Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Aπάντηση καταπέλτης στην επιστολή ΜΑΤατζή!


Λοιπόν "φίλε" ματατζή:
1. όταν μια χημική ουσία λήγει γίνεται άκρως επικίνδυνη δια το οργανισμό του ανθρώπου. Αν δεν το πιστεύεις, δες μια συσκευή σπίτι σου που δουλεύει με μπαταρίες. Αν οι μπαταρίες τελειώσουν και τις αφήσεις μέσα στην συσκευή, τότε οι μπαταρίες βγάζουν ένα χημικό υγρό το οποίο αν το ακουμπήσεις πρέπει να επισκεφτείς γιατρό αμέσως, διότι είναι άκρως επικίνδυνο. Σκέψου οτι μια μπαταρία κάνει τέτοια ζημιά, αναλογίσου λοιπόν τι κάνουν τα δακρυγόνα που ρίχνεις.
2.Ρίχνεις και δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Απόδειξη γι αυτό αποτελεί το γεγονός οτι πολύς κόσμος είχε πρόβλημα αναπνοής και δεν εννοώ οτι είχε μικρό παροδικό πρόβλημα, αλλά πρόβλημα έντονο σε τέτοιο βαθμό που νόμιζε οτι είχε καταπιεί ψαροκόκαλο και δεν μπορούσε να ανασάνει.
3.Ναι όσο και να μην σου αρέσει, οι ματατζήδες είναι αμόρφωτοι. Πρώτη απόδειξη για αυτό είναι...
οτι κανένας μορφωμένος άνθρωπος με παιδεία δεν θα φόραγε έναν άσχετο πολίτη επειδή κάποιος του είπε να το κάνει. Δεύτερη απόδειξη οτι και εσύ ο ίδιος είσαι αμόρφωτος, είναι το γεγονός οτι αντιλαμβάνεσαι την μόρφωση σαν αποτέλεσμα των μορίων που βγάζεις κάποιος στην πανελλαδικές. Πρέπει λοιπόν να μάθεις οτι όταν ο κόσμος σας αποκαλεί αμόρφωτους δεν εννοεί οτι δεν έχετε γενικές γνώσεις, αλλά οτι είστε άνθρωποι χωρίς παιδεία. Και μην μου πεις οτι έχεις παιδεία, διότι σε καλώ να διαβάσεις ξανά την πρώτη απόδειξη που έγραψα παραπάνω.
4.Έχεις τον αριθμό σου στο κράνος. Ε και;;; Πιστεύεις οτι άμα κάποιος πολίτης είναι πεσμένος κάτω και τρώει της χρονιάς του μπορεί να δει το πίσω μέρος του κεφαλιού σου; Όσο για το άλλο δε που είπες, οτι δηλαδή όποιος θέλει μπορεί να τον ζητήσει από τον υπεύθυνο αξιωματικό, μόνο ως χιούμορ μπορώ να το εκλάβω. Πιστεύεις εσύ δηλαδή οτι άμα κάποιος πολίτης δεχτεί μια αντέτια επίθεση από τα Ματ(κοινός τον έχουν σπάσει στο ξύλο), θα γυρίσει και θα πάει στο αξιωματικό και θα του πει "Γεια σας κ. Αξιωματικέ, είμαι ο τάδε και πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από έναν άνδρα σας και θέλω να μου πείτε τον αριθμό του". Τι απάντηση πιστεύεις οτι θα πάρει; Και σκέψου και το άλλο σενάριο, οτι δηλαδή ο πολίτης δεν ξέρει να ξεχωρίζει ποίος είναι ο αξιωματικός. Σε αυτή την περίπτωση τι θα κάνει; θα γυρίζει και θα πει στον ματατζή που τον βαράει "δείξε μου το αξιωματικό σου σε παρακαλώ, θέλω να ζητήσω από αυτόν τον αριθμό που φέρεις εις το κράνος σου ώστε να σε καταγγείλω δια κατάχρηση εξουσίας". Δεν πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος οτι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.
5.Τι πάει να πει υπάρχουν κάποιες ενέργειες που δεν τι δικαιολογείς; Για εξήγησε μας, ποιές από αυτές δικαιολογείς και ποιές οχι. Περιττό να σου πω οτι ο απλός πολίτης που ήταν εκεί(η έβλεπε τα γεγονότα από την τηλεόραση) δεν δικαιολογεί καμία από τις ενέργειες σας. Βλέπεις λοιπόν οτι έρχεσαι σε κόντρα με το κοινό αίσθημα και αυτό πρέπει να σε προβληματίσει.
Λες οτι ακούσατε άπειρες βρισιές. Σε έχει βάλει ποτέ σε σκέψεις το ΓΙΑΤΙ σας βρίζουνε; Κανονικά θα έπρεπε, διότι κάθε λογικός άνθρωπος άμα πήγαινε να κάνει την δουλειά του, φορώντας την στολή εργασίας του και στον δρόμο εισέπραττε βρισιές, θα αναρωτιόνταν γιατί το βρίζουν.
Επίσης μας λες οτι "προσωπικά όσοι παραφέρονταν προσπαθούσα να τους τραβήξω πίσω και να τους ηρεμήσω". Για πες μας αλήθεια, όσους από αυτούς δεν κατάφερες να τους τραβήξεις πίσω και τελικά αυτοί παραφέρθηκαν, όταν τελείωσε η βάρδια σου και γύρισες στο τμήμα έκανες καμία αναφορά για αυτούς τους συναδέλφου σου ή είπες "δεν πάει στα κομμάτια μωρέ, οτι έγινε έγινε, πάνω απ' όλα είμαστε συνάδελφοι.
