Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Επί ποδός πολέμου το Ισραήλ


Διέκοψαν τη ροή προγραμμάτων τους όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Η είδηση – σοκ που μεταδίδουν αφορά την τουρκική ναυτική δύναμη που βγήκε στην ανατολική Μεσόγειο.
Επί ποδός πολέμου βρίσκεται σήμερα (απόγευμα της Τρίτης 6/9/2011) το Ισραήλ. Τρεις τορπιλάκατοι, ένα πυρηνικό υποβρύχιο
και δύο αντιτορπιλικά του Ισραήλ έχουν ξεκινήσει αυτή τη στιγμή από Χάιφα, προκειμένου να τοποθετηθούν στην περιοχή που αναμένεται να καταλήξουν και τα τουρκικά πολεμικά πλοία.

Ο Ραμίς, του Εβραϊκού λόμπι της Αυστραλίας, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις στις 2 τα ξημερώματα (7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) στις οποίες καταδίκαζε την προκλητικότητα της Άγκυρας και ήταν απολύτως σαφής πως δικαιολογείται το Τελ Αβίβ να πλήξει καίρια οποιονδήποτε προσπαθεί να μειώσει τα συμφέροντα του Ισραηλινού λαού.

Σε δηλώσεις του στην Αυστραλιανή τηλεόραση, ο Χένρι Κίσσιντζερ μίλησε για αυτοσυγκράτηση, την ζήτησε και από τις δύο πλευρές, ενώ ταυτόχρονα έκανε έκκληση προς την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες της θάλασσας.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί διεθνώς το γεγονός της πλήρους απουσίας της Ελλάδας… γεγονός το οποίο τονίζεται σε όλα τα δελτία ειδήσεων… Ο χαρακτηρισμός μάλιστα που δόθηκε για την Ελλάδα ήταν πολύ βαρύς «lightning invinsible Greece» (μετάφραση: λάμπω δια της απουσίας μου ή έχω εξαφανιστεί, έχω γίνει αόρατος)!!!

Κωνσταντίνος


ΥΓ: Η θέση του Ελληνικού Επιτελείου του Πενταγώνου
Ελληνικές αεροναυτικές δυνάμεις δεν πρόκειται να αναπτυχθούν στην Ανατολική Μεσόγειο. Θα παραμείνουν στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όσο πιο κοντά γίνεται σε χερσαία εδάφη, για την περίπτωση που η Άγκυρα επιχειρήσει κάποιο «απονενοημένο διάβημα» και θελήσει να εξάγει την ένταση στον ελλαδικό χώρο. Ίσως κάποιο υποβρύχιο να αναπτυχθεί ανατολικότερα, αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή, η Κύπρος θα πρέπει να "φροντίσει" μόνη της οτιδήποτε συμβεί...!
Πηγη 

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το Ισραηλ κινιτοποιείται ο στόλος ή για κανά νησάκι του αιγαίου ;

Ανώνυμος είπε...

H Toυρκια ειναι η εμπροσθοφυλακη των σιωνιστων για να εμποδισουν την Κυπρο να γινει μιά ανεξαρτητη και πλουσια χώρα. Φυλανε το πετρελαιο για να το εκμεταλλευτει μονο το Τελ Αβιβ. Ο καυγας για τα συμφεροντα του Ισραήλ δεν θα διαρκεσει πολυ. Γιά χαρη των ραβινων Ελλάς και Κυπρος θυσιάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπλέξουμε σε θερμό επεισόδιο μεταξύ Εβραίων Σιωνιστών και Τούρκων τότε θα είμαστε πολύ μ...
Αδέρφια μην τρώτε κουτόχορτο και οι 2 θέλουν το Εθνικό μας πλούτο
Ένας Αγανακτισμένος Αριστερός

Ανώνυμος είπε...

Βασικα μουφα πρεπει να ειναι η ειδηση...η πηγη ειναι απο αλλο μπλογκ και πουθενα αλλου δεν την εχω δει να κυκλοφορει...

Ανώνυμος είπε...

στο ιντερνετ τελικα,εχει γινει και ο αρμαγεδωνας....αααα ρε τι αναπαραγουν τα μπλογκ,οτι κατσει!οχι μουφα,ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ!

