Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πάνος Καμμένος στο anti-ntp.net Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας εδώ


Τις επόμενες 2 μέρες θα μας παραχωρήσει συνέντευξη ο Π.Καμμένος, για όλους και για όλα.Είναι ευκαιρία λοιπόν να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας εδώ, ώστε να του τις μεταφέρουμε.

336 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 336 από 336   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

πρώτη ερώτηση-η δυναμική των αντιμνημονιακών δυνάμεων εξασθενεί με την δημιουργία διάφορων κομμάτων.Τί προτίθεσαι να κάνεις γι΄αυτό? δεύτερη ερώτηση-η πολιτική απο το 1945 και μετά ήταν να μην πέσει η Ελλάδα με τον πλούτο της στα χέρια της Ρωσίας.Οι επιλογές που εχουμε ειναι οι εξής-η αμερικάνους η γερμανούς η ρώσους,τι προτίθεσαι να κάνεις?

Soultakenn είπε...

θα ήθελα να ρωτήσω ποιά πρόκειται να είναι η πολιτκή που θα ακολουθήσει για το θέμα της διαφθοράς. Θα συγκρουστεί ευθέως με όλους αυτούς που λυμαίνονται το κράτος τόσες δεκαετίες ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ ΛΕΕΙ (ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ)ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΤΟ 1821 ΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.?

Ανώνυμος είπε...

1. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΑΝ........... ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ!΄
2. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗ ΛΕΓΟΜΑΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟ ΗΓΕΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΟΤΙ"Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ"500.000ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΥΠΑΣΑΙ!ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

unconventionalnews.eu
(Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας)======================
Κύριε Καμμένε,

κατά αρχάς θα ξεκαθαρίσω το "πολιτικό μου στίγμα" για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.



Τρέφω τα ίδια αισθήματα (ίσως και χειρότερα) που τρέφετε και εσείς για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και ορισμένα "στελέχη" του.

Τα αυτά αισθήματα τρέφω για τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ, το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΔΗΣΥ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ, την Χρυσή Αυγή, το ΕΠΑΜ, (συγγνώμη αν ξέχασα κανένα κομματίδιο), τις πολιτικές τους και ορισμένα από τα "στελέχη" τους.

Κάνω αυτή την εισαγωγή για να ξεκαθαρίσω ότι το ΜΟΝΟ κίνητρο συγγραφής αυτής της επιστολής, είναι η αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και τίποτα άλλο.

Προ μικρού σχετικά (τα πάντα είναι σχετικά άλλωστε) χρονικού διαστήματος, δημοσιεύσατε αυτές τις ερωτήσεις:

"Αντρίκο Παπανδρέου, εργάζεσαι στην εταιρεία UNIGESTION?
Έχεις δηλώσει τις απολαβές σου στην εφορία όπως όλοι οι Έλληνες?
Έχεις άδεια όπως προβλέπεται απο το Πανεπιστήμιο ενώ πληρώνεσαι ως καθηγητής να κάνεις άλλες business?
Ξέρεις ότι η εταιρεία καθοδηγούσε πελάτες της σε ποντάρισμα για χρεωκοπία της χώρας που ο αδελφός σου ήταν πρωθυπουργός?
Συμβουλεύεις για πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδελφός σου δεσμεύοντας κονδύλια της Ε.Ε?"

Τα στοιχεία για την UNIGESTION κύριε Καμμένς, ποιος και ΓΙΑΤΙ σας τα έδωσε?

Τα στοιχεία για τα CDS εννοώ, αυτά εδώ.

Τον κύριο Αντρίκο Παπανδρέου δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν με αφορούν οι δραστηριότητές του.

Ο στόχος των ερωτήσεων που σας απευθύνω δεν έχουν σκοπό να αποσείσουν τυχόν ευθύνες του κυρίου Αντρίκου

και να τον βγάλουν "λάδι" κατά το κοινώς λεγόμενον.

Αυτές είναι δικές σας υποθέσεις και θα τις ξεκαθαρίσετε οι δυο σας μεταξύ σας φαντάζομαι,

είτε στο δικαστήριο ή εκτός αυτού.

Ο στόχος ο δικός μου είπαμε είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σας ρωτάω και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν και αν θέλετε απαντάτε:

ΠΟΙΟΣ, ΠΟΤΕ, ΠΟΥ και ΠΩΣ σας έδωσε τις πληροφορίες ώστε να απευθύνετε τέτοιου είδους ερωτήσεις στον κύριο Αντρίκο Παπανδρέου?

Εγώ για παράδειγμα δεν θα μπορούσα καν να τις φανταστώ.

Ίσως είμαι χαζός και δεν ξέρω να ψάχνω. Ποιος ξέρει?

Εσείς πώς τις σκεφτήκατε? Μόνος σας τα βρήκατε αυτά? Μόνος σας ψάξατε?

Μήπως ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ σας υποψίασε σχετικά και αν ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ?

Σας είπε το ΛΟΓΟ?

Ξέρετε να μας πείτε?

Δεύτερη ερώτηση τώρα, "άσχετη" με την πρώτη:

Υπάρχει συννενόηση μεταξύ υμών, του κυρίου Καζάκη και άλλων κυρίων του λεγόμενου "αντιμνημονιακού αγώνα"

για κοινή σας κάθοδο στις εκλογές, ναι ή όχι?

Αν ναι, ΠΟΤΕ έγινε αυτή?

Έγινε δημόσια ή σε κατ' ιδίαν συναντήσεις?

Περιμένω καλόπιστα τις απαντήσεις σας.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.

ΥΓ Και μια επιπλέον ερώτηση από έναν γνωστό μου:


Αν περναγε το ΟΧΙ που ψηφισατε στη Βουλη δεν θα χρεωκοπουσε η Ελλαδα και δεν πληρωνονταν τα πονταρισματα

της UNIGESTION;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αν ενδιαφέρετε για την Ελλάδα και όχι για την καριέρα του, γιατί έφτιαξε κόμμα παρόμοιο με ένα που ήδη προυπήρχε αντί να προσπαθήσει να ενωθεί με εκείνο; (Κοινωνία)

Όλοι ίδιοι είναι. Καρεκλάτοι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Το βασικό ερώτημα νομίζω ότι είναι πώς ο κ.Καμμένος θα κηρύξει μέρος του χρέους ως παράνομο από την στιγμή που η βουλή υπερψήφισε και το δεύτερο μνημόνιο με πάνω από τα 2/3;

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ 500.000 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ"Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ".ΜΑΚΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ?ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

με τον παπανδρέου και τη συμμορια των αδερφών του τι θα γίνει??στοιχεία για παραπομπή στα μπουντρούμια υπάρχουν. δεν νομίζω να να πας και εσύ σε ομαλή προσαμογη???ο κόσμος θέλει να τηρηθεί ο νόμος για όλους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ?????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ανήκω πλέον στους Ανεξάρτητους Έλληνες και επίσημα μιας και κατέθεσα την υπογραφή μου.Ο κ.Καμμένος όντας βουλευτής επί 18 συναπτά έτη γνωρίζει πολύ καλά το σύστημα εκ των έσω.θα γνωρίζει για τον σιωνισμό και για το πως λειτουργεί διεθνώς.Θα γνωρίζει το ότι για να αναριχηθεί κάποιος σε υψηλά ιστάμενες θέσεις (πολιτικές και όχι μόνο)θα πρέπει ταχθεί και να υπηρετήσει τα συμφέροντα αυτών των οποίων τον ανέβασαν !!! θα γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων πολιτικών , όλοι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί(και προ μεταπολίτευσης)αλλά και μέρος υπουργών και βουλευτών είναι μασόνοι!! θα γνωρίζει ότι όποιος παρέκλινε της εντεταλμένης υπηρεσίας που είχε αναλάβει,εξοντώθηκε ή κυριολεκτικά ή στην καλύτερη των περιπτώσεων πολιτικά!!θα παρακαλούσα να αναφερθεί σε αυτά τα θέματα μιας και κανείς δεν ενημερώνει τον απλό,αμαθή και κατευθυνόμενο λαό που το σύστημα τον θέλει έτσι.Χωρίς παιδεία χωρίς γνώση χωρίς μόρφωση για να τον εκμεταλλεύεται.Επίσης πως θα μπορέσει να τα βάλει με αυτό το σύστημα που αποτελείται από μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγαλοεκδότες,δημοσιογράφους,όλους τους διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους..
επίσης πως γίνεται να παραμείνουμε στο ευρώ και χωρίς μνημόνιο;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΑΝΟ......ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;...ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;....ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ;...ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;..ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ;..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΘΗΣΕΙΣ;...ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΑΝ ΟΧΙ,ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η θεση σου Πανο για την ονομασια των Σκοπιων
Γιωργος Ακριτας

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

thelo na min isxiei to ACTA pouthena kai eidikotera stin Ellada mas...
as apantisei kai se auto...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω τον κο Καμένο: 1) αν θα καταργήσει τα χαράτσια των τελευταίων ετών,2) αν θα δώσει σημασία στην εκπαίδευση των παιδιών μας και πως, τι θα κάνει με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που συρικνώνονται και έχουν ελλειπή χρηματοδότηση, 3) αν θα καταργήσει τον ΕΟΠΥΥ ώστε τα χρήματα των εισφορών να πηγαίνουν στους ασφαλισμένους και όχι να πληρώνουμε και αν θα μπει μια σειρά στους γιατρούς, 4) αν τιμωρηθούν οι πολιτικοί που πλούτισαν με τόσα σκάνδαλα και αν θα μειωθούν οι μισθοί τους όπως οι μισθοί μας 780 ευρώ το μήνα, 5) τι πρόκειται να κάνει με την κάρτα του πολίτημ 6)αν θα προβάλλει την ορθοδοξία μας και 7) τι θα κάνει με τους χιλιαδες μετανάστες που ρουφούν το αίμα της χώρας μας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
boskizas είπε...

Επειδή δεν έχετε καταλάβει και πολλά πράγματα από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", θα σας τα απαντήσω εγώ αντί για τον Πάνο.

Ρωτάτε τι είμαστε? Σας απαντάμε:

Μας ρωτούν αν είμαστε Δεξιοί...
Μας ρωτούν αν είμαστε Κεντροδεξιοί...
Μας ρωτούν αν είμαστε Κεντρώοι...
Μας ρωτούν αν είμαστε Κεντροαριστεροί...
Μας ρωτούν αν είμαστε Αριστεροί...
Μας ρωτούν αν είμαστε κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Η απάντησή μας είναι μαζική.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν η πατρίδα σε καλεί σε ΠΟΛΕΜΟ επειδή έχουν μπει από την πύλη οι οχτροί, δε σε ρωτάει αν είσαι αριστερός, δεξιός, κεντρώος. Σου λέει άρπα το ΟΠΛΟ σου και πανε να πολεμήσεις.

ΑΥΤΗ είναι η απάντησή μας...

Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ
Είμαστε ΟΛΟΙ

Ρωτάτε για ποιό λόγο βάζουμε μέσα στην παράταξή μας άτομα που ψήφισαν έστω και ΕΝΑ μνημόνιο.

Σας απαντάμε:
Κάθε ένας που έχει ψηφίσει έστω και ΕΝΑ μνημόνιο δεν έχει ελπίδα να έρθει μαζί μας. ΤΕΛΟΣ με αυτό.

Ρωτάτε γιατί η ιδρυτική διακύρηκη είχε το ένα, είχε το άλλο, δεν έβαλε εκείνο, δεν ξεκαθάρισε τη θέση του στο άλλο.

Σας απαντούμε:
Μη ρωτάτε τον Πάνο. Ρωτήστε ΕΜΕΝΑ. Ρωτήστε ΕΣΑΣ. Την ιδρυτική διακύρηξη δεν την έβαλε ο Πάνος, τη φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ενοχλεί πολλούς σας αυτό? ΞΙΔΑΚΙ. Κάνει καλό. Όποιος δεν ενοχλείται από το ότι ΑΓΑΠΑΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας, ας έρθει μαζί μας να βάλει κι αυτός τους κανόνες του. Εξάλλου όπως έχουμε πει, ο Πάνος είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Δε μας αρέσει? Επιλέγουμε ΑΛΛΟΝ. ΓΚΕΓΚΕ?????

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

1.ΕΥΡΩ Η' ΔΡΑΧΜΗ ? 2.ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ? 3.ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ? 4.ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ? 4.ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? 5.ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ? 5.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ Η' ΜΗ ? ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ :ΠΑΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΧΙ Ο.ΤΙ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΤΛ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που κάνει ένα λαό να επαναστατήσει, να παρει τις πέτρες και τα όπλα στο τέλος είναι όχι τόσο η πείνα όσο η αδικία. Διεφθαρμένοι πολιτικοί απέναντι σε ένα εξαθλιωμένο λαό ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του με ότι αξιοπρέπεια του έχει απομείνει. Ένα δικαστικό σύστημα όπου οι δικαστές είναι μέσα στο δικαστήριο μα η δικαιοσύνη απο έξω. Θα δούμε κανέναν απο τους διεφθαρμένους στη φυλακή και δήμευση της περιουσίας τους απο το δημόσιο; Όπως έκαναν στην Αρχαία Ελλάδα. Αυτή θα είναι η αρχή μας ως κράτος απο τον πάτο και όλα τα άλλα θα έρθουν βήμα βήμα με την δικαιοσύνη αρχηγό και την Παναγιά μας βοηθό.

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ?

ΑΠΛΟΣΕΛΛΗΝ είπε...

ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ??? ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Δειτε http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h-4j4yHmmSo#!

Ανώνυμος είπε...

το αυτο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h-4j4yHmmSo#!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τοσα χρονια ειχε συμβιβαστη με το κομμα της ΝΔ?
Μηπως εξελιχθεί σε ενας νεος Καρατζαφερησ?

Τι θα κανει με τους 1.000.000 δημοσιους υπαλληλους, και πως θα τουν αλλαξει νοοτροπια?

Πως θα παταξει την διαφορα που υπαρχει στο δημοσιο, και στο κρατικοδιαιτο ιδιωτικο τομεα?

Τι θα κανει με τους διεφθαρμενους πολιτικους?

Πως θα φερει την αναπτυξη χωρις την εξοδο απο το ευρω?

Τι θα κανει για να παταξει τα καρτελ και ειδικα του γαλακτος?

Να μας πει μερικα λογια για τις οικογενειες ροτσιλ - ροκφελε και πια η γνωμη του για το παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα?

Σε περιπτωση χρεωκοπιας πως θα εξασφαλισει τις διατροφικες αναγκες της χωρας?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

Είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατεθημένοι να συνεργαστούν με άλλες αντιμνημονιακές παρατάξεις-προσωπικότητες (Δημαρά-Οικονόμου-Μίκη Θεοδωράκη-Απόστρατους) προκειμένου να ενισχύσουν την παρουσία τους στη Βουλή, ή ακόμη και να αποτελέσουν τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών; Γίνονται συζητήσεις στο πλαίσιο της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Και αν ναι, υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, ή μετά το εκλογικό αποτέλεσμα;

Ανώνυμος είπε...

Θέλω λοιπόν να μου απαντήσει ο Κύριος Καμμένος στα εξής:

Ποιά είναι η γνώμη του για την πολυδιάσπαση του πατριωτικού χώρου σε πολλά μικρά νέα κόμματα και αν θα προσπαθήσει να συνεργαστεί προεκλογικά με κάποιο από τα νέα κόμματα.

Πιστεύει ότι αυτή η πολυδιάσπαση θα μπορέσει να στήσει ανάχωμα στη λαίλαπα των μνημονιακών;

Ποιά η γνώμη του για το Πατριωτικό Μέτωπο και για τη φίμωση που έχει υποστεί από όλους; Αν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούν.

Με ποιό τρόπο μπορεί να δεσμευτεί ότι δε θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Νέα Δημοκρατία ή ότι δε θα δούμε και απ' αυτόν αλλαγή στάσης;! (οι καιροί είναι πονηροί).

Ποιό είναι συγκεκριμένα το πρόγραμμά του για να βγούμε από την κρίση.
Ποιά είναι τα εναλλακτικά του σχέδια σε περίπτωση χρεοκοπίας ή και πολέμου;

Ποιά είναι τα σχέδιά του για τη σχέση Ελλάδας - Ρωσσίας, Ελλάδας - Ευρώπης, Ελλάδας -ΗΠΑ και Ελλάδας με Άραβες και Κινέζους;

Τέλος έχει σπουδάσει και αυτός στο Αθηναϊκό Κολλέγιο;

Ανώνυμος είπε...

panw sinexise na ta les etsi kai emeis emaste na se stirixoume.yparxei peritosi sinergasias me ton dhmhtri kazaki?

Ανώνυμος είπε...

κυριε καμενε γιατι δεν συνεργαζεστε με το λαος???με την χρυση αυγη???με τον δημαρα???..και με αλλες δυναμεις γιατι δεν κατεβενετε ολοι μαζι και κανετε το διαιρε και βασιλευε ???...αφου ολοι εχουμε καταλαβει οτι η συνταγη δεν παει της τροικας καταλαβαινω το διλημα του πρωτο μνημονιου και πως το εφερε υπουλα ο γαπ και δεν υπηρχε χρονος.....παει και η ευρωπη κοιτα την παρτυ της δεν τυπωνει χρημα ..θελουν να μας τα ξεπουλησουν ολα... η οικονομια πεθαινει δεν υπαρχει αυριο θα γινουμε μεταναστες και εντος πατριδας και εκτος...δεν υπαρχει μελλον με 500 ευρω δεν αξιζει αυτο η ελλαδα...και τωρα που υπαρχει εθνικος κυνδηνος να κυβερνησουν μαζι πασοκ-νδ ασχετα τι λεει ο σαμαρας οτι δεν συνεργαζετε τωρα ειναι γνωστος κολοτουμπας αντημνιμονιακος-μνημονιακος..εσεις διασπαστε αριστερα δεξια σε 10κοματα..ενω με το δευτερο μνημονιο τα πραγματα γινανε ξεκαθαρα..οι ΝΑΙ και οι ΟΧΙ...πασοκ νδ απο την μια οτι πουνε οι δανειστες...και απο την αλλη αριστερα κοματα κεντρωα και δεξια του οχι...αλλοι λιγο αλλοι πολλοι να διαπραγματευτουμαι...γιατι δεν πατε ολοι μαζι??αυτο ειναι το ερωτημα μου...γιατι αυτο που κανετε ειναι προδοσια...θα παρουν 40%ο δικοματισμος η ελλαδα θα πεθανει τα λαμογια και τα παρταλια θα κυβερνουν οι βολεμενοι και ενα 60%θα τρωει ξυλο απο τα ματ ενω στην ουσια θα λενε το ιδιο πραγμα οχι στο ξεπουλημα...ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ εχουμε χρονια να φαμε τα συκωτια μας...τωρα υπαρχει κυνδηνος να κανετε μια τρυπα στον νερο...μην ειστε προδοτες..βρειτε τομη χρυση...μην διασπαστε,,,κυριε καμενε σας εκληπαρω...με τιμη απελπισμενος πολιτης...δημητριος.κ

Ανώνυμος είπε...

Ποια ειναι η θεση του για το θεμα της βουλευτικης ασυλιας???
Ειναι υπερ στην καταργηση της η κατα?

kourtina είπε...

κ.Καμμενο γιατι δε προσκαλειτε στο κομμα σας και τον Δ.Καζακη?Πιστευω με μια τετοια κινηση θα αυξηθει κατα πολυ ο πηχης του κομματος!

Globalsol είπε...

1. Πιο θα είναι το σχέδιο Β εάν η Ευρώπη δεν δεχθεί τοο χρέος σαν απεχθές?
2. Ποιος θα ηγηθεί της κυβέρνησης εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πάρουν αυτοδυναμία?
* Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι κατά την προσωπική μου γνώμη αυτές τις στιγμές χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που θα μας εμπνεύσει και αυτός είσαστε εσείς.
3. Τι θα κάνετε με τους λαθρομετανάστες?
4. Τι θα κάνετε με τους μισθούς των πολιτικών?
5. Πως θα αντιμετωπίσετε το σύστημα που θέλει τα πετρέλαια. Θα πάτε ενάντια στους τραπεζίτες και με την μεριά της Ρωσίας? Πως θα ανατρέψετε σχέδια 30ετίας και ανθρώπους που δεν διστάζουν να κάνουν πόλεμο σε ολόκληρα έθνη(Ιράκ, Λιβύη κτλ)
6. Πιστεύετε ότι θα είμαστε καλύτερα με το Ευρώ ή την δραχμή μακροπρόθεσμα και είσαστε υπέρ να μείνουμε στην Ευροζώνη εφόσον δεχτούν τους όρους μας?
7.Τι θα κάνετε με τους Τούρκους? θα διστάσετε να κάνουμε πόλεμο εάν μας απειλείσουν στο Αιγαίο λόγω πετρελαίων? Θα μειώσετε τους εξοπλισμούς ή θα τους αυξήσετε?

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να ρωτησω αν θα συναργαστει με τον μικη θεοδωρακη η τον καζακη

Ανώνυμος είπε...

Globalsol 3:38 1. Πιο θα είναι το σχέδιο Β εάν η Ευρώπη δεν δεχθεί τοο χρέος σαν απεχθές?

ΔΕΝ είναι στο χέρι τους ΑΛΛΑ Δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ ρεεεε φίλε
ΜΟΝΟΜΕΡΗ διαγραφή είναι. Όταν λες απεχθες ΔΗΛΑΔΗ .....ΕΣΥ ΕΓΩ ΕΜΕΙΣ ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΔΕΝ το αναγνωρίζουμε ΔΕΝ το πληρώνουμε..χεστίκαμε ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ρε μεγάλε


Και κύριε καμμενε ΑΦΗΣΤΕ Την μπουρδολογία περι ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ εντος ευροζωνης...Αυτό ΔΕΝ γίνετε..

ΤΟ ευρωπαικό δίκαιο ΥΠΕΡΙΣΧΙΕΙ του ΕΘΝΙΚΟΥ δικαίου ΔΗΛΑΔΗ θα κάνεις και ΕΣΥ οτι σου Λένε οι φίλοι μας ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέντευξη του ο κύριος Καμένος δήλωσε ότι οι σύμβαση με το ΔΝΤ είναι εκτός της ευρωπαϊκής λογικής και θα πρέπει να θεωρηθεί άκυρη. Τώρα που η ευρωπαϊκή ένωση ετοιμάζει ένα παρόμοιο μηχανισμό με το ΔΝΤ για τις χώρες της Ευρώπης, με πρώτη υποψήφια υπό ένταξη χώρα την Ελλάδα που η λειτουργία της θα ξεκινήσει φέτος το καλοκαίρι πια είναι η θέση του κόμματος του; θα δεχόταν να μπει η χώρα σε αυτό το μηχανισμό;

trellakias είπε...

Πρώτα από όλα καλημέρα!
1. Θα ήθελα να ερωτηθεί ο κ. Καμένος, την γνώμη του για τον Κώστα Καραμανλή, και την κυβερνητική του πορεία του 2004-2009, τους λόγους που έπεσε η κυβέρνηση της ΝΔ.
2. Σε περίπτωση που πάρει πάνω από το 3% και χρειάζεται η ΝΔ και τους δικούς του ψήφους για να κυβερνήσει αυτοδύναμα, θα υποστηρίξει την ΝΔ;

Ευχαριστώ πολύ για την δυνατότητα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ "GPO" ΚΟΛΛΗΤΟ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΛΠ,ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ,ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΕΣ ΜΕ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΛΗΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένας ένστολος και θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεστε να κάνετε στον τομέα της Άμυνας και φυσικά για το προσωπικό που υπηρετεί σ΄αυτές.

Κυριάκος.

Ανώνυμος είπε...

Θα συνεργαστεί με οποιοδήποτε από τα κόμματα και ειδικά με τα δυο μεγάλα σε περίπτωση που του γίνει πρόταση;

Ανώνυμος είπε...

1. τι θα κανει με τους διεφθαρμενους εκλεγμενους βουλευτες, αλλα και για αυτους που εχουν αποσυρθει?
2. θα συνεχισει να πληρωνει τους δανειστες?
3. τι θα κανει με τον ορυκτο πλουτο της ελλαςδας?
4. τα θα κανει με τους λαθρομεταναστες σε εβρο και πατρα?
5. τι θα κανει με την επιβολη του απαραδεκτου κατωτατου μισθου στον ιδιωτικο τομεα?
6. τι θα κανει με τα χαρατσια?

Ανώνυμος είπε...

Αν είστε κατά της δανειακής σύμβασης (και καθώς όπως έχετε πει αυτή δεν είναι η Ευρώπη που θέλουμε) ποια είναι η βασική σας πρόταση για το χειρισμό της κατάστασης;

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με τους μισθούς πείνας των ενόπλων δυναμεων;
Πως θα λυθεί το πρόβλημα της διοικητικής μερίμνης?

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε φιλε 2.43 εισαι και ενστολος γ..το κεφαλι σου το παρταλιστικο...μονο οι ενοπλες δυναμεις ειναι??δηλαδη αν κανει στον στρατο 2000 μισθο εσεις ειστε ικανοι να βγειτε εξω και να σκοτωνετε τα αδερφια σας που παιρνουν 500...ολοι οι μισθοι να ανεβουν εν ετη 2012 δεν μπορουνε να μιλανε για κριση ενω υπαρχει τεχνολογια τρωφιμων και πετανε τονους τροφων...κανουν κουμαντο τα πολυεθνικα μονοπωλια...ολοι οι μισθοι να ανεβουν εχει πλουτο η ελλαδα ειναι μαγαζι γωνια εχει ορυκτα...οχι ξεπουλημα...αυτο να ζητας αδερφε ενστολε και να εχει παιδεια και να μην ρωτας μονο για την παρτυ σου οι πελατειακες σχεσεις μς φαγανε σορυ ενστολε δεν σε ξερω πρωσοπικα αλλα ακουω και διαβαζω πολλες τετιες χαζες ερωτησεις ...για ολους να σκεφτεσαι..συγνωμη στο μπλοκ που δεν εκανα ερωτηση αλλα δεν μπορω με την βλακεια...εκαν ερωτηση νωριτερα να απαντηση ο καμενος να ενωθουν και αλλα κοματα μαζι του ακομα και αριστερα οσοι λενε οχι στους δανειστες..για τον πακιστανο μαλωνουμε μετα πρωτα να ενωθουμε για την πατριδα να μην κανουν συνγηκερνηση οι προδοτες γιατι ο σαμαρας θα διαλεξει και θα μας την φερει παλι 4 χρονια πεινας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΙΒΙΝΙΚΟΣ είπε...

Γιατι οχι διαγραφη ολου του χρεους αφου ηδη εχουμε εξοφλησει το μεγαλυτερο μερος? Πως θα ειμαστε αναεξαρτητοι Ελληνες υπο τον ζυγο της ναζιστικης πλεον ΕΕ και μεσα στο ευρω ? αυτο που λετε ειναι σχημα οξυμωρο..Να παρετε ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ στο θεμα αυτο, που ειναι και το πιο βασικο... ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΙΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ( 19 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ) ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ , ΗΔΗ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΣΟΜΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ,
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Kerkiraios είπε...

Παρακαλώ απαντήστε μας ευθέως τί πρόκειται να κάνετε με τη ΜΑΣΤΙΓΑ των λαθρομεταναστών.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προοπτική συνεργασίας με το σύνδεσμο εθνικής ενότητας(κόμμα αποστράτων) και τη χρυσή αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Έχω 5 ερωτήσεις για τον κ. Καμμένο.
Αν τις θεωρείτε σοβαρές, παρακαλώ να τις μεταφέρετε.
1) Ποια είναι η γνώμη του για τα δακρυγόνα? Έχει σκοπό να κάνει κάτι για την απαγόρευση τους από τις δυνάμεις καταστολής?
2) Θα συνεχίσει να κάνει δημοψηφίσματα και αφού βρέθει στην εξουσία μέσω του facebook?
3) Είναι υπέρ ή κατά των ιδιωτικοποιήσεων των κρατικών εταιρειών και οργανισμών (πχ ΟΠΑΠ)
4) Στην σύγχρονη ιστορία της Αργεντινής, ο πρώην πρόεδρος Κάρλος Μένεμ, ανέβηκε στην έξουσια για 10 χρόνια, αφού ότι έταξε στο λαό, τους πρόδωσε ξεπουλώντας τα πάντα, αλλά το κυριότερο, αμνηστεύοντας τους προηγούμενους προδότες, των οποίων τελικά και συνέχισε το έργο. Θέλουμε ξεκάθαρη θέση. Θέλουμε Γουδή στους προδότες. Τολμάει να το κάνει? Γιατί αν δεν τολμάει, δείχνει πως είναι άλλο ένα παραπλανητικό πιόνι του συστήματος.
5) Και αφού είναι τόσο διαβασμένος και ενημερωμένος για την λέσχη Bilderberg, τι θα έλεγε να έφτιαχνε ένα νόμο όπου όσοι λαμβάνουν μέρος σε αυτές τις μυστικές συναντήσεις, αυτομάτως να τιμωρούνται παραδειγματικά?

Χρήστος Θεοδωρίδης είπε...

Καλή Επιτυχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες καταρχάς και θα ήθελα να ρωτήσω τον Πάνο αν θα διεκδηκήσει τα έσοδα από την πώληση των υδρογονανθράκων να πηγαίνουν για την αποπληρωμή του χρέους γιατί ακούστηκαν από τον κ Μανιάτη κάτι περίεργα ότι θα πηγαίνει το 20% στο πράσινο ταμείο και τα υπόλοιπα σε ένα άλλο ταμείο

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ,
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ.ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΤΖΙΑ,ΚΑΖΑΚΟ, ΚΑΖΑΚΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

λευτερης είπε...

ΠΑΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ;
ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αντι να συνεργαστει με τον καζακη και αλλους καθαρους ανθρωπους,συνεργαζεται με την κουντουρα που την κοπανησε με τον αντρα της και τις προκαταβολες του κοσμου στην βραζιλια για να μην τον μπαγλαρωσουν,και τον γαλακτοπουλο που που ειναι ο καινουργιος μαφιοζος της γλυφαδας με τα κλαμπ που εχει στην παραλια στα αστερια.Αυτους βαζει.Οσα δεν προλαβανε να φανε οι πρωην θα τα φανε οι επομενοι.Καθαρα προσωπα θελουμε.Οχι το μοντελο-φυγα και τον παλαιστη-μαφιοζο.

Ανώνυμος είπε...

Με τους λαθρομετανάστες τι σκοπεύει να κανει;

Ανώνυμος είπε...

Η τραπεζα της ελλαδος θα γινει Ελληνικη θα επιστρεψουν τα κλεμμενα αρχαια μας απο την γερμανια την περιοδο κατοχης τι θα γινει με την ΑΟΖ του Καστελλοριζου και γενικα του Αιγαιου με την ιθαγενεια των αλλοδαπων γενικα την λαρομεταναστευση Θα προστατευσουμε τα συνορα μας Θ α τιμορειθουν οι δοσιλογοι ποσα δημοψηφισματα θα γινονται την τετραετια

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΥΞΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΡΩΣΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ

Ανώνυμος είπε...

pws ginete na eisai anexarthtos mesa sto euro....xwris ethniki kuriarxia..pws afou den mporis na ektupwseis xrhma pws...........kamene...me ta anedkota sou....pws...

βιγ είπε...

Κυριε Καμμενε απαντηστε παρακαλω στα παρακατω.
Ορθα κατ εμε τα χαρακτηριστικα του κινηματος σας στο συνολο τους, αλλα εχω την αισθηση ανεδαφικα. Πως μπορει μια χωρα να ειναι εθνικα ανεξαρτητη οταν ειναι στην Ε.Ε ? Σε μια Ε.Ε με 27 εκατομμυρια ανεργους? Πως να εμπιστευτω πως ο συνδυασμος σας θα τα καταφερει απεναντι στα παγκοσμια συμφεροντα της νομοθετικής ληστείας και του ακραιου καπιταλισμου, οταν κυβερνησεις που συμμετειχατε ψηφισανε η δεν εκαναν τιποτα για να αποφυγουν τη συνθήκη του Μααστριχτ? Πως θα αντεξεται τις εξωθεν πιεσεις αν κινηθειτε οπως λετε? Τι θα κερδισει ο απλος Ελληνας εργαζομενος απο αυτα που εχει χασει? Υπαρχει σχεδιο?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

1. ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.

2. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ή ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΟΠΩΣ, Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ , ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ? ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Σ΄ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ 33ΕΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΙΩΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟ ΜΥΔΕΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΑΥΤΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΩΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΑΡΙΓΡΑΦΩ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΓΩΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝ΄ΥΟΥΝ ΣΟΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΟΠΩΣ Η ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΥ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΤΑΒΙΤΣΕΝΤΣΑ ΚΑΤ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ 1589 ΕΩΣ ΤΟ 1628.ΟΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΠΟΛΑΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΡΩΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΥΦΤΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΑΝΟ.ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΠΟΛΑΡΩΝ ΞΕΝΑΓΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΕΝΕΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ.ΔΙΣΚΟΝΤΑΝ.ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ.ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΙΜΠΡΟ ΝΤΟΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ.ΤΟ ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ'ΟΡΟ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΛΙ ΖΩΗ.ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΔ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Η ΕΓΣΣΕ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ .ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Να μην μασατε ρε!!Προωθηστε τον Καμμενο στο 24 τοις εκατο η 34 η 44,μην μασατε,φτιαχτε κλιμα να τους διαλυσει μηπως δουμε ασπρη μερα!!Δεν ειναι μονο στο 4-5-6 οπως λενε τα διαβολοκαναλα και οι στημενες...Θα ξαναφερει την Εθνικη συλλογικη Συμβαση εργασιας??Τερμα τα ελαστικα ωραρια εργασιας κυριε Καμμενο,δεσμευτειτε στον βαθμο που μπορειτε...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην απαντάτε στον REIS. Είναι βλαμέvo!!

Ο KAMMENΟΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΤΑΙ.
ΠΑΝΟ,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΡΕΥΜΑ* ΕΧΕΙΣ.
ΚΑΦ΄ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΌΓΟΥΣ *ΣΤΑ 12000 VOLT.


ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να μου πει αν μετα τις εκλογες θα συνεργαστει με ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ?

Ανώνυμος είπε...

με τους λαθρομεταναστες τι θα κανει;

Ανώνυμος είπε...

Σαρρωνει ο Καμμενος...ΑΠΟΔΕΙΞΗ????Τα 264 μεχρι στιγμης σχολια...Ειναι πολλοι αυτοι που προσπαθουν να σπηλωσουν την προσπαθεια ενος ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...Δεν θα τους περασει...Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει και....καθε κατεργαρης στον παγκο του σε λιγο καιρο....Εγω το μονο που εχω να πω στον Πανο Καμμενο ειναι να συνεχισει μα προσευχεται Στην Παναγια καθε μερα...και να μην δισταζει να το λεει καθε στιγμη...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΘΕΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ...ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

με τους φασίστες τί θα κάνει;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΕΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ Ο ΜΑΡΙΑΣ Ο ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ?ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΕΣΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Η ερώτησή μου είναι:
- Ο τζίρος των επιχειρήσεών μας έχει πέσει κατακόρυφα, τα έξοδα, οι έκτακτες εισφορές, τα χαράτσια κλπ, μας πνίγουν, παραταύτα το κράτος μας απειλεί πως αν δεν δώσουμε κι άλλα, θα μας πάρει σπίτια, μαγαζιά, κινητά και ακίνητα.
Τι θα πράξετε για εμάς..?
Πως θα μας βοηθήσετε..?

Ανώνυμος είπε...

πανο πολυ υποπτο σε κοβω ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο μαλον σε κοβω αργοτερα για αναποδη κολοτουμπα να κανεις οπως ο καρατζαφερακος δεν πατε σε κανενα τσιρκο ολοι σασ λεω εγω

Ανώνυμος είπε...

αν διαβάσετε λίγο την ιδρυτική διακύρηξη του κόμματος, πολλά από αυτά που ρωτάτε παραπάνω (λαθρομετανάστες, βουλευτική ασυλία κλπ) θα απαντηθούν!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα μια σαφή απάντηση στα εξης

1) Τι προτίθεται να κάνει για την απεμπλοκή της ελληνικής Δικαιοσύνης απο τη πολιτική παρέμβαση και με ποιό τρόπο σκοπεύει να της δώσει τη δύναμη που χρειάζεται για να απονέμει δικαιοσύνη σε πολιτικά εγκλήματα κατα του λαού που μένουν ατιμώρητα εως σήμερα

2) Συμφωνεί με τη σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του χρέους? Προτίθεται να το κάνει πραγματικότητα εαν είναι στην επόμενη Βουλή?

3) Είχε ταχθεί κατά της εισόδου στην Ευροζώνη στο παρελθόν. Σήμερα που τόσοι οικονομολόγοι θέτουν το εθνικό νόμισμα ως προυπόθεση για την ανάπτυξη ενος χρεοκοπημένου κράτους όπως η Ελλάδα ποιά είναι η θέση του? Ευρώ ή δραχμή?

Ευχαριστώ
Πρίαπος

Ανώνυμος είπε...

-Ποιος πρέπει να κυβερνάει την χώρα?
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
-Η Παναγία και ο Χριστός ποιό ρολο έχει στο κόμμα?
Ψηφοθηρικό?
Βοηθητικό?
Συμβουλευτικό?
Ενεργό?
Το κόμμα πιστεύει και ακολουθεί στην πράξη το νόμο του Θεού ή μόνο κατα τους τύπους?
-Πιστεύεις σε διακριτους ρόλους Εκκλησιάς και κράτους?
_Ο γέρωντας Εφραίμ είναι απατεώνας και εγκληματίας?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ποια η γνώμη σου για την acta καθώς και για τις ΕΟΖ στη Θράκη;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ?
2) ΑΙΓΑΙΟ - ΘΡΑΚΗ - ΣΚΟΠΙΑΝΟ (ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ)
3)ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...???)
4)ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΗΜΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ?
5) ΚΙΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ?
6) ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
7)ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?
8)ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
9) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ?
10) ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

κ. Καμμένε, ποιά είναι η απόψη σας για την Κάρτα του Πολίτη ή Chip RFID;; Διότι η Κάρτα του Πολίτη ή Chip RFID καταργεί την Ελευθερία μας και την Δημοκρατία μας. Ευχαριστω.

reis είπε...

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ,

ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΝΤΗΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟ !

ΜΟΛΙΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ! ΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΛΟΥΜΕ ΣΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

Τα μεταλλεία της Χαλκιδικής που πουλήθηκαν για 11 εκατ. € στην εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός” που ανήκει στην Goldman Sachs, ενώ είχε σχεδιαστεί η παραχώρηση ποσοστού 9% στο Κατάρ έναντι 175 εκατ. €. Μπορούμε με προσφυγές σε δικαστήρια για καταστροφή του περιβαλλοντος να επιστραφούν;

Kritikos είπε...

Απ' ότι έχω καταλάβει η βασική του διαφορά με τον Καζάκη απ' ότι έχω καταλάβει είναι ότι αυτός υποστηρίζει παραμονή στο ευρώ και διαπραγμάτευση για το απεχθές χρέος και όχι μονομερής διαγραφή και έξοδο από ΕΕ και ΕΥΡΩ. Θα μπορούσε να κάνει ένα debate με το ΕΠΑΜ που είναι οι κύριες αντιμνημονιακές δυνάμεις ώστε να μας πείσει ποια απ' τις δύο πλευρές να υποστηρίξουμε σαν εναλλακτική λύση. Στα κανάλια είναι αποκλυσμένοι και οι 2. Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να τους δούμε σε συζήτηση στο διαδύκτιο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Κρητικός! Τείνει να διαμορφωθεί ένας εθνικος διχασμός. Ευρώ η δραχμή? Θα μπορούσε να αντιαρατεθεί με τον κύριο Καζάκη ώστε να μας πείσουν με επιχειρήματα και διάλογο για την μία ή την άλλη προοπτική?

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω 1) ποια είναι η στάση του για το ηλεκρονικό φακέλωμα με την κάρτα του πολίτη, και την κάρτα συλλογής αποδειξεων.2)Ποιά στάση θα πάρει για την ΑΟΖ ακομα και οι τούρκοι απειλούν με casus belli.

Ανώνυμος είπε...

κυριε καμμενο θελω να σας πιστεψω αλλα βοηθηστε με λιγο.αν καταστησουμε το χρεος απεχθες σημαινει οτι δε χρωσταμε τοσα οσα λενε θα καταργησετε τα χαρατσια θα δωσετε πισω καποια χρηματα στους συνταξιουχους θα μπειτε στηλογικη του λαου που υποφερει η θα μας πειτε για το καλο της πατριδας θα πρεπει να πληρωσετε νεους φορους,χαρατσια μεχρι να σας παρουμε και τα σπιτια γιατι δεν μπορειτε να πληρωσετε

salonikios είπε...

k kammene monos dn mporeite vreite koina metopa na so8oume apo auto tn golgo8a pou zoun oloi oi ellines mn koitate ideologies..kai kati akoma tapeinoste ton mpoumpouko pou sas stin leei apo piso..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ 2 ΜΕΓΑΛΟΙ (ΠΑΣΟΚ ΝΔ)?
ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ Η ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ?
ΓΙΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?

Μαγδα είπε...

Θελω να ρωτησετε τον κο Καμμενο τις αποψεις του και τι προτιθεται να κανει σχετικα με :
1-Δανειακη συμβαση.
2-Εξοδος απο την Ευρωζωνη και επιστροφη στο Εθνικο μας νομισμα.
3-Ανεργια.
4-Υγεια-φαρμακα.
5-Παιδεια.
6-Λαθρομεταναστευση.
7-Τιμωρια ΟΛΩΝ οσων ξεπουλησαν και προδωσαν την χωρα μου.
Οι απαντησεις του στα ανωτερω θα κρινουν την αποφαση εμου και της οικογενειας μου αν θα του δωσουμε την ψηφο μας η οχι.
Προτιμουμε να την δωσουμε στον κο Καμμενο και οχι αποχη.
σας ευχαριστω
Μαγδα

Ανώνυμος είπε...

1)Είναι αρκετά επικερδές το επάγγελμα του πολιτικού;
2)Ποια είναι τα κέντρα χρηματοδότησης παραπλάνησης του λαού;
3)Ποιος είναι ο σκοπός σας;
4)Κοιμάστε ήσυχος τα βράδια, και εάν ναι τι χρησιμοποιείτε για αυτό το σκοπό;
5)Πιστεύετε ότι ο άνθρωπος είναι απόγονος του πηθίκου ή χιμπατζή;
6)Τι εγκυήσεις δίνεται στο κόσμο που προτίθεται να σας στυρίξει στους σκοπούς σας;
7)Είστε υπέρ του Ελληνικού πνεύματος, και γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα ο Κος Καμμένος να μας πει με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τις μεθοδεύσεις των μηχανισμών της Νέας Τάξης Πραγμάτων οι οποίοι οδηγούν εμάς τους Έλληνες στην καταστροφή, ώστε να γίνουμε υπάκουοι και να συναινέσουμε στην αποδοχή του ολοκληρωτικού τους καθεστώτος, το οποίο φυσικά ελέγχει απόλυτα τους μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ευρωζώνης. Ως Ορθόδοξοι Έλληνες Χριστιανοί πώς μπορούμε -όντας μάρτυρες των απόψεων των ηγετών της ευρωζώνης για την σύσταση του μηχανισμού Ενιαίας Οικονομικής διακυβέρνησης προς το παρόν μέσω του απόλυτου ελέγχου της οικονομικής δραστηριότητας (πχ απαγόρευση μετρητών) και αργότερα της Παγκόσμιας κυβέρνησης- να ελπίζουμε ότι παραμένοντας εντός της Ευρωζώνης θα μπορούμε να ξεφύγουμε από τις μεθοδεύσεις που οι κοινές ευρωπαϊκές συνθήκες ορίζουν (Σένκεν, GATT, Λισαβόνας κλπ) εις βάρος του «Θείου δώρου» του αυτεξουσίου και της ελευθερίας του ανθρώπου.
Επίσης ποια είναι η γνώμη του Κου Καμμένου για τη ηλεκτρονική συνταγογράφηση που βγάζει το ιατρικό ιστορικό των ανθρώπων στο σφυρί, ενώ επιπλέον κάνει χρήση του απαράδεκτου από εμάς τους Χριστιανούς «δυσώνυμου αριθμού της Αποκαλύψεως» κάνοντας χρήση Γραμμωτού κώδικα επάνω στις συνταγές με τη γνωστή κωδικοποίηση ΕΑΝ 13 !...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα όσον αφορά το θέμα με τον Καζάκη...
Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές και είναι σεβαστές.
Δεν έχετε την δυνατότητα να αφήσετε αυτές τις όποιες διαφορές και να κάνετε ένα μέτωπο αντιμετώπισης αυτού που γίνετε στην χώρα?
Αφήστε τις μικροδιαφορές γιατί το πιο σημαντικό είναι να σωθούμε, μετά θα μπορείτε να βρείτε άκρη.

Ανώνυμος είπε...

κ΄ πανο καμμενο η ζακυνθος σας περιμενη. και αν θελετε να καταφερεται κατι απο ολοι την προσπαθεια σας μεχρι τωρα σταματηστε να λετε οτι εισαι δεξιος η αριστερος η οτιδηποτε αλλο. τα κομματα της βουλης ειναι να διαχωριζουν τους ανθρωπους γιαυτο λεμε αριστερα κ δεξια και ουτο καθε ξης μαλακιες αφτα τωρα δεν περνανε στην νεολαια του 70/80 μεχρι 2000+ για να ενωσης τους ανθρωπους πρεπει να υπαρχει ομονοια διλαδι κυκλος.δε ξεκινας να φτιαξεις ενα σπιτι απο τα κεραμιδια ξεκινας απο τη βαση. γιαυτο κ πανο καμμενο αλλαξτε μεχρι και τα κουστουμια που φορατε καλητερα απλος και ωραιος παρα με κουστουμια σαν τα αλους κοπριτες πολιτικοι με εκτιμηση ΜΔ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
θα ήθελα να μας απαντήσει ο κ. Καμμένος
σε περίπτωση μη εκλογής αυτοδύναμης της ΝΔ
αν θα συνεργαζόταν μαζί της,
ή τι ακριβώς προτείνει για τη διακυβέρνηση της
χώρας αφού προφανώς και το κόμμα του δεν θα είναι αυτοδύναμο να κυβερνήσει. ¨Εχει κυβερνητική πρόταση?
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έρθει σε διαδυκτιακό ή αλλου μέσου διάλογο με πρόσωπα που διαφωνούν με την ρητορική του. Συγκεκριμένα έχω ακούσει στο ραδιόφωνο τον κάλεσε σε δημόσιο διάλογο ο ¨Αδωνις Γεωργιάδης, θα πάει? Ναι ή όχι και γιατί.

ΜΑΚΕΔΟΝ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΩΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ FACEBOOK ΣΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΈΡΑ, 5 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012
Πάνος Καμμένος στο anti-ntp.net Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας εδώ.
Τις επόμενες 2 μέρες θα μας παραχωρήσει συνέντευξη ο Π.Καμμένος, για όλους και για όλα.Είναι ευκαιρία λοιπόν να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας εδώ, ώστε να του τις μεταφέρουμε.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ...
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΑΓΟΣ;
'Η ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Π. Καμμένε έχετε σπουδάσει? Και αν ναι που και τι?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ρωτήσω ποια η θέση του για τους λαθρομετανάστες και γιατί παλαιότερα είχε υπογράψει το Δουβλίνο 2

Ανώνυμος είπε...

ψηφίσει sorry

Ανώνυμος είπε...

απλα επειδη ορισμενοι σκιζουν τα ιματια τους εδω μεσα και βαζουν link στο youtube να υπενθυμισω οτι ο κ.Καμμενος δεν ψηφισε το μεσοπροθεσμο και το δευτερο μνημονιο.το ΠΡΩΤΟ μνημονιο το ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ!επισης τοσα χρονια στους κομματικους μηχανισμους απο φοιτητης τωρα εμαθε πως λειτουργουν τα κομματα και οι ηγεσιες?τωρα ενοχληθηκε απο το 'συστημα'?η απλα ειχε βαλει τα ορια του μεσα σε αυτο και μολις ξεπεραστηκαν καποια ορια αποφασισε να μην ακολουθησει?η κατι ακομα χειροτερο εκμεταλευεται την αγανακτηση παιρνοντας δηθεν το μερος του λαου κι αφου κερδισει ψηφους μετα αλλαξουν ολα?ποσες πιθανοτητες πιστευε
τε οτι υπαρχουν ενας ανθρωπος σε αυτη την ηλικια μερος του σαπιου πολιτικου σκηνικου να αλλαξει πεποιθηση τωρα?

Ο ΠΟΝΤΙΟΣ είπε...

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΗΟΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΩ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚΟΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

TI ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΥΠΟΙΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

1)ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΤΟ ΝΑΔΗΡ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΕΔ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
2) ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ, Π,

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΕΖ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

για να επιτευχθουν οι στοχοι τησ εθνικησ ανεξαρτησιασ θα πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχουν συμμαχιεσ με αλλεσ αντιμνημονιακεσ δυναμεισ.
οι μνημονιακοι θα ενωθουν και θα προσπαθησουν να διασπασουν τυχον πατριωτικεσ προσπαθειεσ.Για αυτο ειναι αναγκαιεσ οι συμμαχιεσ σε αυτα που ενωνουν,για τα υπολοιπα μπορει να αποφασιζει ο λαοσ με δημοψηφισματα. ποια η γνωμη σασ.

Ανώνυμος είπε...

πιστευω πωσ θα πρεπει να υπαρξει παραδειγματικη τιμωρια ολων οσων συμμετειχαν στο μνημονιο,θα πρεπει να δικαστουν και να καταδικαστουν.ετσι και το χρεοσ που μασ φορτωσαν θα καταστει απεχθεσ και παρανομο ,τι λετε εσεισ? /

Ανώνυμος είπε...

αν τελικα η γερμανια δεν δεχτει τα περι παρανομου πρωτου μνημονιου αρα και χρεους τοτε τι θα κανει ?
θα μας βγαλει απο την ευρωπη ?
με ποιουσ θα ζητησει συνεργασια?

Ανώνυμος είπε...

Εάν έχει δει τη ταινία "Από τη Ρωσία με αγάπη".

Ανώνυμος είπε...

8 μέρες μετά και ακόμα δεν έχει απάντηση ο καμμένος...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνείς με την αραβική άνοιξη και τα γεγονότα στην Συρία;

Ανώνυμος είπε...

Έχω μερικές απορίες:
-Γιατί ο Καμμένος πήγε αυτοπροσώπως στην κηδεία του υβριστή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, δημάρχου Τήλου Τάσου Αλιφέρη που είχε κάνει τους "γάμους" των ομοφυλοφίλων?
Γνωρίζει να μας πεί ο σούπερ-Ορθόδοξος Ελληναράς, τι λέει η Εκκλησία για όσους σκανδαλίζουν? ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Να μας απαντήσει καθαρά ο κύριος Καμένος για το ελικόπτερο και τη θαλαμηγό "Ηλιοκράτορας". Να μας απαντήσει τι θα κάνει με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ή είχε και εκείνος ανάμειξη? Να μας απαντήσει για τη λαθρομετανάστευση κι αν ο ίδιος έχει στη δούλεψή του υπηρέτες μετανάστες και γιατί δεν έχει 'Ελληνες. Μην το ρωτήσετε για την υπόθεση ΕΛΙΝΤΑ στην οποία κατηγορείτο για κακουργηματική απιστία, αφού η Βουλή (τότε) είχε απορρίψει την άρση ασυλίας του!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μας πει ο κύριος Καμένος για ποιο λόγο μαζεύει ολα τα ''καλα'' παιδιά απο την ΝΔ και τα αλλά κόμματα .

Ανώνυμος είπε...

1)ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕΥΘΕΡΟΣ;2)ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ; 3)ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ, ΠΧ 5ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ;4)ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ;5)ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 50+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ,ΤΑ ΔΙΔΙΑ,ΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΝΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ 67 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάλι μαζεύει τη λέρα των διαγραμμένων της Ν.Δ. και τον κάθε τυχάρπαστο που επί χρόνια έπαιζε με το μέλλον το δικό μας αλλά και των επόμενων γενιών.
Να μπει κόσμος απλός, που ξέρει να υπολογίζει το χρήμα, γιατί προφανώς οι "κύριοι" 'έχασαν την έννοια του € και μπήκαν στα εκατομμύρια...

Αντώνης Ξανθόπουλος είπε...

Εδώ βλέπω ότι όλοι σχεδόν υποβάλουν ερωτήσεις ως ανώνυμοι. Τι φοβόμαστε; Τη σκιά μας πάλι;
Εμένα με λένε Αντώνη Ξανθόπουλο πάντως.
Η ερώτηση που έχω να υποβάλω είναι :
Υπάρχει κάποια ρεαλιστική πρόταση σχετικά με την απαλλαγή της χώρας από το πρόβλημα των λαθρομεταναστών;

Ανώνυμος είπε...

τί πολιτική θα έχετε για την Ελληνική οικογένεια και ειδικά για την πολύτεκνη οικογένεια ; Θεοδόσης Θεοδοσούδης

Ανώνυμος είπε...

ξφξγξ

Ανώνυμος είπε...

θα συν+εργαζόταν με τους"Αντιμνημονιακούς Πολίτες" και τον Νότη Μαριά για την Ελλάδα που χριάζεται τώρα πιο πολύ από ποτέ μια δυνατή αντι-μνμ.φωνή?

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει για τους μασόνους και τις στοες??? Πώς θα αντιμετωπίσει την Νεα Τάξη Πραγμάτων?

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να ρωτήσω τι θα κάνει με το Ταμείοπ Αποκρατικοποιήσεων; Θα το καταργήσει και θα ακυρώσει ΟΛΕΣ τις μεταβιβάσεις κρατικής περιουσίας που έχουν γίνει προς αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ
1)ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
2)ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
3)ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ
ΛΥΤΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Νίκος Μαυρόπουλος είπε...

-Ο Καζακης στο blog ανέφερε καθαρό σχέδιο για τη λειτουργία της αγοράς μετα την "στάση πληρωμής" που θα κυρήξει στους δανειστές.Να μας πει ο Καμμένος, πως θα λειτουργήσει το κράτος το πρώτο εξάμηνο μετά την εκλογή του σε κυβέρνηση?

-Ποσος χρόνος εκτιμά πως θα χρειαστεί για να αποδοθούν οι ευθυνες σε αυτούς που έφταιξαν και να αποδοθεί δικαιοσύνη?

-Με ποιά κόμματα είναι διατεθειμενος να συνεργαστεί μετεκλογικά σε μια πιθανη κυβερνηση?

-Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει γίνει πράξη η πολυσυλλεκτικότητα των στελεχών που υποσχέθηκε?Όχι στο κομμάτι των "ανώνυμων" αλλά των "επώνυμων"...

-Υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης?να μας αναφέρει επιγραμματικά.

-Στο κομμάτι της διαπλοκής των μιντιαρχών τί μπορεί να γίνει?Θα υπάρχει δημοκρατική δίκαια ενημέρωση κάποτε?Τί θα κάνει με τους ανεπάγγελτους μεγαλοεργολάβους των "Μεγκάλων" καναλιών?

-Μπορεί να συνεργαστεί με τον Καζακή?

-Ποια η γνώμη του για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου?

-Θα αναζητήσει "στρατηγικό" σύμμαχο ανάμεσα σε Ευρωπαίους,Ισραήλ,ΗΠΑ,Ρωσία,Κίνα?

-Ποιες οι βασικές θέσεις στα ΕλληνοΤουρκικά?

-Πως θα επιτύχει ανάπτυξη-ανταγωνιστικότητα εντός ευρώ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΑΚΑΙΡΑΙΟΙ,ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΟΒΗΤΟΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ.ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΕΝΗ (ΦΩΣ)!!ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ,ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ,Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,ΜΑΣΟΝΟΙ,Κ.Λ.Π.ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ!!!ΤΟ ΣΜΗΛΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!.

Ανώνυμος είπε...

thelo na rotiso to eksis...an mpori na akolouthisi to paradigma tis islandias gia tin adimetopisi xreous! kai na rotiso kai to eksis europi kai aneksartisia den mpori na gini! den mporoume na exoume ethniki kiarxia me euro! exei tin dinami na mas paris apo tin europi kai na kanoume mia simaxia rossias-kinas outososte na mporesoume na iparxoume kai meta san ethnos?

Ανώνυμος είπε...

Πάνο είσαι η τελευταία μας ελπίδα!!! αν μας πουλήσεις και εσύ μετά θα κάνουμε εμφύλιο για να γλυτώσουμε από εσάς

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ? ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ....ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ?

manos είπε...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 7 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ....ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΗ Η ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...Η ΝΤΟΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΝΟΝΙΑ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΤΩΠΑ 1 ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ 1 ΔΕΞΙΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!!!!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ...ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....ΕΙΔΩΜΕΝ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καμένε,
Συμφωνώ με την κεντρική ιδέα όλων όσων λέτε.
Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να υπάρξει σχέδιο ώστε να ανορθωθεί η χώρα. Αυτό σημαίνει οτι αφού ξεφορτωθούμε τους τοκογλύφους πρέπει να βάλουμε τάξη στο κράτος μας, δηλαδή να υπάρξει μια πολιτική η οποία θα παραβλέπει τα συμφέροντα των συντεχνιών και διάφορων ομάδων πίεσης (ταξιτζήδες κ.λπ.) προς όφελος της Ελλάδας και του κοινωνικού συνόλου.
Σε αυτό νομίζω υστερείται, φταίμε και εμείς για όλα όσα έγιναν τόσο χρόνια, όχι μόνο οι δανειστές.

Ανώνυμος είπε...

σημασια εχει η πατρις και πατρις,σημενη μητηρ,ψυχη,γενημα θρεμα ΘΕΟΥ.αυτο που θελουν να ξεριζοσουν,απο την ΕΛΛΑΔΑ,απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ,ξερουμε πολυ καλα τι θελουν να κανουν,οι ΜΑΣΟΝΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ.η ΕΛΛΑΣ χρειαζεται ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πολιτικους,ομοθρησκους της,με υψηλα ιδανικα,ΕΛΛΑΣ δεν ειναι μονο τα χωματα,ΕΛΛΑΣ ειναι η ψυχες που ζουν σε αυτην,για αυτην!!!για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.!!!στο να μπορουν να εχουν την θρησκεια τους,και την ΠΑΤΡΙΔΑτους.ΑΚΑΙΡΕΗ.απο ολους τους δυναστες των εποχων!!!.πεστε μου κατι ΕΛΛΗΝΕΣ στα τελευταια χρονια ποσα παιχνηδια πολιτικα παιχθηκαν εναντιον μας???και ολοι βγεναν λαδι ,απο τους νομους που ψηφιζαν.η ιδιοι για τους ιδιοους,πιες ρεμουλες να ξεχασω???. θα μου πητε βολεβομασταν και μεις!!!.ας ξεβολευτουμε λοιπον!!!και ας ζητησουμε τα πατερικα μας ΙΔΑΝΙΚΑ,προς οφελος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας,και εμον τον ιδιον.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!,σε ολους τουσ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!χωρις τα προσωπικα συμφεροντα,γιατι αυτο μας κανανε,και μας αποξενοσανε απο τα ιδανικα μας!!!απο την πατριδα μας,εαν αυτο ειναι ΟΡΑΜΑ,για τον ΚΑΜΕΝΟ τοτε εχουμε τις ιδιες αντηληψεις,ας σκεφτουμε συν ελληνες!!!και ας αφησουμε να φαγωνομαστε μεταξη μας,αυτο θελουν,και αυτοι,τους βολεβη αυτο,αυτο θελεται???μονο με ομοψυχια θα φερουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Ο κ Καμμένος ώς προς το θέμα τών συνεργασιών σε κοινά προτάγματα φαίνεται να μήν συμφωνεί όπως ακούστηκε απο τήν πλευρά του ΕΠΑΜ τήν λύση τών κοινών ψηφοδελτίων.Αλλά να εμμένει στήν ένταξη τών υπολοίπων αντιμνημονιακών δυνάμεων μέσα στούς Ανεξάρτητους Έλληνες? Πιστεύει ότι μόνος του μπορεί να τα καταφέρει? Έχει σκοπό να ξανασκεφτεί το συγκεκριμένο θέμα?

Ανώνυμος είπε...

θα μειωθούν οι μισθοί των βουλετων κατά 50% ? θα σταματήσουν τα υπερβολικά προνόμια??

SteFOS είπε...

Ένα "όχι" στο μνημόνιο είναι αρκετό για να βγάλεις την ουρά σου απέξω έχοντας πει τόσα "ναι" σε κυβερνησεις της ΝΔ;
Αν δεν διαγραφόσουν θα έκανες πάλι δικό σου κόμμα;

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΙΣΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ;

Ανώνυμος είπε...

Πάνο η Νέα Τάξη Πραγμάτων την οποία λες ότι πολεμάς δεν είναι κάτι αόριστο. Έχει αφεντικά με τα οποία σκοπεύεις να συνεργαστείς στο θέμα των πετρελαίων. Αυτό είναι αντίφαση. Θέλω και εγώ και πολλοί άλλοι να μάθουμε τις απόψεις σου για τη λειτουργία των μασονικών στοών στην Ελλάδα. Θα τις κλείσεις; Η απάντηση σου αυτή θα ξεκαθαρίσει το γκρίζο σχετικά με το ποιος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΕΞΩ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.

ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 336 από 336   Νεότερο› Νεότερο»