Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το Σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»


Το Σχέδιο χρεοκοπίας και οικονομικής κατοχής αποκαλύπτεται στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ». Στόχος των διεθνών απατεώνων
η υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας και των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μοχλοί εφαρμογής του σχεδίου, το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο. Η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν σε αναβολή της χρεοκοπίας.


Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, οδηγούν την Ελλάδα σε οικονομική κατοχή, αναβάλλοντας, προσωρινά μόνο, τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Επέλεξαν μάλιστα, ένα επώδυνο δρόμο, που οδηγεί αναπόφευκτα στην πλήρη κατάρρευση της οικονομίας, την αποσάθρωση της κοινωνίας, την πρόκληση εσωτερικής κοινωνικής έκρηξης, την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας και, αμέσως μετά, την αρπαγή των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, που ήδη έχουν εντοπιστεί.


Ό,τι δεν έγινε χρόνια τώρα, με την υποκίνηση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και της κρίσης στο Αιγαίο, προωθείται σήμερα, με έναν ακήρυκτο οικονομικό πόλεμο. Και, βέβαια, με συνέχιση των τουρκικών διεκδικήσεων, που, αφενός, ανάγκαζαν την Ελλάδα να αιμορραγεί οικονομικά αγοράζοντας τα δικά τους όπλα και, αφετέρου, δεν της επέτρεπαν να αξιοποιεί τον πλούτο που διαθέτει.


Όλο το αποκαλυπτικό άρθρο του Ανδρέα Αθανασίου στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ", στο τεύχος 89, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011.
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ"!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΟΛΗ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΕΞΩΘΕΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΥΨΟΣ, ΠΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΔΗΛΟ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ "ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ".

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ"!!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ!!!!!


TI ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ .... ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΓΕΛΟΙΕ, ΖΩΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ..ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΤΣΙ...ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΓΩΓΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΑΘΕΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΠΗΝΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ... ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ... ΝΑ'ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

(TI ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ .... ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΓΕΛΟΙΕ, ΖΩΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ..ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΤΣΙ...ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ
3 Ιουλίου 2011 12:11 π.μ. )

Kala ta leei o kurios apo epanw, esy ti vrizeis diladi, pios eise nomhzeis? apiste.
Esy kaneis etsy les kai eise poulimenos... xesti e xesti.
Mou fenetai oti poly den kseroun ti tha pei ftoxia, kai den kseroun pos kai ti na kanoun se tetoies katoxikes priodous.
Egw to monon pou exw na po einai oti emois, o Laos prepei na ksipnisoume kai na tous petaksoume eksw apo to kratos auto pou Onomazete ELLAS..
Ksipniste giati xanomaste.

Μάκης Αρμενιακος είπε...

Αν δεν υπάρχει ο Θεός και μάλιστα απόλυτα δεμένη η θρησκεία μας με την πατρίδα μας και την Ιστορία μας γιατί είναι όλα αυτά που εδώ και πολλά χρόνια πολεμάνε πριν να φτάσουμε στο σήμερα;
Γιατί μετά από τόσα χρόνια πόλεμο κατάφεραν σε μεγάλη μερίδα του κόσμου να ξεριζώσουν τα ιερά και τα όσια μας, να γεμίσει ο κόσμος άθεους σαν και σένα φίλε μου και να κάνουν την δουλειά τους!
Μη ξεχνάτε ποτέ ότι χωρίς την θρησκεία μας καταργείται η μισή μας σημαία.

Ανώνυμος είπε...

pate kala re? ti sxesi exei o theos me tin oikonomiki katoxi tis elladas? re ante na ksesikothoyme leo ego...