Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία!
Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης.
Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για...
την έρευνα
ήθελαν να κάνουν απόσβεση.
Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο
χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.
Γνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη;
Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον
1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες.
2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης.
3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53%
τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία.
4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά.
5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα
στοιχεία που του βάζουν.
6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει ποιο νόστιμα.
7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατόν χρονών.
8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέa (trans fatty acids).
9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφaνιαiaς νόσου.
10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL
(καλή χοληστερίνη).
11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές.
12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος.
13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων.
14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης.
Το πολύ ενδιαφέρον μέρος
Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό.
Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν
υποστεί υδρογόνωσης (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα.
Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας.
Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες
θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν.
Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί.
Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που
κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης.
katohika.gr
Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης.
Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για...
την έρευνα
ήθελαν να κάνουν απόσβεση.
Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο
χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.
Γνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη;
Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον
1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες.
2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης.
3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53%
τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία.
4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά.
5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα
στοιχεία που του βάζουν.
6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει ποιο νόστιμα.
7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατόν χρονών.
8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέa (trans fatty acids).
9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφaνιαiaς νόσου.
10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL
(καλή χοληστερίνη).
11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές.
12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος.
13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων.
14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης.
Το πολύ ενδιαφέρον μέρος
Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό.
Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν
υποστεί υδρογόνωσης (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα.
Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας.
Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες
θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν.
Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί.
Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που
κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης.
katohika.gr
26 σχόλια:
Ωραία κλείσατε την Κοκα Κόλα στη Θεσσαλονίκη, κλείστε τώρα και τις ελαιουργικές...
10:37 πρέπει να είσαι πολύ, μα πάρα πάρα πολύ βλάκας.
δεν πειράζει όμως...εσύ συνέχισε...
για να γελάμε και λίγο...
Και μη φοβάσαι τίποτε,
Η βλακεία είναι ανίκητη...
Μία τα γάλατα μία οι μαργαρίνες μία τα όσπρια μια τα μακαρόνια και τα ρύζια.......... αμάν πια !!!!!
Δηλαδή ότι κυκλοφορεί είναι ή πλαστικό ή χημικό ή μεταλλαγμένο?
Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα είναι όλα ασφαλή!
Και μετά από 100 χρόνια κατανάλωσης τώρα το θυμηθήκαμε? Πόσες γεννεές έχουν μεγαλώσει με το Βιτάμ! Δεν είδα να πάθει κανένας τίποτα! Καλά λες 10:37 ....... μ'αυτά τα μυαλά να πηγαίνουμε και θα κλείσουν όλες οι αμιγώς ελληνικές εταιρίες!!!! Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ........
Μήν μένετε σε αυτά που "πιστεύετε".
Μήν μένετε στις συνομωσιολογίες. Κάντε το πείραμα που σας προτείνει το άρθρο μόνοι σας.
Τότε θα μπορείτε να έχετε άποψη επι του συγκεκριμένου.
Προσωπικά πείστηκα όταν είδα με τα μάτια μου τη μαργαρίνη σε εξωτερικό χώρο τον Ιούνιο του 2010, επί 1 1/2 μήνα και να μήν έχει αλλοιωθεί στο παραμικρό. Υπάρχουν καθημερινές φωτό και βίντεο που το αποδεικνύουν.
Το βιτάμ πρίν 20 χρόνια ήταν βούτυρο και το έγραφε πάνω στη συσκευασία. Σήμερα γράφει "Λιπαρή ουσία" και πουθενά δέν γράφει τη λέξη βουτυρο.
Μήν γενικεύετε. Κανείς δέν είπε πώς ό,τι κυκλοφορεί είναι πλαστικό ή μεταλλαγμένο. Οπως, ομοίως, κανείς δέν μπορεί να πεί (βλακωδώς) πώς ολα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιόντα είναι ασφαλή...
Είναι συγκεκριμένο το παράδειγμα της μαργαρίνης και επιβεβαιώνεται πολύ εύκολα σε κάθε σπίτι. Απο όποιον θέλει να το επιβεβαιώσει και δέν είναι πρόβατο...
Μήν είστε πρόβατα επιτέλους. Δοκιμάστε το και τότε θα μπορείτε να το διαψεύσετε με άνεση.
Ξυπνάτε...
Αυτά που αναφέρονται στο άρθρο αφορούν τις παλαιάς γενιάς μαργαρίνες. Οι σημερινές κατασκευάζονται με άλλη μέθοδο , δεν έχουν trans-λιπαρά και κατά συνέπεια δεν επηρεάζουν αρνητικά το λιπιδαιμικο προφίλ.Δεδομένα για πρόκληση καρκίνου, δεν ξέρω αν υπάρχουν . Τα στοιχεία που παρατίθενται στο κέιμενο από που προέρχονται;
ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙ`Ι`ΝΟ.......
ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ...........
ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΛΙΜΟ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑ`Ι`Τ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΑ............
ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :" ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Η` ΜΥΘΟΣ"
Egine kamia ereuna gia na ta lete auta? Kai AN nai poios thn ekane; H Nestle h' h Uniliver?
Το βούτυρο είναι υγειινο όταν δουλεύεις στα χωράφια -όπως οι παλιοί αγρότες- η στην οικοδομή και αν το τρως περιστασικά. Άμα κάθεσαι όλη μέρα σε ένα γραφείο , τρώγε κάθε μέρα υγειινό βούτυρο και άντε κάνε μετά τριπλό by-pass. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα και χωρίς στοχεία.
@ 12:32 τα λες πολυ καλα, μπράβο!
ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:50
ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΦΑΣΤ (ΜΙΝΕΡΒΑ)
ΣΥΝΘΕΣΗ= ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΛΙΠΗ 60%
ΝΕΡΟ-ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ
ΦΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΚΑΙ
ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΗΛΙΕΛΑΙΟΥ
ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ 0,2%
ΜΕΣΟ ΟΞΙΝΙΣΗΣ=ΦΥΣΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ
ΑΡΩΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
ΧΡΩΣΤΙΚΗ=ΦΥΣΙΚΟ Β ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α-D
ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ =
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ = Ο
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ = 0
ΖΑΧΑΡΑ = 0
ΛΙΠΑΡΑ =
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ = 13%
TRANS ΛΙΠΑΡΑ = 1%
ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ = 15%
ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ = 31%
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ = 0
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ = 0
ΝΑΤΡΙΟ = 0
ΛΟΙΠΟΝ.......
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΒΕΝΖΟΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ........ΒΑΖΕΛΙΝΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΛΙΠΗ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11.21
Αφού ξέρεις χημεία, και το κερί στα λιπίδια ανήκει. Τα λιπίδια είναι μία μέλάλη ομάδα χημικών ουσιών που έχουν παρόμοια δομή. Αυτό που γράφεις δεν αποδεικνύει τίποτα.
ego ksero oti o konstantinidis me ta milfeig mou elege oti i margarini einai oti xeirotero iparhi kai oti ti vazoun sta glika oloi, gia afto kai aftos den mporei na riksi tis times giati epemene se oxi vlaveres ousies...
ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΟΙ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ. Η ΜΥΕΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΤΑ 70% ΑΠΟ ΟΛΕΙΚΟ ΟΞΥ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;!!!!! ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10000 ΑΤΟΜΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 100000. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.
Κουτόχορτο πρέπει να τρώτε. ρεεε είναι Πλαστικό Δεν πέρνετε μπρός . Οποιος θέλει μπορεί να διαβασει έρευνες κτλ να ενημερωθεί λεπτομερός, ΑΝ γουστάρετε αλλιώς ναα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ "ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Η ΜΥΘΟΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΑΙΤ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ!!!!!
Παιδιά πρέπει να έχει δίκιο το άρθρο. Ο πατέρας μου δούλευε στην Ομοσπονδία στη Θεσσαλονίκη, χημικός μηχανικός υπέυθυνος στα λάδια. Και μικρό κόρίτσι που ήμουν πάντα που έλεγε όχι σαντουιτς πατατάκια και τέτοια λάδια. Αλλά τόνιζε μόνο φρέσκο βούτηρο και ελαιόλαδο, και τα άλλα ηλιελαιο, σπορελαιο, σησαμέλαιο για τις χρήσεις που προορίζονται. Όπως επίσης και για το κέτσαπ, ότι γίνεται από τις χειρότερες ντομάτες. Μου έλεγε έτσι όπως τις μεταφέρουν βάζουν παραπάνω κιλά, τις πάνω τις καλές τις πάνε για κονκασέ και τις άλλες που έχουν ζουλιχτεί και αρχίζουν κ σαπίζουν για κέτσαπ. Οτίδήποτε είχε χημικό δεν με άφηνε καν να το βάζω στο στόμα. Μιλάμε για 10 κ κάτι χρόνια πριν.
Δεν διαβάζω όλα τα σχόλιά σας γιατί εχω δεί κάθε είδους χαζομάρα και μπούρδα.
Θα σας πω 2 ιστορίες μόνο και τα συμπεράσματα δικά σας.
Η πρώτη αφορά φιλικό μου πρόσωπο που εμπορεύεται χημικά για τη βιομηχανία τροφίμων και μου είχε πει ότι κυνηγούσε τον πατέρα της να μη τρώει becel, ούτε κατά διάννοια.....
Δεν είμαι χημικός να αναλύσω αλλά όσοι ξέρετε, καταλαβαίνετε...
Η δεύτερη αφορά πολύ γνωστό food writer που έγραψε στο περιοδικό του κατά του βιτάμ, εμπεριστατωμένα και με επιστημονική τεκμηρίωση (ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) και αμέσως μετά τη δημοσίευσή του, η παραγωγός εταιρεία κάλεσε τον όμιλο και απείλησε με απόσυρση κάθε είδους διαφήμισης από αυτόν....
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Μη δέχεστε τίποτα.... αλλά πάρτε πληροφορίες μόνοι σας. Γιατί εαν όλα τα Ελληνικά προϊόντα είναι αγνά, εγώ είμαι ο Superman.
Και επιπλέον.... ψάξτε για το εαν είναι Ελληνικά όλα αυτά που ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Πάντως η βλακεία είναι ΔΩΡΕΑΝ και γι αυτό περισσεύει!!!!
Π.Γ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ. 500.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ;
ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ(ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ), ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ"ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΩ." ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!ΙΩΑΝΝΑ
ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ BARCODE ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 4... ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ 520.
9:42 εσύ εαν έχεις και παιδιά δίνε το και στα παιδιά σου εαν θες, αλλά δε σου φταίνε τίποτα!!!
τρώτε καλύτερα βούτυρο, και σε μικρότερες ποσότητες! θα ζήσετε και χωρίς ΒΙΤΑΜ. Ππου φυσικά και δεν είναι πλέον Ελληνικό! Για δείτε επίσης σε ποιον ανήκει η εταιρεία παραγωγής του.
Χαχαχαχα! Ποσο μλκς!
11:29 π.μ. kai 1:21 π.μ. - BRAVO!
M88 | fun88 | K8viet | M88 | W88 | FB88 | W88 |
“It was worth it for sure,” said Short, 45, now the hitting coach for the Kane County Cougars and a longtime Peoria resident, who was on the field at Dozer Park on Friday against the host Peoria Chiefs. “I have a passion for the game. People kept asking me if I was going to keep playing. Well, I was never going to give up, never quit.”
Δημοσίευση σχολίου