Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Και κλάμα ο Παπούλιας...



  • Δάκρυσε ο Πρόεδρος των 1.000 ευρώ ημερησίως, ενώ άλλοι Έλληνες ζούνε με 3οο ευρώ μηνιαίως και κάποιοι άλλοι δακρύζουν κοιτώντας τα παιδιά τους στα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα πιάτι φαγητό...
  • Μην δακρύζεις Πρόεδρε. Άρχισε η πληρωμή του γραμματίου δόξας που ζήτησες...
Είδα τον πρόεδρο της δημοκρατίας του Ελλαδιστάν να κλαψουρίζει, γιατί ο λαός αντέδρασε -λέει- και τον γιουχάϊσε.

Πρόεδρα, δεν θέλω να σε.... τρομάξω, αλλά ..λίγα σου έσουραν.

Προδότη σε είπανε; Χμμμ...!!
Πιστεύεις ότι δεν είσαι;
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι διαφυλάττεις το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους;
Είσαι σίγουρος ότι δεν πάτησες τον όρκο σου όπως ο ΓΑΠ και τα συν-αυτώ γοριλάκια;

Μήπως κάνεις πλάτες σε κάποιους και δεν το λές; Γιατί, δεν σε κόβω για κουτό, ώστε να πιστέψω πως δεν το κατάλαβες. Εδώ το κατάλαβα εγώ ο μ@λ@κ@ς που έχω μαύρα μεσάνυχτα απο την πολιτική, και δεν το κατάλαβες εσυ; Δεν με πείθεις.

Δεν μπορεί να αμοίβεσαι εσυ με 350.000 Ευρώ το χρόνο, και κάποιοι συνομήλικοί σου να παίρνουν 350 σύνταξη, που τους την πετσοκόβουν απο πάνω, κι εσυ να μην παίρνεις θέση, να μη βγάζεις άχνα.

"Πολέμησα για την Ελλάδα" είπες.
Αλήθεια, πού πολέμησες Κάρολε; Ιδέα δεν έχω, αν θες μου λές, έτσι για την ιστορία.
Γιατί, επί δικτατορίας, εσυ ήσουν στη Γερμανία, κάνοντας εκπομπές στην ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle.

Κι εγώ Κάρολε πολεμάω για την Ελλάδα αν το πάρουμε έτσι, βολεμένος εδω στον Καναδά, και γράφοντας παπαριές για τους κατακτητές του Δ.Ν.Τ. μέσα στο ιστολόγιό μου, εκ του ασφαλούς, όπως εσυ έκανες κάποτε απο την Κολωνία.
Μήπως πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να γίνω πρόεδρας της δημοκρατίας; Αφού ίδιο πόλεμο κάναμε, τι παραπάνω έκανες εσυ δηλαδή; Δεν κατάλαβα;

Μήπως το ότι ήσουν πρόεδρος στον Εθνικό Γ.Σ., σε κάνει κάτι περισσότερο απο τον ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ; Κι αυτός διετέλλεσε πρόεδρος της Καλαμαριάς. Και μάλιστα έχει πεί και αμέτρητες σοφές αλήθειες, ενώ απο εσένα δεν ακούσαμε γκίχ ως τώρα.

Ο λαός της Θεσσαλονίκης, σου έδειξε ένα δείγμα της αγάπης και της ευγνωμοσύνης του, κι εσυ τον απαξίωσες. Αχάριστε.
Η ουσία του όλου θέματος, έχει ως εξής.
Σε αποκάλεσαν προδότη, γιατί σε θεωρούν προδότη. Αυτό και μόνο, έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις, μήπως και τώρα ακόμη, κάνεις κάτι ηρωϊκό και σε σώσει απο το μένος του λαού, και σε ανεβάσει στην εκτίμησή του.
Μην αγνοείς την οργή του λαού... είναι κραυγή Θεού!

Δεν θα σε κρίνω εγω αν είσαι η όχι προδότης Κάρολε. Έρχονται άλλοι απο πίσω, που θα σε κρίνουν, και εσένα, μαζί με την πλειοψηφία των βουλευτών της Βουλής, απο εποχής Σημίτη και εντεύθεν (μαζί και τον Σημίτη εννοείται), και μαζί και κάποια σιχαμένα παπαγαλάκια των Mintia.
Ειδικά αυτά, θα τα στείλει ο λαός στα Ga-mintia.
Αρκετό κακό έκαναν στην πατρίδα και το λαό της τα μ@λ@κισμέν@.
(Σ.Σ. Δεν μιλάω για τους λίγους τίμιους, αλλά για τα καθίκια με τα κουδούνια, που πληρώνονται αδρά, για να τρομοκρατούν και να αποπροσανατολίζουν το λαό).