6.Μας λες "Ο μόνος λόγος που δε παραιτούμε είναι γιατί θα μείνω στο δρόμο και δε θα έχω λεφτά για να ζήσω". Από οτι βλέπω δεν θες να μείνεις στον δρόμο χωρίς λεφτά και δεν σε κατηγορώ για αυτό διότι είναι φυσιολογικό, κανείς μας δεν θέλει. Για σκέψου όμως, εσύ που δεν θες να μείνεις στον δρόμο, ρίχνεις χημικά και χτυπάς τους ανθρώπους που είναι ήδη στον δρόμο και διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον από αυτό της πείνας και της εξαθλίωσης και αυτοί οι άνθρωπο δεν αγωνίζονται μόνο για το εαυτό τους, αλλά και για εσένα διότι τώρα με το μεσοπρόθεσμο τα πενιχρά λεφτά που θα παίρνεις θα σε αναγκάσουν να ζήσεις χωρίς αξιοπρέπεια.
7. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω, τι εννοείς όταν λες "Μαζί σας είμαστε, μη μας διώχνετε".
Πότες ήσασταν μαζί μας; Όταν εμείς παλεύαμε να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, εσείς μας ρίχνατε χημικά και μας χτυπάγατε αδιακρίτως. Με αυτόν τον τρόπο είστε μαζί μας; Τότε την επόμενη φορά αν είστε εναντίον μας τι θα κάνετε(;) θα μας σκοτώστε;
Οφείλω να παραδεχτώ οτι έχετε έναν παράξενο τρόπο να δηλώνετε την συμπαράσταση σας, εσείς στα ΜΑΤ.
8.Εν συνεχεία μας λες "προσπαθήστε να απομονώσετε όλους αυτούς τους ταραξίες, μη πηγαίνετε διπλά τους και να είσαστε βέβαιοι οτι θα τους πιάσουμε. Πάλι πλάκα μας κάνεις, έτσι δεν είναι; Πες την αλήθεια... Πως είναι δυνατόν να τους απομονώσουμε, όταν εσείς ρίχνετε χημικά προς όλες τις κατευθύνσεις; Αύτη σας η ενέργεια έχει αποτέλεσμα την σύμπτυξη του κόσμου, ταραξιών και απλών πολιτών.
9.Δεν πιστεύω οτι κανένας από αυτούς που έφαγαν ξύλο θέλει να ακούσει άλλη μια συγγνώμη. Αυτό που θέλει είναι να καταλάβετε οτι τις δύο μέρες, τις 28 και τις 29 του μήνα, η ενέργεια σας να εμποδίσετε τον κόσμο από το να μπει στην βουλή, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο, ήταν ενέργεια προδοσίας και σας καθιστά εθνικούς προδότες, μηδενός εξαιρεμένου.
10.Τέλος μας λες "Αντί αυτού αναγκάζομαι να τα βάζω με την αδελφή μου και τον πατέρα μου.. Εκεί μας οδήγησαν όλοι αυτοί οι αστεράτοι". Από οτι βλέπω καταλαβαίνεις οτι απέναντι σου έχεις ανθρώπους όπως την μάνα σου και τον πατέρα σου και παρόλο που το καταλαβαίνεις, αν πάρεις εντολή να τους χτυπήσεις θα τους χτυπήσεις. Ε, αυτό δείχνει άνθρωπο αμόρφωτο και με έλλειψη κρίσης(είναι οι δύο ποίοι "ελαφριοί" χαρακτηρισμοί που μου έρχονται), διότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα βάραγε την μάνα του και τον πατέρα σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον επειδή κάποιος άλλος του είπε να το κάνει.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες φίλε μου και συμφωνώ απόλυτα.. Θέλω απλά να σταθώ στο σημείο νούμερο 1. Δυστυχώς για όλους εμάς το ότι τα χημικά είχαν λήξει είναι μείων, διότι απλά η δράση τους όταν είναι ληγμένα είναι πιο ήπια και δεν δημιοργεί παραπάνω προβλήματα απ'ότι όταν δεν είνα ληγμένα. (Αν αμφιβάλεις για αυτό επειδή θα μου πάρει πολύ ώρα να σου το εηγήσω μπορώ να σε παραπέμψω είτε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του κόντρα το οποίο είχε καλεσένο καθηγητή πανεπηστήμιου ο οποίος το αναφέρει, είτε να ψάξεις στο Ιντερνετ γενικότερα για την λήξη τον χημικών. Το παράδειγμα με τις μπαταρίες είναι ατυχές, διότι έτσι κι αλλιώς οι μπαταρίες δεν προορίζονται για κατανάλωση από ανθρώπινο οργανισμό.) Τώρα θα ήθελα να πω ότι τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν ήταν επειδή ήταν ληγμένα τα χημικά, αλλά επειδή ήταν τεράστιες οι ποσότητες που χρησιμοποιήθηκαν. εκεί πρέπει όλοι να σταθούμε γιατί αυτό είναι το όπλο μας. Δεύτερον με λύπη μου έψαξα τον νόμο για τα ασφυξιογόνα τα οποία όντως είναι παράνομα αλλά η μεγάλη κοροϊδία είναι ότι υπάρχει παράγραφος στον νόμο που αναφέρει ότι έιναι νόμιμα μόνο αν πρόκειτε για εσωτερική καταστολή! Άκουσων άκουσων! Εξοργίστηκα! Σε αυτά είναι η γνώμη μου ότι πρέπει να σταθούμε και να κάνουμε κάτι για να αλλάξουν!
Πάντα φιλικά!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αρχίσει να βγαίνουν και να δικαιολογούνται γιατί έχουν κλάσει μέντες...
Ξέρουν ότι ο κόσμος έφτασε στα όρια του και δεν θα τους λυπηθεί την επόμενη φορά...

