Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοφία Παπαϊωάννου: "Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου που μιλά για πετρέλαια"


(Για να μοιράσετε την ανάρτηση στο facebook χρησιμοποιήστε αυτό το σύνδεσμο
http://www.urlmask.net/?r=yj7)


Οι φάκελοι του Αλέξη  Παπαχελά (Μέλους της αμαρτωλής λέσχης builderberg) και συγκεκριμένα η  συνεργάτης του Σοφία Παπαϊωάννου ταξίδεψε για τις ανάγκες της εκπομπής στο περίφημο Καστελόριζο.
Σε συζήτηση που η ίδια είχε με δημότες του νησιού όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στο Καστελόριζο. Η ίδια απάντησε: "Λένε ότι υπάρχουν αλλά  μάλλον δεν  υπάρχουν." Δημότης του νησιού αντιπαρήλθε την άποψής της λέγοντας ότι υπάρχουν στοιχεία για κοιτάσματα και τα έχουμε δει από αξιόλογους επιστήμονες. H ίδια με υποψία απάντησε: "Που το είδες αυτό στον αθέατο Κόσμο;"
Ο Δημότης απάντησε "Ναι φυσικά". Ποια ήταν η απάντησή της; " Ο Χαρδαβέλας έχει μαλάκυνση εγκεφάλου".
Η αποστολή της Σοφίας Παπαϊωάννου δεν σταματάει εδώ, συνεχίζει με αμείωτο  ενδιαφέρον η προσπάθεια συγκάλυψης και άλλων πληροφοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντί-Νέα Τάξη πραγμάτων η ίδια συνέχισε την αποστολή της παίρνοντας συνέντευξη από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Καστελόριζου, για τις ανάγκες τις εκπομπής "Νέοι Φάκελοι". Τις στιγμές που ο πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνέντευξης έκανε νύξεις για  κοιτάσματα πετρελαίου, για την συνεκμετάλλευση του αιγαίου που ετοιμάζουν και για την περίφημη ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) που είναι ανάγκη να ορίσουμε, εκείνη διέκοπτε συνεχώς και του έκανε συστάσεις να μην αναφέρεται στα πετρέλαια και στην ΑΟΖ. Με άλλα λόγια έκοψε και έραψε την συνέντευξη στα μέτρα της, λογοκρίνοντας  αυτά που δεν άρεσαν στην πολιτική ελίτ του τόπου, λειτουργώντας σαν ανεπίσημη εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Το κανάλι Σκάϊ έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προβολή του κυβερνητικού έργου ως αναγκαίο για την διασώση της χώρας, προβάλλοντας τις απεργίες ως ακραίες, στρέφοντας ένα μέρος της κοινωνίας με το άλλο. Κατηγορεί ανελλιπώς τον δημόσιο τομέα για σπατάλες και τεράστιους μισθούς μέσο της πρωινής εκπομπής Λυριτζή Οικονόμου, όταν την ίδια στιγμή οι δύο παραπάνω λάμβαναν 300.000 ευρώ ετησίως από την κρατική ΝΕΤ, που οι Έλληνες φορολογούμενοι πλήρωναν.

Ο Σκάϊ είναι το κανάλι το οποίο κρατά χτυπάει την ιστορία μας μέσω της σειράς που αφορά το 1821, χτυπάει την πατρίδα μας προβάλλοντας ως ρατσιστές αυτούς που ανησυχούν για τα εθνικά θέματα και τέλος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με το mega στην χειραγώγηση και  αποβλάκωση του ελληνικού λαού.
Οφείλουμε ως ευσυνείδητοι πολίτες να καταδικάζουμε τις πράξεις αυτές, όχι μόνο με λόγια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και με έννομες διαδικασίες ώστε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνικού λαού πίσω από τις πλάτες μας.

anti-ntp.blogspot.com

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμμενο άρθρο δεν μπορώ για κάποιο λόγο να το αναρτήσω στο facebook... γνωρίζετε μήπως την αιτία? Το ίδιο συνέβει και χθες με ένα άλλο άρθρο από άλλο blog.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς...
Σας ενοχλεί, γιατί θέλετε η Ελλάδα να είναι χρεωμένη ες αεί και οι πολίτες της υποτελείς στο αφεντικό σας το μαμωνά...

Είσαστε κατ επίφαση πολιτισμένοι, όταν θίγονται τα συμφέροντά σας -που συμπλέουν με την δυστυχία των ανθρώπων, που τόσο μισείτε-, δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο!

Άκου "μαλάκυνση"...

μπουκάλι.... είπε...

για να κανεις την αναρτηση χρησιμοποίησες urlmask??

Ανώνυμος είπε...

προσπάθησα να την κάνω με τον πατροπαραδοτο τρόπο...
δεν γνωρίζω το urlmask

ποια είναι η "νεα" διαδικασία ανάρτησης?

Ανώνυμος είπε...

Κατι τετοιες που... και ’κυριους’να μην την πω την λεξη,επρεπε να τους πεταγαμε με τις κλωτσιες εξω απο την χωρα....ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ,και αυτοι και τα αποβλητα της ’κυβερνησης’

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Αυτό είναι το λινκ της ανάρτησης παιδιά ..

http://www.urlmask.net/?r=yj7

Ανώνυμος είπε...