Να ξέρετε πάντως, πως, όλοι όσοι βρεθούν ένοχοι εθνικής προδοσίας, αυτή τη φορά, θα τους κρεμάσουν. Δεν υπάρχει φυλακή για κανέναν, ούτε θα βρεθεί χώρα που θα μπορέσει τους δώσει άσυλο.

Συνεχίστε και θα με θυμηθείτε την ώρα που θα σας περνούν τη θηλειά στο λαιμό... χαλαρά!!
Πάντως, η όλη κατάσταση, δεν ξέρω αν το πήρες είδηση Κάρολε, είναι τρομακτικά έκρρυθμη.
Ο λαός συσσωρεύει την οργή του, μα όχι για πολύ ακόμη.
Ήδη αυτά που είδες, είναι προπομποί ενός κακού που έρχεται με γρήγορα βήματα πλέον.
Τίποτε δεν σταματάει έναν ταπεινωμένο και στριμωγμένο στα άκρα λαό, ειδικά αν ο λαός αυτός, αποτελείται απο ΕΛΛΗΝΕΣ Κάρολε...!!
Μοιάζει με δυναμίτη με έτοιμο το φυτίλι, και που του λείπει μόνο η σπίθα...
Η ΣΠΙΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ!!!
Από nikos63

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα εκλαψε με αυτο που εγινε,τοτε στο αποσπασμα τί θα κανει;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ.ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Παπουλια.............κανε μας καμια ΠΙΠΑ να στρωσεις........μαλακα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω προβλημα με τον προεδρο της Δημοκρατίας με εσένα εχω ρε χεστη κωλογερε που επρεπε να μείνεις στην θέση σου αλλα αποδειξες οτι δεν είσαι τίποτα αλλο παρα σφετεριστής της εξουσίας.
Αν κατάλαβες καλά χθές αφησες την θέση σου κενή χρειαζόμαστε καινούργιο πρόεδρο της Δημοκρατίας εσύ εισαι ενας χέστης που βρίζει τον Ελληνικό λαό.
Ζητω η 28η Οκτωβρίου
Ζητω η Δημοκρατία
Ζήτω η Ελλαδα μας

κατω ολοι οι προσκυνημένοι
κατω οι δοσίλογους

Ανώνυμος είπε...

μπραβο Νικο63.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ.Α...ΜΗΠΩΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΕΣΤΩ 100 ΕΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ 5 ΕΒΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΒΩ Κ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ?ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΟ ΤΟΥ ΚΛΑΨΙΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Του δίνω το σκατόχαρτο που χρησιμοποίησα ποιο πριν !

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa ασε ρε παπαντζη μεγαλε πολεμιστη παπουλια, που πολεμησες απο τα 15, γι αυτο εχεις 100 να σε φυλανε επειδη εισαι ο παππους του ραμπο, κουβαλησες μια φωρα μπαγιατικες κονσερβες και μουχλιασμενο ψωμι στους ανταρτες και εγινες ο ραμπο
Τι δουλεια εχεις εσυ με το οχι και αν επημενεις να 8ες να εχεις δουλεια μαζι του, αυτο δεν εχει δουλεια με προδωτες

Αυτη η λιναΤΣΑ δεν πρεπει να γλιτωσει αυτην την φορα, ο πρωτερος βιος του ειναι απατες και ψεματα δεν εγινε τωρα ξαφνικα πιπας, για να καταλαβετε τι λινατσα ειναι κοιταξτε ποσο ευκολα λεει οτι πολεμησε ενω λεει ψεματα. Πες ρε λινατσα σε ποιες μαχες ησουν που πολεμησες, ποσους σκοτωσες, και κανενας ουτε που σε εχει ακουσει στην Ηπειρο. Αυτος σε κα8ε εκλογες εταζε στους παντες, 8α σταματησει τα πανοτοκια, 8α βοη8ησει χωρια, κοσμο με προβληματα.... "ακομα και στους γυφτους εταζε" μονο την μανα του δεν ξερω αν ειχε ταξει που8ενα. και παντα ψεμα, αδιαφορος και ψεμα μετα, ας ειναι καλα τα κοροιδα που βρισκονταν να τον ψηφισουν. Γι αυτο εκρινε ο καιρος τωρα πρωτα να εξεφτεληστει, μετα να του αφαιρε8ει ο πλουτως που δεν απεκτησε τιμια, και μετα να κρεμαστει "αν και πρπει να σαπησει στην φυλακη ωστε να μενει σαν απολι8ωμενο παραδειγμα σε οσους 8α λογιστουν να ξαναπροδωσουν"

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ Η κ.ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ;;;;ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ;;;ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ!!!ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΠΑΠΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ!!!ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ...ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ!ΕΞΩ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ !!!

ΛΑΜΟΓΙΑ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,

...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ!

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ?

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ???

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι ψυχή θα παραδώσεις στο Θεό πρόεδρε; Είσαι μεγάλος ανθρωπος και πρέπει να έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου.Τι θα σκεφτείς εκείνη την κορυφαία στιγμή;Αφήνω πίσω μου ένα λαό οικονομικά ευρωστο και αξιοπρεπή ;Φυσικα όχι.η αλήθεια δεν κρύβεται,Θαφήσεις πίσω σου ένα λαό βουτηγμένο στην μιζέρια και ένα κράτος ξεπουλημένο στούς ξένους και γιαυτό θα είσαι συνυπεύθυνος με αυτούς που ασκούν εξουσία τώρα.Αξίζει να σημαδέψει η ιστορία το όνομα σου με αυτό το στίγμα,ξέρεις πιό..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΧΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΙΠΑΝΕ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 154 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.-

Ανώνυμος είπε...

Δεν είδα να δακρύζεις όταν ακούσαμε για τα παιδιά μας που λιποθυμούν στις τάξεις απο τη πείνα!!!!! ΑΧΡΗΣΤΕ! Και σε πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά κάθε μήνα για να περνάς καλά στα γεράματα. Οι αγωνιστές φαίνονται έως τα βαθιά τους γεράματα. Βλέπε Μανώλη Γλέζο για να παραδειγματιστείς.

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΔΙ...τικ ,τοκ..............

Ανώνυμος είπε...

παπουλια,ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΑΥΤΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ(ΓΑΠ,ΤΡΟΙΚΑ,ΕΕ Κ ΣΙΑ).

Ανώνυμος είπε...

..ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Aνεπαρκεστατος, μικροτατος, τιποτενιος, γερμανιφιλος, αλλωστε γερμανιδα γυναικα εχει...
Συμφωνω με τα παραπανω...
Πατριδοκαπηλος του κερατα, τολμαει να πιανει στο στομα του τους παπουδες μας που ορθωσαν αναστημα και αφησαν τα κοκαλα τους στα βουνα της ΠΙΝΔΟΥ...
Οι προσκυνημενοι, οι προδοτες και οι γερμανοτσολιαδες θα λογοδοτησουν!!!
Μεσα σ' ολα μιλησε κι τζεφρυς για το οχι και για εθνικη ανεξαρτησια!!!!!!;;;;;
Και δεν βρεθηκε ουτε ενας δημοσιογραφος να του πεταξει κανενα μικροφωνο στο κεφαλι...
Εδω και οι φαλακροι εβγαλαν μαλλια στο κεφαλι μετα απ' αυτο που ακουσαν!!!
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καποτε πολεμησε για την Ελλαδα.
Τωρα πολεμαει την Ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με το Γιαννόπουλο το συγχωρεμένο πολέμησε κι αυτός μέσα απ την ασφάλεια του σπιτιού του...........Όλοι αντάρτες ήταν ρε παιδιά για να παίρνουν τη σύνταξη Εθνικης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που επινόησε ο Α,Παπανδρέου και την οποία παίρνει και η κουτσή Μαρία πολέμησε δεν πολέμησε................Τέτοιοι είναι όλοι...........ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!Αλλά δεν ξέρω που και τι πολέμησαν.............Μάλλον πολεμούν τον Ελληνικό λαό........................

Ανώνυμος είπε...

ο προεδρος απεδειξε μα τις γηλωσεις του οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ....

Μάχη του Βραχωρίου
Από τη Βικιπαίδεια

Περί τα τέλη Μαΐου 1821 μόλις συναθροίστηκαν στρατιωτικά σώματα Ελλήνων γύρω από το Βραχώρι, πολιορκώντας το στενά. Αρχηγοί ήταν ο Δ. Μακρής από την επαρχία Ζυγού, έχοντας περίπου 700, ο Σιαδήμας από το Απόκουρο με 500, ο Θεόδωρος Γρίβας με 200 από την Ακαρνανία, ο Αλέξανδρος Βλαχόπουλος, ο Τζιόγκας με 500 Ακαρνάνες και Βλάχους, ο Ν. Κακαρής Σουλιώτης με 150 Ηπειρώτες και άλλοι διάφοροι. Οι Τούρκοι της πόλης με δύο Δερβεναγάδες Αλβανούς, τον -Ταχήρ Παπούλια- και Νούρκα Ζέβρανη ήταν περίπου χίλιοι. Οι Έλληνες άρχισαν πρώτοι τον πόλεμο και ανάγκασαν τους Τούρκους να αποσυρθούν μέσα στον Πύργο και στα οχυρά σπίτια. Η μάχη διήρκεσε δέκα ημέρες με καθημερινούς ακροβολισμούς και από τις δύο μεριές. Στο μεταξύ, ο Νούρκας Σέβρανης νύχτα απόδρασε μαζί με τους Αλβανούς του και αναχώρησε με κατεύθυνση την Θεσσαλία διαμέσου της Ευρυτανίας. Οι υπόλοιποι Οθωμανοί όμως αναγκάστηκαν να παραδοθούν, γιατί τους τέλειωσαν οι ζωοτροφές. Έτσι έπεσε το περίφημο Βραχώρι, η πρωτεύουσα της ηγεμονίας των υπό των Οθωμανών ονομαζόμενης Κάρλελη.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ.