Ανώνυμος είπε...

O 8:47 είμαι πάλι! έχουν κλάσει μέντες αλλά πάλι αμόρφωτα ρομπότ είναι! Αλλιώς θα είχαν παραιτηθεί και θα ερχόταν κι αυτοί μαζί μας! Άλλωστε και το δικό τους μέλλον χάνεται! Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο ανόητος μπορεί να είσαι για να μην μπορείς να καταλάβεις ποιον προστατεύεις και ποιόν θα έπρεπε να προστατεύεις! Συνέχιζουμε παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε για τον κόπο σου να απαντήσεις. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. Κατά 99% η απολογία του "Ματατζή" έχει βγει από τα υπόγεια του παρακράτους.
Εγώ ένα θα έλεγα στον Ματατζή, αν 1% είναι αληθινός. Φίλε κλαψιάρηδες και βολεμένους με ένα ξεροκόμματο έχει ο τόπος μπόλικους. ΉΡΩΕΣ χρειάζεται που να κάνουν υπέρβαση της μετριότητας τους και να ΖΗΣΟΥΝ έστω λίγο, αλλά ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΠ - INDYMEDIA TO IΔIO ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ...ΓΑ.ΜΩΣΙΩΝ!!!!

Z.O.G. ''ELLHNIKO'' Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΡΕ ΜΑΤΑΤΖΗ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ......ΕΤΣΙ ΜΟΥ ' ΠΕ Η ''ΑΛΕΠΟΥ''!!!! ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;........

ΜΠΟΜΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν, πρέπει να διασαφηνιστεί ότι όταν λέμε δακρυγόνα, μιλάμε για 15 περίπου διαφορετικές χημικές ουσίες.
Οι ενεργές ουσίες που περιέχουν, αναμειγνύονται με διαλύτες και είτε εκτοξεύονται μεμονωμένα, με μορφή χειροβομβίδας από ειδικά όπλα, είτε ψεκάζονται μαζικώς με τη βοήθεια κατάλληλου εκτοξευτήρα, που φέρει την κοινή ονομασία "φυσούνα".
Συχνά αναμιγνύεται με χλωροακετοφαινόνη(CN), για να ενισχυθεί η δακρυγόνος δράση των αερίων.
Πώς λειτουργούν
Τα δακρυγόνα και τα άλλα χημικά αέρια, επιδρούν στον οργανισμό, ερεθίζοντας τους ιστούς των βλεννογόνων (μάτια, μύτη, στόμα), τους πνεύμονες, το δέρμα, και το πεπτικό και το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Η δράση τους αρχίζει μόλις κρυώσουν και στερεοποιηθούν, δηλαδή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και διαρκεί το πολύ μέχρι δώδεκα ώρες, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις τα χημικά μπορεί να παραμείνουν ενεργά μέχρι και δύο μήνες, αν απορροφηθούν από πορώδεις επιφάνειες.

Ανώνυμος είπε...

Οι επιπτώσεις
Τα δακρυγόνα αποτελούνται από μικροσκοπικούς κρυστάλλους που διασπείρονται με τη βοήθεια ενός υγρού ή αερίου διαλύτη και έχουν άμεση ερεθιστική επίδραση στους βλεννογόνους και το δέρμα. Η δράση τους αρχίζει εντός 20-60 δευτερολέπτων και διαρκεί 10-30 λεπτά από τη στιγμή που ο παθών βρεθεί σε καθαρό περιβάλλον.
Η ερεθιστική επίδραση στα μάτια εκδηλώνεται ως ερυθρότητα, έντονη δακρύρροια και βλεφαρόσπασμο, δηλαδή το θύμα δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια ανοικτά. Η εισπνοή του CN έχει ως αποτέλεσμα ρινόρροια, πτέρνισμα, βήχα και δύσπνοια ενώ επικρατεί αίσθημα καύσου στο δέρμα όπως και σε όλες τις επιφάνειες που εκτίθονται (μάτια, στόμα, μύτη κλπ).
Αρκετοί νιώθουν ναυτία, φωτοφοβία και κεφαλαλγία ενώ έχουν καταγραφεί αύξηση της αρτηριακής πίεσης και αρρυθμίες.
Σε ορισμένες περιπτώσεις αναπτύσσονται γριποειδή συμπτώματα (βήχας, δύσπνοια, πτέρνισμα, μυϊκά άλγη) που επιμένουν για μία ή περισσότερες εβδομάδες.
Ορισμένα είδη δακρυγόνων είναι ιδιαίτερα τοξικά και κατηγορούνται από ελληνικούς και διεθνείς επιστημονικούς οργανισμούς, ότι σε μακροχρόνια έκθεση μπορεί να προκαλέσουν καρκινογένεση, γενετικές μεταλλάξεις και γεννητικές ανωμαλίες, ακόμη και θάνατο, αν χρησιμοποιηθούν σε κλειστούς χώρους. Επίσης, σε περιπτώσεις ευρείας χρήσης, έχουν παρατηρηθεί διαταραχές του έμμηνου κύκλου στις γυναίκες, με πρόωρη έναρξη της επόμενης περιόδου.
Τα συμπτώματα
Τα συμπτώματα από την επαφή με τα χημικά είναι ιδιαίτερα έντονα και ενοχλητικά, αλλά ευτυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι παροδικά και υποχωρούν μετά από 5 έως 30 λεπτά, αν απομακρυνθείς από τον προσβεβλημένο χώρο. Ωστόσο, ορισμένοι τύποι χημικών μπορεί να συνεχίσουν να επιδρούν ακόμη μέχρι για 2 ώρες. Μετά την έκθεση, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα το θύμα θα νιώσει λοιπόν ένα ή περισσότερα από συμπτώματα:
-Τσούξιμο και αίσθηση καψίματος στα μάτια, τη μύτη, το στόμα και το δέρμα.
-Ακατάσχετη δακρύρροια και θολή όραση
-Καταρροή
-Σιελόρροια
-Βήχα
-Δύσπνοια
-Πονοκέφαλο
-Απώλεια προσανατολισμού και σύγχυση
-Απώλεια ισορροπίας
-Πανικό
-Ταχυκαρδία
-Τάση για εμετό
-Δερματικά εγκαύματα
-Έντονο θυμό (στην περίπτωση χρήσης σπρέι πιπεριού, αλλά δεν χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελλάδα)
Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις αυξημένης ευαισθησίας, μπορεί να προκαλέσουν:
-Μούδιασμα στα άκρα
-Γαστρεντερίτιδα, με διάτρηση στομάχου
-Έλκη στους βλεννογόνους
-νεφρικές βλάβες
-Επιδείνωση δερματικών προβλημάτων (ακμή, έκζεμα)
Παράγοντες Αυξημένου Κινδύνου:
Αν κάποιος αντιμετωπίζει κάποια από τις παρακάτω καταστάσεις, καλό είναι να φροντίσει να αποφύγει με κάθε τρόπο την έκθεσή του στα χημικά που χρησιμοποιούνται στις διαδηλώσεις γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να του προκαλέσουν σοβαρές και μακροχρόνιες βλάβες.
-Εγκυμοσύνη ή σε διαδικασία επίτευξης εγκυμοσύνης
-Θηλασμός (τα τοξικά περνούν στο βρέφος μέσα απ' το γάλα)
-Καταστολή του ανοσοποιητικού (ασθενείς σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, θεραπεία με κορτικοστεροειδή, με λύκο ή AIDS)
-Διαβήτης
-Υπέρταση
-Άσθμα
-Αναπνευστικά προβλήματα
-Μολύνσεις τον ματιών
-Ψυχικές διαταραχές
-Επίσης, μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι, που πρέπει να απομακρύνονται το ταχύτερο από την περιοχή.
Δακρυγόνα: Άμεσες και απώτερες επιδράσεις στην υγεία.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ!! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ, ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ!!! ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ, ΠΡΟΣΤΥΧΟ, ΑΝΑΝΔΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!! ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΡΗΣΗ ""ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ....."" ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!

