Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΖΑ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Τον απόπλου των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από οποιοδήποτε ελληνικό λιμάνι προς τη Γάζα απαγόρευσε, με απόφασή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, με διαταγή του προς τις...

Λιμενικές Αρχές, λαμβάνει μέτρα για την εφαρμογή της απόφασης. Θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, όπου είναι δυνατό, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου. Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους ηγέτες, μεταξύ τους και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα. «Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του» δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων. Πρόσθεσε δε ότι «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό.
ΠΗΓΗ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, οι πασόκοι ψηφισαν ενα τερας για πρωθυπουργό, χωρίς ιχνος ανθρωπιας.
Καμαρώστε τώρα τα χάλια του!

Ανώνυμος είπε...

αφού όταν βγήκε από τον κώλο της πουτάνας εβραίας μάννας του,τον προόριζαν να καταστρέψει την Ελλάδα,όλοι οι δαίνονες του σκότους.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ.....YOUTYBE....Riot police charge Thessaloniki beachfront

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ειπε....

ΓΑ.ΜΗ.ΜΕ.ΝΟΙ. ΣΚΑ.ΤΟ. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ!!!!!!


ΥΓ.ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ περιεργη αυτη η φυλη των Εβραιων..Εχουν πολλα αξιωματα και συχρονως κρυβουν την ταυτοτητα τους..ποιος θα τολμησει να αναφερει στις ειδησεις οτι ο ΓΑΠ ειναι εβραικης καταγωγης?? κανεις....

Ανώνυμος είπε...

Eπισης οι περισσοτεροι ηθοποιοι του Hollywood ειναι εβραιοι..Ρε τι γινεται...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ....ΜΙΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΜΙΣΟΙ ΕΡΠΕΤΑ...Η ΕΛΙΤ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:13 ελπίζω να κανεις πλάκα..Εγω είπα οτι οι Εβραίοι κρύβουν την ταυτότητα τους όπως για παράδειγμα οι ΓΑΠ , Καμερον και Στρος Καν.. Γιατί όλοι τους κολυμπανε στο χρήμα ενώ πολλοί λαοί καταστρέφονται;; Απο που αντλούν τόση δύναμη;; Ούτε το 2% δεν είναι στην Αμερική και είδες τι τους κάνουν και εκει..Τι συμφέροντα εξυπηρετούν;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ????

Ανώνυμος είπε...

Καλός έπραξαν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ..ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ? Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΟΖ Κ ΤΙΣ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ..ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΓΑΖΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ Κ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ"

Ανώνυμος είπε...

Να σας θυμήσω το mavi marmara πέρυσι με πόσους νεκρούς γύρισε ένα ανάλογο πλοίο? Οι Ισραηλινοί δεν είναι κότες όπως εμείς οποιο πλοίο μπαινει στα χωρικά του ύδατα χωρίς την αδειά του ή το βυθίζουν ή στέλνουν κομάντο και σκοτώνουν.
ΥΓ Ποιά η θέση της Ελλάδας αν πήγαινε το πλόιο εκεί και γινόταν κάτι ανάλογο θα μου απαντήσει κάποιος?

Ανώνυμος είπε...

sostos o 8:48 kai mprabo