Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Απελευθέρωση γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου από τους χαρατσοεισπράκτωρες



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Spasteta ola agoria mou!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε νομίζω οτι πρέπει να είσαι η έννοια της ηλιθιότητας...Οι άνθρωποι προσπαθούν με μάταιο τρόπο να ξυπνήσουν τον κόσμο μπας και τους υποστηρίξει που τόσο καιρο κάνουν έναν αγώνα αξιοθαύμαστο και έρχεσε εσύ και λες...."ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ"? Πες μας ποιός είσαι το κεφάλι σου να σπάσουμε. ΕΛΛΗΝΑΡΑ της κακίας ώρας που αν ήσουν μάγκας θα ήσουν εκεί δίπλα στο κίννημα και όχι πίσω απο ένα PC να λές αυτές τι βλακείες άλλωστε κάτι τέτοι θα θελαν και τα λαμόγια, η κλίκα, η σπείρα, οι λοποδύτες, οι απατεώνες, οι αργόσχολοι που μας κυβερνάνε για να μπορέσουν να χώσουν κανέναν στην φυλακή!

Ανώνυμος είπε...

To kinima auto einai paranomo kai diodia prepei na plironoume oloi.

Ανώνυμος είπε...

Πρός Ανώνυμο 4 Μαΐου 2011 12:22 μ.μ.

Ξύπνα καραγκιόζη θα έρθει και σένα η σειρά σου και θα βάλεις την ουρά στα σκέλια.Ε καραγκιόζη...

Ανώνυμος είπε...

Xipniste eseis, ta diodia einai oi moni anaptixi stin Ellada kai anti na tin stirizete tin polemate,? kati anthropoi san esas exoun feri tin ellada edo pou einai.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος στις 12:22 και Ανωνυμος στις 3:48 πρέπει να είσαι ο ίδιος...(αν υπήρχε επιλογή έπρεπε να επιλέξεις ΑΝΩΜΑΛΟΣ και όχι ανώνυμος)!
Πας καλά ρε φίλε..δεν βρίσκω λογική σε αυτά που λές...Ανάπτυξη τα διόδια?Στάνταρ κανένα λαμόγια είσαι και εσύ που αρμέγεις το κράτος χάρη σε κανέναν Μπάρμπα βουλευτή που θα σε βόλεψε!Δεν λίγο ποιοί είναι πίσω απο τα διόδια και μετά μίλα...

Ειλικρινά με έβγαλες απο τα ρούχα μου με αυτά που είπες...

Προς τους διαχειριστές...μετά απο τέτοιες ηλιθιότητες πωςς μπορεί κάποιος να κρατήσει την ψυχραιμία του?