Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Με εντολή στρατηγών η καταστολή


Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας
Προαποφασισμένη σε κορυφαίο επίπεδο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φαίνεται πως ήταν η εκκένωση της πλατείας Συντάγματος από τους «Αγανακτισμένους» την περασμένη Τετάρτη.


Πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η Real News σχετικά με το περιεχόμενο των συσκέψεων που προηγήθηκαν αλλά και συγκεκριμένες τακτικές κινήσεις των διμοιριών των ΜΑΤ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συγκλίνουν σε αυτή τη διαπίστωση, πέρα από τις καταγγελίες των πολιτών που βίωσαν για περισσότερο από 12 ώρες αλόγιστη και αδιάκοπη κατασταλτική βία.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι, κατά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε επίπεδο στρατηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, δόθηκαν δύο βασικοί κατευθυντήριοι άξονες για τις συγκεντρώσεις των πολιτών γύρω από το Κοινοβούλιο: ο πρώτος να μην εμποδιστούν οι βουλευτές κατά την προσέλευσή τους από τη Βασιλίσσης Σοφίας και το Καλλιμάρμαρο και ο δεύτερος, οι συγκεντρωμένοι της πλατε4ίας να περιοριστούν αριστερά από την Όθωνος, κάτω από τα πεζοδρόμια του Άγνωστου Στρατιώτη και εάν βρεθεί η ευκαιρία, να εκκενωθεί η Αμαλίας και οι διαδηλωτές να συμπιεστούν προς τη Φιλελλήνων.
Πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο αυτόφωρο γιατί έβρισε τον Παπανδρέου στο ίντερνετ

Στην σύλληψη ενός 32χρονου στην Θεσσαλονίκη προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς ανέβασε στο ίντερνετ μήνυμα υβριστικό και απειλητικό για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του.

Ο συλληφθείς είναι ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Το «έγκλημα» του 32χρονου ήταν ότι «ανέβασε» σε μπλογκ γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης».



Ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό». Και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται ότι τον έσωσε. Αν και η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα, το δικαστήριο τελικά τον έκρινε αθώο...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ Η ΕΙΡΗΝΗ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΩΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ "ΧΗΜΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ. ΦΩΝΑΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ "ΚΡΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ". ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ", ΜΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΠΟΛΥ:

α)ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

β)ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

γ)ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

δ)ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ "ΔΕΣΑΝ"

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ:

http://www.youtube.com/watch?v=M9v28JbhPuc
ΜΕΤΑ ΤΟ 7:30 ΛΕΠΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=qdEmQWgRRKs&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=mt-j0fjJ2b8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rzglitIoOg8&feature=player_embedded ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
(ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ 85ΧΡΟΝΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ...ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ)

ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Η μέρα που θα τους πατήσουμε στο λαιμό κι αυτούς είναι πολύ κοντά. Τότε, ας τρέξουν στους στρατηγούληδες για να σωθούν και να ζητήσουν έλεος....

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