Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πότε θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και το λαό το ΕΛΙΑΜΕΠ, για τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ;


Aπό το "thepressproject"
H αμερικανική πρεσβεία ζητούσε την προστασία της ανωνυμίας των αντιπροέδρων του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνου Βερέμη και Θεόδωρου Κουλουμπή, για τις πληροφορίες και εκτιμήσεις που έκαναν σχετικά με την αποτυχία ιδιωτικοποιήσης των πανεπιστημίων.
Η πρεσβεία χαρακτήριζε την...
ιδιωτικοποιήση ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας για τα αμερικανικά συμφέροντα. http://bit.ly/o7p03X
 "...Ωστόσο εγω θα επιμένω να λέω
την ελεφθερία ελεφθερία
το φόνο φόνοτην ενοχη ενοχη
μ' ένα πείσμα τρελου που σκαλίζει
στον τοίχο τ' όνομά-του με τα νύχια" "σχεδόν μηδίζοντες" λεύκιος ζαφειρίου - Κύπρος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ας τα δουν τα κοιμισμενα προβατα των μαντριων.Που πιστεψαν οτι το νομοσχεδιο το στηριξαν ΟΛΟΙ για το καλο των σχολειων μας.
Λοιπον προβατα για να μην σας ξανα παραμυθιασουν(εκτος και αν θελετε)να εχετε παντα στο νου σας οτι χωρις την βοηθεια ΟΛΩΝ των μαντριων δεν θα μπορουσαν ποτε να φερουν την πατριδα σε τετοια ξεφτιλισμενη κατασταση και με εμας πεινασμενους και φοβησμενους.
Οι αριστεροι λενε οχι,ετσι για τα ματια που λενε,για να υπαρχει και αντιλογος.Αλλιως τι δημοκρατια θα ειχαμε αν ολοι υπακουαν στις εντολες και ελεγαν μονοκουκι ναι η οχι. Οπως ειδατε κανεις και ποτε δεν μας ειπε οτι πηγαινουμε ολοταχως στο γκρεμο.
Τωρα που πεσαμε στο λακο με τα φιδια,πρεπει ολοι ενωμενοι να τους τραβηξουμε μεσα αυτους και πατωντας ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,εμεις να βγουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως στο ΕΛΙΑΜΕΠ ηταν και ενας πρωην αρχηγος αεροποριας. Κατλαβατε γιατι ισχυει η φρασις του Κικερωνος: Μια κοινωνια αντεχει τους ηλιθιους (πχ ΓΑΠ), αντεχει ακομα και τους φιλοδοξους (πχ Λοβερδος), αλλα δεν ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!!

ΑΖ