Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

45 αστυνομικοί φυλάσσουν τον Χρήστο Παπουτσή


ε, σοσιαλιστής είναι ο άνθρωπος, να μην έχει στρατια αστυνομικών;
Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν..
αναλάβει τη φρούρησή του!



Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος,ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.

“Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ] ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες”,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφεικαμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωσστόσο σωστά επισημαίνει:

“Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχυς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

Ο δικός μας Υπουργος Προστασίας του Πολίτη, μεχρι χθες ειχε μια φυσιολογικη διακριτικη ασφαλεια..

Σημερα ομως εχουν ακροβολιστει στις τεσσερες γωνιες του τετραγωνου, οπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχουμενοι σε δικυκλα πανοπλοι αστυνομικοι!

Κατι προφανως φοβάται ο Κυριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανως δεν τον καλυπτει η παλαιά ρηση "Ισχυς μου η Αγαπη του Λαου"

Σημειολογικά και μονον λοιπον, αυτο που εκφραζει η σημερινη Κυβερνηση ειναι πανικος με φοβος και προφανως καμμια Δημοκρατια”.

Εμείς τι να πούμε. Να τους εκατοστήσει;
Πηγη

15 σχόλια:

pateraBu8isaxwra είπε...

45 Να είναι οι μέρες του...Του υπουργού προστασίας λαθρομεταναστών.

Ανώνυμος είπε...

Στο αυτόφωρο γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο ίντερνετ

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».



Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ασυνεπή "Σοσιαλιστη" Παπουτση, καλά δεν θυμασαι στη παρελαση για τη 17η Ν που κραταγες τη σημαια?? Ωραια, μεγαλωσες, καταλαβες οτι αυτά που πιστευες ηταν μπαρουφες, ετσι συνηθως γινεται, αλλά δεν εχει μεινει τιποτα ρε αδειο πουκαμισο μεσα σου? Τοσο μεγαλη ειναι η πορωση σου που χωρις ιχνος συνειδησιακου ελεγχου χρησιμοποιεις την Αστυνομια κατα του λαου που υποτιθεται θα οδηγουσατε στην εξουσια????? Μα πως ειναι δυνατον να σας παρουν στα σοβαρά? Την υστεροφημια σου δεν τη σκεπτεσαι ή εισαι ηδη πνευματικά νεκρος????????Ενα κελυφος....Αλλαξτε ρε τη ταμπελα του μαγαζιου και παψτε να δουλευετε τους φουκαραδες...

ΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ETSI EINAI TIS LERES PANTA TIS FULOUSAN KALA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι μου λετε όλοι σε προσφατη σημερινη (δες defence net) δημοσκόπηση ΠΑΣΟΚ 23% ΝΔ 24,5%. Καλά μας κάνουν. Οι ηλιθιοι παραμένουν και δυστυχως θα παραμείνουν αήτητοι.20% αναποφάσιστοι δηλ. οι περισσότεροιαπό αυτους ή δεν θα ψηφίσουν οι σε αυτους θα πάνε.
δεν υπάρχει σωτηρία πάρτε το όλοι χαμπάρι.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ...
ΚΑΙ ΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ...
ΠΑΤΕΡΑ ΒΥΘΙΣΑ ΧΩΡΑ...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...
ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΕΕ:::
ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ... ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΝΑ ΔΡΕΨΕΙ ΔΑΦΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ"...
ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ...
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ...ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΦΟΡΑΤΕ:::
Υ.Γ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΣΑΤΕ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΛΑΚΑΜΑ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ.ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΠ ΚΥΠ ΚΑΙ ΥΠ.ΔΙΩΞΗΣ ΗΛ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

45 ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ?ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΕΤΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αμα τον φυλάξουν 4 θα είναι πιο σύντομο και πιό οικονομικό.

Ανώνυμος είπε...

Την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα το "Πόρτα-Πόρτα" του Δημήτρη Κολλάτου θα κάνει "επίσκεψη" στο σπίτι του Παπουτσή στον Χολαργό. Προσυγκέντρωση στην εκκλησία Φανερωμένης Χολαργού! Όλοι να είμαστε εκεί!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΑΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟΥ ΣΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΘΩΟΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. ΜΟΝΟ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΤΟ ΣΤΙΣΑΝΕ, ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΦΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟ? ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πάψτε επιτέλους να αποκαλειτε τους βολευτες και τους πολιτικούς γενικότερα "κύριος" ή "κυρία".
Ειναι ιεροσυλια αυτες οι λεξεις να συνοδεύουν το επίθετο κατάπτυστων ατόμων που κανονικά επρεπε να εχουν παραιτηθει και να περάσουν από δίκη.