Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Επεισόδιο με διακινητή λαθρομεταναστών στον Εβρο


Φωτογραφία αρχείουΑκόμη ένα επεισόδιο προκλήθηκε στον Εβρο, από διακινητή που στην προσπάθειά του να περάσει στην χώρα μας με βάρκα ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, απείλησε με όπλο αστυνομικούς και αξιωματούχους του Frontex, που περιπολούσαν στην παρέβρια περιοχή Τυχερού.


Φωτογραφία αρχείου
Ο διακινητής που μετέφερε από την Τουρκία σε φουσκωτή λέμβο τους λαθρομετανάστες, έγινε αντιληπτός την ώρα που αποβίβαζε στην ελληνική όχθη 16 άτομα. Για να αποφύγει την σύλληψη και στην προσπάθεια του να διαφύγει προς την Τουρκία, άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς και τους άνδρες του Frontex, με πιστόλι.
Οι αστυνομικοί αφού αρχικά τον κάλεσαν να παραδοθεί στην συνέχεια πυροβόλησαν την εξωλέμβια μηχανή για να ακινητοποιήσουν την βάρκα, αλλά ο διακινητής κατάφερε να διαφύγει με τη φουσκωτή λέμβο, προς την τουρκική όχθη.
Οι 16 μη νόμιμοι μετανάστες (επτά υπήκοοι Αλγερίας, τρεις Ακτής Ελεφαντοστού, δύο Σενεγάλης, δύο Τόγκο και δύο Μαρόκου και Γουϊνέας) συνελήφθησαν, ενώ εναντίον του διακινητή που αναζητείται σχηματίσθηκε δικογραφία.
Σημειώνεται πως είναι το τέταρτο επεισόδιο συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών και διακινητών που συμβαίνει στην περιοχή Τυχερού Έβρου μέσα στην τελευταία χρονιά.
ethnos.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι διακινητής?
Ξένος πράκτορας είναι και έπρεπε να του ρίξουν στο ψαχνό, όχι στην βάρκα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν εκτελούν τους μαο-μαο και τον περιτομημένο πίθικο επι τόπου?

Τι συλήψεις και μαλακίες είναι αυτά?

Ανώνυμος είπε...

Φροντεξ και @ρχ!δ!@ μύδια οτι γουστάρουν κάνουν οι οι δουλεμποροι πράκτορες.