Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ταξί με ... σημαία Ισραήλ, στην Κρήτη.


Πριν καν φτάσει το νομοσχέδιο για τα ταξί στη Βουλή, στην Κρήτη φαίνεται πως έχουν φτάσει ήδη οι πρώτες μεγάλες εταιρείες.
Αυτό που ο κλάδος φοβόταν από την αρχή, την είσοδο δηλαδή μεγάλων επιχειρηματιών στον κλάδο, μοιάζει τώρα περισσότερο κοντά από ποτέ κι ....

αναμένεται να δημιουργήσει τεράστιες ανατροπές στο χώρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφήμεριδας «Πατρίς», μεγάλη εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων που έχει εξειδίκευση και σεθέματα ασφάλειας, ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί σε ολόκληρη την Κρήτη. 
Οι επιτελείς της εταιρείας, φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις στο νησί, διερευνώντας το ποιες περιοχές μπορούν να έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με άλλες. 

Η στρατηγική της εταιρείας βέβαια, μοιάζει να είναι ιδιαίτερα επιθετική, αφού όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για έκδοση αδειών και στους τέσσερις νομούς του νησιού.
Εντονότερες φαίνονται βέβαια να είναι οι ενεργοποιήσεις των εκπροσώπων της εταιρείες στις τουριστικές περιοχές της Κρήτης, όπου ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Εφόσον η πληροφορία τελικά επαληθευτεί, αναμένεται να δημιουργηθούν τεράστιες ανακατατάξεις στον κλάδο και να ανοίξει ο «ασκός του Αιούλου» σε μια κυβερνητική επιλογή που έχει αποτελέσει κόκκινο πανί για έναν ολόκληρο κλάδο.
Ήδη οι ιδιοκτήτες ταξί εκφράζουν την εντονότατη ανησυχία τους για τη βιωσιμότητα του κλάδου, εφόσον στο χώρο εισέλθουν νέες εταιρείες, υποστηρίζοντας πως αν κάτι τέτοιο ισχύσει οι παλιοί ιδιοκτήτες δε θα μπορέσουν να επιβιώσουν περισσότερο από ένα χρόνο.
Όλοι μεταξύ τους συζητούν το ενδεχόμενο εισόδου μεγάλων εταιρειών, αλλά κανένας προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει στο μυαλό του πως οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και μάλιστα με διάθεση έντονα επιθετική.
ΠΑΤΡΙΣ - Γιάννης Ζωράκης
http://iraklioradio.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Της πουτάνας θα γίνει .
Εδώ δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας ,γεμίσαμε λαθρομετανάστες που όχι μόνο την τσέπη αλλά την ζωή σου πρωτίστως απειλούν . Τώρα πλάκωσαν και οι εβραίοι να κτυπήσουν εκεί όπου υπάρχει ψητό. Και θα μείνει ο Έλληνας να λιώνει από την ανεργία και την πείνα σαν την κατοχή. ΔΕΝ γίνονται αυτά , θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ,δεν μπορούμε να ζούμε κάθε 50 χρόνια μια κατοχή.
Πιστεύω ότι τουρκία - ισραήλ παίζουν παιχνίδι με στόχο Ελλάδα και Κύπρο. Οι κινήσεις παπανδρέου με μνημόνιο για να μείνει η Ελλάδα χωρίς λεφτά δηλ. να μην μπορεί καν να κινήσει στρατό είναι μέσα στο σχέδιο. Ο Παπανδρέου έχει αποστολή να διαλύσει την Ελλάδα και μετά από συνεννόηση με Ερντογαν και Νετανιάχου άρχισε η ιστροία με Γάζες και Παλαιστινίους.
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ με το παιχνίδι τους . Η τουρκία φτιάχτηκε από τους εβραίους και ο εβραίος ποτέ δεν θα θέλει τον Έλληνα .

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

και μάλιστα το εβραϊκό λόμπι δημιούργησε το σχέδιο Ανάν εποφθαλμιώντας στην ενίσχυση και επικράτηση των τουρκομογγόλων στο νησί. Ο Παπαδόπουλος αντιστάθηκε και το έφαγαν.
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ και μην τους εμπιστεύεστε .

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://eastlarissarotaryclub.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

εβραίοι θα είναι οι οδηγοί ? θα είναι σαν πράκτορες ντυμένοι ταξιτζήδες. Όλη μοσάντ θα κουβαληθεί να δουλεύει στα ταξί ...

Ανώνυμος είπε...

11:28 δεν γαμιούνται οι κωλομασόνοι οι ροταριανοί !!! τι περίμενες στη Λάρισα. Οι εβραίοι μέχρι και μνημείο έχουν στείσει...

Ανώνυμος είπε...

10:35, έχω τήν διαίσθηση ότι έχεις δίκιο. Μακάρι νά διαψευστώ

Ανώνυμος είπε...

Γαμω και τους εβραιους και τους τουρκους....