Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στα ''άδυτα'' της Χρυσής Αυγής [video]


Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "αυτοψία", όπου ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και..
.
μίλησε με δύο βουλευτές της, τον Ιωάννη Λαγό και τον Ηλία Κασιδιάρη. Παρακολουθήστε όλα όσα είπαν, τα όποια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!



πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ"!!!!!!!
ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ..........

Ανώνυμος είπε...

δεσμευομαι ειπε ο σροιτερ να μιλησουμε για πολιτικη.πειτε μου τηρησε την δεσμευση του?????
φωτια και τσεκουρι στα λαμογια,υποκριτες δημοσιογραφους.

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχην θεωρώ σημαντικό βήμα το οτι και οι δυο πλευρες (δημοσιογραφοι-χρυσαυγιτες) καθισαν στο ιδιο τραπεζι.
Η φίμωση δεν ειναι λύση διοτι δινει λαβη να χρησιμοποιηθει το μαίνος του κόσμου για τους στρατευμενους δημοσιογραφους υπερ της χρυσης αυγης.
Μεσω του βηματος και του διαλογου μπορει ο κοσμος να καταλαβει αν πραγματικα πρεσβευουν τις εθνικιστικες ιδεες που ισχυριζονται και οχι τις ναζιστικες.
Καθως οι δυο παραπανω ιδεες ειναι αντιφατικες και μονο στο μυαλο του Γ.Γ της Χ.Α εναρμονιζονται και μπορει να δηλωνει και Ελληνας Εθνικιστης και οπαδος του χιτλερ.
Αν δεν συνέλθουν θα πεσουν θυματα της ιδιας τους της αντιφατικοτητας.
Ο Λαος εχει αναγκη απο ενα ελληνικο εθνικιστικο-πατριωτικο δημοκρατικο κινημα.
Ο μονος λογος που βρισκονται στην βουλη οι χρυσαυγιτες ειναι διοτι 400.000 Ελληνες πιστεψαν οτι ειναι φεροντες αυτων των αρχων.
Απ'την συνεντευξη αυτη και απο προηγουμενες ενεργειες (βλεπε σχεδιο παραιτησης των βουλευτων της Χ.Α) φαινεται ξεκαθαρα οτι χρησιμοποιησαν την πολιτικη για να πετυχουν διαφορετικους σκοπους απ'αυτους που δηλωναν και δηλωνουν στους Ελληνες.

Η βαρβαρότητα δεν ειναι στην φύση του Ελληνα αφου πας μη Ελλην βάρβαρος (οριζοντας ως μη Ελλην τον μη εχοντα ή μη ασπάζοντα την λαμπροτητα του Ελληνικου πνευματος).

Η βαρβαροτητα λοιπον του Χιτλερ και της βαρβαρης φυλης των Γερμανων δεν εχουν καμμια θεση στην Εθνικιστικη αφυπνιση του Ελληνισμου.

Ο Ελληνικος λαος θα πεταξει και παλι εξω απο την βουλη οπως πεταξε (εν μερει τουλαχιστον) και στις τελευταιες εκλογες καθε ανθελληνικο και φιλοβαρβαρο πολιτικο προσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου στο 10:47. Όχι ο Σροιτερ δεν κράτησε τον λόγο του (τουλάχιστον σε ότι έδειξε γιατί ο διάλογος έγινε) και ειλικρινά θα ήθελα να δω όλο το βίντεο αμοντάριτο. όμως όταν πρόκειται για νεοναζί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ενδεικτικά σου παραθέτω πιο κάτω (πηγή wikipedia) τους άξονες του προγράμματος του Ναζιστικού κόμματος με το οποίο κέρδισε τις εκλογές του 1932 στη Γερμανία. Αλλά ανάμεσα στο τι λες και στο τι κάνεις υπάρχει μια χαώδης διαφορά...παραθέτω δε το εν λόγο κείμενο γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα το διαβάσουν με μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως για μια στιγμή θα ξεχάσουν τις θηριωδίες των ναζί ακόμη και στην ίδια τους την πατρίδα αλλά η ιστορία είναι εκεί και έχουμε χρόνο να τη διαβάσουμε πριν ξαναπάμε στην κάλπη...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1

Ερώτηση : Θα νιώθατε περήφανοι σαν Έλληνες αν στη θέση του NSDAP της Γερμανίας βρίσκονταν η Χρυσή Αυγή της Ελλάδας και ήταν η Ελλάδα αυτή που είχε διαπράξει στο παρελθόν τα εγκλήματα του 2ΠΠ σε βάρος της ανθρωπότητας ;;;;;