Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το Βατικανό ετοιμάζει διάσκεψη σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων



Anti-ntp:Blue Beam Project στα σκαριά...
Το Βατικανό μας προετοιμάζει τώρα για το ‘μεγάλο μήνυμα’ που η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η NASA σχεδιάζουν να ανακοινώσουν σύντομα... Σε αναμονή για τη δημοσιοποίηση σύντομα, όλο και πιο συγκλονιστικών νέων που θα κυκλοφορήσουν σιγά - σιγά.
Ο πατέρας Jonathan Morris, καθολικός ιερέας από.... τη Νέα Υόρκη και ανταποκριτής για τοFox News Channel, ήταν ο πρώτος που ανέφερε για αυτό το επίσημο συνέδριο το οποίο έχει οριστεί να διοργανωθεί σύντομα (η ακριβής ημερομηνία δεν είναι ακόμη γνωστή) και τα αποτελέσματά του θα δοθούν στο κοινό.

Το 2008, ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού στη Ρώμη, Χοσέ Γκαμπριέλ Φούνες, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βατικανού «L'Osservatore Romano», ότι “η απεραντοσύνη του σύμπαντος επιτρέπει την ύπαρξη και άλλων μορφών ζωής – ακόμη και έξυπνων - εκτός του πλανήτη Γη” και ότι “η ύπαρξη εξωγήινων ουσιαστικά δεν έρχεται σε αντίθεση με την πίστη στο Θεό, διότι και αυτοί θα αποτελούν δημιουργήματά του”, ενώ υπογράμμισε, ότι με το αρνούμαστε την ύπαρξη εξωγήινων «θέτουμε περιορισμούς» στην δημιουργική ελευθερία του Θεού (!!!)
Ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι «ο Άγιος Φραγκίσκος είχε μιλήσει στο κήρυγμά του για τοναδερφό Ήλιο και την αδερφή Σελήνη. Γιατί λοιπόν δεν εξετάζουμε κι εμείς το ενδεχόμενο να αναφερθούμε αδερφικά στον αδερφό Ε.Τ ;».
Δες το πλήρες το άρθρο: Βατικανό καλεί UFO!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

UFO ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 300 ΕΧΟΥΜΕ.
ΤΙ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!!

Σαλονικιος είπε...

Χαχαχααααααααααα καλοοοοοοοοοο!!

Ανώνυμος είπε...

"Ἔσετ᾿ ἦμαρ ὅτε Φοῖβος πάλιν ἐλεύσεται, καὶ ἐς ἀεὶ ἔσεται..."

Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών;;;

Ανώνυμος είπε...

3.32' μην απελπίζεσαι. Θα το κοιτάξουμε το προβλημα σου.
Αν ειναι στην αρχή, θα το προλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

kita na dis proodeftika miala mesa stis eklisies,tin iparxi kai allon morfon zois tin pistewa otan imoun 13 prin 30 xronia ,gia na do poso tha perimeno gia ta alla pistewo mou .

Ανώνυμος είπε...

Πέραν του μεγίστου της ανικανότητας ή σιωνισμού ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο που τους δέρνει,είναι εγωιστικό να πιστεύουμε ότι,ανάμεσα στο τεράστιο σύμπαν,ζωή υπάρχει μόνο στον δικό μας πλανήτη.
Δεν νομίζετε?

Ανώνυμος είπε...

βλακειες των σιωνιστων. απλα ετοιμαζονται σε λιγο καιρο να εμφανισουν την δηθεν απειλη που θα δεχτουμε απο τους εξωγηινους και θα καταφερουν να φερουν αναταραχη στον κοσμο με λειζερ blue beam που θα δημιουργουν στον ουρανο εικονες και ολογραμματα...ετσι ωστε να πεισουν τον κοσμο πως μονο μια θρησκεια η μια κυβερνηση μπορει να πολεμισει τους εξωγηινους.... χαζομαρες...

Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ..ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΟΣΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ..ΓΙΑΥΤΟ Κ ΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΔΙΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΘΕΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

10:50 έχεις απόλυτο δίκιο. Η άποψη σου βγάζει νόημα. Ένα τεράστιο laser σαν αυτό στην ταινία του Austin powers θα καταστρέψη τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

φαεθοντα?

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουνε τα UFO για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν επιτέλους πραγματικά με κάποιον!

Ανώνυμος είπε...

Α, ρε θρησκειες και κουραφέξαλα! Τι οπλο κι αυτο κατα του ανθρωπου!
Το κονκλαβιο των παπικων σε μεγαλες φόρμες!
Νεο σεναριο ταινιας τρομου εξυφαινεται σε τρισδιαστατη παγκοσμια οθονη χρώματος ουρανι, με κρυφο φωτισμο λέιζερ και μουσικη υποκρουση μπλακ σαμπαθ.
Πρωταγωνιστουν: στον ρολο του σατανα-εξωγηινου ο παπα-Ρατινγκερ, οι υπολοιποι εξωγηινοι σατανολατρες με στολες γκριζων λυκων και αρκουδων χορευουν τον χορο του Ζαλογγου και ενας-ενας πεφτουν απο το διαστημοπλοιο τους στο κενο μεταξυ ουρανου και γης αφηνοντας απο μια κοκκινη φωτοβολιδα για εφφε. Όλο το φιλοθεάμον κοινο χάσκει εκστασιασμενο απο την υπερπαραγωγη της Σιών Φιλμ και Σια. Η ΝΑΣΑ γινεται υποψηφια για οσκαρ τον προσεχη Μάρτιο!
Αντε, να δουμε πόσο μακρια θα την πάνε την βαλιτσα οι καρδιναλιοι παιδεραστες και αδελφοι μασόνοι της γηραιας Αλβιόνος.

DK είπε...

φόβητρά τε καὶ σημεῖα ἀπ' οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΜΥΝΗΟΥΝ.ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω δεί ό,τι κυκλοφορεί από video στο internet σχετικά με τα δήθεν UFO, εδώ και πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ αξιόπιστη μαρτυρία για UFO παγκοσμίως. Το 90% των video που κυκλοφορούν δε, είναι φτηνά fakes που φτιάχνουν κάτι κομπιουτεράδες όταν βαριώνται και θέλουν να σπάσουν πλάκα με τους αφελείς...