Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Πειραιώς Σεραφείμ: “Τόσο πολύ αμβλύνθηκε η εθνική μας μνήμη;”



Επίθεση στην υπουργό Παιδείας εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σχετικά με την προτεραιότητα που φέρεται να δίνει στις προσλήψεις ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης, ενώ δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη για την Ορθόδοξη Εκκλησία!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ:
Το υπ’ αριθμ. Πρωτ. 2/8243/0020/1.3.2011 (σχετ. 2/10033/31.1.2011, 2/8955/25.1.2011) έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών και της Γεν. Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής, που.... υπογράφεται από τον Υφυπουργό κ. Φίλιππο Σαχινίδη με θέμα: «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού» φέρει στο φως τα υπ’ αριθμ. Φ.908/3936/Η & Φ.908/3836ο/Η έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας, δια βίου μαθήσεως και Θρησκευμάτων με τα οποία υπεβλήθη ο προγραμματισμός των προσλήψεων προσωπικού του Υπουργείου, για το οικονομικό έτος 2011.
Στον προγραμματισμό αυτόν προβλέπεται η πρόσληψις 44.045 νέων υπαλλήλων αρμοδιότητος του Υπουργείου Παιδείας μεταξύ των οποίων και…. η πρόσλη-ψις 250 ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για την διδασκαλία του Κορανίου.Σε αυτόν τον προγραμματισμό που περιβάλλει με τόση «αβρότητα» τις Μουφτείες της Θράκης δεν ευρέθη ούτε μία θέσις για την τροφό και κιβωτό του Γένους Ορθόδοξο Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος παρά τις κίβδηλες και ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις του Πρωθυπουργού της Κυβερνήσεως και του μέχρι προ τινος αρμοδίου επί των Εσωτερικών Υπουργού σε αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου.Τίθεται λοιπόν το ερώτημα οι Μουφτείες των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας της Θράκης είναι στην κρίση και την αντίληψη των κυβερνώντων μείζονος σημασίας θεσμοί από την διασώσασα την εθνική μας ιδιοπροσωπεία και με ποταμούς αίματος ποτίσασα το δένδρο της εθνικής μας παλιγγενεσίας Αγιωτάτη μας Εκκλησία;
Οι Μουφτείες της Θράκης, και οι «ιεροδιδάσκαλοι» του Κορανίου μας χάρισαν την εθνική μας ελευθερία, ώστε να μην αποτελούμε σήμερα το υπόλοιπον της Ευρωπαϊκής Τουρκίας;
Τόσον πολύ αμβλύθηκε η εθνική μας μνήμη και σε τέτοιο βαθμό εθνικής υποθερμίας έχουμε φτάσει, ώστε να λησμονούμε ότι όποιος στα τέσσερα μαύρα ατέλειωτα εκατόχρονα της σκλαβιάς εξισλαμίζετο ταυτόχρονα και εκτουρκίζετο;
