chris είπε...

Ο Μπιν Λαντεν ζει κ βασιλευει !!!