Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ...


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..
Ο ΜΠΟΥΤΑΡΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΠΕΛΙΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ...



πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά χαίρομαι τους μουσουλμάνους που κάτι τέτοιους μπάσταρδους τους σφάζουν σαν κατσίκια.Χασίκλα θα σε κρεμάσουμε ανάποδα από το Λευκό Πύργο.

Ανώνυμος είπε...

10.14 AMHN.....ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ;ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΡΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ......ΣΑΛΩΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΞΕΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
ΣΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Αφου τοσα χρονια ψηφιζουμε με βαση το προσωπικο συμφερον και την βολεψια μας και ο διαολος ο ιδιος να ειχε βαλει υποψηφιοτητα οι ελληνες θα τον εβγαζαν για να τους βαλει στο δημοσιο ωστε να μπορουν κλεβουν.

Ανώνυμος είπε...

σκατα στον λακο σου πουστογερε...καρκινο σ οτι αγαπας ανθελληνα μπασταρδε

Ανώνυμος είπε...

Γιατι σβηνετε τα σχολια; Ντροπη σας

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!!!!ΘΕΣΣΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε εβραιοτουρκοπουστα για κρεμασμα εισαι.γαμω το εβραικο το μουνι που σε εβγαλε αλκοολικια παλιολουγκρα θα τρεχεις και δε θα φτανεις.δε θα ξερεις που να κρυφτεις!εαν σε δω στο δρομο τη γαμησες.και δε με νοιαζει τι θα γινει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΠΟΡΗΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ??ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ...ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ..ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δικτατορία της μειοψηφίας είναι η σημερινή κυβέρνηση βλάκα.

Όταν έχουμε κυβέρνηση από το 40% του 60% που πήγε να ψηφίσει ΔΕΝ έχουμε δημοκρατία βλάκα.

Μόνο λίγοι δεν είναι αυτοί και το χειρότερο για εσάς είναι οτι πρεσβεύουν τον εαυτό τους...

Ανώνυμος είπε...

12:21 πιστεύεις ακόμα οτι στις εκλογές ψηφίζει και μιλάει ο....κυρίαρχος λαός.Γνωρίζει κανείς ή μπορεί τελικά να μάθει ποτέ πόσους ψήφους παίρνουν οι υποψήφιοι στις εκλογές;Όλα στημένα από την αρχή ήταν.Τη στιγμή που η Ελλάδα θα δέχονταν την επίθεση της Ν.Τ.Π. έπρεπε να βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις του κράτους οι άνθρωποι της.Όσοι θεωρούν οτι αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας ας συνεχίσουν τον υπνάκο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12.21 , 3 ΕΚ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ
ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΕΚ, ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον μπουτάρη καταραμένο σκοτάδι ντύθηκε

Ανώνυμος είπε...

Εχετε δικιο αλλα αυτος δεν ξυπνησε ενα πρωι μετα απο μια σουρα να παει να καταλαβει τον δημαρχειακο θωκο!καποιοι τον ψηφισαν το 40% οκ γ αυτους μιλαμε!ο πλεον μισητος δεν μπορω να τον δω καθολου
κ αν τον συναντουσα θα του κατεβαζα τα μουτρα!σιχαμενο βδελυγμα που κυκλοφορεις αναμεσα μας!κ αν ο ροθτσιλτ σε βοηθησε στη Γαλια σιγουρα σε εξασφαλισε κ μια θεση κοντα του σε διπλανο οικοπεδο στην αιωνια κολαση μαζι του τραγικο υποκειμενο!

ΗΓΕΤΗΣ