Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα μετά το γιαούρτωμα...



Ο Γιώργος Νταλάρας πάντα διακρίνονταν για τον επαγγελματισμό του εκτός από την καταπληκτική φωνή του, μετά το χθεσινό συμβάν με το γιαούρτωμα στο...
Ίλιον ο Γιώργος παρουσίασε σήμερα το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες...
http://citypress-gr.blogspot.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν οντως βγαλει αλμπουμ θα το αγορασει κανεις΄

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ
Ηλίθιο λαμόγιο που κρύβεσαι πίσω απ’ την εκάστοτε εξουσία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, την εξουσία του όχλου, των κομματικών πλειοψηφιών και της υποκουλτούρας.
Σε σένα θέλω να απευθυνθώ, έχοντας μπροστά μου την εικόνα σου να πετάς καρέκλες, γιαούρτια, νερά κι ότι άλλο μπορούσε να εξοπλίσει την ψευτομαγκιά σου. Στόχος σου δεν ήταν κάποιος μπάτσος με ρόπαλο, ή ένας υπουργός που σε ξεπούλησε, ήταν ένας καλλιτέχνης χωρίς εξουσία και μπράβους. Μόνη του δύναμη, μια κιθάρα κι η φωνή του. Γι αυτό μπορούσες να παραστήσεις τον αλητόμαγκα και να παραμυθιαστείς ότι έτσι ξεπληρώνεις το χρέος σου για «αντίσταση» στο κεφάλαιο.
Ένας τραγουδιστής, που στεκόταν πεισματικά στη θέση του όμως σε αποδυνάμωνε, μέχρι που σε απογύμνωσε και σε ξεφτίλισε. Ο Γιώργος Νταλάρας, σε πολλούς αρέσει και σ’ άλλους όχι. Είναι όμως 45 χρόνια στο ελληνικό έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, δουλεύοντας ασταμάτητα. Κι αυτό ακόμα, μερικούς ίσως τους έχει κουράσει. Σίγουρα έβγαλε λεφτά. Πολλά λεφτά. Αλλά τα δούλεψε κι αυτό το ξέρουν τόσες γενιές που τον έβλεπαν στις συναυλίες, ή αγόραζαν τους δίσκους του. Δεν τα έκλεψε από κανέναν, ούτε καταχράστηκε χρήματα του έλληνα φορολογούμενου. Χωρίς επίσης, ούτε μια στιγμή να υποχωρήσει στο δέλεαρ του σκυλάδικου, είτε αυτό είναι τραγούδι, είτε μαγαζί. Τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, τα υπογράφουν οι μεγαλύτεροι έλληνες δημιουργοί. Άνθρωποι της τέχνης, που μπορούν και κρατούν τον πολιτισμό μας αλώβητο απ’ την οσφυοκαμπτική σου ηλιθιότητα. Γι αυτό όταν πέταγες καρέκλες στο πρόσωπο του Νταλάρα, σημάδευες μαζί και τον Θεοδωράκη, τον Ελύτη, τον Σεφέρη, αλλά και τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Καλδάρα, τον Λοϊζο τον Ξαρχάκο και όλους τους υπόλοιπους ποιητές, στιχουργούς, μουσικούς, αλλά και αγωνιστές, που παλέψαν για να έχεις πολιτιστική ταυτότητα. Όταν ένας τραγουδιστής είναι επάνω στην σκηνή, είναι εκτεθειμένος στην κρίση του κοινού και κάθε χειροκρότημα, ή απαξίωση, το μοιράζεται με τους δημιουργούς του τραγουδιού κι αυτό είναι το όμορφο και το άμεσο της λαϊκής τέχνης. Όταν όμως η κριτική γίνεται βία, αυτό είναι βαρβαρότητα.
Πήγαινε τώρα ετερόφωτο υποκείμενο, σε κανένα σκυλάδικο, να πεις στην παρέα σου ότι κούνησες ένα 10ευρω στον Νταλάρα και σ’ όλους αυτούς (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) που του γράψαν τραγούδια. Γιατί για παραπάνω δεν σε βλέπω. Μάλλον στην πραγματική απειλή, θα γίνεσαι συνεργός με κατουρημένο βρακάκι και στις εκλογές πάλι θα τρέξεις να ψηφίσεις αυτούς που σε κατάντησαν έτσι, γιατί αυτοί σου δίνουν αξία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νταλάρας τις τρώει για αυτά που είπε όχι για τα λεφτά που έβγαλε. Και ο Σφακιανάκης έχει βγάλει χρήμα, αλλά από το πως μιλάει δεν φαίνεται να έχει χάσει την επαφή με τις ρίζες σου και τη φτώχια από την οποία ξεκίνησε. Άσε που ο Νταλάρας είναι και σύζυγος μίας "πόρνης" του μπουρδέλου του κοινοβουλίου. Αφού η ίδια κρύβεται ο άντρας της που τυχαίνει να την υποστηρίζει κιόλας αδιαφορώντας ακόμα και τα το νόημα των τραγουδιών που τραγουδά, αναγκαστικά θα τις αρπάζει.