Η μήπως το χάπι της δήθεν πολυπολιτισμικότητας που «πλασάρουν» οι διεθνείς έμποροι της αλλοτρίωσης στο club των οποίων τακτική θαμών είναι η κ. Υπουργός επί της Παιδείας, που με την απάλειψη του προσδιορισμού «εθνική» σηματοδότησε και την νέα τάξη πραγμάτων, έχει και ιδιότητες «νηδύμου ύπνου» πέραν των άλλων δολίων επιπλοκών;
Τα δημοκρατικά ανακλαστικά της κ. Υπουργού Παιδείας και της Κυβερνήσεως εξαντλούνται μόνο στην ενίσχυση της διδασκαλίας του Κορανίου και επιχειρούν να θέσουν στο περιθώριο της ιστορίας και της ζωής την Εκκλησία του Γένους και τις ουσιώδεις ποιμαντικές ανάγκες της συντριπτικής πλειονοψηφίας του Ελληνικού λαού που όσο και αν «αλυχτούν» οι γλοιώδεις ινστρούκτορες του δαιμονικου περιπαίγματος και οι διατάκτες τους στα Μ.Μ.Ε. ο οντολογικός και ιδεολογικός χωρισμός Εκκλησίας και Έθνους δεν θα επισυμβεί ποτέ διότι στον πνευματικό γενετικό κώδικα των Ελλήνων ενυπάρχει διϊστορικά η ακατάλυτη κοινωνία Ρωμηοσύνης και Ευαγγελίου.
Είναι βέβαια για τους σχεδιασμούς της νέας εποχής που αγωνίζεται να σαπροποιήσει το ανθρώπινο πρόσωπο και να χωματοποιήσει την ψυχή του και να το μεταβάλλει σε άθυρμα των σχεδιασμών της με τον ατομοκεντρισμό και την καταναλωτική μανία, δύσχρηστος ο αληθής χριστιανός διότι είναι αδύνατος η καταδολίευσις της ελευθερίας του κατά τον μεγαλειώδη λόγο του Ευαγγελίου: «Μη φοβείσθε από των αποκτεινόντων το σώμα την δε ψυχήν υμών μη δυναμένων αποκτενείν» (Ματθ. 10:28).
Καταλείοντες με οδύνη, υπενθυμίζομε ότι σήμερα τιμάται η μνήμη ενός από τις χιλιάδες των παλικαριών και κοριτσιών του Γένους και της αμωμήτου ημών πίστεως του 18χρονου  αγίου  Νεομάρτυρος Μιχαήλ Πακνανά του Κηπουρού, που στις 30 Ιουνίου του 1770, στην Αθήνα, δυό βήματα από την πλατεία Συντάγματος (παρά τις στήλες του Ολυμπίου Διος), υπερασπίζοντας την αδούλωτη ψυχή του και την αδιαπραγμάτευτη κοινωνία του με το Χριστό με μόνο όπλο του την ακατάλυτη πίστη του στον Αναστάντα Κύριο της ζωής, απεκεφαλίσθη από τους ομοπίστους των νεοδιορισθησομένων «ιεροδιδασκάλων» του Κορανίου των οποίων την δαιμονική θρησκεία, που αναγνωρίζει μεν την υπερφυσική είσοδο στην ανθρώπινη ιστορία του ενσαρκωθέντος αληθούς Μεσσίου και αιωνίου Λόγου-Υιού του Θεού Πατρός αλλά απομειώνει το θεανδρικό Του πρόσωπο και το άφθιτο ευαγγελικό Του μήνυμα κηρύττουσα μεταφυσικές «γενετησίους ικανοποιήσεις», μεσούσης της διασαλπιζομένης οικονομικής κρίσεως, «αβαντάρει» η κ. Διαμαντοπούλου.
Και το κρίσιμο ερώτημα που τελικά τίθεται είναι: Η κ. Διαμαντοπούλου ευθύνεται γι’ αυτό ή εκείνοι που με την ψήφο τους της έδωσαν αυτή την δυνατότητα;
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΣΟΥΜΕ....ΚΡΑΤΙΚΕ ΙΕΡΕΑ!!!!

ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΟ-ΑΛΛΗΛΟΥ?????

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ante me ton paliopousta

Ανώνυμος είπε...

vlepo kryptoravinoi satanotourkosporoi molis leei kati o sigekrimenos mitropolitis trexete na ton vrisete to nou sas lamogia sas pirane xampari turkosporites...

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να συντονιστει ολη η εκκλησια μαζι γιατι πολεμαει μονος του;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3:01 μ.μ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ 3ΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Α-ΛΟΓΟ ΔΙΠΟΔΟ!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΥΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ "ΣΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΛΑ
ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ-ΙΑΚΩΒ-ΜΩΗΣΗ-ΔΑΒΙΔ-ΙΟΥΔΑ-ΝΩΕ ΚΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ "ΧΩΜΑΤΙΝΟ" ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ !!!

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΙΑΤΡΟΣ "ΛΟΥΚΑΣ" Ο ΕΚ ΤΩΝ 70 ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ....

ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ" Η ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΟ-ΑΛΛΗΛΟΙ-ΙΕΡΟΙΣ ΣΟΥ......

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ύβρεις αντί επιχειρημάτων, σας μάθαμε.
σ.σ. αν δεν κατέχετε τα της θρησκείας μην ασχολείστε, εκτίθεστε.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο η υπογραφή σου λέει τα πάντα, Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ένας ανύπαρκτος, πνευματικά νεκρός 12θεαιστής, ένα ανθρωπάκι που κρύβεται πίσω από τρίαινες και παραμύθια των αρχαίων. Το γλυφιτζούρι περί Εβραισμού και τα σχετικά να σταματήσει γιατί ξέρετε την απάντηση, απλά σας φοβίζει. Όσο για την μοναδική ιστορία της Ελλάδος δε νομίζω ανύπαρκτε "ΚΑΝΕΝΑΣ" να σταμάτησε στην Αρχαία Ελλάδα, επειδή εγώ θυμάμαι ότι το ράσο βοήθησε και ελευθερώθηκε αυτή εδώ η χώρα, αλλά με συγχωρείς η δική σου ιστορία σταματάει στους ιπτάμενους Θεούς, οπότε συγχώρα με.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΤΟ 90% ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
Κώστας από Πεύκη

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΠΕΥΚΗ ....
ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΟΥ ΜΑΤΙΩΝ,,,,
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΣΟΥ...
ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ 12ΘΕΙΣΜΟ????
ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΒΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!

ΕΓΩ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΡΛΙΣΤΗ ΜΑΣ ΛΟΥΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΟ ΕΛΛΗΝ!!!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΑΜΦΥΣΒΗΤΩ
ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ????

ΕΓΩ ΕΜΙΛΗΣΑ ΔΙΑ ΤΟ "ΤΑΛΜΟΥΔ" ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΩ???
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΘΣΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 200 ΠΧ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ!!
ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.....Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ
ΑΔΑΜ???
ΑΝ ΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ....

ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΗΚΗ!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΔΙΑ" Η "ΖΕΥΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟ-ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑ-ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ!!!

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΟΥ..ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΔΗΛΑ ΔΗ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.....

ΔΙΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑ ΜΑΘΗΣΗ...
ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ,,,,,,ΕΡΕΥΝΑ !!!

1061 "Ε"

ΣΥΝ-ΤΟΜΟΣ,,,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται η άγνοιά σου και πως οι γνώσεις σου είναι εντελώς επιφανειακές από το "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ,,,,,,ΕΡΕΥΝΑ" που δεν είναι ορθόδοξο, ίσως εσκεμμένα αναφέρεις το Ταλμούδ ως Παλαιά Διαθήκη και άλλα τέτοια (σου έγραψα και παραπάνω πως εκτίθεσαι), τραβάω τα μαλλιά μου από αυτά που διαβάζω. Πόσα λίγα ξέρεις για τον Θεό της αγάπης, τον Δημιουργό των Πάντων.
Αλλά τι να κάνουμε που η εμπειρία μας είναι εμπειρία και δεν αναιρείται με όσα δήθεν επιχειρήματα να φέρεις. Και μια υπόδειξη: όσα γράφονται με Άγιο Πνεύμα ερμηνεύονται με αυτό, γι΄ αυτό έχουμε και αιρέσεις όταν ο καθένας θεοποιεί το νου του.
Αν θέλεις υποδείξεις για τα αποτελέσματα της ορθοδοξίας, υπάρχουν οι άγιοι (είτε Έλληνες, είτε Ρώσοι, Εβραίοι και ό,τι άλλο θέλεις) που έχουμε και θαύματα δικών μας να υποδείξουμε αλλά και για όσους είμαστε στην Εκκλησία είναι η αλλαγή του εαυτού μας σε σημείο που και όσοι μας γνωρίζουν να μην μπορούν να ερμηνεύσουν τη χαρά μας.
Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να πω πως η πατρίδα έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη από ενότητα, δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό σου, παρακαλώ να σεβαστείς τη δική μου αγάπη για την πατρίδα αλλά και κυρίως για τον Χριστό, την γλυκιά μας μητέρα, την Παναγία και την Εκκλησία και είναι πολύ ενοχλητικό να θεωρούν κάποιοι πως έχουν αποκλειστικότητα στην εξυπνάδα αναμασώντας μάλιστα στερεότυπα της τηλεόρασης.
Η προσπάθεια διάσπασης αυτή τη στιγμή είναι εκ του πονηρού.
(αν και απευθύνεσαι σε άλλον αυτά που θίγεις αφορούν κάθε ορθόδοξο)

Ανώνυμος είπε...

1( ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΙΣΤΟΤΗ ΡΙΑ ΤΟΥ....
2) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕ.....Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ...
ΜΗΠΩΣ
ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ "ΠΡΟΣ-ΠΑ-ΘΕΙΑ"
ΝΑ ΔΙΑ-ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟ-ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΠΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣ-ΕΓΓΥΣ-ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΦΟΡΑ???
ΕΝ-ΣΙΑ-ΦΕΡΕΣΑΙ???

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ-ΙΗΣΟΥ-ΟΥΣΙΗ ΤΟ ΕΧΩ ΩΣ(ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ-ΨΥΧΗ) ΖΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ!!!
ΔΗΛΑ-ΔΗ ΘΕΩ !!

ΗΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΚ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΕΛΛΙΝΙΣΤΙΓΗΣ ΓΑΙΑΣ+ΑΓΙΑΣ !!!

ΣΚΑΛΙΣΕ ΤΟ....Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ....

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ...ΚΟΙΤΑΞΕΤΑ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΛΕΓΩ

ΦΙΛΙΚΑ
1061 "Ε" ΚΑΝΕΝΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός είναι Θεός των πάντων, δημιουργός όλων των ανθρώπων αλλά γεννήθηκε από Εβραία μητέρα, αυτός ήταν και ο λόγος για την ιδιαίτερη σχέση του Θεού με τον συγκεκριμένο λαό και όχι κάποιος λόγος ανωτερότητας, ήθελε να δώσει όλες τις προϋποθέσεις για την Παναγία.
Οι Εβραίοι τηρούσαν γενεαλογικά δέντρα γιατί περίμεναν τον Μεσσία ο οποίος θα ήταν από αυτό το λαό σύμφωνα και με την υπόσχεση του Θεού, βέβαια αυτοί περίμεναν κοσμικό Βασιλιά. Ο Χριστός σίγουρα δεν ήταν Έλληνας, να μην αναφέρω τα επιχειρήματα, θα ξημερώσω.
Κάποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν την καταγωγή του Χριστού κατά το ανθρώπινο ώστε να προετοιμάσουν τον δρόμο για τον αντίχριστο τον οποίο θα παρουσιάσουν ως αληθινό Μεσσία, προσοχή λοιπόν.
Επαναλαμβάνω το ότι ο Χριστός γεννήθηκε από Εβραία μητέρα κατά το ανθρώπινο δεν είναι θέμα ανωτερότητας, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και για τον καθένα μας σταυρώθηκε, αγαπά τον αμαρτωλό όσο και τον δίκαιο και την Παναγία όσο και τον διάβολο, γιατί η αγάπη του είναι απαθής.
Και κατά την ορθοδοξία ο Θεός είναι πρόσωπο και όχι αφηρημένη έννοια, οι λέξεις κατά προσέγγιση περιγράφουν τον Θεό και η ουσία Του είναι αμέθεκτη. Αν πιστεύεις κάτι άλλο, δικαίωμά σου αλλά δεν είναι ορθοδοξία.
Τις προσβολές τις αντιπαρέρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ.
ΑΛΛΑ ΣΥΝ-ΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΤΗΝ ΣΥΝ-ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ 27 ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΣΙΠΟΣΤΑΤΟ ΘΕΙΟ.ΟΙ "ΓΡΑΦΕΣ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ.
ΚΑΛΗ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ" ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΟ ΒΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΗΔΑ-ΔΗ Ο ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣ
ΦΙΛΙΚΑ
1061 "Ε"
ΚΑΝΕΝΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΆΞΙΟΣ ο Σεβασμιότατος!!! Να κόβει ο Θεός χρόνια από μένα να του δίνει!!!Μακάρι νά'χαμε και άλλους τέτοιους Πατριώτες!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΤΑΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΡΑΦΙΜ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ.
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ "ΜΗΝ ΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ" Η ΣΥΝΧΡΟΝΗ Μ.Χ. ΚΑΙ Μ.Σ.(ΜΕΤΑ ΣΤΑΥΡΟΝ) ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΝ ΜΙΣΘΟΝ.
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΣΥΝΧΩΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.
1061 "Ε"

Ανώνυμος είπε...

xairomai pou pirate toses apantisis athea pagosmiopoiimena lamogia axios o mitropolitis anaxioi eseis antixristianoi antixristoi ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΥΓΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ.ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.