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

Constadinos είπε...

Μήπως θα κάνουμε τίποτα και για αυτό όπως έχουμε κάνει και για τα άλλα?

Ανώνυμος είπε...

τι να πει μωρε κ αυτη η ξεμαλλιασμενη...

Ανώνυμος είπε...

OSOSN AFORA TO 1821 THA GINEI KATTAGELIA STO ESR MESA STHN EBDOMADA

ΛΑΜΠΡΟΣ... είπε...

γιατι αραγε ολη αυτη η πρεμουρα να υποστηριχτει η κυβερνηση???? μηπως γιατι το μεγαλυτερο μερος του ΕΣΠΑ εχει ηδη δωθει με συνοπτικες διαδικασιες στους μεγαλοεκδοτες κ στα καναλια???????
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ .

ΟΣΑ ΕΚΛΕΒΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ . ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΑ ΚΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ .

1.000.000 € ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ 10.000.000 ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΕΞΗ .

ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ 1.000.000 € ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ VODAFONE ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ . ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ .

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ http://www.ypoklopes.gr

ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ?

ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ?
ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ? ΜΟΥΦΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ δημόσια διαπόμπευση της κυρίας αυτής.

Επίσης πρέπει καποιοι ακαδημαικοί να κινηθούν δικαστικώς όσον αφορά την εκπομπή 1821. Δε ξέρω πως, αλλα να βρούνε τρόπο. Τα blogs δε φτάνουνε...

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Aνώνυμε 8:28 πηγές έχεις για αυτόν που λες για την αντιτρομοκρατική;

Ανώνυμος είπε...

Κωλοκάναλα τα περισσότερα εξ αυτών!
Ντροπή,ντροπή,ντροπή
δημοσιογράφοι-πολιτικοί!

BET SIDE είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΕΤ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΩΣΩ EMAIL ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ . ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL KAI ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ . ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ - SIEMENS - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ?

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2004 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ VODAFONE ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ THN MI6 TEXNIKOI ΚΑΘΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΝΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ .

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ .

1. ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Ο ΚΟΡΩΝΙΑΣ ?

2.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΟΡΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ?

3.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ κο ΑΓΓΕΛΟΥ Δ/ντη Πρωθυπουργικού Γραφείου ?

4.ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ? ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ .

5.ΑΦΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ?

6.ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ EMAIL ΑΠΟ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΠΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΤΗΣ VODAFONE ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΥΚΟΝΙΑΤΟ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ .

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΔΙ 2011.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Στείλε μου στο mykoniato@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

oson afora ayto to kanali to skai den mporei na milaei , gt to afentiko tous toulaxiston edw kai 22 xronia kinigaei tin apokratikopoiisi tis dei sta orixia tis ptolemaidas . oson afora ta petrelea , oloi to kseroume oti dn ta lene ... o logos D.N.T. ola stin ipothikeysi. edw panw ptolemaida ta apothemata einai gia toulaxiston alla 40 me 60 xronia sin tou oti ta grevena to vermio k polla alla meri exoun 'xtipithei' sta 600m -me- 750 geotriseis gia eite gia kratiko eite gia idiotiko skopo kai opos anoiksan ta geotripana etsi ekleisan k eidika gia ta grevena ayti einai i alitheia . ola tha mas ta paroun aplws tha perimenoun k tha vlepoume to na ta ekmetaleyontai me dika mas ellinika ergatika xeria me meiomenous misthous k thelontas k mi tha exoun tin pliri ekmetaleysi tous , sin tou oti aytos o magas o soros pou apo to '96 ekmetaleyete xriso stin xalkidiki kai dn plironei oute foro sto kratos . oloi einai i idia klika ... egw mesa sto na eksegerthoume , alla aytos pou kanei to prwto vima kourastiko tha ton poune, koumounisti i grafiko k patriotis na einai en'telei fasista tha ton poune , ara i lisi einai ayto pou theloun apoxi pou einai isodinamo me tin sinenoxi... ksipniste prin na einai idi arga ...

Ανώνυμος είπε...

EKEI SOU ESTILA ALLA GYRISE PISO .

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

tote sto facebook ή στο anti.ntp@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ouuuuuu re lamogia...paidia kati prepei na ginei...den paei allo kai kanenas den kanei tipota...mipos tha itan kala na organothi mia tromokratiki organosi kai siga siga na katharizei enan enan tous politikous???den nomizo na einai toso diskolo na fame merikous....organosi thelei kai kalo timing....skeftite to...

Ανώνυμος είπε...

o rodos o aspromalis sthn photo einai o yp exoterikon tis ellados .poios ppakonstantinou kai aidies

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ
ΑΧΟΣΤΑΓΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ...
ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΑΚΗ...
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΛΗΤΑΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον ανωνυμο

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΗ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

Ανώνυμος είπε...

PATSABOYRA

Shinigami είπε...

Είναι τόσο κρίμα να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές, μεροληπτικές, ιδιοτελείς, με νοοτροπία "κάτσε να δούμε τι θα βγάλουμε για την πάρτη μας" αντί να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να προσπαθούμε όλοι μαζί για το κοινό καλό.
Ναι, ξέρω. Δεν ονειροβατώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε και το ιδανικό.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

http://anthropako.blogspot.com