Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Nέος εκβιασμός από την Χούντα του Πασοκ: Χωρίς ΑΦΜ όσοι χρωστούν


Χωρίς ΑΦΜ όσοι χρωστούνΕλεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες αυτοί που πλήττονται περισσότερο

Αντιμέτωποι με την αφαίρεση του ΑΦΜ τους θα βρεθούν από την 1η Σεπτεμβρίου όσοι δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις και δηλώσεις ΦΠΑ για δύο συνεχόμενα χρόνια ή έχουν δημιουργήσει εταιρείες - μαϊμού ή έχουν δηλώσει...
ψευδή στοιχεία στην Εφορία, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Με το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ το υπουργείο Οικονομικών δένει τα χέρια των φοροπαραβατών αφού, μεταξύ των άλλων, δεν θα μπορούν να εκδίδουν πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, να εισπράττουν επιστροφές φόρων ή να πληρώνονται για συναλλαγές τους με το Δημόσιο, να μεταβιβάζουν ακίνητα ή ακόμα και να λάβουν δάνειο από τράπεζα.

Με τον τρόπο αυτό τους αναγκάζει να περάσουν από την Εφορία, αν θέλουν πίσω τον ΑΦΜ τους. Το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ αγγίζει περισσότερο ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, με ιδιαίτερη αυστηρότητα για επιχειρήσεις που πραγματοποιούν συναλλαγές με χώρες της Ε.Ε., χωρίς να αφήνει ανεπηρέαστους ακόμα και μισθωτούς ή συνταξιούχους.

Οι διαδικασίες εκκαθάρισης του Μητρώου Taxis θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε οι φορολογούμενοι που έχουν εντοπιστεί ήδη από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα λάβουν επιστολή με την οποία θα καλούνται να προσέλθουν στην Εφορία εντός μηνός ώστε να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητές τους και να πληρώσουν τυχόν έξτρα φόρους και πρόστιμα.

Μετά την πάροδο της προθεσμίας και εφόσον ο ενδιαφερόμενος δεν ανταποκριθεί, ο ΑΦΜ θα απενεργοποιείται κεντρικά και θα ενημερώνονται αυτόματα όλες οι εφορίες. Στην πραγματικότητα ο ΑΦΜ δεν καταργείται, αλλά αδρανοποιείται. Για να καταστεί ξανά ενεργός, ο φορολογούμενος πρέπει να έχει ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητές του.
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??????

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ (ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΟΡΕΙΑΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΛΠ)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ, (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΜ ΤΩΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ), ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ (ΑΦΟΥ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ) ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους κάνουν αρκετά έκλεψαν μέχρι τώρα αμάν ποια είναι δυνατόν να υποστηρίζουμε τους κλέφτες φτάνει πια !!!

ΥΓ. Δε λέω και οι άλλοι κλέφτες είναι μιας και στην Ελλάδα έτσι όπως την κατάντησαν ισχύει αυτό που είχε πει κάποτε ο Χάρι Κλυν "Αν οι μισοί Έλληνες ξέραν τι είναι οι άλλοι μισοί κι αυτοί απατεώνες θα ήταν"

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλύτερος κλέφτης είναι η τράπεζα της Ελλάδος που δίνει λεφτά στο κράτος και ζητάει και τόκο. Την τράπεζα ποιος θα της αφαιρέσει το ΑΦΜ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ 11.37 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΗΔΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ. ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ , ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ, Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ?? ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΡΙΒΟ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΑΚΡΙΒΑ ΤΕΛΗ , ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΚΛΠ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ " ΜΑΣ. ΠΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο τοκανει(κινημα δεν πλερωνω)

ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

http://fimotro.blogspot.com/2011/08/blog-post_4656.html

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ (11 Αυγούστου 2011 11:26 π.μ.) ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓς ΠΟΘ ΕΙΜΑΙ Ε.Ε Κ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ?ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΘΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΥΥΟ ΣΕ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

Ιωάννης είπε...

Εσυ δηλαδη φιλαρακι 11 Αυγούστου 2011 1:07 μ.μ. θα τις πάρεις τις καρτουλίνες,ε?