Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Απαγορεύθηκαν τα βιβλία της Σαϊεντολογίας στη Ρωσία



ImageΡωσικό δικαστήριο στο Shchyolkovo (προάστιο της Μόσχας) αποφάνθηκε πως το βιβλίο «Τι είναι η Σαϊεντολογία» του ιδρυτή της  L. Ron Hubbard αλλά και άλλα βιβλία συναφούς περιεχομένου είναι «καταδικαστέα επειδή προκαλούν σε ακραίες δραστηριότητες» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ....
ανακοίνωση του γραφείου της Εισαγγελίας του ρωσικού δικαστηρίου.
Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται πως όταν η απόφαση του δικαστηρίου τεθεί σε ισχύ όλα τα βιβλία του θρησκευτικο-φιλοσοφικού αυτού κινήματος θα μπουν στην ομοσπονδιακή "μαύρη" λίστα των βιβλίων με ακραίο περιεχόμενο και κατά συνέπεια θα απαγορευθούν σε όλη τη Ρωσία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Εδω, στο Ελλαδιστάν απαντες εξάπαντες υπουργοι και πρωθυπουργοι ουδεποτε αγγιξαν αυτην την οργάνωση, που δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα απολυταρχικου και ισοπεδοτικου της προσωπικοτητας ελεγχου του νού που καταλυει τα παντα και βοηθαει μονο στην εξαπλωση της παγκοσμοιοποιησης. Επίσης κατασκοπευει και υπονομεύει κάθε τι το εθνικό σε οποια χωρα διεισδύει.
Στο βιβλιο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ εκδοση Πελασγος θα βρειτε πολλά στοιχεια.
Οσα ατομα μπηκαν στην μασονικου τυπου αυτη οργάνωση εχασαν καθε αυτοτέλεια και εγιναν ψυχρά εκτελεστικά οργανα χωρίς βούληση στην υπηρεσία των "ανωτέρων" τους.
Πάρτε μία γεύση απο το βιβλιο, και κάτι θα καταλάβετε!
Οποιος μπει εκει διαλύεται κυριολεκτικά και τις περισσοτερες φορές χωρίς επιστροφή.
Ειναι ενας τύπος Γκουαντάναμο.