Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κατατέθηκε το αίτημα για τα ονόματα των διμοιριτών των ΜΑΤ.


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/pages/ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ/196706563713798
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Συμμαχίας για την Ελλάδα, με...
αντικείμενο την δίωξη των υπεύθυνων για τα χημικά και τις σωματικές βλάβες πολιτών, αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ.

Στην σχετική αναφορά που επισήμως κατατέθηκε, αναφέρεται:

«Σας καλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, ως θεσμικού εγγυητή της έννομης τάξης της Ελλάδας, να προβείτε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα αποκαταστήσουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα του ελληνικού λαού.

Στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος, στις 28 και 29 Ιουνίου του 2011, ένστολοι αστυνομικοί, Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ όπως ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ, προέβησαν κατ’ εξακολούθηση σε παραβάσεις των νόμων του ελληνικού κράτους και του Ποινικού Κώδικα, όπως:

1. Παράνομη χρήση επικίνδυνων χημικών και μάλιστα σε κλειστούς χώρους, κατά πολιτών, η οποία προβλέπεται από το Άρθρο 137Α του Ποινικού Κώδικα και τιμωρείται με τουλάχιστον 10ετή κάθειρξη, όπως προβλέπει το Άρθρο 137Β.
2. Απρόκλητες σωματικές βλάβες όλων των μορφών, σε σωρεία πολιτών, όπως προβλέπει το άρθρο 308Α του Ποινικού Κώδικα.
Η άμεση παρέμβασή σας στην πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση αυτή, της μετατροπής δηλαδή Δημοσίων Λειτουργών, σε κατ’ εξακολούθηση παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου, κρίνεται σε αυτήν την πάρα πολύ σοβαρή για την πατρίδα μας στιγμή, απαραίτητη».

Αμέσως μετά η αντιπροσωπεία της Συμμαχίας για την Ελλάδα, ζήτησε από τον Εισαγγελέα Ακροάσεων να δώσει εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., να παραδώσει τα πλήρη στοιχεία των επικεφαλής και των διμοιριτών των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ οι οποίοι ήταν σε υπηρεσία την 28η και 29η Ιουνίου, στην Αθήνα, έτσι ώστε να υποβληθούν κατ’ ευθείαν και κατ’ έγκληση μηνύσεις.

Η υπόθεση τελικά, αφού παραπέμφθηκε από τον Εισαγγελέα Ακροάσεων στην Εισαγγελέα Διοικητικού και τέλος στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράϊκου, κατέληξε να κατατεθεί ως αίτημα στο πρωτόκολλο της Εισαγγελίας.

Και οι τρείς Εισαγγελείς, επιχειρηματολόγησαν πως «ήδη έχει κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου» και πως «η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της». Από την πλευρά της αντιπροσωπείας τονίσθηκε πως «αυτή η προσέγγιση, της γενικώς εννοούμενης δίωξης, έχει αποδειχθεί στο παρελθόν και πολλάκις πως δεν οδηγεί κατά κανόνα σε τελική δίωξη των ενόχων». Ένα έργο που το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και μας θυμίζει πια καραγκιοζ μπερντέ.

Παρά την επιμονή της αντιπροσωπείας της Συμμαχίας για την Ελλάδα, να δοθεί εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να παραδώσει όπως σαφώς από το νόμο οφείλει, τα στοιχεία των διμοιριτών, έτσι ώστε να προσδιορισθούν και να μηνυθούν ονομαστικά οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Ράϊκου, παρέπεμψε την υπόθεση σε κατάθεσή της ως υπό εξέταση αίτηση, στο πρωτόκολλο.

