Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ανελέητο ξυλο σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ τα ξημερώματα


anti-ntp: Παρεμπιπτόντως εχτές την "είπε" στην Ρεπούση για το βιβλίο της ιστορίας και προφανώς ενόχλησε.
Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια...
.

Λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος τον έσυραν χτυπώντας τον για τουλάχιστον 50 μέτρα.

Επί πέντε λεπτά οι δράστες τον χτυπούσαν και έβριζαν.

Ένας φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό
Ακαδημίας.

Κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί.
πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Το άξιζε ο συγκεκριμένος, ήταν εμετικός και πολύ κακός στην προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

με τοσες μαλακιες που ακουμε απο το στομα του καθε μερα και λιγα επαθε.......

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ!
άρχισαν τα όργανα;

Ανώνυμος είπε...

Συριζαίοι ήτανε είμαι σίγουρος.

Θ.Πάγκαλος

Ανώνυμος είπε...

Αντε καλη αρχη...πρεπει να προσεχουν τα τσογλανια τι λενε απο εδω και περα....

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο που χαίρεστε παλιοκαθαρματα! Μετα το εγερθητι σας πειράζει ! Αλλά οταν σακατεβουν κόσμο οι αναρχοαπλυτοι μπολσεβοκοι όλα ειναι καλά. Θα έρθει η ώρα να παθετε αυτό που σας αξίζει κοπροσκυλα

Christos Ioannou είπε...

Προβοκάτσια μου μυρίζει. Γιατί δεν έχουν τουλουμιάσει τόσο καιρό όλους αυτούς τους υπουργούς - Βουλευτές που έχουν προδώσει την Ελλάδα; Και γιατί τον συγκεκριμένο; Γιατί δεν έχουν δείρει τον πρετεντέρη, τρέμη, καμπουράκη, κ.ο.κ; Ας βλέπουμε τα πράγματα που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα και μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα...

Ανώνυμος είπε...

είναι λίγο αντιπαθής είναι η αλήθεια, πράγμα που δε νομιμοποιεί όμως σε καμία περίπτωση αυτή την άνανδρη και φασιστική επίθεση εναντίον του. Είναι γεγονός πάλι ότι που και που, μέσα στη συστημική προπαγάνδα του, κάνει και παραφωνίες όπου πετάει και σωστά πράγματα, όπως εχθές με την επίμαχη ερώτηση στη φραου Ρεπούση...ρε, λέτε?

Ανώνυμος είπε...

Μα αφου την ειπε στην Ρεπουση, αυτο σημαινει οτι το ιδιο το μπατσοκικο συστημα τον χτυπησε γιατι δεν το υπηρετει καλα πλεον. Οποτε γιατι χαιρεστε; Οταν προδιδουν την Ελλαδα, τους εχουν στα πουπουλα. Μολις στραφουν υπερ της, τους ξυλοφορτωνουν ή τους δολοφονουν προς παραδειγματισμο των αλλων λαμογιων.
Το αστυνομικο παρακρατος τον χτυπησε, οχι κομματικοι του αντιπαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπογδάνος είχε ασκήσει κριτική και στον Τατσόπουλο προχθές!
Οποιος ασκεί κριτική στους μισέλληνες αριστερούς υφίσταται βία απο "αγνώστους' στα Εξάρχεια...
Φυσικά οι αμετανόητοι αριστεροί δεν βλέπουν το φασισμό της ανθελληνικής ακροαριστεράς. Φαντάζονται προβοκάτσιες αστυνομικές (!!).
Καλή σας φαντασίωση..

Ανώνυμος είπε...

Το "αυγό του φιδιού" εκκολάπτεται στα Εξάρχεια από την αναρχοαριστερά.
Καληνύχτα...

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι απο δω και υστερα να το τρων ολοι τους το ξυλο αυτο να ξεβρωμιζει ο τοπος απο της λερες πολιτικων και δημοσιογραφων.........ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΛΕΟΝ.

diego είπε...

Οντως απο τους πιο αντιπαθεις εκει στο χουντοκαναλο ν2( το 1 δικαιωματικα στο ΜΕΓΚΑ) μαζι με κ. μπαμπη πορτοσαλτε κτλ...Τωρά όμως το κρατος δεν κινδυνευει απο το ακροαριστερο παρακρατος των μηδενιστων και καταστροφεων των Εξαρχειων που βασιλευει εκει τοσα χρονια και μονο η Χ.Α. τους πειραξε?Χωρις να υποστηρίζω χρυση αυγη, απλα σκεφτειτε τι θα λεγαν σημερα αν τον χτυπουσε καποιος απο αυτους?ΠΑΝΙΚΟΣ.

Orys Fantakis είπε...

Η Βια η δικια μου ειναι παντα καλυτερη απο την δικια σου βια και ο φασισμος μου ειναι παντα δικαιολογημενος ενω ο δικος σου φασισμος αδικαολογητος .
Τωρα παμε ολοι μαζι εξω η ΒΙΑ εξω ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ απο την ΖΩΗ μας .

ττ είπε...

Να δεις που τώρα θα το παίζει και ήρωας ο ευροπεολάγνος

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ .....

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ!
Το ξυλοφόρτωμα πρέπει να το καταγγέλουμε άμεσα όποτε και όπου συμβαίνει και για οποιοδήποτε λόγο!

Παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας, τέτοια επεισόδια καλιεργούν σιγά-σιγά καταστάσεις κλίματος εμφυλίου! Προέρχονται από την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή η οποία έπιασε κιόλας δουλειά! Για αυτό ακριβώς υπάρχει και αυτό επιδιώκει -διάσπαση/εμφύλιο -πρόκειται για κατευθυνόμενο κίνημα φυσικά! Χαλάστε τους τα σχέδια! Μην επικροτείτε καμία ενέργειά τους ότι συναισθήματα κι αν τρέφετε για το/τα θύματα!