Υ.Γ. Πρόσφατα έτυχε να γνωρίσω τέκνο βουλευτή. Μία χαρά παιδί, όμως όταν μου κάνουν μείωση μισθού και με απολύσουν αυτό θα τις φάει μιάς και δεν μπορώ να αγγίξω τον ίδιο τον βουλευτή.
Το γυφτάκι όταν βγήκαμε να φάμε παρέα, ανήμερα ψήφισης του Εφαρμοστικού Νόμου το καλοκαίρι έβγαλε και κομπιουτεράκι να υπολογίσει πόσα έβγαιναν στο άτομο ο ξεφτίλας αντί να πεί πληρώνω εγώ από 10000€ που καθαρίζει ο βουλευτής γονιός μου για τον οποίο και ντρέπομαι.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε 3.11 κοιμασαι ακομα μου φαινεται.Ξυπνα και δες την πραγματικοτητα.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα φιλαρακο εσυ που του γραφεις και τραγουδια,
η δουλεια σου ειναι να γραφεις τραγουδια και του Νταλαρα να τα ερμηνευει.
δεν ειναι δουλεια σας να παιρνετε θεση υπερ την παραχωρησης εθνικης κυριαρχιας γιατι τοτε θιγεις κι εμας ολους τους Ελληνες πολιτες που δεν θελουμε να την παραχωρησουμε.
προσωπικα δεν συμμετειχα στην συναυλια και στο γιαουρτωμα αλλα συμφωνω με την αντιδραση.

περα απο αυτο που εισαι εντελως λαθος,βριζεις τον κοσμο που ουτε καν ξερεις.
ποιος ειναι σκυλας και σε ποιους απευθυνεσαι,σε αυτους που δεν ξερεις ;
εγω φιλε ακουω heavy metal 25 χρονια, εχω 5 jackson κιθαρες, και σιγουρα δεν ακουω τις μαλακιες που γραφεις εσυ, και που δεν εχουν περαση πουθενα αλλου εκτος απο το ελλαδισταν.
οποτε κανε μας την χαρη .

Kreator-Violent Revolution

http://www.youtube.com/watch?v=dR7xBj0bDD8

FIREWIND THE FIRE AND THE FURY - GUS G ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ - ΖΗΤΩ Η πραγματικη Ελλαδα και οι πραγματικοι καλλιτεχνες της

http://www.youtube.com/watch?v=lHy-OVlijsQ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά. Ένα γιαούρτι ρίξαμε στον Νταλάρα. Πώς κάνετε έτσι;
Ούτε να ρίχναμε χειροβομβίδα στον Παρθενώνα, να πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ αποτελεί την πιο χαρακτηριστική πραγμάτωση του «αριστεροδεξιού» αρπαχτικού μορφώματος που κυριαρχεί την τελευταία τριαντακονταετία στην Ελλάδα.

Μαζί με την προηγούμενη δήλωση του για το Αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του και την πρόσφατη για άρση της εθνικής κυριαρχίας , μόνο ο αγνοών ή ο αδιάφορος μπορεί πλέον να ανεχτεί την καρικατούρα του φραγγοφονία ,λαικού τροβαδούρου του Λαμπρακιστάν…

Έλληνες αφήστε για λίγο τον πολιτισμό σας, γιατί πρέπει να πατήσουμε τις οχιές (τους ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ )στο κεφάλι !!!
Υπάρχουν στο χώρο της ελληνικής κοινωνίας άνθρωποι που εκμεταλλεύονται πάντα τα χαρακτηριστικά της, την πατρίδα, τον πολιτισμό της, την παιδεία της, την ιστορία της τη γλώσσα της, τη θρησκεία της κλπ με μόνη επιδίωξη τους το προσωπικό τους συμφέρον να ανέλθουν κοινωνικά και οικονομικά.

