Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Facebook: Το καλύτερο εργαλείο της CIA


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν.

Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ....

CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την κωδική ονομασία "The Overlord" (Ο Επικυρίαρχος).

Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:

"Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπτό σε λεπτό.

Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA".
Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυτώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: "400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία..."
ΠΗΓΗ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai ti perimenan apo to twitter na kanei tweet o tromokraths <>? lol

Ανώνυμος είπε...

na mi kobotan kiolas kala 8a tan:P

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά σιγά μη χρειάζονται το ΦΒ για να μας παρακολουθούν. Άλλωστε, είναι στο χέρι (ή μάλλον στο κεφάλι) του καθενός να μη βάζει ευαίσθητα στοιχεία προς θέαση. Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η CIA να παρακολουθεί εμένα; Το έχουν βίτσιο; Δεν ξέρω αν είναι έτσι τα πράγματα. Θα δεχόμουν ότι "οι τηλεπικοινωνίες" έδωσαν στις μυστικές υπηρεσίες (ακόμη και στη δική μας ΕΥΠ) αυτό που ισχυρίζονται ότι έδωσε το ΦΒ. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος διαβόητος κακοποιός, ή ακόμη χειρότερα κάποιος τρομοκράτης, και τελοσπάντων κάποιος "σημαντικός" για την CIA, να είναι τόσο ηλίθιος που να δημοσιεύσει στο ΦΒ κάτι που θα είναι εις βάρος του... Ασφαλώς και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα παίζονται...

Ανώνυμος είπε...

Το κτίριο που στεγάζει τον κεντρικό server του facebook είναι περίπου σε έκταση οσο και το κτίριο της βουλής.
Δεν ψάχνουν μόνο τους τρομοκράτες, αυτούς ήδη τους ξέρουν... οι περισσότεροι χρησιμοποιούνται και επίσημα πλέον.
Η επιβολή της Νέας Ταξης Πραγμάτων και ο έλεγχος των μαζών απο τους Επικυρίαρχους είναι ο στόχος....

ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΥΚ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

manos2626 είπε...

το φεησμπουκ εχει τα καλα εχει και τα κακα του.αν τωρα καποια ζωα γραφουν και τι ωρα πανε για κατουρημα βαζουν 850 φωτο την ημερα και οτι αφορα τα προσωπικα τους δεν φταιει το φεηςμπουκ αλλα ο πειραγμενος τους εγκεφαλος...

Ανώνυμος είπε...

Τί ???? επικυρίαρχος είναι αυτός ό Διευθυντής τής C.I.A. ?????
Εντολές τού ROCHILND εκτελεί τό λαμόγιο !!!!!
Ολη ή υπόθεση . νά επικρατήσουν οί περιούσιοι !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι του Facebook μην εκνευρίζεστε .. μια ΜΟΝΟ φωτό και μια ΜΌΝΟ συνομιλία αρκεί.... είστε ήδη εγγεγραμένα μέλη...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

epivaiveonete gia allh mia fora oti 'mas aresei na parakolouthoumsate'.... na xeroun gnwstoi agnwstoi ti kanoume, pws, me ti pote ka giati!!!! einai paparies oti to fb dhmiourgithike apo ena saini sto panepistimio gia na epikoinwnei me tou fious tou....
einai o teleios big brother!!!!!!! kai ekei to 'mati' tou megalou aderfou xetrelenei ta atoma....
to mati twn illuminati.... twn kyriwn tis NTP!!!!!
XEGRAFTHTE OLOI!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφισβητώ τον έλεγχο των δεδομένων στο FB, αλλά η είδηση όπως θα καταλάβετε από το παρακάτω link είναι απλά μία φάρσα.
http://wallblog.co.uk/2011/05/23/facebook-funded-by-the-cia-zuckerberg-a-secret-agent/

Ανώνυμος είπε...

και μονο που ο zuckerberg ηταν κεντρικος ομιλητης της bilderberg λεει πολλα

Ανώνυμος είπε...

Στο αυτόφωρο γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο ίντερνετ

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».



Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο...