Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Όποιος τους ξαναψηφίσει...



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

prepi na vgaloume afises kai na tous geliopioume idika se proeklogiki periodo se oles tis polis.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα τους ξαναψηφίσουν χιλιάδες. Στη χώρα αυτή, οι ψεύτες και οι κλέφτες αποτελούν πολιτική ιδεολογία. Υπάρχουν λοιπόν ψηφοφόροι και υποστηρικτές της ιδεολογίας αυτής. Η ιδεολογία αυτή, είναι μάλιστα πιθανόν, να είναι πάλι η κυρίαρχη. Όπως έγινε με τις δημοτικές που οι μέν ψήφιζαν του δε, αλλά την Δευτέρα άρχισαν πάλι να κατηγορούνται μεταξύ τους για να εντυπωσιάζουν τα κορόιδα που τους ψήφισαν. Αυτό γίνεται και δεν πρόκειται ποτέ να δούμε έλεος με αυτούς που ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Xerw pollous bolemenous me to pasok pou tha xanapsifioun gia na bolepsoun kai ta eggonia tous.Den einai tuxaio pou prin liges meres oles oi stratiwtikes igesies antikatastathikan me prasinofrourous entelws anaxiokratika kai tous upallilous tis boulis tous ebgalan ektos enniaiou misthologiou (auto kai an einai skandalo) kai posa alla, gia na diatirisoun tin pelateia tous.Dustuxws kai na pethainoun sta paggakia ilikiwmenoi suntaxiouxoi mprosta sta matia tous merikoi den allazoun pote....tomaristes-tomaria

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι αρκετοί θα τους ψηφίσουν γιατί τρώνε από τα κόμματα, άρα είναι προδότες. Πιστεύω όμως πως τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα παραποιούνται!! Η λύση δεν είναι οι εκλογές. Εξ άλλου όλοι ξέρουμε πως δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά χούντα, Στις χούντες όλα γίνονται βάση του συμφέροντος του συστήματος!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ, ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΜΑΡΤΟΝ...
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ Α...... ΜΟΥ..
Ε... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ...
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ
ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΑΣΟΚΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΩΣΤΑ
ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!!!!!
ΤΕΤΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΤΗΣ Α.Ε. ‘’ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟYΡΓΙΑΣ’’



24 Μαρτίου 2011

Προς

Υπουργόν Εθνικής Οικονομίας κύριο Γ. Παπακωνσταντίνου

Υπουργόν Ανάπτυξης κύριον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Υπουργό Απασχόλησης κυρία Λούκα Κατσέλη

Υφ/ργό Οικονομίας κύριο Φίλιππα Σαχινίδη

Υφ/ργό Ανάπτυξης κύριο Σωκράτη Ξινίδη

Γ.Γ. Υπουργείου Ανάπτυξης Αλ. Φούρλα

Κοινοποίηση:

Πρωθυπουργόν κύριον Γ.Α. Παπανδρέου

Και η φαρσοκωμωδία γίνεται θέατρο σκιών…………….

Ενώ εμείς οι εργαζόμενοι καταγγέλλουμε, διαμαρτυρόμαστε, φωνάζουμε, αγωνιζόμαστε και εισπράττουμε αόριστες ελπίδες και ραφιναρισμένη κατανόηση από τους πολιτικούς οι οποίοι μας δηλώνουν ομόφωνα πως η πολιτεία χειροκροτεί και οι κακές τράπεζες φταίνε που μας γυρίζουν την πλάτη, ξαφνικά μας δίνεται η χαριστική βολή και ξεδιπλώνεται μπροστά μας η όλη η ωμή και δύσοσμη αλήθεια…………….

Η κυβέρνηση ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ δια του Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου να δοθούν άλλα 30 δις ενίσχυση, (επιπλέον των 50 δις που ήδη έχουν δωριθεί), σε αυτούς που «έφτυσαν» την εγγύηση που το Υπουργείο του εξέδωσε για την ΕΝ.ΚΛΩ και ο ίδιος υπέγραψε!!!!!! Δηλαδή δίνει ΕΓΓΥΗΣΗ 30 δις σε αυτούς που γελούν καταπρόσωπο στο ΦΕΚ που έκανε νόμο του κράτους την ΕΠΙΘΥΜΙΑ του Ελληνικού Δημοσίου με την ευλογία και την στήριξη του ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!!!

Εάν τα 30 δις αποτελέσουν το εφαλτήριο της αιμοδοσίας της οικονομίας δεσμεύοντας τις τράπεζες και έτσι λυθεί και το πρόβλημα της ΕΝ.ΚΛΩ, τότε θα πούμε όντως κάτι αλλάζει………..

Εάν όμως κάτι τέτοιο γίνει και συγχρόνως οι 650 οικογένειές μας βρεθούν στην ανεργία τότε ειλικρινά οι εκφράσεις ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ , ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ κλπ θα είναι χάδια, τότε η πείνα και η εξαθλίωσή μας θα γίνει ιδεολογική σημαία ενάντια σε αυτούς που θα ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΟΥΝ σε βάρος της πατρίδας και των εργαζομένων της!!!!!!!

Για να διαπραχθεί ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ δε χρειάζονται πάνω από ένας………….. τις τράπεζες τις ξέρουμε, ελπίζουμε ο άλλος «εταίρος» να μην είναι η Πολιτεία!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν τρωτε καλα τωρα γιαυτο φωναζετε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΝΔ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Η ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΗΣΤΕΥΑΝ;Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Μ...Σ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΛΙΑΡΗ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ.
Β Λ Α Χ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

βλαχε ακομα και οταν το πασοκ δεν κανει κυβερνυση ή η νδ δεν κανει κυβερνυση παντα περνουν μεγαλα ποσοστα. ποτε πεσανε κατω απο 20%; αυτο ειναι το προβλημα. και αν θες να το δουμε και αλλιως ειπες οτι πιστεψες σε αυτους. ενταξει ας πουμε οτι αυτη τη φορα το πασοκ παρεσυρε κοσμο. πως ειναι δυνατον το κκε, το λαος και ο συριζα να μην εχουν καταφερει ποτε να παρασυρουν πανω απο 15%; δεν λεω οτι εντυπωσιαζουν τα πληθη αυτοι, αλλα εδω που τα λεμε και το πασοκ ή η νδ δεν εχουν κανει και τιποτα περισσοτερο. παχια λογια λενε. ειτε τα αποτελεσματα παραποιουνται (πολυ πιθανο) ειτε ειμαστε τοσο μοσχαρια που μια ζωη θα εχουμε το δικοματισμο πανω απο το κεφαλι μας. εγω προσωπικα θα πιστεψω στα αποτελεσματα οταν θα βγαινουμε ολοι στις πλατειες και θα σηκωνουμε χερια. μεχρι τοτε δεν πιστευω τιποτα. για εμενα δεν υπαρχει κυβερνυση. τι παει να πει ειναι μυστικη; εισαι ελευθερος ελληνας πολιτης και επιλεγεις το κομμα σου. τι φοβασε; οταν μας τραβανε με καμερες και δορυφορους δεν παραβιαζονται τα δικαιωματα μας; εδω γιατι θελουμε μυστικοτητα; τι παιζει απο πισω; μπορει να ειναι ολα καθαρα βεβαια και απλα εγω να ειμαι συνομοσιολογος. αλλα ακομα και αν ειναι ετσι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν το κανουμε φανερα. προτιμω να απαιτηται περισσοτερος χρονος αλλα να ξερω οτι πραγματικα βγηκαν αυτοι που ψηφισθηκαν παρα αυτη η κοροϊδια. φιλικα παντα
μικρασιατης