neuro-phsy-iatros είπε...

Ανθρωποι που χτυπουν βαναυσα συνανθρωπους (οπως τα "βιντεο" που ειδαμε)δηλωνουν Υπανθρωπους χωρις στοιχειωδη "παιδεια"-"ΔΟΥΛΟΥΣ" του βρωμικου "συστηματος" που "χρηζουν" αμεσα "ψυχολογικης υποστηριξης"!!!"Συνδρομα Κατωτεροτητας"( ψυχολογια του "μικρου")-"Οιδιποδεια συμπλεγματα"(ψυχολογικες μιξεις)-"ΣαδομαΖοχιστικα"συμπλεγματα"πλυσεις εγκεφαλου"-στρεσογονες καταστασεις με συζηγους σε οικογενειακο επιπεδο("μου τα φορεσε η γυναικα μου-ξεσπαω σε "επαγγελματικο επιπεδο")μισος κατα της κοινωνιας-αντιδημοκρατικες πεποιθησεις βαθια ριζωμενες-ναζιστικα ενστικτα-καταχρηση εξουσιας-ψυχοπαθολογικες προσωπικοτητες με η ανευ "τοξικομανιας"-διχασμενη ψυχοπαθολογια-σχιζοειδη ψυχοπαθολογια-ζωοδη ενστικτα. Η ψυχο-ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ-αυτη...αργα η γρηγορα επεμβαινει κ σε "Οργανικο Επιπεδο" Καταστωντας το ατομο Ασθενη-προκαλωντας εσωτερικες φλεγμονες- λιπωματα- καρκινικους ογκους-ηπατικες βλαβες(λογω θυμου)-υπερλειτουργια αδενων(αυτοδηλητηριση απο αδρεναλινη κ αλλες ορμονες)δερματικα προβληματα- ελλειψη στυσης-κ πολλα αλλα!Αν "προσθεσουμε"κ τους "Απαραβατους Φυσικους Νομους" της Θειας Νεμεσεως-που γυριζει πισω-"χτυπωντας" αυτους που την παρεβησαν.....ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!! "ΕΣΕΤ ΗΜΑΡ"!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΤΑΤΖΗ,ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ....Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.
ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΛΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΜΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.