Η υπόθεση αυτή θα ανοίξει από Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011, οπότε και θα δούμε ως ελληνικός λαός, αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, η αν οι μηχανισμοί του πολιτικού συστήματος, έχουν υποκαταστήσει, ακόμη και την δικαιοσύνη. Η Συμμαχία για την Ελλάδα, είναι αποφασισμένη αν δεν δοθεί από την Εισαγγελία εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να παραδώσει τα στοιχεία των διμοιριτών των ΜΑΤ, να καταθέσει κατ’ ευθείαν έγκληση για παράβαση καθήκοντος στις εισαγγελικές αρχές και να καταφύγει παράλληλα στα διεθνή δικαστήρια. Δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει κάποιος Τερτσέτης ή κάποιος Πολυζωίδης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνυπεύθυνος είναι και ο αρμόδιος υπουργός και ο πρωθ-υπουργός!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι οκ. Τώρα φοβήθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Συμμαχία για την Ελλάδα ;
Τι είναι αυτό του Κολάτου ;
Πάντως οι Έλληνες και αυτό δείχνει πολλά τα βάζουν με τους μπάτσους, χαλαρά. Ενώ τους αριστερούς τους φοβούνται. Θα μου πείτε είναι η πλύση εγκεφάλου 37χρόνια τώρα. όλο πατριωτισμός και σαματάς (προδότες πολιτικοί, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, μπάτσοι γουρούνια). ΜΚΟ, παραθρησκείες, Βαλιανάτοι-Δημητράδες, Καθηγητές Πελγρίνηδες-Μαρκάτοι, αριστερά, και διανόηση... Ο ηλίθιος λαός ούτε που μπορεί να αντιληφθεί κάν, αν υπάρχουν γύρω του αυτά τα φίδια. Η αποθέωση της κατευθυνόμενης γνώμης, του προγραμματισμού σκέψης-αποφάσεων. Και μετά σου λέει... οι Ιντινάδος-αγανακτισμένοι. Έτσι για να έχουμε να λέμε και να περνάει η ώρα με νάνι νάνι. Θα σώσουν την ελλάδα οι ηλίθιοι που τους υπνωτίζει ο Χ τηλεδιδάσκαλος.
Αντίος μουτσάτσος Ιντινάδος

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;;;;
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.. ΠΡΟΔΗΛΟ.. ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ... ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ...
ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 120 ΠΑΡ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΙ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ", ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ "ΟΡΓΑΝΑ" ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ..
ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΣΗΔΕΣ...ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!
ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;;;;ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΑΡΑΓΑΝ ΑΝΗΛΕΩΣ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΧΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ;;; ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΆΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΝΕΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Μ....

Ανώνυμος είπε...

Κλασικοι κακομαθημενοι αθηναιοι που τους φταινε τα ματ επειδη δεν τους καθεται η γκομενα τους η οτιδηποτε αλλο φταιει..Εγω προσωπικα απο την στιγμη που εχω παρει το 100 για προσωπικους μου λογους κ εχουν ερθει και με βοηθησαν,δεν εχω κανενα λογο να τους βριζω..κ οποιος το κανει αλλα οταν τους εχει αναγκη τους ζηταει την βοηθεια τους,ειναι μεγαλος υποκριτης κ ενα τεραστιο μηδενικο σαν ανθρωπος..κυριοι,εχουμε δικαιωματα,παρα πολλα δικαιωματα,αλλα εχουμε ομως κ πολυ περισσοτερες υποχρεωσεις...αν τωρα εσυ θε να βριζεις τα ματ,να τους πετας πετρες κ αυτοι να σε χαιδευουν,τοτε μαλλον εβλεπες πολλα παιδικα μικρος κ νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι ενα ροζ συννεφο κ ολοι μα ολοι δουλευουν για εμας.
Για σοβαρευτητε γιατι μας εχετε παει καταδιαολου,κ μην ακουω για αγανακτισμενους κ παπαριες,οι πιο πολλοι ειναι εκει της γειτωνιας ''κολωνακι'' κ οι αλλοι πανε μπας κ βρουνε καμια γκομενα παιζοντας το επαναστατης αφου δεν εχουν κανει τιποτα στην ζωη τους...