Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνδυνος σε Θράκη – Δωδεκάνησα


Πριν λίγο: O Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Εμείς προστατεύουμε τα συμφέροντά μας με το ατσάλι!
Γράφει ο Λουκάς Δ. Συμπεράς
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν του Ισραήλ θεωρείται από εκείνους που συχνά χαρακτηρίζονται και ως εθνικιστές. Οι απόψεις του είναι περίπου πάντα ακραίες, ενώ δεν
είναι και λίγες οι φορές που έχει έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τη κυβέρνηση Νετανιάχου, που σημειωτέον είναι υπουργός της. Ο Αβίγκντορ Λίμπερμαν ήταν εξαρχής η αντίθετη άποψη του επίσης Ισραηλινού υπουργού Άμυνας, Εχούντ Μπαράκ. Κοινώς, ο μεν Λίμπερμαν ήταν ανέκαθεν εναντίον των Τούρκων, ενώ ο δε Μπαράκ υπέρ, που ηγείται και του φιλο-τουρκικού λόμπι που υπάρχει στο Ισραήλ.

Καλώς η κακώς η ρουλέτα έδειξε …κόκκινο και όσοι πόνταραν σε αυτό κερδίζουν. Όσοι στο μαύρο απλά …κλαίνε τα λεφτά τους! Είναι θέμα χρόνου πια να αλλάξει και η άποψη του όποιου Εχούντ Μπαράκ στο εσωτερικό του Ισραήλ και να φτάσει στα άκρα η κατάσταση μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ.

Η ανικανότητα και ο οικονομικός μαρασμός των ΗΠΑ είναι η κυριότερη αιτία της διαμάχης μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ.

Σε καμία περίπτωση οι δύο συγκεκριμένες χώρες (Τουρκία & Ισραήλ) δεν θα είχαν τη συγκεκριμένη διάθεση, ή εναλλακτικά …ξεσαλώσει αν το μεγάλο αφεντικό, οι ΗΠΑ, είχαν το τρόπο να τις χαληναγωγήσουν. Συζητούμε πάντα και ας μην το ξεχνάμε για δύο περίπου ίδιες χώρες. Χώρες γκάνγκστερ. Ότι έχει κάνει η μία περίπου τα ίδια έχει κάνει και η άλλη…

Η ιστορία έχει καταγράψει άπειρα παρόμοια παραδείγματα. Έρχεται “καταιγίδα” μεταξύ δύο “τρελών” και θα είμαστε στη μέση. Και εμείς και η Κύπρος. Από εδώ και πέρα χρειάζεται σύνεση και εξυπνάδα.

Η κοινή γνώμη παίζει σπουδαίο ρόλο στο παράγοντα “επιχείρηση” και πολύ εύκολα “παραμυθιάζεται”. Ο πολύς και δήθεν αξίολογος τουρκικός στρατός όταν θα δει πως οι Ισραηλινοί δεν έχουν τη λογική …Σημίτη και Πάγκαλου (ΙΜΙΑ), πολύ απλά για να γλυτώσουν δεν αποκλείεται να επικεντρωθούν σε θερμά και όχι μόνο επεισόδια στη ΘΡΑΚΗ και ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ώστε να σώσουν αφενός το δικό τους τομάρι και αφετέρου να κερδίσουν κάτι που εδώ και πολλά χρόνια ονειρεύονται.

Υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ να γίνουμε ο …σάκος του μποξ! Ωστόσο είμαι πεπεισμένος πως έχουν γνώση οι φύλακες!

Αν ρωτήσουμε τον Α/ΓΕΣ μετά από μια δεκαετία γιατί έφτιαξε τη τάφρο στον Έβρο ίσως να μας απαντήσει πως καταβάθος δεν συμφωνούσα, (γιατί δυσχαιρένει τη προέλαση – υπάρχει και αυτή) ωστόσο στη παρούσα φάση δεν γίνοταν και αλλιώς…
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω βλεπω οτι την τουρκια την τρωει κολος της, οι πολιτικοι τους και η πολιτικη που ακολουθει ερμαφροδιτη ειναι και αλλαζει απο τ μια στιγμη στην αλλη,εβλεπα στο ντιφενς οτι απο τη μια κυνηγαει στο ιρακ τους κουρδους μαζι με το ιραν και απο την αλλη κρεμαει(δινει)το ιραν
ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΙΡΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_870.html

Ανώνυμος είπε...

Trelares eiste eseis kai i kivernisi sas, asxetoi.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συζητούμε πάντα και ας μην το ξεχνάμε για δύο περίπου ίδιες χώρες. Χώρες γκάνγκστερ. Ότι έχει κάνει η μία περίπου τα ίδια έχει κάνει και η άλλη…

ti grafetai ???poia genoktonia exei kanei to israel??oi evreoi exoun dextei pogrom apo tsaro, europeous, katholiki ekklisia, nazi..oi tourkoi exoun sfaxei armenious, pontious, kourdous ..gia poia koina milatai????
psema kai provokatsia ton arabon anametadidetai..mousoulmanoi eisaste???
an den ypirxe to israel kseretai pou tha itan oi mousoulmanoi?? ena euxaristo tha eprepe na letai

Ανώνυμος είπε...

@5.06
ΕΒΡΑΙΟΣ ε???Μην συνεχίζεις..σε κατάλαβα από την φωνή!!!Τα ίδια έχετε κάνει και εσείς αλλά με πολύ πιο υποχθόνιο και ύπουλο τρόπο(όπως πάντα)!!

Ανώνυμος είπε...

5 Σεπτεμβρίου 2011 5:06 μ.μ.

Εδώ τι κάνεις τώρα!
Ρουφιανεύεις;;;;
Εδώ χορεύουμε Tsamika και εσυ θέλεις να παίξουμε hora...
Δηλαδή σε ένα site αντινεοταξίτικο θεωρητικά εσύ τι κάνεις;;;
Παίρνεις ματι;
Αυνανίζεσε;
Τι κάνεις;;;;
Αληθεια, πες μας!

Εγώ θα απαντήσω στο ερώτημά σου "an den ypirxe to israel kseretai pou tha itan oi mousoulmanoi??"

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!
ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (Κάποια φιλή από Χ...) και έχει έρθει να σας επιβάλλει εξ' ανατολών τον Βάαλ...-Θυμάσε;;;-Γνωρίζεις;;;- ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΡΦΩΣΑΜΕ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ - ΝΑΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...) ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ---ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ---ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΙΣΡΑΗΛ!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

«Χριστός Θεός ἐμός ἐστίν, ὅς ἐν ξύλω ἐτανύθη, ὄς θάνεν· ὅς ἐκ τάφου εἰς πόλον ὦρτο»

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ:

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σε ένα site αντινεοταξίτικο θεωρητικά εσύ τι κάνεις;;;

signomi den iksera oti antitaksiko site simenei leme psemata .....den tha ksanampo euxaristo gia tin pliroforia....