Αφού το πετύχουν και σιγουρευτούν για την καταξίωση τους από τον πάντοτε αγνό και ευκολόπιστο λαό αντί να είναι ευγνώμονες προς ότι τους ανέδειξε υμνώντας αυτή τη θεία προτίμηση και τύχη στο πρόσωπο τους στρέφονται και γίνονται οπαδοί της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης, των διεθνών λεσχών ,ορτινάτζες των σοσια-ληστών κλπ,..

ΚΡΑΞΙΜΟ , ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ , ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ, ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ…

Ανώνυμος είπε...

Δήλωσε προκλητικά στην τουρκική ” HURRIET” , χωρίς ντροπή ο “ακατανόμαστος”, αυτός ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης, το φτωχαδάκι με τις τρεις βίλες (στην Πάρο, στην Αντίπαρο και στη Σύρο), ο “άντρας” της Άννας Ραγκούση, γνωστής βολευτίνας των Σοσιά-ληστών , άεργο μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην υφυπουργό του Πασοκιστάν, διαχειρίστριας παραγωγών του δημοσυντήρητου Λαμπρακιστάν και διοργανώτριας επιχορηγούμενων φιλανθρωπικών αφορολόγητων συναυλιών )…
“Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”

Καλά που δεν δήλωσε o άπληστος ότι το ΑΙΓΑΙΟ ανήκει σε κάποια “ψάρια” που έχουν παραθαλάσσιες βίλες και εξοχικά κτήματα και οικήματα που τα χαιδεύουν τα κύματα… του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο λαός ξεφύγει από το ρόλο που του επιφυλάσσουν τα ιερατεία της εξουσίας, όταν αρχίζει να απειθαρχεί στη δόλια «νομιμότητά» τους, όταν σπάει τις καθεστωτικές και κομματικές αλυσίδες, όταν γιαουρτώνει τις εκβλαστήσεις του παρασιτισμού, τις «πόρνες» και τους λακέδες του συστήματος, τότε από «καλός λαός» μεταβάλλεται σε «αναρχούμενος όχλος», σε «άσχημος λαός», σε «φασιστικός κίνδυνος», «κανίβαλος λαός» που καταλύει τη …Δημοκρατία!!!

ΟΛΟΙ αυτοί αδιάλλακτοι της «δημοκρατικής ευαισθησίας» (που πάντα τυχαίνει να είναι οι άνθρωποι της εξουσίας και τα ποικίλα παράσιτα του καθεστωτικού εκτροφείου), σαν αλαλάζοντα κύμβαλα, στήνουν τα αισθήματα αγανάκτησης και απελπισίας του λαού στο εδώλιο και σαν αιμοβόρες ύαινες επιτίθενται εναντίον κάθε λαϊκής εκδήλωσης οργής που ενοχλεί τη «δημοκρατία» τους: Τη «δημοκρατία» της βολής τους, τη «δημοκρατία» της διαφημιστικής τους «προβολής», τη «δημοκρατία» της παρασιτικής τους αχρειότητάς και του άθλιου ραγιαδισμού τους…

Φανταστείτε το τι θα λένε αυτά τα σκυλιά της εξουσίας και οι οικότροφοι του καθεστώτος σε καταστάσεις λαϊκής ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ…

Φυσικά γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Γνωρίζουν ότι η λαϊκή ΟΡΓΗ δεν θα μείνει για πολύ στις «αβρότητες» του γιαουρτώματος.
Ο χείμαρρος της λαϊκής ΟΡΓΗΣ θα φύγει από τα «χάδια» του γιαουρτιού, θα εγκαταλείψει τις «ευγένειες» και θα φτάσει σε άγριες μορφές.
Θα στήσει ακόμα και κρεμάλες…

Το γνωρίζουν αυτό τα δωσίλογα ανδρείκελα και όλα τα παράσιτα της καθεστωτικής μεσιτείας και εμπορίας, γι αυτό πανικόβλητα και ενορχηστρωμένα σκούζουν εναντίον και του «γιαουρτιού», το οποίο σηματοδοτεί το εφιαλτικό τους αύριο…

Ανώνυμος είπε...

3:11 ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

3:11 να πας να κοιταχτεις σε κανενα γιατρο,
εχεις πολυ σοβαρο προβλημα επαφης με την πραγματικοτητα και διαστρεφεις τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

3:11 μη βλέπεις πολύ τελεώραση

Ανώνυμος είπε...

excuse my French : τελεόραση

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ 3:11
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΕΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕ!ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΡΟΛΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟΜΕΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ Κ ΚΡΙΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ Κ Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!!!!

ΗΓΕΤΗΣ