Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στεναχωρημένος...



anti-ntp.net
ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

Άρθρα, συνεντεύξεις , εκπομπές... και τι δεν έκανε ο Δημοσθένης και για να σπρώξει την νεοφιλελεύθερη δεξιά του μνημονίου. Αποκαλώντας αριστεριστές όσους αντιστέκονταν στις "διαρθρωτικές αλλαγές" του μνημόνιου, προσπάθησε να οδηγήσει έμμεσα τους αναγνώστες του προς μια κατεύθυνση. Στεναχωρήθηκε ο καημένος, νόμιζε ότι θα βγει ο Αντώνης με 28% και θα τα "αλλάξει" όλα. Με τις...
υγείες σου Δήμο, ακόμα και οι αναγνώστες σου που έφαγαν την προπαγάνδα σου,  γύρισαν την πλάτη στον δικομματισμό.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

FOREVER AND EVER LIAKOPOYLOS....ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ.....ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΟΥΡΛΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ????? ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΡΟΥΜΑΝΟΥΣ....ΟΣΟ ΤΡΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΟΕΡ ΚΑΤΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ....ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε αυτόν που έκανε την ανάρτηση αυτής της είδησης. Τώρα τελευταία ο Λιακόπουλος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Ακόμα, θα συμπληρώσω λέγοντας ότι στην ιστιοσελίδα του Λιακόπουλου, όποιος έγραψε σχόλια υπέρ του Τσίπρα και των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων, είχε ως συνέπεια την διαγραφή των σχολίων του από τους ‘ψευτοπαλικαράδες’ του ή ακόμα και την απαγόρευση ανάρτησης σχολίων. Με άλλα λόγια, όποιος πάει κόντρα στον Λιακόπουλο ή στους moderators διαγράφεται ή φιμώνεται. Επίσης, ο Λιακόπουλος κάλεσε στην εκπομπή του προεκλογικά τον Μιχαλολιάκο (πρόεδρος της Χρυσής Αυγής) και δήλωσε σε σχόλιο του στην ιστοσελίδα του μετά τις εκλογές ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ που μπήκε στο Κοινοβούλιο η Χρυσή Αυγή. Δηλαδή, τι γουστάρει? Που μπήκαν στη Βουλή οι νεοναζί? Παρόλο το κράξιμο που έφαγε από τους αναγνώστες τους, αυτός συνεχίζει την ίδια ιδεολογία! Και τολμώ να πω το εξής: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δεξιό κόμμα, είναι προδοτικό-ναζιστικό. Υ.Γ. Είναι πολύ μεγάλη ξεφτίλα για τους Έλληνες αυτό που έγινε με την Χρυσή Αυγή, διότι οι παππούδες μας τους πολέμησαν στον Β παγκόσμιο πόλεμο και έρχονται σήμερα τα εγγόνια τους να τους βάλουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τι άλλο να πω? Ειρωνικά συγχαρητήρια σε αυτόυς που τους υποστήριξαν (π.χ. Λιακόπουλος) και ακόμα πιο πολλά σε αυτούς που τους υποστήριξαν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε αυτόν που έκανε την ανάρτηση αυτής της είδησης. Τώρα τελευταία ο Λιακόπουλος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Ακόμα, θα συμπληρώσω λέγοντας ότι στην ιστιοσελίδα του Λιακόπουλου, όποιος έγραψε σχόλια υπέρ του Τσίπρα και των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων, είχε ως συνέπεια την διαγραφή των σχολίων του από τους ‘ψευτοπαλικαράδες’ του ή ακόμα και την απαγόρευση ανάρτησης σχολίων. Με άλλα λόγια, όποιος πάει κόντρα στον Λιακόπουλο ή στους moderators διαγράφεται ή φιμώνεται. Επίσης, ο Λιακόπουλος κάλεσε στην εκπομπή του προεκλογικά τον Μιχαλολιάκο (πρόεδρος της Χρυσής Αυγής) και δήλωσε σε σχόλιο του στην ιστοσελίδα του μετά τις εκλογές ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ που μπήκε στο Κοινοβούλιο η Χρυσή Αυγή. Δηλαδή, τι γουστάρει? Που μπήκαν στη Βουλή οι νεοναζί? Παρόλο το κράξιμο που έφαγε από τους αναγνώστες τους, αυτός συνεχίζει την ίδια ιδεολογία! Και τολμώ να πω το εξής: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δεξιό κόμμα, είναι προδοτικό-ναζιστικό. Υ.Γ. Είναι πολύ μεγάλη ξεφτίλα για τους Έλληνες αυτό που έγινε με την Χρυσή Αυγή, διότι οι παππούδες μας τους πολέμησαν στον Β παγκόσμιο πόλεμο και έρχονται σήμερα τα εγγόνια τους να τους βάλουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τι άλλο να πω? Ειρωνικά συγχαρητήρια σε αυτόυς που τους υποστήριξαν (π.χ. Λιακόπουλος) και ακόμα πιο πολλά σε αυτούς που τους ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Αν και καλο παιδι ο Δημοσθένης με αυτά που λέει μετεκλογικα με χάλασε.

Θέλει μνημόνιο? Αντζέντα 21 και ηλεκτρονικές κάρτες?

Τι θέλει το άτομο?

Τον νοιάζει ποιο πολύ το μαγαζί του απο το καλό του έθνους

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΚΡΊΝΕΤΕ.....
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ....
ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ...

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ ΝΕΟ ΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΡΟΑΓΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παρακολουθο τον λιακοπουλο αρκετα χρονια πραγματικα λεει αρκετα σωστα πραγματα.αλλα δεν μου αρεσε καθολου ολλα αυτα που λεει για τα πολιτικα και οι αγαπη που δειχη στην ΝΔ οποτε εμενα με εχασε απο αναγνωστη του.

Ελ Θανος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΙΣ 9 Μαΐου 2012 3:14 μ.μ.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 9 Μαΐου 2012 4:37 μ.μ. ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ(ΜΠΕΝΑΜΟΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ DNA ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Ε ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΝΑΜΟΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΝΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LIAKO.GR.
ΠΟΥ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΦΑΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ Κ.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΒΕΛΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΠΗΡΑΝ PC ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΛΑΜΟΓΙΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΑΛΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ Κ'ΑΛΛΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΑΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΤΡΙΧ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΙΑΚΟ.GR

ELTHANOS

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε η "κουρτίνα" του Λιακό.Σήμερα εκδηλώθηκε ανοικτά υπέρ της (και συνασπισμένης) Δεξιάς. Έρχεται ο...κομμουνιστικός κίνδυνος και ξεσπάθωσε.

Ανώνυμος είπε...

παιδια τα μαλακισμενα εκει μεσα με μπαναρανε γιατι ειπα τον σαμαρ-ελο κομανετσι!! ελεος λιακοπουλε, επεσε η μασκα και ενδιαφερεσε για το τομαρι σου οχι για την Ελλας αληθεια ομως γιατι δεν παραδεχτηκες την αληθεια και δεν ταπεινώθηκες ζητώντας δημοσια συγνωμη που τυπωνεις στα σκοπια; φτουσου ρεμαλι, μαλλον η εβραικη νεα ταξη σε συνεπηρε και εσενα, μαμμονα!