Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ανεπιθύμητη στη Κέρκυρα η Γκερέκου!


Σε ομόφωνο ψήφισμα προχώρησε χθες το βράδυ η γενική συνέλευση των Αγανακτισμένων στην Πλατεία Δημαρχείου, μετά την πορεία που πραγματοποίησε στο Λιστόν, κηρύσσοντας τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ως Persona Non Grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο) για τους πολίτες.
Το κείμενο επέδωσαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της αντιπροσωπεία από τη Συνέλευση των Αγανακτισμένων, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να μην εφαρμοστούν όσα προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο και ο Εφαρμοστικός.
Χθες, στην πορεία που πραγματοποίησαν, γυναίκες ντύθηκαν με μαύρα κρατώντας κεριά και συμβολίζοντας «την πείνα και τη δυστυχία που θα φέρουν στο λαό οι προδοτικές ενέργειες της κυβέρνησης», όπως έλεγε χαρακτηριστικά στο CorfuPress.com μία από τις συμμετέχουσες στην πορεία.

Διαδήλωση στο Λιστόν και Live Streaming από την Αθήνα

Η διαδήλωση ήταν για δεύτερη συνεχή ημέρα αρκετά μεγάλη (βλέπε βίντεο) και στη διαδρομή του Λιστόν καλούσαν τους θαμώνες από τα παρακείμενα καφέ να σηκωθούν από τα τραπέζια και α ενώσουν μαζί τους τις φωνές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Αγανακτισμένοι απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα από τους νεαρούς κυρίως που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα καταστήματα της περιοχής.
Στη συνέχεια, συγκεντρώθηκαν και πάλ στην Πλατεία Δημαρχείου όπου σε ζωντανή σύνδεση με την Πλατεία Συντάγματος είδαν από βιντεοπροβολέα την εκεί συνέλευση των Αγανακτισμένων, την ώρα μάλιστα που μιλούσε Κερκυραίος εκπρόσωπός τους που είχε μεταβεί στην Αθήνα. Η Συνέλευση της Αθήνας έστειλε χαιρετισμό στους Αγανακτισμένους της Κέρκυρας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ενθουσιασμός σε όσους συμμετείχαν εκείνη την ώρα στη συγκέντωση.

Το κείμενο του ψηφίσματος προς την Α. Γκερέκου

Παρασκευή 1η ιουλίου
Ψήφισμα – απόφαση
Κερκυραϊκού λαου
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου με τη χθεσινή της προδοτική ψήφο υπέρ του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου συνέβαλε στο ξεπούληα της πατρίδας μας, στην εξαθλίωση και υποδούλωση του ελληνικού λαού.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, με την ψήφο της, καταπάτησε κάθε έννοια Δημοκρατίας, Ελευθερίας και Δικαιοσύνης.
Η βουλετής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου με την ψήφο της κατέστρεψε τα όνειρα κα τις ελπίδες των παιδιών μας για ένα καλύτερο μέλλον. Από σήμερα θεωρείται πλέον στο νησί μας ανεπιθύμητη! PERSONA NON GRATA!!!
Η κυρία Γκερέκου και η χουντική κυβέρνηση που εκπροσωπεί, έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.

Κερκυραίοι Πολίτες
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο αυτόφωρο γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο ίντερνετ

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».



Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

ΥΛΑΣ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟ...
ΓΕΛΑΚΙΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ...
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ...
ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟ...
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!!!
ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΝΑ ""ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ"" ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ..ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Έχω βαρεθεί ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ, αυτές της χαβαλιάρηκες συνελεύσεις και τίς ΠΑΠΑΡΙΕΣ που λέγονται σε αυτές. Τα 30 -40 άτομα που αποτελούν την "Λαϊκή συνέλευση" της πλατείας δηλαδή τους δήθεν και επι του ασφαλούς "αγανακτισμένους" που θεωρούν οτι εκφράζουν το σύνολο του λαού και της τοπικής κοινωνίας και οι οποίοι νομίζουν οτι αποφασίζουν και διατάσουν για ολους αυτόκλητα
και ορθά...
Το πρόβλημα είναι οτι αυτή η φάρσοκωμοδία γίνεται κουραστική, εκτονώνει την υπάρχουσα δυσαρέσκεια σε ΠΑΠΑΡΙΕΣ και δεν οδηγεί πουθενά...
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ...

Αγγελική είπε...

Είχε κάτι στην ψυχή της η Γκερέκου που δεν ήταν για ξεπούλημα και δεν το ξέραμε;
Της αγοραπωλησίας δεν ήταν πάντα το κορίτσι, μην είμαστε ξεχασιάρηδες..

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΙΡΗ...
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...(ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ .