Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο υποκριτής Παπανδρέου παριστάνει τον αγωνιστή της Δημοκρατίας!


Ο υποκριτής Παπανδρέου παριστάνει τον αγωνιστή της Δημοκρατίας!Από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου «αναρωτήθηκε»:

«Ποιοι κυβερνάνε; Οι τράπεζες, οι αγορές, τα media;» Και συνέχισε: «Η Δημοκρατία είναι εθνική, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Πρέπει να φτιάξουμε ένα παγκόσμιο Μέτωπο Δημοκρατίας».


Δεν παρέλειψε να ρίξει ευθύνες στη «συντηρητική Ευρώπη», που την παρουσίασε ως την «κακή», που ενοχοποιεί λαούς και στρέφεται κατά της Δημοκρατίας…

Είπε και άλλα… Πολλά…

Σαν να μην κυβέρνησε ποτέ, σαν να μη συνεργάστηκε ποτέ με αυτήν την Ευρώπη για να φέρει τη δυστυχία στον ελληνικό λαό! Σαν να μην έχει καμία ευθύνη, ο ξεδιάντροπος!

Και κάτι ακόμα. Αναφέρθηκε στην Αραβική Άνοιξη και στους Αγανακτισμένους των ΗΠΑ. Κουβέντα για τα ελληνικά κινήματα! Τι να πει; Τουλάχιστον στην υποκρισία έχει ένα… φρένο.
πηγη

12 σχόλια:

reis είπε...

ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !


ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ! ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣ@Ν ΔΕΚΑ ΜΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ! Η ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ !

reis είπε...

Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ !

ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΣΜΟ ΩΣΑΝ GEY ! ΣΑ ΝΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ! ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΑΧΑΝΕΣ ! Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ! ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΑΚΥΡΕΣ ΣΙΓΜΕΣ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΚΑΜΙΑ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ? ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.......

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη, είσαι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που πέρασε ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελσ να ήξερα το ρεμάλι, τι θα λέει στους εξαγριωμένους δήμιούς του την ώρα που θα τον κρεμάνε.

Τότε να σε δω πανίβλακα αν θα λες τις ίδιες μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Αναθεμα στο πουστη το Παπανδρεου και σε ολη του την οικογενεια. Να νεκροφιλησει οτι αγαπαει ο γαμοσπιτος, ο προδοτης, ο αληταρας!!!

Ανώνυμος είπε...

τωρα δεν ειναι απλα ενας γαπ αλλα ενας παμπλουτος γαπ μετα την ενεργοποιηση των cds,τωρα μενει να τον δουμε και προεδρο του ΣΕΒ.


Υ.Γ. ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?

Υ.Γ.2 'ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΕΚΚΕ'

reis είπε...

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ . . .

George A. Papandreou

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ << ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ >> ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ . . .

reis είπε...

ΤΟ LIKE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ . .

Ανώνυμος είπε...

Oxi kyrie papandreou. Den xreiazomaste pagosmiopoiisi me ton satana kyverniti.Xreiazomaste tin Ellada Elliniki kai se parakalo na mi milas gia dimokratia, otan psifizeis nomous kata tis dimolratias, oi opoioi momoi den exoun sxesi me to Elliniko pnevma, alla ikanopoioun tous misanthropous,oi opoioi einai opadoi tou pagosmiou kyverniti. Den varethikes na ypostiriseis tin pagosmia diakyvernisi? Afou ksereis to sxedio tous kai ksereis oti kai oi politikoi tha katastrafoun sto telos.Oso gia to poioi kyvernane to ksereis poly kala,giati loipon anarotiesai.

Ανώνυμος είπε...

της μανας σου το μουνι πουτανας γιε γαπ!δε θα ησυχασω αμα δε σε δω να ψοφας σα το σκυλι παλιοπουσταρα!!καριολη ανθελληνα!!κρεμασμα ολους τους πουστηδες προδοτες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζωντοβολο γιωργακη προσκυνημενε.Πλησιαζει η ωρα σας.Δεν θα ξεφυγει κανεις σας.Θα σας ξεσκισουμε με τα ιδια μας τα χερια.