Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ μετέτρεψε όλη τη χώρα σε ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ



Τα Βελγικά F 16,επιτέθηκαν στη Λιβύη ,από τον Άραξο, τα Νορβηγικά από Σούδα.
Καθημερινά καταρρίπτονται τα ψέματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ενώ επίσημα κυβερνητικά χείλη αναφέρθηκαν σε επικουρικό ρόλο των ελληνικών στρατιωτικών βάσεων, ...που θα χρησιμοποιούνταν ως ενδιάμεσοι σταθμοί για τα πολεμικά αεροσκάφη της Συμμαχίας των Προθύμων και του ΝΑΤΟ, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται ως βάσεις εφόρμησης για δεκάδες εξ αυτών.
Τα Βελγικά καταδιωκτικά-βομβαρδιστικά αεροσκάφη, που εφορμούν από τον Άραξο «επιτέθηκαν σήμερα το απόγευμα σε στόχο στο έδαφος της Λιβύης», δήλωσε ο βέλγος Υπουργός Άμυνας.
Είναι η πρώτη επιθετική ενέργεια που πραγματοποιείται από βελγικά αεροσκάφη από την έναρξη της στρατιωτικής επέμβασης της διεθνούς συμμαχίας στη Λιβύη, στις 19 Μαρτίου.
"Ο στόχος αυτός επλήγη" και "καμία παράπλευρη απώλεια" δεν διαπιστώθηκε, δήλωσε μια καλά ενημερωμένη πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων Belga. Το Βέλγιο έθεσε έξι βομβαρδιστικά αεροσκάφη F-16 στη διάθεση της συμμαχίας.Από τη Σούδα απογειώθηκαν Νορβηγικά και Γαλλικά αεροσκάφη τα οποία επίσης έπληξαν στόχους στη Λιβύη. Τα Mirage 2000 του Κατάρ, έκαναν εναέριες περιπολίες. Στο Παρίσι το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε ότι γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα επιδρομές εναντίον λιβυκών θωρακισμένων οχημάτων και "μιας μεγάλης αποθήκης πυρομαχικών". Οι επιδρομές έγιναν στις περιοχές της Μισράτα και του Ζιντάν, στη Δυτική Λιβύη, διευκρίνισε το Γενικό Επιτελείο. 

Εμείς καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις αντιπολεμικές κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα.
Το Σαββάτο 2/4, πραγματοποιείται αποκλεισμός της βάσης του Άκτιο, από την οποία απογειώνονται τα νατοϊκά και ελληνικά αεροσκάφη εντοπισμού στόχων AWACS που συμμετέχουν στην ιμπεριαλιστική επέμβαση.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
http://www.diktiospartakos.blogspot.com/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη παρακατω δημοσιευση αναφερεται η Ελλαδα ως περιοχη μολυνσης απο τους βομβαρδισμους στη Λιβυη.
Αναφερει

All weapons that contain Depleted Uranium weapons are recognized as radioactive poison gas weapons and thus violate the Geneva Convention under the 1925 Geneva Poison Gas Protocol.high concentrations of radioactive particles end up in the atmosphere over ....Ιtaly, Greece, Turkey, ......
LINK:
http://oneworldscam.com/?p=14018

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ..... ΟΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΙΔΩΜΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ????

Ανώνυμος είπε...

οταν θα νιωσουμε τα αντιποινα του κανταφι να δω τι θα λετε.καλα ολοι εμεις που δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.καποιοι που μπορουν και δεν κανουν θελω να ξερω πως νιωθουν που αφηνουν να διασειρεται η χωρα μας τοσα χρονια ετσι.η ελλαδα δεν εχει πλεον ουτε ηγετες ουτε πατερες ουτε σοφους.μονο ο λαος της εμεινε που μεσα σε αυτον υπαρχουν απο εξυπνοι και τολμηροι στρατιωτικοι μεχρι πρωθυπουργοι.μακαρι να προλαβω να τους δω να αναδυονται και να καταπινουν τα ρεμαλια που κανουν κουμαντο τοσο καιρο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι σας πηρε ο πονος

Ανώνυμος είπε...

οταν θα αρχισουν φανατικοι μουσουλμανοι να ανατιναζονται και εδω στην αθηνα να δω τι θα κανουμε?ποιος θα μας σωσει απο τους φανατικους ισλαμιστες που μπορει για λογους αντεκδικησης να ανατιναζονται για την συμμετοχη μας στο μακελειο.

Ανώνυμος είπε...

το βρωμικο ρολο του ιδρυματος που σας εστειλε πιθανον το αρθρο τον διαπιστωσατε.
σε μια εποχη οπου η τουρκοι ειναι ετοιμοι να μας την πέσουν προπαγανδζουν την μειωση της θητείας.
το δικτυο σπαρτακος εμενα μαλλον για δικτυο εφιαλτης μου μοιζει!!!
για καντε μια ερυενουλα ρε παιδια.
αν ειναι να βοηθησουμε και εμεις

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαι υπερ, αλλα μηπως να σκεφτουμε κατι αλλο; για να επιχειρουν τα αεροσκαφη και να κανει σταση ο στολος εδω... εχουμε οικονομικες απολαβες, και αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ, το θεμα ειναι τα εκτακτα αυτα εσοδα θα πανε σε τσεπες ή στο κρατος βεβαια αλλα ισχυει. το εχει το ΝΑΤΟ σαν αρθρο στις διαταξεις του.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΘΙΤΗ Η ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΡΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ. ΑΙΑΝΤΑΣ.