Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΛΥΣΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


Ουσιαστική παρέμβαση του Κ.Λαπαβίτσα στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Life. Υποστήριξε με επιχειρήματα την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και εξήγησε γιατί δεν μπορεί να γίνει καταγγελία του μνημονίου χωρίς να αποδεσμευτεί χώρας μας (αναγκαστικά) από την ζώνη του Ευρώ. Επιτέλους... κάποιος να πει την αλήθεια στον στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω που άρχισε να μιλάει (με επιχείρηματα) για λύσεις μετα την επιστροφή στη δραχμή, τον έκοψαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαινεται αυτα που ακουτε?

Ανώνυμος είπε...

Λαπαβίτσας λέγεται ο άνθρωπος και τα λέει εξαίσια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λέει μόνο ο Καζάκης, αλλά και ο Αθηναίος, ο Κατσανέβας, και πολλοί άλλοι οικονομολόγοι σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Βοά ολόκληρος ο κόσμος και εμείς εδώ ακούμε ότι χωρίς ευρώ θα βουλώσουν τα βυζιά από τις αγελάδες και δεν θα έχουμε να πιούμε γάλα και να φάμε τυρί.

Λές και πρίν το 2000 δεν τρώγανε οι Έλληνες, αλλά φωτοσυνθέταν από τον ήλιο.

Τότε που ένα μπουκαλάκι νερό έκανε 50 δραχμές και με το ευρώ έγινε 50 λεπτά (170 δραχμές) και όλα τα βασικά είδη διατροφής πήραν παρόμοιο ποσοστό αύξησης.

Τότε που ο δανεισμός των νοικοκυριών ήταν ελάχιστος και που δεν πλήρωναν φόρους οι άνεργοι επείδη έτυχε να τους αφησούν οι γονείς τους ένα δυαράκι και ένα αμαξάκι της πλάκας.