Ανώνυμος είπε...

Σε κανενα μεγαλο ειδησεογραφικο site η καναλι του κοσμου δεν υπαρχει αυτη η ειδηση αυτην την στιγμη....Μηπως ειναι λιγο φουσκα η ειδηση?

Ανώνυμος είπε...

πολλα δεν ειναι ειδηση φιλε 2.01 οταν συμβαινουν,ειδικα αυτο...

Νίκος είπε...

το anti-ntp κάθε μέρα που περνάει χάνει την όποια αξιοπιστία είχε και αρχίζει να γίνεται γραφικό ή και επικίνδυνο
και αυτό γιατί δύο πράγματα βλέπω ώς πιθανά:

1)στο πλαίσιο του εντυπωσιασμού της μάζας τους σερβίρουμε οτιδήποτε και μετά βλέπουμε αν είναι μουφα ή οχι
ή
2)γνωρίζουν εξαρχής την εσφαλμένη πληροφορία, αλλά θέλουν να κάνουν τον κόσμο να μήν εμπιστέυεται τίποτε και κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

οντως καταντησε μαλακια το αντι-ντπ...ηταν το μονο μπλοκ που μου αρεσε να διαβαζω και τωρα το σιχαθηκα με τις παπαριες και χωρις ουσια θεματα που βαζει

BOKOLIS είπε...

gt na pune kati tetio dimosis e???/ dhladh sas eipane pote oti h diavasate oti pame gia foudo? e?? malakies eiste telios gamw

BOKOLIS είπε...

Auta den ta lene dimosios kathiste kai skeftiteto to anti einai sovaro sunexise na anartis sovares anartiseis opws einai auth oti pame gia polemo opou na ne einai gegonos!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2)γνωρίζουν εξαρχής την εσφαλμένη πληροφορία, αλλά θέλουν να κάνουν τον κόσμο να μήν εμπιστέυεται τίποτε και κανέναν.

Νικο τα ειπες ολα. Ειναι ολοι μερος του συστηματος.

Ανώνυμος είπε...

σχετικο δημοσιευμα υπαρχει και στο blog εθνικα θεματα οποτε μπορει και να μην ειναι και πολυ φουσκα...απλα ισως ο τιτλος που του δωσανε ειναι υπερβολικος.ξερω γω τι να πω.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν δει τόσα τα μάτια μας που είναι λογικό να είμεθα συγκρατημένοι βλέποντας κάθε είδηση.
Μην αγανακτείτε όμως κατά του blog αντι-ντπ. Οπως και όλα τα άλλα blogs έτσι και αυτό προσπαθεί με την ελεύθερη διακίνηση δημοσιευμάτων και απόψεων να ενημερώσει τον κόσμο.
Η ουσία είναι ότι όλοι μας έχουμε ή πρέπει να έχουμε κρίση. Εμπιστευθείτε την κρίση σας. Το ένστικτό σας.
Σίγουρα δεν είναι μακριά η ώρα που θα ξεκινήσουν τα γεγονότα οπότε επαγρυπνείτε και ο Θεός μαζί μας.
ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ....ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗΝΟΥΝ....ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ....ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουμε και φυλάμε το Αιγαίο! Εσείς αν είχατε την επιλογή να κατακτήσετε μερικά ελληνικά νησιά (όχι βραχονησίδες) ή να αρχίσετε πόλεμο με το Ισραήλ τι θα προτιμούσατε...;

Ναι, το ξέρω ότι έχουμε αμυντική συμμαχία με το Ισραήλ, αλλά πόσο πρέπει να τους εμπιστευόμαστε..;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά, δε σας κόβει λίγο; Και καλά θα 'πρεπε το blog να αναρτεί μόνο "διασταυρωμένες" πληροφορίες; Τι μαλακίες λέτε; Στο cnn μπαίνεις και διαβάζεις ένα κάρο μαλακίες που έτσι κι αλλιώς είναι φτιαχτές για την καθοδήγηση της μάζας. Ότι είναι να γίνει κατόπιν εορτής θα το δούμε. Εδώ διαβάζουμε τουλάχιστον χωρίς παρωπίδες και ο καθένας δίνει την ερμηνεία του. Food for thought είναι η φάση και ουσιαστικά διευρύνεις τα όρια της σκέψης σου έτσι ώστε ότι και αν συμβεί να μπορείς να πεις "το περίμενα κι αυτό". Περιστασιακά μπαίνω εδώ μέσα, δεν είμαι κανάς fan, αλλά έλεος με την κριτική της πλάκας.