........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΚΑΡΟΛΟ , ΚΑΡΙΟΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΕ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΙΚΑΡΙΟΛΟ...

........ΕΥΖΩΝ........

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σου ειπε ρε ορνιο οτι επειδή πολέμησες για την Ελλαδα εχεις το ελεύθερο να κανεις τα στραβά ματια στην προδοσία της παρεα σου.Και ποιος σου ειπε ρε λαμογιο οτι αν ενας πολεμήσει για την πατριδα του μια φορα δεν ειναι υποχρεωμένος να πολεμάει παντα για αυτην.
Αν ηταν ολοι σαν και εσενα ακομη θα μιλαγαμε μογγολικά βλάκα.
θα τρίζουν τα κοκαλα των προγόνων μας με σας.
ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 84 Η΄87. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΠΟΙΟΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Κριτής για όλους σας είναι ο λαός. Αυτός σας ανεβάζει και κατεβάζει. Μια φορά να κάνατε κάτι σωστό και διαρκείας για αυτόν τον έρμο λαό που χρόνια τώρα καταθέτει το αίμα και τον ιδρώτα του. Σε αυτή τη χώρα,ο λαός υπάρχει για να πληρώνει καί η κάστα για να απολαμβάνει. Φτάνει πια, η δουλεία υποτίθεται καταργήθηκε αλλά τελικώς μάλλον μεταμφιέστηκε. Το ήπιατε πια το αίμαι του λαού. Φτάνει, φτάνει κουφάλες. Βαμπίρ της δημοκρατίας, της πόρνης που εφήυρατε για να κατασπαρέξετε ότι ανήκει στο λαό. Σε ποιά δημοκρατία ακούστηκε να υπάρχει βουλευτική ασυλία; Μόνο σε κάτι εμιράτα και αυτό με κάθε επιφύλαξη. Αλλά όταν θα θεσπιστεί, ο ακρωτηριασμός σε κάθε κλέφτη τότε ίσως στρώσει το τομάρι του καθενός από όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

6:55 μ.μ. Τα πες ολα, αν ο κα8ε παπουλιας ειχε εστω ρηξει 1 τουφεκια στην ζωη του 8α μας ζαλιζε τα @@ σε ολα τα καναλια. απλως ολοι οι καμμενοι σαν τον γιαννοπουλο εχουν μηνει σε εκεινο το παλιο "στην Ελλαδα εισε οτι δηλωσεις"

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ....ΚΛΑΙΕΙ....ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ...ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

απιστευτος να τον πρσλαβουν αμεσως σε ενα τουρκικο εργο στο εζελ θα ηταν καλος.ουστ προδοτες δεν περνουν τα κλαματα σε μας τους ελληνες προδοτες ξυπνησαμε.ασχετο μακρια απο την φοροκαρτα και καρτα του πολιτη ολοι οχι να πουμε στην νεα ταξη πραγματων-μασονων

Ανώνυμος είπε...

PAPOULIA ANTE KAI GAMISOU KAI ESY KAI PARAITISOU!

Ανώνυμος είπε...

Τις 2 κορες του Παπουλια,απο την Γερμανιδα γυναικα του,τις εχει παντρεψει με τουρκους αξιωματικους!!!!!Οι δε εγγονες του,μιλανε γερμανικα και .....τουρκικα!!!!!!

Dytikosmakedon είπε...

Ποιό Μανώλη Γλέζο ρε 5:30;Που κατέβασε τη σημαία βραδυάτικα;Ποιά σημαία κυματίζει βραδυάτικα;Ή που θέλει να λήξει το θέμα της Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων;Έγιναν ολοι ήρωες σε μια νύχτα και εμείς είμαστε πάντα οι μλκς νεοέλληνες.