Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Στο «κόκκινο» η Olympic Air



Αυτοι που σε λιγότερο απο 2 χρόνια εριξαν έξω τη νεα ιδιωτική Ολυμπιακή έδιναν συμβουλές για το πως θα σωθεί η Ελλάδα

Στο κόκκινο βρίσκεται η Olympic Air 20 μήνες μετά την εξαγορά της από τον όμιλο MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου καθώς στο τέλος του 2010 είχε αρνητικά ίδια κεφάλαια και θα πρέπει να προχωρήσει αναγκαστικά σε ....αύξηση κεφαλαίου προκειμένου να....
συνεχίσει να λειτουργεί.
Συγκεκριμένα τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας είναι αρνητικά κατά το ποσό των 59 εκατ. ευρώ γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται μεγάλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να αποκατασταθεί η κεφαλαιακή θέση της εταιρίας. Την αύξηση αυτή είναι προφανές ότι καλείται να καλύψει η MIG η οποία ελέγχει το 100% της εταιρίας.
Παράλληλα οι υποχρεώσεις της εταιρίας ανέρχονται σε 369 εκατ. ευρώ και υπερβαίνουν τον ετήσιο κύκλο εργασιών της.

http://whitetoweraris.blogspot.com/

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βγενόπουλος πίστευε πως θα μπορούσε να γίνει Ωνάσης!!!!!
Ρε με ξένα κουφέτα δεν κάνεις γάμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος βγενοπουλος δεν εχει και πολυ αναγκη διοτι θα αποσβεσει την χασουρα του απο αλλου , ομως δεν θα πρεπει να παραβλεψουμε την μεγαλη αληθεια αυτης της ειδησεως , δηλαδη οτι η οικονομικη κριση χτυπα αδιακριτως ολους .
Και για να το κανω πιο κατανοητο πως ειναι αραγε δυνατον να δουλεψει μια αεροπορικη εταιρια , οταν οι ελληνες ,( οι εν δυναμει πελατες της ) , εχουν μεινει αφραγκοι; HEIL GAP (or mind the GAP)

Ανώνυμος είπε...

Τόσο μαλάκες είστε? Ο ιδιώτης θα χάσει όχι όλοι εμείς

Ανώνυμος είπε...

Η Αιγαιο/Aegean ο,τι δεν μπορει να κλεψει, το πατάει. Ανήκει στη μητσοτακικη αυτοκρατορια της αρχαιοκαπηλιας και εθνοπροδοσίας, οπότε η Ολυμπιακή τους καθόταν καρφι στα οπισθια. Ετσι λοιπον με μεθοδεύσεις και υπονόμευση διαρκείας κατάφεραν να την εξουδετερώσουν. Εκτός εάν....κατι απρόσμενο συμβεί.

Ανώνυμος είπε...

Η Αιγαιο/Aegean ο,τι δεν μπορει να κλεψει, το πατάει.....
Έτσι, είναι γνωστός διαπλεκόμενος Πασόκος ο Βασιλάκης... Και βοήθησε την Ολυμπιακή κάνοντας παιχνίδια με την κυβέρνηση για μονοπώλιο δρομολογίων και άλλα... -θεμιτός ανταγωνισμός-
Ποιός τους γαμεί όμως αυτούς, βοηθάνε κάπου την Ελλάδα ; Οπως λένε και στα μήτηνγκ στους εργαζόμενους.... ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ...
Όλοι εναντίων μας είναι.

STYLIANOS είπε...

10.29 ΚΑΙ 11.50 + 12.28.ΑΨΟΓΟΙ,ΣΩΣΤΟΙ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,+ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ++++20% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΜΙΞΗ.400 ΧΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ & ΕΦΟΠΛΗΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΛΑΣΣΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΜΙΞΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΤΙΣΩ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειρθε η ώρα να σπάσει αυτο το αποστεμα της ελληνικής κοινωνίας
Ο θεός αγαπάει το κλέφτη αλλα αγαπάει και το νοικοκυρη
Το 90% των πολιτικών και των εφοπλιστών είναι προδότες του ελληνικού έθνους και η λύση είναι μια αυτοί και το σκυλολο·ι· να τους διώξουμε για αλους κοσμουδ

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια που ήταν δημόσια και τα λαμόγια τη βουλιάξανε τις ζημιές τις πλήρωνε ο λαουτζίκος όπως και με άλλες ζημιογόνες ΔΕΚΟ που ακόμη πληρώνει.........Τώρα τι ζόρι τραβάτε????.....Αλλος θα πληρώσει τις ζημιές κι όχι ο λαουτζίκος..Καιρός ν ακολουθήσουν κι οι άλλες ζημιογόνες ΔΕΚΟ (ΕΘΕΛ κ.λ.π.) και κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του με τους παχυλούς μισθούς και το τεμπελιό σύννεφο....

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε δεν είναι το φάρμακο προς πασα νόσο και πασα μαλακία η ιδιωτικοποίηση. Αυτό είναι μια τάση που έχει έρθει μέσα στα πλαίσια της ολικής αποδόμησης των κρατών.Τόσες δεκαετίες ήταν αλλιώς και τώρα ξαφνικά το μοντέλο αυτό δεν μπορεί να δουλέψει ; Σκέψου λίγο. Εσύ θές να γυρίσουμε στην προμεταξική Ελλάδα της ΟΥΛΕΝ και της ΠΑΟΥΕΡ ; Στην Ελλάδα του ήλιο με ήλιο ; Για όνομα του θεού μαλάκες είστε οι βαλτοί ; Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν σε ακουμπά ; Σαν τους φίλους μου τους ένστολους μιλάς που όλο θεωρία είναι. Δεν αναγκάζονται όμως να δουλεύουν κάθε λίγο και λιγάκι, αλλού, με υποχρεώσεις και καθόλου δικαιώματα. Ούτε να δουλεύουν 4 μήνες χωρίς ένσημα νομίμως.
Ούτε να θεωρείτε η υποαπασχόληση δουλειά. Και τόσα άλλα που τραβάει ο κοσμάκης. Η νεοφιλελεύθερη σχολή της οικονομίας όμως δεν ασχολείτε με αμελητέες ποσότητες.
Και δεν είμαι δημόσιος... Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να είναι όντως κοινής ωφελείας στην υπηρεσία του έθνους, αν θές να έχεις έθνος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου αλλά αγανακτώ όταν βλέπω κοπρίτες να λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία λες και είναι το τσιφλίκι του πατέρα του και δε σέβονται τίποτα μπρός στο ατομικό όφελος τους.Γιατί ξεσηκώνονται όταν μιλάμε για ιδιωτικοποίηση?Μήπως χάνουμε τα προνόμια που άλλοι εργαζόμενοι ούτε φαντάζονται ότι υπάρχουν?Αν μάθουμε να σεβόμαστε το ψωμί που τρώμε(πράγμα αδιανόητο για μας) τότε συμφωνώ για δημόσιες Υπηρεσίες κοινής ωφελείας.Εχουμε παρεξηγήσει πολλά.....εδώ δημόσιο θεωρούμε τα πολλά προνόμια,λίγη δουλειά και η καρέκλα δική μας ότι και να γίνει.Αν μάθουμε να¨μαστε επαγγελματίες τότε το ξανασυζητάμε.Δεν υπάρχει παιδεία ώστε να μπορούμε να΄μαστε αντάξιοι του Δημοσίου τομέα.