Νίκος είπε...

Το να γράψει κανείς ένα αρθρο στο οποίο να προσπαθει να ερμηνευσει τα γεγονότα είναι όντως food for thought και το δέχομαι στα πλαίσια ανάπτυξης θεωριών για το πως συνδέονται τα πράγματα. Και εκεί μπορεί κανείς να συμφωνήσει ή να διαφωνίσει με την εκάστοτε θεωρία και εν παση περιπτώσει να προβληματιστεί.
Αλλο όμως αυτό και αλλο να σου λέει κάποιος ότι εξω είναι μέρα ενώ είναι νύχτα. Αυτό δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός και μάλιστα εύκολα διασταυρούμενο. Η αξιοπιστία ένος blog έχει να κάνει με την αναφορά των γενονότων.

Ανώνυμος είπε...

Μην σκεφτεστε με κριτηρια εθνικα,κυριαρχικα κτλ...Σκεφτειτε εμπορικα οπως σκεφτονται τα"μεγαλα κεφαλια"...Πρεπει να πουληθουν μεγαλα αποθεματα οπλων μιας και η παγκοσμιοποιηση ειναι γεγονος...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά τα γεγονότα έτσι όπως γίνονται(Αιγαίο) κ η απαξίωση που υπάρχει για του πολιτικούς μας τα είπε ένας γέροντας χαρισματικός το 2008 στο Αγιο Όρος παρακαλώ πρωτού έρθει η οικονομική κρίση(μας μίλησε γι΄ αυτή) με κάθε λεπτομέρια όπως γίνεται σήμερα κ βγήκε αληθινός.Άρα θα βγεί κ στα επερχόμενα στρατιωτικά γεγονότα(Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος) που τα είπε κ ο γέροντας Παϊσιος κ πολλοί άλλοι.Άλλωστε τα περιμένουμε όλα αυτά τα λένε κ οι γραφές πριν 2000 χρόνια...Εκπληρωθήκανε τόσα άλλα δεν θα εκπληρωθούν αυτά;;;Όμως ας κάνουμε λίγο υπομονή κ θα δούμε όλοι τι θα γίνει τελικά ας μη βιάζεται ο καθένας να βγαλει συμπεράσματα...Συγνώμη αν σας απογοήτευσα...

Ανώνυμος είπε...

πωπω βλακείες που διαβάζουμε μεσημεριατικααα...άντε για ακόμη μια φορά οι προφητείες, οι σιωνιστές, οι illuminati, οι νεφελιμ, η λέσχη μπιλτεμπεργκ, η νεα ταξη πραγμάτων, ο 3ος παγκόσμιος και τα @@@@ μου κουνιούνται. Αρχίζετε να είστε πολύ επικίνδυνοι σε αυτο το blog.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΜΠΕΡΓΚ ΥΠΑΡΧΕΙ,,ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕς ΥΠΑΡΧΟΥΝ..,,ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ,,,ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 1 ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ,,ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως μας τα λές (4:36) τις προφητείες τις βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου κ δεν σε πείθουν οτι έχουν εκπληρωθεί κ εκπληρώνονται.Εγώ λέω να περιμένουμε όλοι για να δούμε εάν οοοοοοοοοοοοολα αυτά είναι αλήθεια!!!Θα σου συνιστούσα όμως να ψαχτείς λίγο περισσότερο κ να μην πιστεύεις αυτά που σου λένε κ καμαρώνεις γιατί σίγουρα υπάρχει κάτι άλλο κ επιβεβαιώνεται καθημερινώς όμως πολλοί δεν το βλέπουν γιατί δεν ξέρουν ή γιατί δεν ασχολούνται....