Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μπαρόζο: “Θα θέσουμε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!”


Σε μία πρωτοφανή δήλωση προέβη λοιπόν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπός Μπαρόζο
“Η Κομισιόν δε θα διστάσει να αναλάβει δράση εναντίον όσων παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αναφορικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως είπε, θα...
χρησιμοποιήσουν όλους τους μηχανισμούς που διαθέτουν. «Θα πρέπει να ορίσουμε τι συνιστά ένα νεοναζιστικό κόμμα» και να «δούμε τις εθνικές νομοθεσίες πάνω σε αυτό το θέμα», τόνισε κληθείς να σχολιάσει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή στις ελληνικές εκλογές. Όσον αφορά στο κοινοτικό δίκαιο, τόνισε, η Επιτροπή δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να δράσει εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι προσβάλλουν το κοινοτικό δίκαιο και τη θεμελιώδη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”.


anti-ntp.net: Άσχετα αν είναι φασίστες ναζί οι Χ.Α., με ποιο δικαίωμα θέλουν να καταργήσουν μια απόφαση που πήρε ο ελληνικός λαός; Εμείς αποφασίζουμε, όχι αυτοί.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εΧΕΙ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

to gegonos oti h xrysh avgh eiani nazistiko kinhma kai oti ayto parathetei, par ola ayta eite mas aresei h oxi, to psifise o laos....
me poio dikaiwma aytoi pernoun apofaseis gia emas.... twra vevaia ta teleytaia 3 xronia aytoi apofasizoyn gia thn ellada kai toys ellhnes, me tis eylogies town dwsilogwn... esas makakes poios tha sas dikasei??? eseis den paraviazete ta anthrwpina dikaiwmata, alla ta thymaste opote sas symferei...., eseis den pratete genoktonies?????? alla tis epikaleite otan sas symferei...., eseis den epivalete xounte se ola ta asthenoi krath ths eyrwphs me skopo na ta dialisete????
tote epilaleite th dhmokratia giati sas symferei..... kai th xrhshmopoieite...
vgalte to skasmo kai kante koumanto spitia sas....

Ανώνυμος είπε...

δηλ. εάν ο ελληνικός λαός το έβγαζε πρώτο κόμμα, θα το αφήναμε να κυβερνήσει...;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ......ΠΑΡΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ....ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η !!!!!!!ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΡΟΖΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ!!!!!!ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ !!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν τους πειραζει η χρυση αυγη.απο το ιδιο εργαστηριο πειραματων, ισως και απο το ιδιο πειραμα εχουν βγει και οι μπαροζοι και οι χρυσαυγητες.ψαχνουν τροπο να θεσμοθετησουν δικαιωμα επεμβασης οταν δεν τους αρεσουν οι αποφασεις ενος λαου. ξυπνατε ο φασισμος εκτρεφεται και θεριευει μεσα στα "οργανα" της εε.γρηγορειτε ελληνες να μην τους επιτρεψουμε να εχουν λογο για το τι αποφασεις παιρνουμε. οσο για τους χρυσαυγητες να τους χαιρονται αυτοι που τους ψηφισαν και οι πασοκ νδ και λαος που ερριξαν το λιπασμα μη και παει χαμενος ο σπορος του χιτλερ.αλλα τα ιδια αφεντικα εχουν κι αυτοι και οι ναζηδες. μια παρεα ειναι στην κυριολεξια.

Ανώνυμος είπε...

Μαυτά και μ'αυτα θα διπλασιασει τα ποσοστά της Η ΧΑ, δυστυχώς!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΝΑ ΤΟ 'ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??? ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ - ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα anti-ntp.net για το σχολιο σας, να πανε να πνιγουν οι ευρωπαιοι με τα μνημονια τους και τα λεφτα τους αν θελουμε εμεις, ο Ελληνικος λαος θα διωξει την Χ.Α

Ανώνυμος είπε...

Εγω θελω κατι να μαθω. Τελικα το site αυτο τι ειναι; Διαβαζω κειμενα που δεν εχουν διαφορα καμια απο της Χρυσης Αυγης.Τα χωνει στην χ.α ως ναζιστικο κομμα. Ο Καμενος που τζογαριζε στις δοξες του χρηματιστηριου δεν ειναι μερος του συστηματος, παρα μονο η χ.α;

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε οι υποκριτές της Κομισιόν που κάθε μέρα παραβιάζουν τα εργασιακά δικαιώματα...

Ανώνυμος είπε...

Για αγορά 2 υποβρυχίων από τη Ferrostaal…

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών της Πορτογαλίας έχει βρεθεί ο José Barrosoγια το σκάνδαλο με τις μίζες που φέρεται να έδωσε η Ferrostaal στη χώρα για την υπογραφή της αγοράς 2 υποβρυχίων στις 21/04/2004.

Όπως δημοσιεύει το Crash, το πορτογαλικό υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ζητήσει το φάκελο της υπόθεσης από την εισαγγελία του Μονάχου, προκειμένου να ερευνήσει τις κινήσεις των κεφαλαίων από την γερμανική εταιρεία σε άλλες off shore εταιρείες και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι μίζες.

Την επίμαχη περίοδο πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο José Barroso(06/04/2002-17/07/2004), ο οποίος όπως υποστηρίζει το περιοδικό, ανταμείφθηκε από τη Γερμανία μετά την αγορά των υποβρυχίων, με τη θέση του προέδρου της Κομισίον.

Οι πιέσεις των ανακριτών οδήγησαν τον πρώην πρόξενο της Πορτογαλίας στο Μόναχο, Jürgen Adolph, να παραδεχτεί ότι για την αγορά των υποβρυχίων είχε διαδοχικές επαφές με τον τότε υπουργό Άμυνας, Paulo Portas και τον José Barroso.

olympia.gr/2012/05/09/%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE-barroso-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5/

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπαροζο θεωρει οτι η Ελλαδα του ανηκει; Αν καποιος δεν θελει τους Ναζιστες Χρυσαυγιτες αυτος ειναι ο Ελληνας που αποφασιζει τα του οικου του. Εμεις θα κανουμε κουμαντο με τους φασιστες ντοπιους και ξενους, σαν τον Μπαροζο.

Ανώνυμος είπε...

Οι μακελάρηδες των λαών τις ευρώπης μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα!