Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ιστορικό γεγονός! Αποχώρησε από την στρατιωτική παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!


Για πρώτη φορά στην ιστορία, αναγκάστηκε σε αποχώρηση από τον χώρο διεξαγωγής της στρατιωτικής παρέλασης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας! Ο Κάρολος Παπούλιας αποχώρησε, όταν χιλιάδες κόσμου απέκλεισαν την λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι οποίοι αποκαλούσαν τον κύριο Παπούλια προδότη. Αυτήν την ώρα κάποια πεζοπόρα τμήματα παρελαύνουν με την εξέδρα των επισήμων να έχει καταληφθεί από τον λαό! Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος...
δήλωσε απογοητευμένος και ντροπιασμένος καθώς ο ίδιος όπως ανέφερε έχει πολεμήσει από τα 15 του για την πατρίδα. Την ίδια ώρα έχουν ματαιωθεί οι παρελάσεις σε πολλές πόλεις, από τις συγκεντρώσεις αγανακτισμένου κόσμου. Σχόλιο της Ελεύθερης Γνώμης Κύριε Παπούλια, τα σημερινά γεγονότα είναι ομολογουμένως πρωτοφανή και σίγουρα συμμεριζόμαστε την έκπληξή σας. Είναι αναμενόμενη άλλωστε. Πότε κύριε Πρόεδρε ήταν η τελευταία που ήρθατε σε επαφή με τον λαό;… Προσέξτε με τον λαό ρωτάμε και όχι με τους αυλοκόλακες, που χρυσοπληρώνονται για να βρίσκονται σε δεξιώσεις σε συγκεντρώσεις σε συνεστιάσεις. Μην προσπαθήσετε να θυμηθείτε σίγουρα έχει περάσει πολύς, διαφορετικά δεν θα σας προκαλούσε καμία εντύπωση το σημερινό γεγονός. Δεν ήταν ένας δύο , αυτοί που σας αποδοκίμαζαν κύριε Πρόεδρε, ήταν χιλιάδες κόσμου αυτοί που στο πρόσωπό σας αποδοκίμαζαν συλλήβδην το πολιτικό κατεστημένο και τη σήψη στην οποία οδήγησε την χώρα τα τελευταία χρόνια. Κύριε Πρόεδρε σήμερα αντιληφθήκατε και εσείς αυτό που γράφουμε εδώ και αρκετούς μήνες. Έχετε χάσει την επαφή με τον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Έλληνας πολίτης κύριε Πρόεδρε έχει χάσει κάθε εργασιακό του δικαίωμα, έχει χάσει τον μισθό του, έχει χάσει την δουλεία του, έχει χάσει την πατρίδα του αναγκαζόμενος να φύγει μετανάστης στο εξωτερικό, έχει χάσει την αξιοπρέπεια του βλέποντας και ακούγοντας να λοιδορείται το όνομα της χώρας από διορισμένους υπαλλήλους της γραφειοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ποιά ήταν η δική σας αντίδραση κύριε Πρόεδρε; Απολύτως καμία, πέρα από τυπικούς λόγους συμπάθειας. Ακόμα και σήμερα σας είδαμε κύριε Πρόεδρε να φτάνετε στον χώρο της παρέλασης μέσα στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο σας με μια απίστευτη συνοδεία και πραγματικά αναρωτιόμαστε, μα καλά δεν μπορείτε να σκεφτείτε, ότι την μετακίνησή σας αυτή την πληρώνει ο ελληνικός λαός που ένα μεγάλο μέρος του δεν έχει σήμερα να φάει; Πώς τον προκαλείτε έτσι; Δυστυχώς κύριε Πρόεδρε ο εγκλεισμός σας στο Προεδρικό Μέγαρο για μεγάλο χρονικό διάστημα σας μετέτρεψε σε αυτό στο οποίο εναντιωνόσασταν στα νιάτα σας, σε βασιλιά που θεωρεί ότι αυτός βρίσκεται εκ φύσεως σε ανώτερη θέση από τον ελληνικό λαό. Για να καταλάβετε όμως την ακόμα χειρότερη θέση στην οποία βρίσκεστε, σας θυμίζουμε ότι ποτέ κανένας βασιλιάς δεν αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παρέλαση. Το ευτύχημα για εσάς είναι ότι ακόμα έχετε χρόνο να κάνετε την μοναδική πράξη, με την οποία θα σώσετε και το κύρος του θεσμού τον οποίο εκπροσωπείται, αλλά και την δική σας υστεροφημία. Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε και αφήστε την Δημοκρατία της οποίας είστε Πρόεδρος ελεύθερη να χαράξει την πορεία της. ΥΓ. Ο γράφων κύριε Πρόεδρε θεωρούσε υψίστη τιμή το ότι παρέλασε ενώπιόν σας στην Τρίπολη το 2005.
http://eleytherignomi.blogspot.com/2011/10/blog-post_28.html
Olympia.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWrH28EpfMc
ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ ΕΣΥ!!!!ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Κ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΗΜΙΤΗ!!ΤΑ 380ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ Κ Α Ν Τ Α Φ Ι ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!!!!ΚΡΕΜΑΛΑ Κ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΡΚΙΖΕ Η ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ to 2005 ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ

"ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ????

ΑΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΕΙ...

http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k

Ανώνυμος είπε...

και τωρα που δεν εγινε οπως επρεπε ο εορτασμος του αγωνα κατα του φασισμου απο το λαο και τις ενοπλες δυναμεις.....καναμε επανασταση.....ισα ισα που τωρα τους δωσαμε και το αλλοθι για να της καταργησουν εντελως και τα επομενα χρονια

χαρες οι συριζαιοι κ ολοι οι αυτοι οι γνωστοι .....παργματικα ελληνες

τωρα δηλαδη αυτοι που μας καταστρεφουν επαθαν κατι κακο ? η μηπως τριβουν τα χερια τους ?

βεβαια εγω που εχω αλλη αποψη τωρα θα γινω πασοκος, προβοκατορας, χρυσαυγιτης κτλπ......

αλωστε η νεα ταξη πραγματων λατρευε τις παρελασεις ανεκαθεν.....κ οι ανθρωποι του συριζα..(αυτοι με το πανο νωρις στη θεσσαλονικη που κλεισαν το δρομο) καμια σχεση με ξενα κεντρα και τον σωρος τον αμερικανοσιωνιστη.....

εγω ειμαι ο κακος ......σημερα εγινε λαικη νικη?

κλαιω για την ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

7,32, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα λέω από το πρωί και με βρίζουν. Χρησιμοποιούν το λαό σαν πιόνια για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Τους δόθηκε το απόλυτο "πάτημα" για να καταργήσουν τις παρελάσεις και τους εορτασμούς των εθνικών επετείων. Χρόνια τους κάθονται στο λαιμό οι παρελάσεις και οι εθνικοί εορτασμοί. Είναι απίστευτο το πώς κατορθώνουν να χειραγωγούν το λαό και αυτός να πιστεύει ότι αντιστέκεται!
Θρηνώ και οδύρομαι...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

μια μονη ερωτηση...
με τοσο κοσμο ο συριζα πως δεν εγινε κυβερνηση
ρε παληκαρια;;;

Υ.Γ. Ισως μετα το σημερινο, ο γερο-προεδρος
της δημοκρατιας (ποιας δημοκρατιας;;;)
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΑΔΕΡΦΕ 6:03...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ρε 7:56 τη ακυρη ερωτηση ειναι αυτη? σε νηπια μιλας?

ασε η γερμανια στεναχωρεθηκε σημερα.....

Ανώνυμος είπε...

Τι εκπροσωπεί ο κύριος Παππούλιας σήμερα?
-την ανύπαρκτη δημοκρατία?
-όταν παραβιάζεται το σύνταγμα από τα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ βγήκε να μιλήσει?
-Έχει κρυφτεί χωρίς να λέει πολλά για να μην φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση του Γιωργάκη?
-Είναι ΠΑΣΟΚατζής και δεν προκειται να ρίξει το κόμμα του?
-Του έχουν επιβάλει "ανώτερες δυνάμεις" να κάνει την πάπια και να μην παραιτηθεί?
Ε ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είναι και ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ εκπροσωπεί. γιαούρτι, ροχάλα, αυγά, ντομάτα και να πάει από 'κει που ήρθε και αυτός.
(και ξέρουμε από που ήρθε, δεν το ξεχνάμε γιατί έλαβε το ανώτατο αξίωμα)

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
ΕΙΜΑΙ Ο 6:03

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ALTER ?????????

ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΗ Η ΛΕΞΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ???

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...